Разни кујнски помагала

370.00 ден

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

-13% 300.00 ден 345.00 ден

LAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

-12% 580.00 ден 660.00 ден

LAMART СЕТ дрвена даска со силиконска штипалка LT 2060

-11% 799.00 ден 900.00 ден

LAMART Термос LT 4011

-13% 230.00 ден 263.00 ден

METALAC Ѓезве 2 123560

-11% 235.00 ден 265.00 ден

METALAC Ѓезве 2 168783

-13% 280.00 ден 320.00 ден

METALAC Ѓезве 4 156597

-12% 483.00 ден 550.00 ден

METALAC Ѓезве 4 123563

-12% 485.00 ден 551.00 ден

METALAC Ѓезве 4 147473

-13% 280.00 ден 322.00 ден

METALAC Ѓезве 4 168785

-12% 615.00 ден 700.00 ден

METALAC Ѓезве 7 123566

-13% 355.00 ден 410.00 ден

METALAC Ѓезве 7 156630

-12% 355.00 ден 405.00 ден

METALAC Ѓезве 7 168786

-12% 465.00 ден 530.00 ден

METALAC Лонче со клун ø12cm 168920

-18% 150.00 ден 182.00 ден

SOLINGEN Вилушка за месо STAR 001322

-43% 250.00 ден 440.00 ден

SOLINGEN Гума за експрес лонец NUEVO Rapid 009250

-34% 160.00 ден 242.00 ден

SOLINGEN Клешти за салата DA CAPO 009922

-33% 199.00 ден 299.00 ден

SOLINGEN Ноже за лупење LANGEN 039301

-31% 250.00 ден 363.00 ден

SOLINGEN Помагало за лупење HEMAY 045524

-57% 120.00 ден 280.00 ден

SOLINGEN Помагало за тесто EXQUISITE 008628

370.00 ден

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15772
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD5
 • Дијаметар од 22cm
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјалВо кошничкаСпореди
300.00 ден 345.00 ден

LAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15776
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
 • Дијаметар од 22cm
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD6 и LTDSD4Во кошничкаСпореди
580.00 ден 660.00 ден

LAMART СЕТ дрвена даска со силиконска штипалка LT 2060

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15767
 • Даска направена од бамбус
 • Димензии 30 x 22 x 0,9 cm
 • Силиконск штипалка 26 см
 • Изработено од нерѓосувачки челикВо кошничкаСпореди
799.00 ден 900.00 ден

LAMART Термос LT 4011

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15768
 • Боја : црвена
 • Волумен: 1L
 • Одлични својства на топлинска изолација
 • Димензии: 10,5 х 30 смПрочитај повеќеСпореди
230.00 ден 263.00 ден

METALAC Ѓезве 2 123560

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10205
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Прочитај повеќеСпореди
235.00 ден 265.00 ден

METALAC Ѓезве 2 168783

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10355
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Прочитај повеќеСпореди
280.00 ден 320.00 ден

METALAC Ѓезве 4 156597

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10318
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Прочитај повеќеСпореди
483.00 ден 550.00 ден

METALAC Ѓезве 4 123563

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10206
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Прочитај повеќеСпореди
485.00 ден 551.00 ден

METALAC Ѓезве 4 147473

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10249
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: лила
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Прочитај повеќеСпореди
280.00 ден 322.00 ден

METALAC Ѓезве 4 168785

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10356
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Прочитај повеќеСпореди
615.00 ден 700.00 ден

METALAC Ѓезве 7 123566

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10207
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 10 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Прочитај повеќеСпореди
355.00 ден 410.00 ден

METALAC Ѓезве 7 156630

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10319
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Прочитај повеќеСпореди
355.00 ден 405.00 ден

METALAC Ѓезве 7 168786

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10357
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Прочитај повеќеСпореди
465.00 ден 530.00 ден

METALAC Лонче со клун ø12cm 168920

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10359
 • Лонче со клун
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 110 mm
 • Волумен: 1,2 lПрочитај повеќеСпореди
150.00 ден 182.00 ден

SOLINGEN Вилушка за месо STAR 001322

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17972
 • Вилушка за сечење месо
 • 14,5 cm
 • 18/10Во кошничкаСпореди
250.00 ден 440.00 ден

SOLINGEN Гума за експрес лонец NUEVO Rapid 009250

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16392
 • Гума за експрес лонецВо кошничкаСпореди
160.00 ден 242.00 ден

SOLINGEN Клешти за салата DA CAPO 009922

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12684
 • Клешти за послужување на салатаПрочитај повеќеСпореди
199.00 ден 299.00 ден

SOLINGEN Ноже за лупење LANGEN 039301

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15552
 • Двострано ноже за лупење
 • Наменето за зеленчук
 • КерамичкоВо кошничкаСпореди
250.00 ден 363.00 ден

SOLINGEN Помагало за лупење HEMAY 045524

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14562
 • Помагало за лупење зеленчукПрочитај повеќеСпореди
120.00 ден 280.00 ден

SOLINGEN Помагало за тесто EXQUISITE 008628

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13428
 • Помагало за сечење тесто
 • високосјаен инокс
 • 18/10Прочитај повеќеСпореди

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD5
 • Дијаметар од 22cm
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјалШифра: 15772

LAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
 • Дијаметар од 22cm
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD6 и LTDSD4Шифра: 15776
300.00 ден 345.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART СЕТ дрвена даска со силиконска штипалка LT 2060

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Даска направена од бамбус
 • Димензии 30 x 22 x 0,9 cm
 • Силиконск штипалка 26 см
 • Изработено од нерѓосувачки челикШифра: 15767
580.00 ден 660.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Термос LT 4011

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Боја : црвена
 • Волумен: 1L
 • Одлични својства на топлинска изолација
 • Димензии: 10,5 х 30 смШифра: 15768
Достапност:

Нема на залиха

799.00 ден 900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 2 123560

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Шифра: 10205
Достапност:

Нема на залиха

230.00 ден 263.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 2 168783

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Шифра: 10355
Достапност:

Нема на залиха

235.00 ден 265.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 4 156597

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Шифра: 10318
Достапност:

Нема на залиха

280.00 ден 320.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 4 123563

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Шифра: 10206
Достапност:

Нема на залиха

483.00 ден 550.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 4 147473

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: лила
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Шифра: 10249
Достапност:

Нема на залиха

485.00 ден 551.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 4 168785

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Шифра: 10356
Достапност:

Нема на залиха

280.00 ден 322.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 7 123566

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 10 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Шифра: 10207
Достапност:

Нема на залиха

615.00 ден 700.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 7 156630

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Шифра: 10319
Достапност:

Нема на залиха

355.00 ден 410.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 7 168786

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Шифра: 10357
Достапност:

Нема на залиха

355.00 ден 405.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Лонче со клун ø12cm 168920

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Лонче со клун
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 110 mm
 • Волумен: 1,2 lШифра: 10359
Достапност:

Нема на залиха

465.00 ден 530.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Вилушка за месо STAR 001322

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Вилушка за сечење месо
 • 14,5 cm
 • 18/10Шифра: 17972
150.00 ден 182.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Гума за експрес лонец NUEVO Rapid 009250

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Гума за експрес лонецШифра: 16392
250.00 ден 440.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Клешти за салата DA CAPO 009922

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Клешти за послужување на салатаШифра: 12684
Достапност:

Нема на залиха

160.00 ден 242.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Ноже за лупење LANGEN 039301

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Двострано ноже за лупење
 • Наменето за зеленчук
 • КерамичкоШифра: 15552
199.00 ден 299.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Помагало за лупење HEMAY 045524

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало за лупење зеленчукШифра: 14562
Достапност:

Нема на залиха

250.00 ден 363.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Помагало за тесто EXQUISITE 008628

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало за сечење тесто
 • високосјаен инокс
 • 18/10Шифра: 13428
Достапност:

Нема на залиха

120.00 ден 280.00 ден Прочитај повеќеСпореди

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD5
 • Дијаметар од 22cm
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјалLAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
 • Дијаметар од 22cm
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD6 и LTDSD4300.00 ден 345.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART СЕТ дрвена даска со силиконска штипалка LT 2060

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Даска направена од бамбус
 • Димензии 30 x 22 x 0,9 cm
 • Силиконск штипалка 26 см
 • Изработено од нерѓосувачки челик580.00 ден 660.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Термос LT 4011

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Боја : црвена
 • Волумен: 1L
 • Одлични својства на топлинска изолација
 • Димензии: 10,5 х 30 смДостапност:

Нема на залиха

799.00 ден 900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 2 123560

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Достапност:

Нема на залиха

230.00 ден 263.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 2 168783

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Достапност:

Нема на залиха

235.00 ден 265.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 4 156597

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Достапност:

Нема на залиха

280.00 ден 320.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 4 123563

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Достапност:

Нема на залиха

483.00 ден 550.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 4 147473

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: лила
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Достапност:

Нема на залиха

485.00 ден 551.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 4 168785

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Достапност:

Нема на залиха

280.00 ден 322.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 7 123566

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 10 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Достапност:

Нема на залиха

615.00 ден 700.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 7 156630

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Достапност:

Нема на залиха

355.00 ден 410.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 7 168786

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.Достапност:

Нема на залиха

355.00 ден 405.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Лонче со клун ø12cm 168920

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Лонче со клун
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 110 mm
 • Волумен: 1,2 lДостапност:

Нема на залиха

465.00 ден 530.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Вилушка за месо STAR 001322

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Вилушка за сечење месо
 • 14,5 cm
 • 18/10150.00 ден 182.00 ден Во кошничкаСпореди
250.00 ден 440.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Клешти за салата DA CAPO 009922

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Клешти за послужување на салатаДостапност:

Нема на залиха

160.00 ден 242.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Ноже за лупење LANGEN 039301

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Двострано ноже за лупење
 • Наменето за зеленчук
 • Керамичко199.00 ден 299.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Помагало за лупење HEMAY 045524

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало за лупење зеленчукДостапност:

Нема на залиха

250.00 ден 363.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Помагало за тесто EXQUISITE 008628

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало за сечење тесто
 • високосјаен инокс
 • 18/10Достапност:

Нема на залиха

120.00 ден 280.00 ден Прочитај повеќеСпореди

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

0 %s од 5
(0)
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD5
 • Дијаметар од 22cm
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјалLAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

0 %s од 5
(0)
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
 • Дијаметар од 22cm
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD6 и LTDSD4300.00 ден 345.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART СЕТ дрвена даска со силиконска штипалка LT 2060

0 %s од 5
(0)
 • Даска направена од бамбус
 • Димензии 30 x 22 x 0,9 cm
 • Силиконск штипалка 26 см
 • Изработено од нерѓосувачки челик580.00 ден 660.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Термос LT 4011

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црвена
 • Волумен: 1L
 • Одлични својства на топлинска изолација
 • Димензии: 10,5 х 30 см799.00 ден 900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 2 123560

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.230.00 ден 263.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 2 168783

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.235.00 ден 265.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 4 156597

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.280.00 ден 320.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 4 123563

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.483.00 ден 550.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 4 147473

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: лила
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.485.00 ден 551.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 4 168785

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.280.00 ден 322.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 7 123566

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 10 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.615.00 ден 700.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 7 156630

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.355.00 ден 410.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 7 168786

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.355.00 ден 405.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Лонче со клун ø12cm 168920

0 %s од 5
(0)
 • Лонче со клун
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 110 mm
 • Волумен: 1,2 l465.00 ден 530.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Вилушка за месо STAR 001322

0 %s од 5
(0)
 • Вилушка за сечење месо
 • 14,5 cm
 • 18/10150.00 ден 182.00 ден Во кошничкаСпореди
250.00 ден 440.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Клешти за салата DA CAPO 009922

0 %s од 5
(0)
 • Клешти за послужување на салата160.00 ден 242.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Ноже за лупење LANGEN 039301

0 %s од 5
(0)
 • Двострано ноже за лупење
 • Наменето за зеленчук
 • Керамичко199.00 ден 299.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Помагало за лупење HEMAY 045524

0 %s од 5
(0)
 • Помагало за лупење зеленчук250.00 ден 363.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Помагало за тесто EXQUISITE 008628

0 %s од 5
(0)
 • Помагало за сечење тесто
 • високосјаен инокс
 • 18/10120.00 ден 280.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден производ