Разно & ладење и греење подкатегории

Разно & ладење и греење

-13% 1,650.00 ден 1,900.00 ден

ISKRA Вентилатор DF-002

-13% 1,499.00 ден 1,720.00 ден

ISKRA Вентилатор DF-003

-13% 6,499.00 ден 7,470.00 ден

ISKRA Вентилатор FD-45MC

-38% 4,999.00 ден 8,040.00 ден

ISKRA Вентилатор со распрскувач FP-1601S

-12% 1,490.00 ден 1,690.00 ден

ISKRA Стоечки вентилатор SF-001B

-13% 1,490.00 ден 1,710.00 ден

VIVAX CORDYS Вентилатор CVE-31T

-13% 1,790.00 ден 2,060.00 ден

VIVAX CORDYS Вентилатор CVE-41P

-13% 3,999.00 ден 4,600.00 ден

VIVAX Вентилатор FS-30WPR

-13% 2,999.00 ден 3,450.00 ден

VIVAX Вентилатор FT-10WPR

-13% 5,500.00 ден 6,330.00 ден

VIVAX Вентилатор TF-111LD

-13% 3,999.00 ден 4,600.00 ден

VIVAX Поден вентилатор FF-100M

-13% 5,500.00 ден 6,330.00 ден

VIVAX Разладувач 3 во 1 AC-6511R

1,650.00 ден 1,900.00 ден

ISKRA Вентилатор DF-002

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Јачина: 40w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 43cm
– Функција на нишање


Во кошничкаСпореди
1,499.00 ден 1,720.00 ден

ISKRA Вентилатор DF-003

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Напон: 220-240V ~ 50Hz
– моќност: 35W
– Тип: столен
– Дијаметар: Ø 34см


Во кошничкаСпореди
6,499.00 ден 7,470.00 ден

ISKRA Вентилатор FD-45MC

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Јачина: 50w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 45cm
– Функција на нишање: 75 степени


Во кошничкаСпореди
4,999.00 ден 8,040.00 ден

ISKRA Вентилатор со распрскувач FP-1601S

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Јачина: 75w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 40cm
– Функција на нишање: 75 степени


Прочитај повеќеСпореди
1,490.00 ден 1,690.00 ден

ISKRA Стоечки вентилатор SF-001B

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 43 cm дијаметар на корпата
– 3 перки од 40 cm
– 40 W моќен мотор


Прочитај повеќеСпореди
1,490.00 ден 1,710.00 ден

VIVAX CORDYS Вентилатор CVE-31T

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќ 40 W
– Дијаметар 30 cm
– Со осцилација
– 3 брзини


Во кошничкаСпореди
1,790.00 ден 2,060.00 ден

VIVAX CORDYS Вентилатор CVE-41P

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќ 50 W
– Дијаметар 40 cm
– Хоризонтално вртење во широк лак


Во кошничкаСпореди
3,999.00 ден 4,600.00 ден

VIVAX Вентилатор FS-30WPR

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќ 50 W
– Дијаметар 20 cm
– Висина 110 cm


Во кошничкаСпореди
2,999.00 ден 3,450.00 ден

VIVAX Вентилатор FT-10WPR

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќ 35 W
– Тивка работа
– 3 брзини


Во кошничкаСпореди
5,500.00 ден 6,330.00 ден

VIVAX Вентилатор TF-111LD

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќ (W): 50
– 3 различни нивоа на дување- natural, sleep и normal
– Тајмер 0,5 до 7,5 часа


Во кошничкаСпореди
3,999.00 ден 4,600.00 ден

VIVAX Поден вентилатор FF-100M

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќ 100 W
– 3 брзини
– Метална конструкција
– Висина 60 см


Во кошничкаСпореди
5,500.00 ден 6,330.00 ден

VIVAX Разладувач 3 во 1 AC-6511R

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќ 80 W
– Лади и опушта во три мода – sleep/normal/natural
– 3 во 1 уред – лади, прочистува и го овлажнува воздухот


Во кошничкаСпореди

ISKRA Вентилатор DF-002

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Јачина: 40w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 43cm
– Функција на нишање


Шифра: Нема
1,650.00 ден 1,900.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Вентилатор DF-003

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 220-240V ~ 50Hz
– моќност: 35W
– Тип: столен
– Дијаметар: Ø 34см


Шифра: Нема
1,499.00 ден 1,720.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Вентилатор FD-45MC

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Јачина: 50w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 45cm
– Функција на нишање: 75 степени


Шифра: Нема
6,499.00 ден 7,470.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Вентилатор со распрскувач FP-1601S

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Јачина: 75w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 40cm
– Функција на нишање: 75 степени


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

4,999.00 ден 8,040.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Стоечки вентилатор SF-001B

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 43 cm дијаметар на корпата
– 3 перки од 40 cm
– 40 W моќен мотор


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

1,490.00 ден 1,690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX CORDYS Вентилатор CVE-31T

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќ 40 W
– Дијаметар 30 cm
– Со осцилација
– 3 брзини


Шифра: Нема
1,490.00 ден 1,710.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX CORDYS Вентилатор CVE-41P

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќ 50 W
– Дијаметар 40 cm
– Хоризонтално вртење во широк лак


Шифра: Нема
1,790.00 ден 2,060.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS-30WPR

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќ 50 W
– Дијаметар 20 cm
– Висина 110 cm


Шифра: Нема
3,999.00 ден 4,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FT-10WPR

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќ 35 W
– Тивка работа
– 3 брзини


Шифра: Нема
2,999.00 ден 3,450.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор TF-111LD

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќ (W): 50
– 3 различни нивоа на дување- natural, sleep и normal
– Тајмер 0,5 до 7,5 часа


Шифра: Нема
5,500.00 ден 6,330.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Поден вентилатор FF-100M

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќ 100 W
– 3 брзини
– Метална конструкција
– Висина 60 см


Шифра: Нема
3,999.00 ден 4,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Разладувач 3 во 1 AC-6511R

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќ 80 W
– Лади и опушта во три мода – sleep/normal/natural
– 3 во 1 уред – лади, прочистува и го овлажнува воздухот


Шифра: Нема
5,500.00 ден 6,330.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Вентилатор DF-002

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Јачина: 40w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 43cm
– Функција на нишање


1,650.00 ден 1,900.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Вентилатор DF-003

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 220-240V ~ 50Hz
– моќност: 35W
– Тип: столен
– Дијаметар: Ø 34см


1,499.00 ден 1,720.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Вентилатор FD-45MC

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Јачина: 50w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 45cm
– Функција на нишање: 75 степени


6,499.00 ден 7,470.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Вентилатор со распрскувач FP-1601S

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Јачина: 75w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 40cm
– Функција на нишање: 75 степени


Достапност:

Нема на залиха

4,999.00 ден 8,040.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Стоечки вентилатор SF-001B

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 43 cm дијаметар на корпата
– 3 перки од 40 cm
– 40 W моќен мотор


Достапност:

Нема на залиха

1,490.00 ден 1,690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX CORDYS Вентилатор CVE-31T

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќ 40 W
– Дијаметар 30 cm
– Со осцилација
– 3 брзини


1,490.00 ден 1,710.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX CORDYS Вентилатор CVE-41P

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќ 50 W
– Дијаметар 40 cm
– Хоризонтално вртење во широк лак


1,790.00 ден 2,060.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS-30WPR

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќ 50 W
– Дијаметар 20 cm
– Висина 110 cm


3,999.00 ден 4,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FT-10WPR

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќ 35 W
– Тивка работа
– 3 брзини


2,999.00 ден 3,450.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор TF-111LD

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќ (W): 50
– 3 различни нивоа на дување- natural, sleep и normal
– Тајмер 0,5 до 7,5 часа


5,500.00 ден 6,330.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Поден вентилатор FF-100M

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќ 100 W
– 3 брзини
– Метална конструкција
– Висина 60 см


3,999.00 ден 4,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Разладувач 3 во 1 AC-6511R

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќ 80 W
– Лади и опушта во три мода – sleep/normal/natural
– 3 во 1 уред – лади, прочистува и го овлажнува воздухот


5,500.00 ден 6,330.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Вентилатор DF-002

0 %s од 5
(0)

– Јачина: 40w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 43cm
– Функција на нишање


1,650.00 ден 1,900.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Вентилатор DF-003

0 %s од 5
(0)

– Напон: 220-240V ~ 50Hz
– моќност: 35W
– Тип: столен
– Дијаметар: Ø 34см


1,499.00 ден 1,720.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Вентилатор FD-45MC

0 %s од 5
(0)

– Јачина: 50w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 45cm
– Функција на нишање: 75 степени


6,499.00 ден 7,470.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Вентилатор со распрскувач FP-1601S

0 %s од 5
(0)

– Јачина: 75w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 40cm
– Функција на нишање: 75 степени


4,999.00 ден 8,040.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Стоечки вентилатор SF-001B

0 %s од 5
(0)

– 43 cm дијаметар на корпата
– 3 перки од 40 cm
– 40 W моќен мотор


1,490.00 ден 1,690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX CORDYS Вентилатор CVE-31T

0 %s од 5
(0)

– Моќ 40 W
– Дијаметар 30 cm
– Со осцилација
– 3 брзини


1,490.00 ден 1,710.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX CORDYS Вентилатор CVE-41P

0 %s од 5
(0)

– Моќ 50 W
– Дијаметар 40 cm
– Хоризонтално вртење во широк лак


1,790.00 ден 2,060.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS-30WPR

0 %s од 5
(0)

– Моќ 50 W
– Дијаметар 20 cm
– Висина 110 cm


3,999.00 ден 4,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FT-10WPR

0 %s од 5
(0)

– Моќ 35 W
– Тивка работа
– 3 брзини


2,999.00 ден 3,450.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор TF-111LD

0 %s од 5
(0)

– Моќ (W): 50
– 3 различни нивоа на дување- natural, sleep и normal
– Тајмер 0,5 до 7,5 часа


5,500.00 ден 6,330.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Поден вентилатор FF-100M

0 %s од 5
(0)

– Моќ 100 W
– 3 брзини
– Метална конструкција
– Висина 60 см


3,999.00 ден 4,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Разладувач 3 во 1 AC-6511R

0 %s од 5
(0)

– Моќ 80 W
– Лади и опушта во три мода – sleep/normal/natural
– 3 во 1 уред – лади, прочистува и го овлажнува воздухот


5,500.00 ден 6,330.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат