Машини за мелење месо

-12% 6,270.00 ден 7,120.00 ден

BOSCH Машина за мелење месо MFW 3520W

-12% 6,730.00 ден 7,650.00 ден

BOSCH Машина за мелење месо MFW 45020

-12% 9,960.00 ден 11,350.00 ден

BOSCH Машина за мелење месо MFW 67440

-15% 4,390.00 ден 5,150.00 ден

GORENJE Машина за мелење месо MG1600W

-12% 9,050.00 ден 10,280.00 ден

KENWOOD Машина за мелење месо MG 510

-12% 6,010.00 ден 6,830.00 ден

SENCOR Машина за мелење месо SMG 4381

6,270.00 ден 7,120.00 ден

BOSCH Машина за мелење месо MFW 3520W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19631
 • Боја: Бела
 • Моќност: 500W
 • Мелење на месо 1,8кг/мин
 • Димензии на производот (мм): 250 x 160 x 230Во кошничкаСпореди
6,730.00 ден 7,650.00 ден

BOSCH Машина за мелење месо MFW 45020

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15982
 • Боја: бела/сива
 • Месорезница величина 5
 • Мелење на месо 2.7 kg/min
 • Приклучна сила: 500 WВо кошничкаСпореди
9,960.00 ден 11,350.00 ден

BOSCH Машина за мелење месо MFW 67440

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15983
 • Боја: црна/инокс
 • Месорезница величина 8
 • Мелење на месо 3,5 kg/min
 • Приклучна сила: 700 WВо кошничкаСпореди
4,390.00 ден 5,150.00 ден

GORENJE Машина за мелење месо MG1600W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15984
 • Метално куќиште
 • Приклучна сила: 1.600 W
 • Капацитет на мелење: 1,9 kg/min
 • Додатоци за мелење месо: 2

 


Прочитај повеќеСпореди
9,050.00 ден 10,280.00 ден

KENWOOD Машина за мелење месо MG 510

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15986
 • Материјал: брусан алуминиум
 • Месорезница со 3 различни резулатати на мелење
 • Приклучна сила: 1600 W
 • Силна издржлива и за мелење поголеми количини месоВо кошничкаСпореди
6,010.00 ден 6,830.00 ден

SENCOR Машина за мелење месо SMG 4381

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17721
 • Боја: инокс
 • 3 челични дискови за мешање
 • Мелење на месо 1,65 kg/min
 • Приклучна сила: 1500 WВо кошничкаСпореди

BOSCH Машина за мелење месо MFW 3520W

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Бела
 • Моќност: 500W
 • Мелење на месо 1,8кг/мин
 • Димензии на производот (мм): 250 x 160 x 230Шифра: 19631
6,270.00 ден 7,120.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за мелење месо MFW 45020

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/сива
 • Месорезница величина 5
 • Мелење на месо 2.7 kg/min
 • Приклучна сила: 500 WШифра: 15982
6,730.00 ден 7,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за мелење месо MFW 67440

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црна/инокс
 • Месорезница величина 8
 • Мелење на месо 3,5 kg/min
 • Приклучна сила: 700 WШифра: 15983
9,960.00 ден 11,350.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за мелење месо MG1600W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Метално куќиште
 • Приклучна сила: 1.600 W
 • Капацитет на мелење: 1,9 kg/min
 • Додатоци за мелење месо: 2

 


Шифра: 15984
Достапност:

Нема на залиха

4,390.00 ден 5,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Машина за мелење месо MG 510

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Материјал: брусан алуминиум
 • Месорезница со 3 различни резулатати на мелење
 • Приклучна сила: 1600 W
 • Силна издржлива и за мелење поголеми количини месоШифра: 15986
9,050.00 ден 10,280.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Машина за мелење месо SMG 4381

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: инокс
 • 3 челични дискови за мешање
 • Мелење на месо 1,65 kg/min
 • Приклучна сила: 1500 WШифра: 17721
6,010.00 ден 6,830.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за мелење месо MFW 3520W

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Бела
 • Моќност: 500W
 • Мелење на месо 1,8кг/мин
 • Димензии на производот (мм): 250 x 160 x 2306,270.00 ден 7,120.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за мелење месо MFW 45020

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/сива
 • Месорезница величина 5
 • Мелење на месо 2.7 kg/min
 • Приклучна сила: 500 W6,730.00 ден 7,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за мелење месо MFW 67440

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црна/инокс
 • Месорезница величина 8
 • Мелење на месо 3,5 kg/min
 • Приклучна сила: 700 W9,960.00 ден 11,350.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за мелење месо MG1600W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Метално куќиште
 • Приклучна сила: 1.600 W
 • Капацитет на мелење: 1,9 kg/min
 • Додатоци за мелење месо: 2

 


Достапност:

Нема на залиха

4,390.00 ден 5,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Машина за мелење месо MG 510

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Материјал: брусан алуминиум
 • Месорезница со 3 различни резулатати на мелење
 • Приклучна сила: 1600 W
 • Силна издржлива и за мелење поголеми количини месо9,050.00 ден 10,280.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Машина за мелење месо SMG 4381

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: инокс
 • 3 челични дискови за мешање
 • Мелење на месо 1,65 kg/min
 • Приклучна сила: 1500 W6,010.00 ден 6,830.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за мелење месо MFW 3520W

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Моќност: 500W
 • Мелење на месо 1,8кг/мин
 • Димензии на производот (мм): 250 x 160 x 2306,270.00 ден 7,120.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за мелење месо MFW 45020

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела/сива
 • Месорезница величина 5
 • Мелење на месо 2.7 kg/min
 • Приклучна сила: 500 W6,730.00 ден 7,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за мелење месо MFW 67440

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна/инокс
 • Месорезница величина 8
 • Мелење на месо 3,5 kg/min
 • Приклучна сила: 700 W9,960.00 ден 11,350.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за мелење месо MG1600W

0 %s од 5
(0)
 • Метално куќиште
 • Приклучна сила: 1.600 W
 • Капацитет на мелење: 1,9 kg/min
 • Додатоци за мелење месо: 2

 


4,390.00 ден 5,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Машина за мелење месо MG 510

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: брусан алуминиум
 • Месорезница со 3 различни резулатати на мелење
 • Приклучна сила: 1600 W
 • Силна издржлива и за мелење поголеми количини месо9,050.00 ден 10,280.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Машина за мелење месо SMG 4381

0 %s од 5
(0)
 • Боја: инокс
 • 3 челични дискови за мешање
 • Мелење на месо 1,65 kg/min
 • Приклучна сила: 1500 W6,010.00 ден 6,830.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат