Машини за сушење

-12% 33,170.00 ден 37,690.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTH 83000BY

-12% 41,999.00 ден 47,720.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTM 85251BY

-12% 35,999.00 ден 40,900.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTR 85V00BY

-12% 37,830.00 ден 42,990.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTR 85V10BY

-12% 60,099.00 ден 68,299.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTW 85540EU

-12% 50,999.00 ден 57,950.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTW 85550BY

-13% 20,490.00 ден 23,570.00 ден

GORENJE Машина за сушење DE7B

-13% 21,990.00 ден 25,300.00 ден

GORENJE Машина за сушење DE8B

-13% 18,490.00 ден 21,260.00 ден

GORENJE Машина за сушење DP7B

-13% 15,990.00 ден 18,390.00 ден

GORENJE Машина за сушење DP7C

-12% 12,620.00 ден 14,340.00 ден

KONCAR Машина за сушење SR 7VKP0

-12% 13,630.00 ден 15,490.00 ден

KONCAR Машина за сушење SR 8VKP0

-12% 20,770.00 ден 23,600.00 ден

KONCAR Машина за сушење SR7VTP2

33,170.00 ден 37,690.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTH 83000BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19194
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 7 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 24h
Во кошничкаСпореди
41,999.00 ден 47,720.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTM 85251BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– WTM85251BY e seria 4 сушара со топлинска пумпа А++ / -SelfCleaningCondenser
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-8 кг

Прочитај повеќеСпореди
35,999.00 ден 40,900.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTR 85V00BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Кондензациски начин на сушење
– Енергетска класа A++
– Капацитет за сушење 7 kg

Прочитај повеќеСпореди
37,830.00 ден 42,990.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTR 85V10BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19843
 • Машина за сушење
 • Капацитет: 8 кг
 • Енергетска класа: A++
 • Димензии (ВxШxД): 84 x 59 x 63,6 cm
Во кошничкаСпореди
60,099.00 ден 68,299.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTW 85540EU

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– WTW85540EU e seria 8 сушара со топлинска пумпа А++ / ActiveSteam
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-9 кг

Прочитај повеќеСпореди
50,999.00 ден 57,950.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTW 85550BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– WTW85550BY e seria 8 сушара со топлинска пумпа А++
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-9 кг

Прочитај повеќеСпореди
20,490.00 ден 23,570.00 ден

GORENJE Машина за сушење DE7B

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Одложен старт
Во кошничкаСпореди
21,990.00 ден 25,300.00 ден

GORENJE Машина за сушење DE8B

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 1-8 kg
 • Одложен старт
Во кошничкаСпореди
18,490.00 ден 21,260.00 ден

GORENJE Машина за сушење DP7B

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Одложен старт
Во кошничкаСпореди
15,990.00 ден 18,390.00 ден

GORENJE Машина за сушење DP7C

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа: C
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Одложен старт
Во кошничкаСпореди
12,620.00 ден 14,340.00 ден

KONCAR Машина за сушење SR 7VKP0

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19846
 • Машина за сушење
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 1-7 kg
 • Број на програми: 15
Во кошничкаСпореди
13,630.00 ден 15,490.00 ден

KONCAR Машина за сушење SR 8VKP0

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19847
 • Машина за сушење
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 1-8 kg
 • Број на програми: 15
Прочитај повеќеСпореди
20,770.00 ден 23,600.00 ден

KONCAR Машина за сушење SR7VTP2

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20031

– Капацитет (kg): 7
– Кондензациска машина со тополотна пумпа
– Број на програми: 15
– Енерегетска класа: A++

Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTH 83000BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 7 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 24h
Шифра: 19194
33,170.00 ден 37,690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTM 85251BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– WTM85251BY e seria 4 сушара со топлинска пумпа А++ / -SelfCleaningCondenser
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-8 кг

Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

41,999.00 ден 47,720.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTR 85V00BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Кондензациски начин на сушење
– Енергетска класа A++
– Капацитет за сушење 7 kg

Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

35,999.00 ден 40,900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTR 85V10BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Машина за сушење
 • Капацитет: 8 кг
 • Енергетска класа: A++
 • Димензии (ВxШxД): 84 x 59 x 63,6 cm
Шифра: 19843
37,830.00 ден 42,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTW 85540EU

0 %s од 5
(0)
Bosch

– WTW85540EU e seria 8 сушара со топлинска пумпа А++ / ActiveSteam
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-9 кг

Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

60,099.00 ден 68,299.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTW 85550BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– WTW85550BY e seria 8 сушара со топлинска пумпа А++
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-9 кг

Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

50,999.00 ден 57,950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Машина за сушење DE7B

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Одложен старт
Шифра: Нема
20,490.00 ден 23,570.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за сушење DE8B

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 1-8 kg
 • Одложен старт
Шифра: Нема
21,990.00 ден 25,300.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за сушење DP7B

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Одложен старт
Шифра: Нема
18,490.00 ден 21,260.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за сушење DP7C

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: C
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Одложен старт
Шифра: Нема
15,990.00 ден 18,390.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за сушење SR 7VKP0

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Машина за сушење
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 1-7 kg
 • Број на програми: 15
Шифра: 19846
12,620.00 ден 14,340.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за сушење SR 8VKP0

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Машина за сушење
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 1-8 kg
 • Број на програми: 15
Шифра: 19847
Достапност:

Нема на залиха

13,630.00 ден 15,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Машина за сушење SR7VTP2

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 7
– Кондензациска машина со тополотна пумпа
– Број на програми: 15
– Енерегетска класа: A++

Шифра: 20031
20,770.00 ден 23,600.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTH 83000BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 7 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 24h
33,170.00 ден 37,690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTM 85251BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– WTM85251BY e seria 4 сушара со топлинска пумпа А++ / -SelfCleaningCondenser
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-8 кг

Достапност:

Нема на залиха

41,999.00 ден 47,720.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTR 85V00BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Кондензациски начин на сушење
– Енергетска класа A++
– Капацитет за сушење 7 kg

Достапност:

Нема на залиха

35,999.00 ден 40,900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTR 85V10BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Машина за сушење
 • Капацитет: 8 кг
 • Енергетска класа: A++
 • Димензии (ВxШxД): 84 x 59 x 63,6 cm
37,830.00 ден 42,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTW 85540EU

0 %s од 5
(0)
Bosch

– WTW85540EU e seria 8 сушара со топлинска пумпа А++ / ActiveSteam
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-9 кг

Достапност:

Нема на залиха

60,099.00 ден 68,299.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTW 85550BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– WTW85550BY e seria 8 сушара со топлинска пумпа А++
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-9 кг

Достапност:

Нема на залиха

50,999.00 ден 57,950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Машина за сушење DE7B

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Одложен старт
20,490.00 ден 23,570.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за сушење DE8B

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 1-8 kg
 • Одложен старт
21,990.00 ден 25,300.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за сушење DP7B

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Одложен старт
18,490.00 ден 21,260.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за сушење DP7C

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: C
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Одложен старт
15,990.00 ден 18,390.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за сушење SR 7VKP0

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Машина за сушење
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 1-7 kg
 • Број на програми: 15
12,620.00 ден 14,340.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за сушење SR 8VKP0

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Машина за сушење
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 1-8 kg
 • Број на програми: 15
Достапност:

Нема на залиха

13,630.00 ден 15,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Машина за сушење SR7VTP2

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 7
– Кондензациска машина со тополотна пумпа
– Број на програми: 15
– Енерегетска класа: A++

20,770.00 ден 23,600.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTH 83000BY

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 7 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 24h
33,170.00 ден 37,690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTM 85251BY

0 %s од 5
(0)

– WTM85251BY e seria 4 сушара со топлинска пумпа А++ / -SelfCleaningCondenser
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-8 кг

41,999.00 ден 47,720.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTR 85V00BY

0 %s од 5
(0)

– Кондензациски начин на сушење
– Енергетска класа A++
– Капацитет за сушење 7 kg

35,999.00 ден 40,900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTR 85V10BY

0 %s од 5
(0)
 • Машина за сушење
 • Капацитет: 8 кг
 • Енергетска класа: A++
 • Димензии (ВxШxД): 84 x 59 x 63,6 cm
37,830.00 ден 42,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTW 85540EU

0 %s од 5
(0)

– WTW85540EU e seria 8 сушара со топлинска пумпа А++ / ActiveSteam
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-9 кг

60,099.00 ден 68,299.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTW 85550BY

0 %s од 5
(0)

– WTW85550BY e seria 8 сушара со топлинска пумпа А++
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-9 кг

50,999.00 ден 57,950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Машина за сушење DE7B

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Одложен старт
20,490.00 ден 23,570.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за сушење DE8B

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 1-8 kg
 • Одложен старт
21,990.00 ден 25,300.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за сушење DP7B

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Одложен старт
18,490.00 ден 21,260.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за сушење DP7C

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: C
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Одложен старт
15,990.00 ден 18,390.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за сушење SR 7VKP0

0 %s од 5
(0)
 • Машина за сушење
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 1-7 kg
 • Број на програми: 15
12,620.00 ден 14,340.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за сушење SR 8VKP0

0 %s од 5
(0)
 • Машина за сушење
 • Енергетска класа: B
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 1-8 kg
 • Број на програми: 15
13,630.00 ден 15,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Машина за сушење SR7VTP2

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 7
– Кондензациска машина со тополотна пумпа
– Број на програми: 15
– Енерегетска класа: A++

20,770.00 ден 23,600.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат