Стандардни климатизери

-10% 30,260.00 ден 33,630.00 ден

AUX Климатизери ASW-H24B4

-10% 22,390.00 ден 24,900.00 ден

AUX Климатизери 18ASW-H18E1A4/FCRI

-7% 15,990.00 ден 17,250.00 ден

AUX Климатизери ASW – H12F4/FCRI

-10% AUX Стоечка инвертер клима ASF H 48A5 UR1 6 83,250.00 ден 92,500.00 ден

AUX Стоечка клима ASF H 48A5 UR1 6

-11% 15,990.00 ден 17,900.00 ден

TESLA Клима уред TC32H3-12410B со гратис монтажа

-12% 12,950.00 ден 14,720.00 ден

TESLA Климатизери TC25H3-09410C

-12% 23,050.00 ден 26,200.00 ден

TESLA Климатизери TC51H3-18410B

-11% 14,999.00 ден 16,800.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEX

-12% 25,990.00 ден 29,590.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 18CH50AEX

-15% 12,790.00 ден 14,999.00 ден

VIVAX Климатизери AEAC 3,5kW

30,260.00 ден 33,630.00 ден

AUX Климатизери ASW-H24B4

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11832
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет на ладење: 7000 W
 • Капацитет на греење: 7300 W
 • Циркулација на воздухот: 1150 m3/h
Прочитај повеќеСпореди
22,390.00 ден 24,900.00 ден

AUX Климатизери 18ASW-H18E1A4/FCRI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11830
 • Енергетска класа: A
 • Ладење: Капацитет: 5,400 W
 • Греење: Капацитет: 5,500 W
 • Тежина: 11kg
Прочитај повеќеСпореди
15,990.00 ден 17,250.00 ден

AUX Климатизери ASW – H12F4/FCRI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11828
 • Енергетска класа: A
 • Ладење: Капацитет: 3,700 W
 • Греење: Капацитет: 3,800 W
 • Тежина: 10kg
Во кошничкаСпореди
AUX Стоечка инвертер клима ASF H 48A5 UR1 6 83,250.00 ден 92,500.00 ден

AUX Стоечка клима ASF H 48A5 UR1 6

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11816
 • Моќност на ладење: 14000 W
 • Циркулација на воздухот: 35 m3/h
 • Далечински управувач
 • Режим на вентилација на свеж воздух
Во кошничкаСпореди
15,990.00 ден 17,900.00 ден

TESLA Клима уред TC32H3-12410B со гратис монтажа

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18153
 • Енергетска класа: B
 • Cooling Power Input:1060 W
 • Heating Power Input:1020 W
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
Во кошничкаСпореди
12,950.00 ден 14,720.00 ден

TESLA Климатизери TC25H3-09410C

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18152
 • Енергетска класа: C / C
 • Cooling Power Input:840 W/1h
 • Heating Power Input:760 W/1h
 • Циркулација на воздухот:500 m3/h
Во кошничкаСпореди
23,050.00 ден 26,200.00 ден

TESLA Климатизери TC51H3-18410B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18156
 • Енергетска класа:B / A
 • Cooling Power Input:1660 W/1h
 • Heating Power Input:1410 W/1h
 • Циркулација на воздухот: 800 m3/h
Во кошничкаСпореди
14,999.00 ден 16,800.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11623
 • Енергетска класа : A
 • Капацитет на ладење: 3,517 kW
 • Капацитет на греење: 3,810 kW
 • Циркулација на воздухот: 568 m3/h
Прочитај повеќеСпореди
25,990.00 ден 29,590.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 18CH50AEX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11650
 • Енергетска класа : A
 • Kапацитет на ладење: 5,28 kW
 • Kапацитет на греење: 5,57  kW
 • Циркулација на воздухот: 820 m³/h
Прочитај повеќеСпореди
12,790.00 ден 14,999.00 ден

VIVAX Климатизери AEAC 3,5kW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11623-1
 • Енергетска класа : C
 • Капацитет на ладење: 3,223 W
 • Капацитет на греење: 3370 W
 • Циркулација на воздухот: 403 m3/h
Во кошничкаСпореди

AUX Климатизери ASW-H24B4

0 %s од 5
(0)
AUX
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет на ладење: 7000 W
 • Капацитет на греење: 7300 W
 • Циркулација на воздухот: 1150 m3/h
Шифра: 11832
Достапност:

Нема на залиха

30,260.00 ден 33,630.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AUX Климатизери 18ASW-H18E1A4/FCRI

0 %s од 5
(0)
AUX
 • Енергетска класа: A
 • Ладење: Капацитет: 5,400 W
 • Греење: Капацитет: 5,500 W
 • Тежина: 11kg
Шифра: 11830
Достапност:

Нема на залиха

22,390.00 ден 24,900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AUX Климатизери ASW – H12F4/FCRI

0 %s од 5
(0)
AUX
 • Енергетска класа: A
 • Ладење: Капацитет: 3,700 W
 • Греење: Капацитет: 3,800 W
 • Тежина: 10kg
Шифра: 11828
15,990.00 ден 17,250.00 ден Во кошничкаСпореди
AUX Стоечка инвертер клима ASF H 48A5 UR1 6

AUX Стоечка клима ASF H 48A5 UR1 6

0 %s од 5
(0)
AUX
 • Моќност на ладење: 14000 W
 • Циркулација на воздухот: 35 m3/h
 • Далечински управувач
 • Режим на вентилација на свеж воздух
Шифра: 11816
83,250.00 ден 92,500.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Клима уред TC32H3-12410B со гратис монтажа

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Енергетска класа: B
 • Cooling Power Input:1060 W
 • Heating Power Input:1020 W
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
Шифра: 18153
15,990.00 ден 17,900.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Климатизери TC25H3-09410C

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Енергетска класа: C / C
 • Cooling Power Input:840 W/1h
 • Heating Power Input:760 W/1h
 • Циркулација на воздухот:500 m3/h
Шифра: 18152
12,950.00 ден 14,720.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Климатизери TC51H3-18410B

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Енергетска класа:B / A
 • Cooling Power Input:1660 W/1h
 • Heating Power Input:1410 W/1h
 • Циркулација на воздухот: 800 m3/h
Шифра: 18156
23,050.00 ден 26,200.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEX

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Енергетска класа : A
 • Капацитет на ладење: 3,517 kW
 • Капацитет на греење: 3,810 kW
 • Циркулација на воздухот: 568 m3/h
Шифра: 11623
Достапност:

Нема на залиха

14,999.00 ден 16,800.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Климатизери ACP 18CH50AEX

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Енергетска класа : A
 • Kапацитет на ладење: 5,28 kW
 • Kапацитет на греење: 5,57  kW
 • Циркулација на воздухот: 820 m³/h
Шифра: 11650
Достапност:

Нема на залиха

25,990.00 ден 29,590.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Климатизери AEAC 3,5kW

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Енергетска класа : C
 • Капацитет на ладење: 3,223 W
 • Капацитет на греење: 3370 W
 • Циркулација на воздухот: 403 m3/h
Шифра: 11623-1
12,790.00 ден 14,999.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Климатизери ASW-H24B4

0 %s од 5
(0)
AUX
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет на ладење: 7000 W
 • Капацитет на греење: 7300 W
 • Циркулација на воздухот: 1150 m3/h
Достапност:

Нема на залиха

30,260.00 ден 33,630.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AUX Климатизери 18ASW-H18E1A4/FCRI

0 %s од 5
(0)
AUX
 • Енергетска класа: A
 • Ладење: Капацитет: 5,400 W
 • Греење: Капацитет: 5,500 W
 • Тежина: 11kg
Достапност:

Нема на залиха

22,390.00 ден 24,900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AUX Климатизери ASW – H12F4/FCRI

0 %s од 5
(0)
AUX
 • Енергетска класа: A
 • Ладење: Капацитет: 3,700 W
 • Греење: Капацитет: 3,800 W
 • Тежина: 10kg
15,990.00 ден 17,250.00 ден Во кошничкаСпореди
AUX Стоечка инвертер клима ASF H 48A5 UR1 6

AUX Стоечка клима ASF H 48A5 UR1 6

0 %s од 5
(0)
AUX
 • Моќност на ладење: 14000 W
 • Циркулација на воздухот: 35 m3/h
 • Далечински управувач
 • Режим на вентилација на свеж воздух
83,250.00 ден 92,500.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Клима уред TC32H3-12410B со гратис монтажа

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Енергетска класа: B
 • Cooling Power Input:1060 W
 • Heating Power Input:1020 W
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
15,990.00 ден 17,900.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Климатизери TC25H3-09410C

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Енергетска класа: C / C
 • Cooling Power Input:840 W/1h
 • Heating Power Input:760 W/1h
 • Циркулација на воздухот:500 m3/h
12,950.00 ден 14,720.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Климатизери TC51H3-18410B

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Енергетска класа:B / A
 • Cooling Power Input:1660 W/1h
 • Heating Power Input:1410 W/1h
 • Циркулација на воздухот: 800 m3/h
23,050.00 ден 26,200.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEX

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Енергетска класа : A
 • Капацитет на ладење: 3,517 kW
 • Капацитет на греење: 3,810 kW
 • Циркулација на воздухот: 568 m3/h
Достапност:

Нема на залиха

14,999.00 ден 16,800.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Климатизери ACP 18CH50AEX

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Енергетска класа : A
 • Kапацитет на ладење: 5,28 kW
 • Kапацитет на греење: 5,57  kW
 • Циркулација на воздухот: 820 m³/h
Достапност:

Нема на залиха

25,990.00 ден 29,590.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Климатизери AEAC 3,5kW

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Енергетска класа : C
 • Капацитет на ладење: 3,223 W
 • Капацитет на греење: 3370 W
 • Циркулација на воздухот: 403 m3/h
12,790.00 ден 14,999.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Климатизери ASW-H24B4

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет на ладење: 7000 W
 • Капацитет на греење: 7300 W
 • Циркулација на воздухот: 1150 m3/h
30,260.00 ден 33,630.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AUX Климатизери 18ASW-H18E1A4/FCRI

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Ладење: Капацитет: 5,400 W
 • Греење: Капацитет: 5,500 W
 • Тежина: 11kg
22,390.00 ден 24,900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AUX Климатизери ASW – H12F4/FCRI

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Ладење: Капацитет: 3,700 W
 • Греење: Капацитет: 3,800 W
 • Тежина: 10kg
15,990.00 ден 17,250.00 ден Во кошничкаСпореди
AUX Стоечка инвертер клима ASF H 48A5 UR1 6

AUX Стоечка клима ASF H 48A5 UR1 6

0 %s од 5
(0)
 • Моќност на ладење: 14000 W
 • Циркулација на воздухот: 35 m3/h
 • Далечински управувач
 • Режим на вентилација на свеж воздух
83,250.00 ден 92,500.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Клима уред TC32H3-12410B со гратис монтажа

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: B
 • Cooling Power Input:1060 W
 • Heating Power Input:1020 W
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
15,990.00 ден 17,900.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Климатизери TC25H3-09410C

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: C / C
 • Cooling Power Input:840 W/1h
 • Heating Power Input:760 W/1h
 • Циркулација на воздухот:500 m3/h
12,950.00 ден 14,720.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Климатизери TC51H3-18410B

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа:B / A
 • Cooling Power Input:1660 W/1h
 • Heating Power Input:1410 W/1h
 • Циркулација на воздухот: 800 m3/h
23,050.00 ден 26,200.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEX

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа : A
 • Капацитет на ладење: 3,517 kW
 • Капацитет на греење: 3,810 kW
 • Циркулација на воздухот: 568 m3/h
14,999.00 ден 16,800.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Климатизери ACP 18CH50AEX

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа : A
 • Kапацитет на ладење: 5,28 kW
 • Kапацитет на греење: 5,57  kW
 • Циркулација на воздухот: 820 m³/h
25,990.00 ден 29,590.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Климатизери AEAC 3,5kW

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа : C
 • Капацитет на ладење: 3,223 W
 • Капацитет на греење: 3370 W
 • Циркулација на воздухот: 403 m3/h
12,790.00 ден 14,999.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат