Камини подкатегории

Камини

-13% 26,900.00 ден 30,935.00 ден

Alfa Plam Камин 70 DOMINANT

-13% 26,000.00 ден 29,900.00 ден

Alfa Plam Камин 70 FAVORIT

-13% 29,800.00 ден 34,270.00 ден

Alfa Plam Камин 90H DOMINANT

-14% 28,900.00 ден 33,580.00 ден

Alfa Plam Камин 90H FAVORIT

-13% 12,600.00 ден 14,490.00 ден

Alfa Plam Камин EK-550 DeLux

-14% 11,990.00 ден 13,920.00 ден

Alfa Plam Камин EK-550 TERMO

-13% 16,900.00 ден 19,440.00 ден

Alfa Plam Камин REGULAR 46 DE LUX

-13% 16,700.00 ден 19,200.00 ден

Alfa Plam Камин REGULAR 46 ELEGANT

-13% 15,500.00 ден 17,830.00 ден

Alfa Plam Камин REGULAR 46 TERMO 2

-13% 48,400.00 ден 55,660.00 ден

Alfa Plam Камин TERM 20

-13% 53,900.00 ден 61,980.00 ден

Alfa Plam Камин TERM 27

-13% 62,100.00 ден 71,420.00 ден

Alfa Plam Камин TERM 35

-12% 10,290.00 ден 11,700.00 ден

ART FLAME Електричен камин CHRISTINA

-12% 36,900.00 ден 41,900.00 ден

ART FLAME Електричен камин ELIT

-11% 73,900.00 ден 82,800.00 ден

ART FLAME Електричен камин FIJI

-12% 11,900.00 ден 13,530.00 ден

ART FLAME Електричен камин GALILEO CHROME

-11% 33,800.00 ден 37,890.00 ден

ART FLAME Електричен камин HERMES

-12% 13,999.00 ден 15,899.00 ден

ART FLAME Електричен камин LORANS

-12% 21,300.00 ден 24,220.00 ден

ART FLAME Електричен камин MADRID LED

-12% 15,230.00 ден 17,300.00 ден

ART FLAME Електричен камин MARKUS

-12% 18,080.00 ден 20,550.00 ден

ART FLAME Електричен камин MIRABELA

-12% 17,750.00 ден 20,160.00 ден

ART FLAME Електричен камин SANTORINI

-12% 9,850.00 ден 11,190.00 ден

ART FLAME Рамка за вградување MARINA

-12% 17,999.00 ден 20,460.00 ден

ART FLAME Рамка за вградување STONE

-13% 77,800.00 ден 89,500.00 ден

COMMO 15 Камин на пелети

-13% 81,600.00 ден 93,840.00 ден

COMMO 21 Камин на пелети

-11% 235.00 ден 265.00 ден

GruneHolz пелети 15kg

-13% 46,300.00 ден 53,250.00 ден

LUCA Камин на пелети

-14% 22,890.00 ден 26,500.00 ден

PLAMEN Камин 850 десен

-20% 17,590.00 ден 21,999.00 ден

PLAMEN Камин Amity 3

-12% 1,050.00 ден 1,190.00 ден

PRITY Предна декорација за камин 2P41

-12% 1,050.00 ден 1,190.00 ден

PRITY Предна декорација за камин 2P50

-10% 10,060.00 ден 11,180.00 ден

PRITY Бункер за пелети

-10% 61,999.00 ден 68,980.00 ден

PRITY Вградни камини со вентилатор CF

-10% 50,290.00 ден 55,880.00 ден

PRITY Вградни камини 2 C

-10% 52,740.00 ден 58,600.00 ден

PRITY Вградни камини 3 C

-10% 83,110.00 ден 92,350.00 ден

PRITY Вградни камини 3CW 28

-10% 99,990.00 ден 111,100.00 ден

PRITY Вградни камини 3CW 35

-10% 34,470.00 ден 38,300.00 ден

PRITY Вградни камини A

-10% 36,300.00 ден 40,350.00 ден

PRITY Вградни камини AC

-10% 49,499.00 ден 54,999.00 ден

PRITY Вградни камини ACW 20

-10% 50,700.00 ден 56,350.00 ден

PRITY Вградни камини ATC

-10% 67,250.00 ден 74,750.00 ден

PRITY Вградни камини ATC W 20

-10% 43,200.00 ден 47,999.00 ден

PRITY Вградни камини AW 16

-10% 49,600.00 ден 55,160.00 ден

PRITY Вградни камини AW 20

-10% 35,900.00 ден 39,899.00 ден

PRITY Вградни камини C Y

-10% 47,250.00 ден 52,500.00 ден

PRITY Вградни камини CW 18 y

-10% 55,170.00 ден 61,300.00 ден

PRITY Вградни камини CW 28 y

-10% 69,750.00 ден 77,500.00 ден

PRITY Вградни камини CW 35 Y

-10% 32,170.00 ден 35,750.00 ден

PRITY Вградни камини G

-10% 24,100.00 ден 26,800.00 ден

PRITY Вградни камини M

-10% 42,090.00 ден 46,770.00 ден

PRITY Вградни камини MW 22

-10% 30,500.00 ден 33,990.00 ден

PRITY Вградни камини O десен

-10% 30,500.00 ден 33,990.00 ден

PRITY Вградни камини O лев

-10% 50,290.00 ден 55,880.00 ден

PRITY Вградни камини PW18

-10% 52,170.00 ден 57,970.00 ден

PRITY Вградни камини TC y

-10% 74,470.00 ден 82,750.00 ден

PRITY Вградни камини TCW 28 y

-10% 27,270.00 ден 30,300.00 ден

PRITY Вградни камини VM

-10% 78,999.00 ден 87,860.00 ден

PRITY Вградни камини со вентилатор TC F

-10% 26,370.00 ден 29,300.00 ден

PRITY Камин S3W17

-12% 13,199.00 ден 14,999.00 ден

PRITY Камин 1 P34 десен

-12% 13,199.00 ден 14,999.00 ден

PRITY Камин 1 P34 лев

-12% 17,250.00 ден 19,600.00 ден

PRITY Камин 2 P41 десен

-12% 17,250.00 ден 19,600.00 ден

PRITY Камин 2 P41 лев

-12% 18,920.00 ден 21,500.00 ден

PRITY Камин 2 P50 BD десен

-12% 18,920.00 ден 21,500.00 ден

PRITY Камин 2 P50 BD лев

-10% 54,500.00 ден 60,650.00 ден

PRITY Камин 3C

-12% 21,999.00 ден 25,050.00 ден

PRITY Камин AM

-12% 29,630.00 ден 33,670.00 ден

PRITY Камин CMR

-10% 26,900.00 ден 29,890.00 ден

PRITY Камин FGW 15 3G y

-10% 31,999.00 ден 35,650.00 ден

PRITY Камин FGW 18R

-10% 47,600.00 ден 52,890.00 ден

PRITY Камин FGW 20

-10% 51,750.00 ден 57,500.00 ден

PRITY Камин FGW 20-603

-12% 11,600.00 ден 13,190.00 ден

PRITY Камин K 22

-12% 12,399.00 ден 14,090.00 ден

PRITY Камин K 22E

-12% 9,370.00 ден 10,650.00 ден

PRITY Камин K1

-12% 11,600.00 ден 13,190.00 ден

PRITY Камин K1 K

-12% 12,490.00 ден 14,200.00 ден

PRITY Камин K13

-12% 11,770.00 ден 13,380.00 ден

PRITY Камин K1R

-10% 20,999.00 ден 23,340.00 ден

PRITY Камин K2CPW10

-12% 8,399.00 ден 9,560.00 ден

PRITY Камин MINI

-13% 22,999.00 ден 26,300.00 ден

PRITY Камин MR

-12% 84,700.00 ден 96,330.00 ден

PRITY Камин PLW13Y

-10% 94,950.00 ден 105,500.00 ден

PRITY Камин PLW18

-10% 99,500.00 ден 110,550.00 ден

PRITY Камин PLW25

-10% 99,500.00 ден 110,550.00 ден

PRITY Камин PLW25 B

-10% 117,450.00 ден 130,500.00 ден

PRITY Камин PLW35 B

-12% 35,990.00 ден 40,900.00 ден

PRITY Камин PM

-10% 23,999.00 ден 26,700.00 ден

PRITY Камин S3W13

-10% 33,600.00 ден 37,350.00 ден

PRITY Камин S3W21

-12% 22,880.00 ден 25,999.00 ден

PRITY Камин SK

-12% 17,630.00 ден 20,040.00 ден

PRITY Камин SR

-10% 31,499.00 ден 34,999.00 ден

PRITY Камин W17 3Gy

-10% 34,470.00 ден 38,300.00 ден

PRITY Камин W17 3Gy-603

-12% 20,770.00 ден 23,600.00 ден

PRITY Камин WD R

-10% 24,390.00 ден 27,100.00 ден

PRITY Камин WD W15

-10% 29,970.00 ден 33,300.00 ден

PRITY Камин WD W15-603

-10% 32,800.00 ден 36,450.00 ден

PRITY Камин WD W24

-10% 41,670.00 ден 46,300.00 ден

PRITY Камин WD W29

-12% 19,999.00 ден 22,750.00 ден

PRITY Камин WD Y

-12% 23,150.00 ден 26,300.00 ден

PRITY Камин Y

-12% 17,599.00 ден 19,999.00 ден

PRITY Камин со фурна FG

-12% 22,150.00 ден 25,170.00 ден

PRITY Камин со фурна FG R

-12% 14,480.00 ден 16,450.00 ден

PRITY Камин со фурна FM

-12% 15,250.00 ден 17,340.00 ден

PRITY Камин со фурна FM E

-12% 1,408.00 ден 1,600.00 ден

Prity Корпа за дрва

-10% 48,330.00 ден 53,700.00 ден

PRITY Котел на дрва GA 33 New Line

-10% 74,240.00 ден 82,500.00 ден

PRITY Котел на дрва LB New Line

-10% 84,950.00 ден 94,400.00 ден

PRITY Котел на дрва LB50 New Line

-10% 36,150.00 ден 40,150.00 ден

PRITY Котел на дрва MA18 New Line

-12% 3,250.00 ден 3,700.00 ден

Prity Маша Tongs 403

-29% 43,990.00 ден 62,100.00 ден

PRITY СЕТ Котел на дрва LB

-10% 105,300.00 ден 116,999.00 ден

PRITY СЕТ Котел на пелети GA 33 New line & горилник PPB33

-10% 134,099.00 ден 148,999.00 ден

PRITY СЕТ Котел на пелети LB New line & горилник PPB-50

-10% 142,200.00 ден 157,999.00 ден

PRITY СЕТ Котел на пелети LB50 New Line & горилник PPB-50

-10% 89,100.00 ден 98,999.00 ден

PRITY СЕТ Котел на пелети MA18 New line & горилник PPB-20

-19% 103,460.00 ден 127,700.00 ден

PRITY СЕТ Котел со пелети LB & горилник 35kw

-14% 9,999.00 ден 11,590.00 ден

TIM SISTEM Камин CHAROBNA

-19% 880.00 ден 1,080.00 ден

TIM SISTEM 6/1 Димна штедилна цевка од 0,6m

-20% 980.00 ден 1,230.00 ден

TIM SISTEM 6/1 Димна штедилна цевка од 0,8m

-19% 1,130.00 ден 1,390.00 ден

TIM SISTEM 6/1 Димна штедилна цевка од 1m

-24% 155.00 ден 205.00 ден

TIM SISTEM Димна цевка 0,25м

-26% 250.00 ден 340.00 ден

TIM SISTEM Димна цевка 0,5м

-27% 370.00 ден 505.00 ден

TIM SISTEM Димна цевка 1м

-26% 250.00 ден 340.00 ден

TIM SISTEM Димно колено 90 ̊

-10% 75,490.00 ден 83,880.00 ден

TIM SISTEM Камин AQUAS 15

-10% 75,490.00 ден 83,880.00 ден

TIM SISTEM Камин AQUAS 15

-10% 75,490.00 ден 83,880.00 ден

TIM SISTEM Камин AQUAS 15

-10% 85,940.00 ден 95,490.00 ден

TIM SISTEM Камин AQUAS 22

-10% 85,940.00 ден 95,490.00 ден

TIM SISTEM Камин AQUAS 22

-10% 85,940.00 ден 95,490.00 ден

TIM SISTEM Камин AQUAS 22

-12% 10,999.00 ден 12,500.00 ден

TIM SISTEM Камин MAGIC

-12% 24,500.00 ден 27,850.00 ден

TIM SISTEM Камин NIKA INOX

-10% 44,690.00 ден 49,660.00 ден

TIM SISTEM Камин RITTIUM 7

-10% 44,690.00 ден 49,660.00 ден

TIM SISTEM Камин RITTIUM 7

-10% 44,690.00 ден 49,660.00 ден

TIM SISTEM Камин RITTIUM 7

-12% 24,500.00 ден 27,850.00 ден

TIM SISTEM Камин TS-L

-12% 24,640.00 ден 27,999.00 ден

TIM SISTEM Печка ALMA MONS

-12% 43,760.00 ден 49,730.00 ден

TIM SISTEM Печка за парно NORTH HYDRO десен

-12% 43,760.00 ден 49,730.00 ден

TIM SISTEM Печка за парно NORTH HYDRO лев

-12% 36,950.00 ден 41,990.00 ден

TIM SISTEM Печка за парно NORTH десен

-12% 36,950.00 ден 41,990.00 ден

TIM SISTEM Печка за парно NORTH лев

-12% 12,360.00 ден 14,040.00 ден

TRGOPRODUKT Печка Thalia (BELLA)

-16% 14,400.00 ден 17,200.00 ден

TRGOPRODUKT Печка Thalia ALMA

-15% 16,999.00 ден 19,999.00 ден

TRGOPRODUKT Печка Thalia CUCINA

-15% 6,790.00 ден 7,980.00 ден

TRGOPRODUKT Печка Thalia EKO

-12% 8,330.00 ден 9,470.00 ден

TRGOPRODUKT Печка Thalia EWA

-12% 12,580.00 ден 14,300.00 ден

TRGOPRODUKT Печка Thalia LUNA C

-16% 7,930.00 ден 9,470.00 ден

TRGOPRODUKT Печка Thalia Nella

-18% 9,260.00 ден 11,320.00 ден

TRGOPRODUKT Печка Thalia NELLA G

-18% 8,070.00 ден 9,840.00 ден

TRGOPRODUKT Печка Thalia Nella R

-21% 7,499.00 ден 9,470.00 ден

TRGOPRODUKT Печка Thalia NERA PLUS

-19% 7,899.00 ден 9,699.00 ден

TRGOPRODUKT Печка Thalia PELLA

-12% 10,300.00 ден 11,700.00 ден

TRGOPRODUKT Печка Thalia PELLA G

-10% 43,380.00 ден 48,200.00 ден

Verso Камин VPBS10

-10% 43,380.00 ден 48,200.00 ден

Verso Камин VPBS10

-10% 44,550.00 ден 49,500.00 ден

Verso Камин VPBS7

-21% 8,999.00 ден 11,360.00 ден

VERSO Камин K1 OPTIMA

-21% 9,400.00 ден 11,850.00 ден

VERSO Камин K1 OPTIMA NG

-18% 9,999.00 ден 12,120.00 ден

VERSO Камин K1 OPTIMA VS gus

-17% 10,999.00 ден 13,180.00 ден

VERSO Камин K1 OPTIMA VS Gus NG

-16% 10,999.00 ден 13,150.00 ден

VERSO Камин MINI GUS

26,900.00 ден 30,935.00 ден

Alfa Plam Камин 70 DOMINANT

0 %s од 5
(0)
Шифра: НемаВо кошничкаСпореди
26,000.00 ден 29,900.00 ден

Alfa Plam Камин 70 FAVORIT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 700x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 330x440x260mm
 • Капацитет: 7kW
Во кошничкаСпореди
29,800.00 ден 34,270.00 ден

Alfa Plam Камин 90H DOMINANT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 8kW
Во кошничкаСпореди
28,900.00 ден 33,580.00 ден

Alfa Plam Камин 90H FAVORIT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 8kW
Во кошничкаСпореди
12,600.00 ден 14,490.00 ден

Alfa Plam Камин EK-550 DeLux

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Димензии: 780x965x612mm
 • Димензии на рерна: 550x450x195mm
 • Површина на загревање 25м2
 • Волумен на загревање 63м3
Во кошничкаСпореди
11,990.00 ден 13,920.00 ден

Alfa Plam Камин EK-550 TERMO

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии на производот: 780 mm x 965 mm x 612 mm
 • Димензии на релна: 195 mm x 550 mm x 540 mm
 • Капацитет за греење: 65 м3
Во кошничкаСпореди
16,900.00 ден 19,440.00 ден

Alfa Plam Камин REGULAR 46 DE LUX

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 915x565x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x485x185mm
 • Капацитет: 5kW
Во кошничкаСпореди
16,700.00 ден 19,200.00 ден

Alfa Plam Камин REGULAR 46 ELEGANT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 915x565x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x485x185mm
 • Капацитет 5kw
Во кошничкаСпореди
15,500.00 ден 17,830.00 ден

Alfa Plam Камин REGULAR 46 TERMO 2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Димензии: 850x915x565mm
 • Димензии на рерна: 185x460x485mm
 • Површина на загревање 26м2
 • Волумен на загревање 65м3
Во кошничкаСпореди
48,400.00 ден 55,660.00 ден

Alfa Plam Камин TERM 20

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 23kW
Во кошничкаСпореди
53,900.00 ден 61,980.00 ден

Alfa Plam Камин TERM 27

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 330x440x260mm
 • Капацитет: 27kW
Во кошничкаСпореди
62,100.00 ден 71,420.00 ден

Alfa Plam Камин TERM 35

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 1100x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 32kW
Во кошничкаСпореди
10,290.00 ден 11,700.00 ден

ART FLAME Електричен камин CHRISTINA

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19519
 • Убава модерна визија и елегантен дизајн
 • Моќ: 850/1900 W
 • Димензии (Ш x В x Д) : 525 х 592 х 163 mm
 • Тежина: 8 кг

 

 

Во кошничкаСпореди
36,900.00 ден 41,900.00 ден

ART FLAME Електричен камин ELIT

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20045

– Далечински управувач
– Моќ: 750/1500 W
– Димензии (Ш x В x Д): 550*1820*140 mm
– Погоден за простории : 15 m²

Во кошничкаСпореди
73,900.00 ден 82,800.00 ден

ART FLAME Електричен камин FIJI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19857-1-1

– Далечински управувач
– Моќ: 750/1500 W
– Димензии (Ш x В x Д): 544*2540*140 mm
– Погоден за простории : 15 m²

Прочитај повеќеСпореди
11,900.00 ден 13,530.00 ден

ART FLAME Електричен камин GALILEO CHROME

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19521
 • Внатрешноста е имитација на пламен со дрва
 • Моќ: 850/1500 W
 • Димензии (Ш x В x Д) : 430 x 580 x 150 mm
 • Тежина: 9,9 кг
Во кошничкаСпореди
33,800.00 ден 37,890.00 ден

ART FLAME Електричен камин HERMES

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19857-1

– Далечински управувач
– Моќ: 1500 W
– Димензии (Ш x В x Д): 544*1280*140 mm
– Погоден за простории : 15 m²

Прочитај повеќеСпореди
13,999.00 ден 15,899.00 ден

ART FLAME Електричен камин LORANS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19520
 • Убава модерна визија и елегантен дизајн
 • Моќ: 750/1500 W
 • Димензии (Ш x В x Д) : 584 x 470 x 181 mm
 • Тежина: 10 кг
Во кошничкаСпореди
21,300.00 ден 24,220.00 ден

ART FLAME Електричен камин MADRID LED

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19522
 • Убава модерна визија и елегантен дизајн
 • Моќ: 750/1500 W
 • Димензии (Ш x В x Д) : 1280 x 550 x 140 mm
 • Тежина: 18,2 кг
Во кошничкаСпореди
15,230.00 ден 17,300.00 ден

ART FLAME Електричен камин MARKUS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19857

– Моќ: 750/1500 W
– Димензии (Ш x В x Д): 840*450*131 mm
– Погоден за простории : 20 m²
– Електронски тајмер: Да

Во кошничкаСпореди
18,080.00 ден 20,550.00 ден

ART FLAME Електричен камин MIRABELA

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19726
 • Вграден електричен камин
 • Моќ: 950/1950 W
 • Димензии (Ш x В x Д) : 705 х 610 х 225 mm
 • Тежина: 14,5 кг

 

 

Во кошничкаСпореди
17,750.00 ден 20,160.00 ден

ART FLAME Електричен камин SANTORINI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19523
 • Убава модерна визија и елегантен дизајн
 • Моќ: 750/1500 W
 • Димензии (Ш x В x Д) : 920 x 651 x 131 mm
 • Тежина: 11,3 кг
Во кошничкаСпореди
9,850.00 ден 11,190.00 ден

ART FLAME Рамка за вградување MARINA

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19525
 • Беспрекорна и стилски
 • Боја: бела
 • Димензии (Ш x В x Д) : 975 х 1060 х 300 mm
 • Тежина: 27,5 кг
Во кошничкаСпореди
17,999.00 ден 20,460.00 ден

ART FLAME Рамка за вградување STONE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19524
 • Беспрекорна и стилски
 • Боја: крем
 • Димензии (Ш x В x Д) : 1240 х 880 х 331 mm
 • Тежина: 45 кг
Во кошничкаСпореди
77,800.00 ден 89,500.00 ден

COMMO 15 Камин на пелети

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Капацитет: 15 kW
 • Површина на загревање:58-96 m2
 • Димензии: 520 x 570 x 1010 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 25kg
Во кошничкаСпореди
81,600.00 ден 93,840.00 ден

COMMO 21 Камин на пелети

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Капацитет: 21 kW
 • Површина на загревање: 81-135 m2
 • Димензии: 574 x 620 x 1225 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 45kg
Во кошничкаСпореди
235.00 ден 265.00 ден

GruneHolz пелети 15kg

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– А1 класа
– ЕН плус – сертификат за квалитет
– Висока калорична моќ
– Минимален остаток на пепел

Во кошничкаСпореди
46,300.00 ден 53,250.00 ден

LUCA Камин на пелети

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

Капацитет: 8 kW
Површина на загревање:51 m2
Димензии: 500 x 490 x 955 mm
Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg

Во кошничкаСпореди
22,890.00 ден 26,500.00 ден

PLAMEN Камин 850 десен

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензии (ШxВxД): 84,5 x 82,5 x 60 cm
– Моќ: 8 kW
– Тежина: 133 kg

Во кошничкаСпореди
17,590.00 ден 21,999.00 ден

PLAMEN Камин Amity 3

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11755

– Моќ : 8-11 kW
– Оптимално за простор до 45 m2
– Големина ( a x b x h /mm) : 597 x 764 x 519 mm
– Тежина : 128,5 кг

Во кошничкаСпореди
1,050.00 ден 1,190.00 ден

PRITY Предна декорација за камин 2P41

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13666
 • Декоративна шипка
 • Погодна е за готварски печки од Прити :2P41
 • Направена е од инокс
 • Монтажа од напред
Во кошничкаСпореди
1,050.00 ден 1,190.00 ден

PRITY Предна декорација за камин 2P50

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13667
 • Декоративна шипка
 • Погодна е за готварски печки од Прити :2P50
 • Направена е од инокс
 • Монтажа од напред
Во кошничкаСпореди
10,060.00 ден 11,180.00 ден

PRITY Бункер за пелети

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15561
 • Материјал: метал
 • Капацитет : 100kg пелети
 • Големина(a x b x h): 50×75х93cm
 • Тежина : 30 kg
Во кошничкаСпореди
61,999.00 ден 68,980.00 ден

PRITY Вградни камини со вентилатор CF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12416
 • Моќ: 18 kW
 • Погоден за простории до 100 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 61 x 61 x 116 /cm
 • Тежина : 150 кг
Во кошничкаСпореди
50,290.00 ден 55,880.00 ден

PRITY Вградни камини 2 C

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10656
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 90 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 70 x 69 /cm
 • Тежина : 113 кг
Прочитај повеќеСпореди
52,740.00 ден 58,600.00 ден

PRITY Вградни камини 3 C

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10986
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 85 m3
 • Големина ( a x b x h /cm) : 77 x 59 x 72 /cm
 • Тежина : 113 кг
Во кошничкаСпореди
83,110.00 ден 92,350.00 ден

PRITY Вградни камини 3CW 28

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19442
 • Моќ: 33 kW
 • Погоден за простории до 180 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 77 x 59 x 102 /cm
 • Тежина : 196 кг
Прочитај повеќеСпореди
99,990.00 ден 111,100.00 ден

PRITY Вградни камини 3CW 35

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10987
 • Моќ: 40 kW
 • Погоден за простории до 230 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 80 x 73 x 114 /cm
 • Тежина : 251 кг
Прочитај повеќеСпореди
34,470.00 ден 38,300.00 ден

PRITY Вградни камини A

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11534
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 65 x 73 /cm
 • Тежина : 116 кг
Прочитај повеќеСпореди
36,300.00 ден 40,350.00 ден

PRITY Вградни камини AC

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11569
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 55 x 79 /cm
 • Тежина : 92 кг
Прочитај повеќеСпореди
49,499.00 ден 54,999.00 ден

PRITY Вградни камини ACW 20

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11665
 • Моќ: 25 kW
 • Погоден за простории до 140 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 63 x 88 /cm
 • Тежина : 133 кг
Прочитај повеќеСпореди
50,700.00 ден 56,350.00 ден

PRITY Вградни камини ATC

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11860
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 108 x 70 x 68 /cm
 • Тежина : 141 кг
Во кошничкаСпореди
67,250.00 ден 74,750.00 ден

PRITY Вградни камини ATC W 20

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11862
 • Моќ: 25 kW
 • Погоден за простории до 140 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 109 x 81 x 81 /cm
 • Тежина : 194 кг
Прочитај повеќеСпореди
43,200.00 ден 47,999.00 ден

PRITY Вградни камини AW 16

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11881
 • Моќ: 21 kW
 • Погоден за простории до 120 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 69 x 69 x 73 /cm
 • Тежина : 133 кг
Прочитај повеќеСпореди
49,600.00 ден 55,160.00 ден

PRITY Вградни камини AW 20

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11883
 • Моќ: 25 kW
 • Погоден за простории до 140 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 101 x 70 x 79 /cm
 • Тежина : 172 кг
Прочитај повеќеСпореди
35,900.00 ден 39,899.00 ден

PRITY Вградни камини C Y

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12651
 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 57 x 72 /cm
 • Тежина : 114 кг
Во кошничкаСпореди
47,250.00 ден 52,500.00 ден

PRITY Вградни камини CW 18 y

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12649
 • Моќ: 22 kW
 • Погоден за простории до 122 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 65 x 65 /cm
 • Тежина : 135 кг
Во кошничкаСпореди
55,170.00 ден 61,300.00 ден

PRITY Вградни камини CW 28 y

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12650
 • Моќ: 32 kW
 • Погоден за простории до 180 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 65 x 65 /cm
 • Тежина : 161 кг
Во кошничкаСпореди
69,750.00 ден 77,500.00 ден

PRITY Вградни камини CW 35 Y

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12648
 • Моќ: 40 kW
 • Погоден за простории до 220 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 57 x 115 /cm
 • Тежина : 198 кг
Прочитај повеќеСпореди
32,170.00 ден 35,750.00 ден

PRITY Вградни камини G

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19423
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 90 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 58 x 78 /cm
 • Тежина : 119 кг
Прочитај повеќеСпореди
24,100.00 ден 26,800.00 ден

PRITY Вградни камини M

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19424
 • Моќ: 13 kW
 • Погоден за простории до 70 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 70 x 58 x 76 /cm
 • Тежина : 110 кг
Во кошничкаСпореди
42,090.00 ден 46,770.00 ден

PRITY Вградни камини MW 22

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16263
 • Моќ: 27 (22 5) kW
 • Погоден за простории до 150 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 70 x 52 x 85 /cm
 • Тежина : 146 кг
Во кошничкаСпореди
30,500.00 ден 33,990.00 ден

PRITY Вградни камини O десен

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16405
 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 70 x 40 x 63 /cm
 • Тежина : 75 кг
Во кошничкаСпореди
30,500.00 ден 33,990.00 ден

PRITY Вградни камини O лев

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16406
 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 70 x 40 x 63 /cm
 • Тежина : 75 кг
Во кошничкаСпореди
50,290.00 ден 55,880.00 ден

PRITY Вградни камини PW18

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16931
 • Моќ: 23 kW
 • Погоден за простории до 130 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 89 x 41 x 79 /cm
 • Тежина : 140 кг
Прочитај повеќеСпореди
52,170.00 ден 57,970.00 ден

PRITY Вградни камини TC y

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18177
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 90 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 109 x 60 x 68 /cm
 • Тежина : 150кг
Во кошничкаСпореди
74,470.00 ден 82,750.00 ден

PRITY Вградни камини TCW 28 y

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18176
 • Моќ: 33 kW
 • Погоден за простории до 185 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 109 x 62 x 83 /cm
 • Тежина : 214 кг
Во кошничкаСпореди
27,270.00 ден 30,300.00 ден

PRITY Вградни камини VM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18892
 • Моќ: 13 kW
 • Погоден за простории до 70 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 50 x 52 x 90 /cm
 • Тежина : 73 кг
Прочитај повеќеСпореди
78,999.00 ден 87,860.00 ден

PRITY Вградни камини со вентилатор TC F

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18171
 • Моќ: 18 kW
 • Погоден за простории до 100 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 108 x 60 x 114 /cm
 • Тежина : 190 кг
Прочитај повеќеСпореди
26,370.00 ден 29,300.00 ден

PRITY Камин S3W17

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17322
 • Моќ: 22 kW
 • Погоден за : 122 m2
 • Големина: 57 x 53 x 93 /cm
 • Литража на котел : 23