Електрични забни четки

-12% 4,740.00 ден 5,380.00 ден

SENCOR Орален флосер SOI 2200SL

4,740.00 ден 5,380.00 ден

SENCOR Орален флосер SOI 2200SL

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Помага во спречување на болести на непцата, кариес, таложење на забен камен и лош здив
– Вклучени се 4 типа на заменливи глави
– Континуирана контрола на притисокот на водата


Во кошничкаСпореди

SENCOR Орален флосер SOI 2200SL

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Помага во спречување на болести на непцата, кариес, таложење на забен камен и лош здив
– Вклучени се 4 типа на заменливи глави
– Континуирана контрола на притисокот на водата


Шифра: Нема
4,740.00 ден 5,380.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Орален флосер SOI 2200SL

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Помага во спречување на болести на непцата, кариес, таложење на забен камен и лош здив
– Вклучени се 4 типа на заменливи глави
– Континуирана контрола на притисокот на водата


4,740.00 ден 5,380.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Орален флосер SOI 2200SL

0 %s од 5
(0)

– Помага во спречување на болести на непцата, кариес, таложење на забен камен и лош здив
– Вклучени се 4 типа на заменливи глави
– Континуирана контрола на притисокот на водата


4,740.00 ден 5,380.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на 1 резултати