Замрзнувачи со фиоки

-13% 14,990.00 ден 17,240.00 ден

GORENJE Замрзнувач F4141PW

-13% 19,490.00 ден 22,400.00 ден

GORENJE Замрзнувач F6245W

-22% 24,990.00 ден 32,200.00 ден

GORENJE Замрзнувач FN6191DHW

-13% 29,990.00 ден 34,500.00 ден

GORENJE Замрзнувач FN6191DHX

-12% 15,890.00 ден 18,050.00 ден

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BS

-13% 16,100.00 ден 18,500.00 ден

VOX Вертикален замрзнувач VF 2500F

14,990.00 ден 17,240.00 ден

GORENJE Замрзнувач F4141PW

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+
– Врата: Емајлиран челик
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
– Ногарки: 2


Во кошничкаСпореди
19,490.00 ден 22,400.00 ден

GORENJE Замрзнувач F6245W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13472
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 238 l
 • Бучност: 42 dB(A)Во кошничкаСпореди
24,990.00 ден 32,200.00 ден

GORENJE Замрзнувач FN6191DHW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19460
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)Во кошничкаСпореди
29,990.00 ден 34,500.00 ден

GORENJE Замрзнувач FN6191DHX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13622
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)Во кошничкаСпореди
15,890.00 ден 18,050.00 ден

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19778
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A+
 • Бруто капацитет: 210 (L)
 • Димензии на апаратот ВxШxД: 144x54x60 (cm)Прочитај повеќеСпореди
16,100.00 ден 18,500.00 ден

VOX Вертикален замрзнувач VF 2500F

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Нето капацитет на уредот 188 л
– Внатрешен замрзнувач 6 фиоки
– Систем за ладење Static


Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F4141PW

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Врата: Емајлиран челик
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
– Ногарки: 2


Шифра: Нема
14,990.00 ден 17,240.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F6245W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 238 l
 • Бучност: 42 dB(A)Шифра: 13472
19,490.00 ден 22,400.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FN6191DHW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)Шифра: 19460
24,990.00 ден 32,200.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FN6191DHX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)Шифра: 13622
29,990.00 ден 34,500.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BS

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A+
 • Бруто капацитет: 210 (L)
 • Димензии на апаратот ВxШxД: 144x54x60 (cm)Шифра: 19778
Достапност:

Нема на залиха

15,890.00 ден 18,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VOX Вертикален замрзнувач VF 2500F

0 %s од 5
(0)
vox

– Нето капацитет на уредот 188 л
– Внатрешен замрзнувач 6 фиоки
– Систем за ладење Static


Шифра: Нема
16,100.00 ден 18,500.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F4141PW

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Врата: Емајлиран челик
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
– Ногарки: 2


14,990.00 ден 17,240.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F6245W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 238 l
 • Бучност: 42 dB(A)19,490.00 ден 22,400.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FN6191DHW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)24,990.00 ден 32,200.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FN6191DHX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)29,990.00 ден 34,500.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BS

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A+
 • Бруто капацитет: 210 (L)
 • Димензии на апаратот ВxШxД: 144x54x60 (cm)Достапност:

Нема на залиха

15,890.00 ден 18,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VOX Вертикален замрзнувач VF 2500F

0 %s од 5
(0)
vox

– Нето капацитет на уредот 188 л
– Внатрешен замрзнувач 6 фиоки
– Систем за ладење Static


16,100.00 ден 18,500.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F4141PW

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+
– Врата: Емајлиран челик
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
– Ногарки: 2


14,990.00 ден 17,240.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F6245W

0 %s од 5
(0)
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 238 l
 • Бучност: 42 dB(A)19,490.00 ден 22,400.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FN6191DHW

0 %s од 5
(0)
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)24,990.00 ден 32,200.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FN6191DHX

0 %s од 5
(0)
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)29,990.00 ден 34,500.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BS

0 %s од 5
(0)
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A+
 • Бруто капацитет: 210 (L)
 • Димензии на апаратот ВxШxД: 144x54x60 (cm)15,890.00 ден 18,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VOX Вертикален замрзнувач VF 2500F

0 %s од 5
(0)

– Нето капацитет на уредот 188 л
– Внатрешен замрзнувач 6 фиоки
– Систем за ладење Static


16,100.00 ден 18,500.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат