Рачни пасатори

-12% 2,799.00 ден 3,180.00 ден

BOSCH Рачен пасатор MS 61A4110

-12% 4,799.00 ден 5,450.00 ден

BOSCH Рачен пасатор MS 6CM6120

-12% 1,499.00 ден 1,699.00 ден

BOSCH Рачен пасатор MSM 14000

-12% 1,699.00 ден 1,930.00 ден

BOSCH Рачен пасатор MSM 14100

-12% 2,220.00 ден 2,520.00 ден

BOSCH Рачен пасатор MSM 14200

-12% 3,160.00 ден 3,590.00 ден

BOSCH Рачен пасатор MSM 66120

-12% 3,040.00 ден 3,450.00 ден

BOSCH Рачен пасатор MSM 6B700

-13% 1,790.00 ден 2,060.00 ден

ISKRA Рачен стапен блендер-пасатор HB 01 СЕТ

-13% 1,690.00 ден 1,940.00 ден

KENWOOD Рачен пасaтор HB 615

-32% 3,450.00 ден 5,100.00 ден

KENWOOD Рачен пасaтор HB 751 kMIX

-12% 1,310.00 ден 1,490.00 ден

SENCOR Рачен пасатор SHB 4110WH

-12% 2,540.00 ден 2,890.00 ден

SENCOR Рачен пасатор SHB 4260WH EUE3

-12% 2,860.00 ден 3,250.00 ден

SENCOR Рачен пасатор SHB 4378WH

-12% 2,999.00 ден 3,400.00 ден

SENCOR Рачен пасатор SHB 4450WH

-13% 1,390.00 ден 1,600.00 ден

VOX Рачен пасатор MS 5010

-13% 2,290.00 ден 2,630.00 ден

VOX Рачен пасатор MS 6008

2,799.00 ден 3,180.00 ден

BOSCH Рачен пасатор MS 61A4110

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– MS61A4110 e рачен блендер од 800 W антрацит / нерѓосувачки челик
– Исклучително моќен мотор од 800 W, кој најчесто се користи во професионалните кујни
– 12 брзини за речиси секоја примена со додаток турбо функција


Во кошничкаСпореди
4,799.00 ден 5,450.00 ден

BOSCH Рачен пасатор MS 6CM6120

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– MS6CM6120 e рачен блендер со сецко од 1000 W црн / нерѓосувачки челик
– Исклучително моќен мотор од 1000 W, кој најчесто се користи во професионалните кујни
– 12 брзини за речиси секоја примена со додаток турбо функција


Во кошничкаСпореди
1,499.00 ден 1,699.00 ден

BOSCH Рачен пасатор MSM 14000

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16171
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 1
 • Дроби и мразВо кошничкаСпореди
1,699.00 ден 1,930.00 ден

BOSCH Рачен пасатор MSM 14100

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16172
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 1
 • Дроби мразВо кошничкаСпореди
2,220.00 ден 2,520.00 ден

BOSCH Рачен пасатор MSM 14200

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16173
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 1
 • Дроби и мразВо кошничкаСпореди
3,160.00 ден 3,590.00 ден

BOSCH Рачен пасатор MSM 66120

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16180
 • Боја : бела / сива
 • Моќност на моторот (max): 600 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 12
 • Нож со четири сечилаВо кошничкаСпореди
3,040.00 ден 3,450.00 ден

BOSCH Рачен пасатор MSM 6B700

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16186
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 350 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 1
 • Дроби и мразВо кошничкаСпореди
1,790.00 ден 2,060.00 ден

ISKRA Рачен стапен блендер-пасатор HB 01 СЕТ

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 3 во 1: Пасатор, Маталка, Сецко
– Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz
– Моќност: 200 W (макс)


Во кошничкаСпореди
1,690.00 ден 1,940.00 ден

KENWOOD Рачен пасaтор HB 615

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14384
 • Боја : бела /инокс
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранцијаВо кошничкаСпореди
3,450.00 ден 5,100.00 ден

KENWOOD Рачен пасaтор HB 751 kMIX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14387
 • Боја : црвена
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 5
 • 2 години гаранцијаВо кошничкаСпореди
1,310.00 ден 1,490.00 ден

SENCOR Рачен пасатор SHB 4110WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19972

– Моќност 400 W
– Тивка работа на моторот
– 2 брзини


Во кошничкаСпореди
2,540.00 ден 2,890.00 ден

SENCOR Рачен пасатор SHB 4260WH EUE3

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Две сечила од медицински челик
– Моќност 600 W
– 700 ml чаша со капак
– 500 ml сецко


Во кошничкаСпореди
2,860.00 ден 3,250.00 ден

SENCOR Рачен пасатор SHB 4378WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 2 брзини – Стандард и TURBO
– 4 челични сечила со можност за дробење и мраз
– Екстра тивок DC мотор
– Моќност 800 W


Во кошничкаСпореди
2,999.00 ден 3,400.00 ден

SENCOR Рачен пасатор SHB 4450WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19973

– Active Speed Button Технологија
– TITANIUM 6 Сечиво
– Екстра тивок 800 W Мотор


Во кошничкаСпореди
1,390.00 ден 1,600.00 ден

VOX Рачен пасатор MS 5010

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност – 600 W
– Број на брзини – 2
– Лесно складирање – Компактен и лесен, прикладен за секоја кујна


Во кошничкаСпореди
2,290.00 ден 2,630.00 ден

VOX Рачен пасатор MS 6008

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 800 W
– Гумирани ногари
– Сите делови се мијат во машина за садови


Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MS 61A4110

0 %s од 5
(0)
Bosch

– MS61A4110 e рачен блендер од 800 W антрацит / нерѓосувачки челик
– Исклучително моќен мотор од 800 W, кој најчесто се користи во професионалните кујни
– 12 брзини за речиси секоја примена со додаток турбо функција


Шифра: Нема
2,799.00 ден 3,180.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MS 6CM6120

0 %s од 5
(0)
Bosch

– MS6CM6120 e рачен блендер со сецко од 1000 W црн / нерѓосувачки челик
– Исклучително моќен мотор од 1000 W, кој најчесто се користи во професионалните кујни
– 12 брзини за речиси секоја примена со додаток турбо функција


Шифра: Нема
4,799.00 ден 5,450.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MSM 14000

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 1
 • Дроби и мразШифра: 16171
1,499.00 ден 1,699.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MSM 14100

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 1
 • Дроби мразШифра: 16172
1,699.00 ден 1,930.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MSM 14200

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 1
 • Дроби и мразШифра: 16173
2,220.00 ден 2,520.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MSM 66120

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : бела / сива
 • Моќност на моторот (max): 600 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 12
 • Нож со четири сечилаШифра: 16180
3,160.00 ден 3,590.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MSM 6B700

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 350 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 1
 • Дроби и мразШифра: 16186
3,040.00 ден 3,450.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Рачен стапен блендер-пасатор HB 01 СЕТ

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 3 во 1: Пасатор, Маталка, Сецко
– Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz
– Моќност: 200 W (макс)


Шифра: Нема
1,790.00 ден 2,060.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Рачен пасaтор HB 615

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : бела /инокс
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранцијаШифра: 14384
1,690.00 ден 1,940.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Рачен пасaтор HB 751 kMIX

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : црвена
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 5
 • 2 години гаранцијаШифра: 14387
3,450.00 ден 5,100.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Рачен пасатор SHB 4110WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Моќност 400 W
– Тивка работа на моторот
– 2 брзини


Шифра: 19972
1,310.00 ден 1,490.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Рачен пасатор SHB 4260WH EUE3

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Две сечила од медицински челик
– Моќност 600 W
– 700 ml чаша со капак
– 500 ml сецко


Шифра: Нема
2,540.00 ден 2,890.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Рачен пасатор SHB 4378WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– 2 брзини – Стандард и TURBO
– 4 челични сечила со можност за дробење и мраз
– Екстра тивок DC мотор
– Моќност 800 W


Шифра: Нема
2,860.00 ден 3,250.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Рачен пасатор SHB 4450WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Active Speed Button Технологија
– TITANIUM 6 Сечиво
– Екстра тивок 800 W Мотор


Шифра: 19973
2,999.00 ден 3,400.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Рачен пасатор MS 5010

0 %s од 5
(0)
vox

– Моќност – 600 W
– Број на брзини – 2
– Лесно складирање – Компактен и лесен, прикладен за секоја кујна


Шифра: Нема
1,390.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Рачен пасатор MS 6008

0 %s од 5
(0)
vox

– Моќност: 800 W
– Гумирани ногари
– Сите делови се мијат во машина за садови


Шифра: Нема
2,290.00 ден 2,630.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MS 61A4110

0 %s од 5
(0)
Bosch

– MS61A4110 e рачен блендер од 800 W антрацит / нерѓосувачки челик
– Исклучително моќен мотор од 800 W, кој најчесто се користи во професионалните кујни
– 12 брзини за речиси секоја примена со додаток турбо функција


2,799.00 ден 3,180.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MS 6CM6120

0 %s од 5
(0)
Bosch

– MS6CM6120 e рачен блендер со сецко од 1000 W црн / нерѓосувачки челик
– Исклучително моќен мотор од 1000 W, кој најчесто се користи во професионалните кујни
– 12 брзини за речиси секоја примена со додаток турбо функција


4,799.00 ден 5,450.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MSM 14000

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 1
 • Дроби и мраз1,499.00 ден 1,699.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MSM 14100

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 1
 • Дроби мраз1,699.00 ден 1,930.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MSM 14200

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 1
 • Дроби и мраз2,220.00 ден 2,520.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MSM 66120

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : бела / сива
 • Моќност на моторот (max): 600 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 12
 • Нож со четири сечила3,160.00 ден 3,590.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MSM 6B700

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 350 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 1
 • Дроби и мраз3,040.00 ден 3,450.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Рачен стапен блендер-пасатор HB 01 СЕТ

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 3 во 1: Пасатор, Маталка, Сецко
– Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz
– Моќност: 200 W (макс)


1,790.00 ден 2,060.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Рачен пасaтор HB 615

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : бела /инокс
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција1,690.00 ден 1,940.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Рачен пасaтор HB 751 kMIX

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : црвена
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 5
 • 2 години гаранција3,450.00 ден 5,100.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Рачен пасатор SHB 4110WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Моќност 400 W
– Тивка работа на моторот
– 2 брзини


1,310.00 ден 1,490.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Рачен пасатор SHB 4260WH EUE3

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Две сечила од медицински челик
– Моќност 600 W
– 700 ml чаша со капак
– 500 ml сецко


2,540.00 ден 2,890.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Рачен пасатор SHB 4378WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– 2 брзини – Стандард и TURBO
– 4 челични сечила со можност за дробење и мраз
– Екстра тивок DC мотор
– Моќност 800 W


2,860.00 ден 3,250.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Рачен пасатор SHB 4450WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Active Speed Button Технологија
– TITANIUM 6 Сечиво
– Екстра тивок 800 W Мотор


2,999.00 ден 3,400.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Рачен пасатор MS 5010

0 %s од 5
(0)
vox

– Моќност – 600 W
– Број на брзини – 2
– Лесно складирање – Компактен и лесен, прикладен за секоја кујна


1,390.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Рачен пасатор MS 6008

0 %s од 5
(0)
vox

– Моќност: 800 W
– Гумирани ногари
– Сите делови се мијат во машина за садови


2,290.00 ден 2,630.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MS 61A4110

0 %s од 5
(0)

– MS61A4110 e рачен блендер од 800 W антрацит / нерѓосувачки челик
– Исклучително моќен мотор од 800 W, кој најчесто се користи во професионалните кујни
– 12 брзини за речиси секоја примена со додаток турбо функција


2,799.00 ден 3,180.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MS 6CM6120

0 %s од 5
(0)

– MS6CM6120 e рачен блендер со сецко од 1000 W црн / нерѓосувачки челик
– Исклучително моќен мотор од 1000 W, кој најчесто се користи во професионалните кујни
– 12 брзини за речиси секоја примена со додаток турбо функција


4,799.00 ден 5,450.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MSM 14000

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 1
 • Дроби и мраз1,499.00 ден 1,699.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MSM 14100

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 1
 • Дроби мраз1,699.00 ден 1,930.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MSM 14200

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 1
 • Дроби и мраз2,220.00 ден 2,520.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MSM 66120

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела / сива
 • Моќност на моторот (max): 600 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 12
 • Нож со четири сечила3,160.00 ден 3,590.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Рачен пасатор MSM 6B700

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 350 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 1
 • Дроби и мраз3,040.00 ден 3,450.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Рачен стапен блендер-пасатор HB 01 СЕТ

0 %s од 5
(0)

– 3 во 1: Пасатор, Маталка, Сецко
– Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz
– Моќност: 200 W (макс)


1,790.00 ден 2,060.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Рачен пасaтор HB 615

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела /инокс
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција1,690.00 ден 1,940.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Рачен пасaтор HB 751 kMIX

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црвена
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 5
 • 2 години гаранција3,450.00 ден 5,100.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Рачен пасатор SHB 4110WH

0 %s од 5
(0)

– Моќност 400 W
– Тивка работа на моторот
– 2 брзини


1,310.00 ден 1,490.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Рачен пасатор SHB 4260WH EUE3

0 %s од 5
(0)

– Две сечила од медицински челик
– Моќност 600 W
– 700 ml чаша со капак
– 500 ml сецко


2,540.00 ден 2,890.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Рачен пасатор SHB 4378WH

0 %s од 5
(0)

– 2 брзини – Стандард и TURBO
– 4 челични сечила со можност за дробење и мраз
– Екстра тивок DC мотор
– Моќност 800 W


2,860.00 ден 3,250.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Рачен пасатор SHB 4450WH

0 %s од 5
(0)

– Active Speed Button Технологија
– TITANIUM 6 Сечиво
– Екстра тивок 800 W Мотор


2,999.00 ден 3,400.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Рачен пасатор MS 5010

0 %s од 5
(0)

– Моќност – 600 W
– Број на брзини – 2
– Лесно складирање – Компактен и лесен, прикладен за секоја кујна


1,390.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Рачен пасатор MS 6008

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 800 W
– Гумирани ногари
– Сите делови се мијат во машина за садови


2,290.00 ден 2,630.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат