Помагала за готвење и послужување

-13% 420.00 ден 480.00 ден

LAMART Отварач за тапи LT 2070

-13% 270.00 ден 310.00 ден

LAMART Отварач за шишиња LT 2100

-13% 340.00 ден 390.00 ден

LAMART Ренде LT 7050

-12% 430.00 ден 490.00 ден

LAMART Чекан за месо LT 2096

-58% 160.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

-33% 240.00 ден 358.00 ден

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 008475

-48% 199.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 029692

-38% 240.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008437

-50% 180.00 ден 358.00 ден

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008499

-33% 170.00 ден 253.00 ден

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012618

-9% 250.00 ден 275.00 ден

SOLINGEN Цедалка за лимон LEMONSQUEZZER 019310

-11% 240.00 ден 270.00 ден

TEXELL Кутлача TKP-K146

-12% 205.00 ден 233.00 ден

TEXELL Лажица за сервирање TKP-KS150

-11% 240.00 ден 270.00 ден

TEXELL Лажица за шпагети TKP-KS151

-11% 240.00 ден 270.00 ден

TEXELL Лопатка за цедење TKP-LC148

-17% 175.00 ден 210.00 ден

TEXELL Мулти сет TS-MS178Z

-12% 185.00 ден 210.00 ден

TEXELL Ренде Black TR-B143

-12% 115.00 ден 130.00 ден

TEXELL Ренде Classic TR-M142

-10% 90.00 ден 100.00 ден

TEXELL Ренде Colour TR-S141

-13% 230.00 ден 265.00 ден

TEXELL Ренде Handy TR-L144

420.00 ден 480.00 ден

LAMART Отварач за тапи LT 2070

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Висина 19 cm
– Материјал – легура од цинк и заштитна површина од никел
– Сива боја
– Може да се мие во машина за садови


Во кошничкаСпореди
270.00 ден 310.00 ден

LAMART Отварач за шишиња LT 2100

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Висина 11 cm
– Материјал – легура од цинк и заштитна површина од никел
– Сива боја
– Може да се мие во машина за садови


Во кошничкаСпореди
340.00 ден 390.00 ден

LAMART Ренде LT 7050

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензии 26 cm
– Материјал Stainless Steel/пластика
– 4 различни површини за рендање од нерѓосувачки челик


Во кошничкаСпореди
430.00 ден 490.00 ден

LAMART Чекан за месо LT 2096

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Висина 24 cm
– Материјал – легура од цинк и заштитна површина од никел
– Сива боја
– Може да се мие во машина за садови


Во кошничкаСпореди
160.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13418
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10Во кошничкаСпореди
240.00 ден 358.00 ден

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 008475

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13419
 • Лажица за послужување
 • високосјаен инокс
 • 18/10Во кошничкаСпореди
199.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 029692

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13443
 • Лажица за послужување
 • долен дел пластичен
 • високосјаен инокс
 • 18/10Во кошничкаСпореди
240.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008437

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13436
 • Лажица за собирање пена-мала
 • високосјаен инокс
 • 18/10Во кошничкаСпореди
180.00 ден 358.00 ден

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008499

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13438
 • Лажица за собирање пена-голема
 • високосјаен инокс
 • 18/10Во кошничкаСпореди
170.00 ден 253.00 ден

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012618

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18263
 • Пластична цедалка
 • 14 смВо кошничкаСпореди
250.00 ден 275.00 ден

SOLINGEN Цедалка за лимон LEMONSQUEZZER 019310

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15693
 • Цедилка за лимонов сок
 • МеталнаВо кошничкаСпореди
240.00 ден 270.00 ден

TEXELL Кутлача TKP-K146

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Материјал – термоотпорна гума
– Должина: 31,5 cm
– Боја: портокалово – сива


Во кошничкаСпореди
205.00 ден 233.00 ден

TEXELL Лажица за сервирање TKP-KS150

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19384
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од термопластичната пластика
 • Должина: 33смВо кошничкаСпореди
240.00 ден 270.00 ден

TEXELL Лажица за шпагети TKP-KS151

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Лажица за сервирање тестенини
– Материјал: термоотпорна пластика
– Должина: 32,5 cm
– Боја: Црно – жолта


Во кошничкаСпореди
240.00 ден 270.00 ден

TEXELL Лопатка за цедење TKP-LC148

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Материјал: термоотпорна гума
– Должина: 34 cm
– Боја: зелена


Во кошничкаСпореди
175.00 ден 210.00 ден

TEXELL Мулти сет TS-MS178Z

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Содржи штипалка, спатула и лажица за шпагети
– Димензии: 28,2 x 7,5 x 2,3 cm
– Боја: зелена


Во кошничкаСпореди
185.00 ден 210.00 ден

TEXELL Ренде Black TR-B143

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19399
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 смВо кошничкаСпореди
115.00 ден 130.00 ден

TEXELL Ренде Classic TR-M142

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19398
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 9,1 × 6,6 × 20,5 смПрочитај повеќеСпореди
90.00 ден 100.00 ден

TEXELL Ренде Colour TR-S141

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19397
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • ABS пластична рачка
 • Димензии: 6,6 × 5,5 × 12,7 смВо кошничкаСпореди
230.00 ден 265.00 ден

TEXELL Ренде Handy TR-L144

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19400
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 смВо кошничкаСпореди

LAMART Отварач за тапи LT 2070

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Висина 19 cm
– Материјал – легура од цинк и заштитна површина од никел
– Сива боја
– Може да се мие во машина за садови


Шифра: Нема
420.00 ден 480.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Отварач за шишиња LT 2100

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Висина 11 cm
– Материјал – легура од цинк и заштитна површина од никел
– Сива боја
– Може да се мие во машина за садови


Шифра: Нема
270.00 ден 310.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Ренде LT 7050

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Димензии 26 cm
– Материјал Stainless Steel/пластика
– 4 различни површини за рендање од нерѓосувачки челик


Шифра: Нема
340.00 ден 390.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Чекан за месо LT 2096

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Висина 24 cm
– Материјал – легура од цинк и заштитна површина од никел
– Сива боја
– Може да се мие во машина за садови


Шифра: Нема
430.00 ден 490.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10Шифра: 13418
160.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 008475

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за послужување
 • високосјаен инокс
 • 18/10Шифра: 13419
240.00 ден 358.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 029692

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за послужување
 • долен дел пластичен
 • високосјаен инокс
 • 18/10Шифра: 13443
199.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008437

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за собирање пена-мала
 • високосјаен инокс
 • 18/10Шифра: 13436
240.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008499

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за собирање пена-голема
 • високосјаен инокс
 • 18/10Шифра: 13438
180.00 ден 358.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012618

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Пластична цедалка
 • 14 смШифра: 18263
170.00 ден 253.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Цедалка за лимон LEMONSQUEZZER 019310

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Цедилка за лимонов сок
 • МеталнаШифра: 15693
250.00 ден 275.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Кутлача TKP-K146

0 %s од 5
(0)

– Материјал – термоотпорна гума
– Должина: 31,5 cm
– Боја: портокалово – сива


Шифра: Нема
240.00 ден 270.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Лажица за сервирање TKP-KS150

0 %s од 5
(0)
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од термопластичната пластика
 • Должина: 33смШифра: 19384
205.00 ден 233.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Лажица за шпагети TKP-KS151

0 %s од 5
(0)

– Лажица за сервирање тестенини
– Материјал: термоотпорна пластика
– Должина: 32,5 cm
– Боја: Црно – жолта


Шифра: Нема
240.00 ден 270.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Лопатка за цедење TKP-LC148

0 %s од 5
(0)

– Материјал: термоотпорна гума
– Должина: 34 cm
– Боја: зелена


Шифра: Нема
240.00 ден 270.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Мулти сет TS-MS178Z

0 %s од 5
(0)

– Содржи штипалка, спатула и лажица за шпагети
– Димензии: 28,2 x 7,5 x 2,3 cm
– Боја: зелена


Шифра: Нема
175.00 ден 210.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Black TR-B143

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 смШифра: 19399
185.00 ден 210.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Classic TR-M142

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 9,1 × 6,6 × 20,5 смШифра: 19398
Достапност:

Нема на залиха

115.00 ден 130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TEXELL Ренде Colour TR-S141

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • ABS пластична рачка
 • Димензии: 6,6 × 5,5 × 12,7 смШифра: 19397
90.00 ден 100.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Handy TR-L144

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 смШифра: 19400
230.00 ден 265.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Отварач за тапи LT 2070

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Висина 19 cm
– Материјал – легура од цинк и заштитна површина од никел
– Сива боја
– Може да се мие во машина за садови


420.00 ден 480.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Отварач за шишиња LT 2100

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Висина 11 cm
– Материјал – легура од цинк и заштитна површина од никел
– Сива боја
– Може да се мие во машина за садови


270.00 ден 310.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Ренде LT 7050

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Димензии 26 cm
– Материјал Stainless Steel/пластика
– 4 различни површини за рендање од нерѓосувачки челик


340.00 ден 390.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Чекан за месо LT 2096

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Висина 24 cm
– Материјал – легура од цинк и заштитна површина од никел
– Сива боја
– Може да се мие во машина за садови


430.00 ден 490.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10160.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 008475

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за послужување
 • високосјаен инокс
 • 18/10240.00 ден 358.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 029692

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за послужување
 • долен дел пластичен
 • високосјаен инокс
 • 18/10199.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008437

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за собирање пена-мала
 • високосјаен инокс
 • 18/10240.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008499

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за собирање пена-голема
 • високосјаен инокс
 • 18/10180.00 ден 358.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012618

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Пластична цедалка
 • 14 см170.00 ден 253.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Цедалка за лимон LEMONSQUEZZER 019310

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Цедилка за лимонов сок
 • Метална250.00 ден 275.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Кутлача TKP-K146

0 %s од 5
(0)

– Материјал – термоотпорна гума
– Должина: 31,5 cm
– Боја: портокалово – сива


240.00 ден 270.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Лажица за сервирање TKP-KS150

0 %s од 5
(0)
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од термопластичната пластика
 • Должина: 33см205.00 ден 233.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Лажица за шпагети TKP-KS151

0 %s од 5
(0)

– Лажица за сервирање тестенини
– Материјал: термоотпорна пластика
– Должина: 32,5 cm
– Боја: Црно – жолта


240.00 ден 270.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Лопатка за цедење TKP-LC148

0 %s од 5
(0)

– Материјал: термоотпорна гума
– Должина: 34 cm
– Боја: зелена


240.00 ден 270.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Мулти сет TS-MS178Z

0 %s од 5
(0)

– Содржи штипалка, спатула и лажица за шпагети
– Димензии: 28,2 x 7,5 x 2,3 cm
– Боја: зелена


175.00 ден 210.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Black TR-B143

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см185.00 ден 210.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Classic TR-M142

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 9,1 × 6,6 × 20,5 смДостапност:

Нема на залиха

115.00 ден 130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TEXELL Ренде Colour TR-S141

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • ABS пластична рачка
 • Димензии: 6,6 × 5,5 × 12,7 см90.00 ден 100.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Handy TR-L144

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см230.00 ден 265.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Отварач за тапи LT 2070

0 %s од 5
(0)

– Висина 19 cm
– Материјал – легура од цинк и заштитна површина од никел
– Сива боја
– Може да се мие во машина за садови


420.00 ден 480.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Отварач за шишиња LT 2100

0 %s од 5
(0)

– Висина 11 cm
– Материјал – легура од цинк и заштитна површина од никел
– Сива боја
– Може да се мие во машина за садови


270.00 ден 310.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Ренде LT 7050

0 %s од 5
(0)

– Димензии 26 cm
– Материјал Stainless Steel/пластика
– 4 различни површини за рендање од нерѓосувачки челик


340.00 ден 390.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Чекан за месо LT 2096

0 %s од 5
(0)

– Висина 24 cm
– Материјал – легура од цинк и заштитна површина од никел
– Сива боја
– Може да се мие во машина за садови


430.00 ден 490.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10160.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 008475

0 %s од 5
(0)
 • Лажица за послужување
 • високосјаен инокс
 • 18/10240.00 ден 358.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 029692

0 %s од 5
(0)
 • Лажица за послужување
 • долен дел пластичен
 • високосјаен инокс
 • 18/10199.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008437

0 %s од 5
(0)
 • Лажица за собирање пена-мала
 • високосјаен инокс
 • 18/10240.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008499

0 %s од 5
(0)
 • Лажица за собирање пена-голема
 • високосјаен инокс
 • 18/10180.00 ден 358.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012618

0 %s од 5
(0)
 • Пластична цедалка
 • 14 см170.00 ден 253.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Цедалка за лимон LEMONSQUEZZER 019310

0 %s од 5
(0)
 • Цедилка за лимонов сок
 • Метална250.00 ден 275.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Кутлача TKP-K146

0 %s од 5
(0)

– Материјал – термоотпорна гума
– Должина: 31,5 cm
– Боја: портокалово – сива


240.00 ден 270.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Лажица за сервирање TKP-KS150

0 %s од 5
(0)
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од термопластичната пластика
 • Должина: 33см205.00 ден 233.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Лажица за шпагети TKP-KS151

0 %s од 5
(0)

– Лажица за сервирање тестенини
– Материјал: термоотпорна пластика
– Должина: 32,5 cm
– Боја: Црно – жолта


240.00 ден 270.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Лопатка за цедење TKP-LC148

0 %s од 5
(0)

– Материјал: термоотпорна гума
– Должина: 34 cm
– Боја: зелена


240.00 ден 270.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Мулти сет TS-MS178Z

0 %s од 5
(0)

– Содржи штипалка, спатула и лажица за шпагети
– Димензии: 28,2 x 7,5 x 2,3 cm
– Боја: зелена


175.00 ден 210.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Black TR-B143

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см185.00 ден 210.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Classic TR-M142

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 9,1 × 6,6 × 20,5 см115.00 ден 130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TEXELL Ренде Colour TR-S141

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • ABS пластична рачка
 • Димензии: 6,6 × 5,5 × 12,7 см90.00 ден 100.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Handy TR-L144

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см230.00 ден 265.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажани 1–20 од 21 производи