Телесни ваги

-12% 1,140.00 ден 1,290.00 ден

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

-22% 899.00 ден 1,150.00 ден

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500

-35% 899.00 ден 1,390.00 ден

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Sq

-35% 899.00 ден 1,390.00 ден

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Zn

-11% 799.00 ден 899.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 113SL

-12% 1,070.00 ден 1,210.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 2300BK

-12% 1,070.00 ден 1,210.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 2301WH

-12% 910.00 ден 1,030.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

-12% 1,100.00 ден 1,255.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK

-12% 1,100.00 ден 1,255.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 5051WH

-12% 2,270.00 ден 2,580.00 ден

SENCOR Фитнес телесна вага SBS 6015WH

-19% 690.00 ден 850.00 ден

VOX Телесна вага PW422-05

-18% 590.00 ден 720.00 ден

VOX Телесна вага PW436

1,140.00 ден 1,290.00 ден

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16926
 • Меморија за 16 корисници
 • Мери во килокрами
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерииВо кошничкаСпореди
899.00 ден 1,150.00 ден

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Транспарентна вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј.
– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло


Во кошничкаСпореди
899.00 ден 1,390.00 ден

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Sq

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло
– Осветлен LCD дисплеј


Во кошничкаСпореди
899.00 ден 1,390.00 ден

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Zn

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло
– Осветлен LCD дисплеј


Во кошничкаСпореди
799.00 ден 899.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 113SL

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Сигурносно стакло (6 mm)
– Тенок дизајн (24 mm)
– Мери до 150 kg (осетливост 100 g)


Во кошничкаСпореди
1,070.00 ден 1,210.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 2300BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Сигурносно стакло (6 mm)
– Тенок дизајн (24 mm)
– Мери до 150 kg (осетливост 100 g)


Во кошничкаСпореди
1,070.00 ден 1,210.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 2301WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20500

– Појачано сигурносно стакло (5 mm)
– Елегнатен дизајн (21 mm)
– Мери до 150 кг (точност до: 100 g)
– 4 сензори за прецизно мерење


Во кошничкаСпореди
910.00 ден 1,030.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17385
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии

 


Прочитај повеќеСпореди
1,100.00 ден 1,255.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17386
 • Боја : црна
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерииВо кошничкаСпореди
1,100.00 ден 1,255.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 5051WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17387
 • Боја : бела
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерииВо кошничкаСпореди
2,270.00 ден 2,580.00 ден

SENCOR Фитнес телесна вага SBS 6015WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Мери проценти на маснотии во телото, вода, мускулна маса и коски
– Секако може да се користи и како обична вага за тежина
– Auto-On функција (мери веднаш чим стапнете на неа)
– Мери до 180 kg (осетливост 100 g)


Во кошничкаСпореди
690.00 ден 850.00 ден

VOX Телесна вага PW422-05

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет – 150 кг
– Екран – LCD
– Површина – Калено сигурносно стакло
– Гаранција – 24 месеци


Во кошничкаСпореди
590.00 ден 720.00 ден

VOX Телесна вага PW436

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет – 180 кг
– LCD Екран
– Површина – Калено сигурносно стакло
– Единици за избор (конверзија) – kg/oz/lb/oz


Во кошничкаСпореди

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Меморија за 16 корисници
 • Мери во килокрами
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерииШифра: 16926
1,140.00 ден 1,290.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Транспарентна вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј.
– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло


Шифра: Нема
899.00 ден 1,150.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Sq

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло
– Осветлен LCD дисплеј


Шифра: Нема
899.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Zn

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло
– Осветлен LCD дисплеј


Шифра: Нема
899.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 113SL

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Сигурносно стакло (6 mm)
– Тенок дизајн (24 mm)
– Мери до 150 kg (осетливост 100 g)


Шифра: Нема
799.00 ден 899.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 2300BK

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Сигурносно стакло (6 mm)
– Тенок дизајн (24 mm)
– Мери до 150 kg (осетливост 100 g)


Шифра: Нема
1,070.00 ден 1,210.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 2301WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Појачано сигурносно стакло (5 mm)
– Елегнатен дизајн (21 mm)
– Мери до 150 кг (точност до: 100 g)
– 4 сензори за прецизно мерење


Шифра: 20500
1,070.00 ден 1,210.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии

 


Шифра: 17385
Достапност:

Нема на залиха

910.00 ден 1,030.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : црна
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерииШифра: 17386
1,100.00 ден 1,255.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 5051WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерииШифра: 17387
1,100.00 ден 1,255.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фитнес телесна вага SBS 6015WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Мери проценти на маснотии во телото, вода, мускулна маса и коски
– Секако може да се користи и како обична вага за тежина
– Auto-On функција (мери веднаш чим стапнете на неа)
– Мери до 180 kg (осетливост 100 g)


Шифра: Нема
2,270.00 ден 2,580.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телесна вага PW422-05

0 %s од 5
(0)
vox

– Капацитет – 150 кг
– Екран – LCD
– Површина – Калено сигурносно стакло
– Гаранција – 24 месеци


Шифра: Нема
690.00 ден 850.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телесна вага PW436

0 %s од 5
(0)
vox

– Капацитет – 180 кг
– LCD Екран
– Површина – Калено сигурносно стакло
– Единици за избор (конверзија) – kg/oz/lb/oz


Шифра: Нема
590.00 ден 720.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Меморија за 16 корисници
 • Мери во килокрами
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии1,140.00 ден 1,290.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Транспарентна вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј.
– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло


899.00 ден 1,150.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Sq

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло
– Осветлен LCD дисплеј


899.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Zn

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло
– Осветлен LCD дисплеј


899.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 113SL

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Сигурносно стакло (6 mm)
– Тенок дизајн (24 mm)
– Мери до 150 kg (осетливост 100 g)


799.00 ден 899.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 2300BK

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Сигурносно стакло (6 mm)
– Тенок дизајн (24 mm)
– Мери до 150 kg (осетливост 100 g)


1,070.00 ден 1,210.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 2301WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Појачано сигурносно стакло (5 mm)
– Елегнатен дизајн (21 mm)
– Мери до 150 кг (точност до: 100 g)
– 4 сензори за прецизно мерење


1,070.00 ден 1,210.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии

 


Достапност:

Нема на залиха

910.00 ден 1,030.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : црна
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии1,100.00 ден 1,255.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 5051WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии1,100.00 ден 1,255.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фитнес телесна вага SBS 6015WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Мери проценти на маснотии во телото, вода, мускулна маса и коски
– Секако може да се користи и како обична вага за тежина
– Auto-On функција (мери веднаш чим стапнете на неа)
– Мери до 180 kg (осетливост 100 g)


2,270.00 ден 2,580.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телесна вага PW422-05

0 %s од 5
(0)
vox

– Капацитет – 150 кг
– Екран – LCD
– Површина – Калено сигурносно стакло
– Гаранција – 24 месеци


690.00 ден 850.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телесна вага PW436

0 %s од 5
(0)
vox

– Капацитет – 180 кг
– LCD Екран
– Површина – Калено сигурносно стакло
– Единици за избор (конверзија) – kg/oz/lb/oz


590.00 ден 720.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

0 %s од 5
(0)
 • Меморија за 16 корисници
 • Мери во килокрами
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии1,140.00 ден 1,290.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500

0 %s од 5
(0)

– Транспарентна вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј.
– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло


899.00 ден 1,150.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Sq

0 %s од 5
(0)

– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло
– Осветлен LCD дисплеј


899.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Zn

0 %s од 5
(0)

– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло
– Осветлен LCD дисплеј


899.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 113SL

0 %s од 5
(0)

– Сигурносно стакло (6 mm)
– Тенок дизајн (24 mm)
– Мери до 150 kg (осетливост 100 g)


799.00 ден 899.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 2300BK

0 %s од 5
(0)

– Сигурносно стакло (6 mm)
– Тенок дизајн (24 mm)
– Мери до 150 kg (осетливост 100 g)


1,070.00 ден 1,210.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 2301WH

0 %s од 5
(0)

– Појачано сигурносно стакло (5 mm)
– Елегнатен дизајн (21 mm)
– Мери до 150 кг (точност до: 100 g)
– 4 сензори за прецизно мерење


1,070.00 ден 1,210.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

0 %s од 5
(0)
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии

 


910.00 ден 1,030.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии1,100.00 ден 1,255.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 5051WH

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии1,100.00 ден 1,255.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фитнес телесна вага SBS 6015WH

0 %s од 5
(0)

– Мери проценти на маснотии во телото, вода, мускулна маса и коски
– Секако може да се користи и како обична вага за тежина
– Auto-On функција (мери веднаш чим стапнете на неа)
– Мери до 180 kg (осетливост 100 g)


2,270.00 ден 2,580.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телесна вага PW422-05

0 %s од 5
(0)

– Капацитет – 150 кг
– Екран – LCD
– Површина – Калено сигурносно стакло
– Гаранција – 24 месеци


690.00 ден 850.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телесна вага PW436

0 %s од 5
(0)

– Капацитет – 180 кг
– LCD Екран
– Површина – Калено сигурносно стакло
– Единици за избор (конверзија) – kg/oz/lb/oz


590.00 ден 720.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат