Мултипрактици

-12% 5,060.00 ден 5,750.00 ден

BOSCH Мултипрактик MCM 4000

-12% 6,190.00 ден 7,040.00 ден

BOSCH Мултипрактик MCM 4100

-12% 9,230.00 ден 10,490.00 ден

BOSCH Мултипрактик MCM 64060

-12% 4,560.00 ден 5,180.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 4405

-12% 6,440.00 ден 7,320.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 4407

-12% 6,770.00 ден 7,690.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 44R1

-12% 12,650.00 ден 14,380.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 4856EU

-12% 13,730.00 ден 15,600.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 52120

-12% 18,990.00 ден 21,590.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 54251

-12% 17,730.00 ден 20,150.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 58420

-12% 4,780.00 ден 5,430.00 ден

KENWOOD Мултипрактик FPP 225

-12% 12,540.00 ден 14,250.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KM 242

-12% 25,450.00 ден 28,900.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KMX 84

-12% 27,300.00 ден 30,990.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KMX 61 kMIX

-12% 25,500.00 ден 28,990.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KVC 3110S Premier Chef

-12% 12,999.00 ден 14,850.00 ден

SENCOR Мултипрактик STM 6357GG

5,060.00 ден 5,750.00 ден

BOSCH Мултипрактик MCM 4000

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15917
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Пластичен проѕирен сад за сецкање и матење
Во кошничкаСпореди
6,190.00 ден 7,040.00 ден

BOSCH Мултипрактик MCM 4100

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15918
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 800 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Капацитет на садот за сечкање: 1,25 l
Во кошничкаСпореди
9,230.00 ден 10,490.00 ден

BOSCH Мултипрактик MCM 64060

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15921
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 1200 W
 • Степенско подесување на брзина
 • Капацитет на садот за сечкање: 3,9 l
Прочитај повеќеСпореди
4,560.00 ден 5,180.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 4405

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16207
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
Во кошничкаСпореди
6,440.00 ден 7,320.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 4407

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16208
 • Боја: бела, иноксен сад
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
Во кошничкаСпореди
6,770.00 ден 7,690.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 44R1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16210
 • Боја: црвен, иноксен сад
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
Во кошничкаСпореди
12,650.00 ден 14,380.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 4856EU

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16217
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 600 W
 • Капацитет на обработка: до 2,7 кг тесто
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
Прочитај повеќеСпореди
13,730.00 ден 15,600.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 52120

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16218
 • Боја: бела/сива
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Капацитет на садот за мешање: 1,5l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4

 

Во кошничкаСпореди
18,990.00 ден 21,590.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 54251

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16219
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 900 W
 • Капацитет на обработка: до 2 кг тесто
 • Број на брзини за лесно ракување: 7
Во кошничкаСпореди
17,730.00 ден 20,150.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 58420

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16225
 • Боја: црвена/сива
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 7
Прочитај повеќеСпореди
4,780.00 ден 5,430.00 ден

KENWOOD Мултипрактик FPP 225

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13648
 • Боја: сребрена
 • Моќност на моторот (max): 750 W
 • 22 Различни функции
 • 2 години гаранција
Во кошничкаСпореди
12,540.00 ден 14,250.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KM 242

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19922
 • Моќност на моторот (max): 900 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,3 l
 • Додаток за цедење на аргуми
 • 2 години гаранција
Во кошничкаСпореди
25,450.00 ден 28,900.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KMX 84

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15280
 • Боја: шарена(во ленти)
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 5 l
 • 2 години гаранција
Во кошничкаСпореди
27,300.00 ден 30,990.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KMX 61 kMIX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15278
 • Боја: црвена малина
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • 2 години гаранција
Прочитај повеќеСпореди
25,500.00 ден 28,990.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KVC 3110S Premier Chef

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19901
 • Метално куќиште
 • Голема сила: 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • Додаток пластичен блендер 1,5 л
Прочитај повеќеСпореди
12,999.00 ден 14,850.00 ден

SENCOR Мултипрактик STM 6357GG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17989
 • Боја: пастелно зелена
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,5l
 • Број на брзини за лесно ракување: 8
Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Мултипрактик MCM 4000

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Пластичен проѕирен сад за сецкање и матење
Шифра: 15917
5,060.00 ден 5,750.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MCM 4100

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 800 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Капацитет на садот за сечкање: 1,25 l
Шифра: 15918
6,190.00 ден 7,040.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MCM 64060

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 1200 W
 • Степенско подесување на брзина
 • Капацитет на садот за сечкање: 3,9 l
Шифра: 15921
Достапност:

Нема на залиха

9,230.00 ден 10,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 4405

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
Шифра: 16207
4,560.00 ден 5,180.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 4407

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела, иноксен сад
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
Шифра: 16208
6,440.00 ден 7,320.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 44R1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвен, иноксен сад
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
Шифра: 16210
6,770.00 ден 7,690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 4856EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 600 W
 • Капацитет на обработка: до 2,7 кг тесто
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
Шифра: 16217
Достапност:

Нема на залиха

12,650.00 ден 14,380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 52120

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/сива
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Капацитет на садот за мешање: 1,5l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4

 

Шифра: 16218
13,730.00 ден 15,600.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 54251

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 900 W
 • Капацитет на обработка: до 2 кг тесто
 • Број на брзини за лесно ракување: 7
Шифра: 16219
18,990.00 ден 21,590.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 58420

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвена/сива
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 7
Шифра: 16225
Достапност:

Нема на залиха

17,730.00 ден 20,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Мултипрактик FPP 225

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: сребрена
 • Моќност на моторот (max): 750 W
 • 22 Различни функции
 • 2 години гаранција
Шифра: 13648
4,780.00 ден 5,430.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KM 242

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Моќност на моторот (max): 900 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,3 l
 • Додаток за цедење на аргуми
 • 2 години гаранција
Шифра: 19922
12,540.00 ден 14,250.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMX 84

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: шарена(во ленти)
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 5 l
 • 2 години гаранција
Шифра: 15280
25,450.00 ден 28,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMX 61 kMIX

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: црвена малина
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • 2 години гаранција
Шифра: 15278
Достапност:

Нема на залиха

27,300.00 ден 30,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Мултипрактик KVC 3110S Premier Chef

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Метално куќиште
 • Голема сила: 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • Додаток пластичен блендер 1,5 л
Шифра: 19901
Достапност:

Нема на залиха

25,500.00 ден 28,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Мултипрактик STM 6357GG

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: пастелно зелена
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,5l
 • Број на брзини за лесно ракување: 8
Шифра: 17989
Достапност:

Нема на залиха

12,999.00 ден 14,850.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Мултипрактик MCM 4000

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Пластичен проѕирен сад за сецкање и матење
5,060.00 ден 5,750.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MCM 4100

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 800 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Капацитет на садот за сечкање: 1,25 l
6,190.00 ден 7,040.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MCM 64060

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 1200 W
 • Степенско подесување на брзина
 • Капацитет на садот за сечкање: 3,9 l
Достапност:

Нема на залиха

9,230.00 ден 10,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 4405

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
4,560.00 ден 5,180.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 4407

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела, иноксен сад
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
6,440.00 ден 7,320.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 44R1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвен, иноксен сад
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
6,770.00 ден 7,690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 4856EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 600 W
 • Капацитет на обработка: до 2,7 кг тесто
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
Достапност:

Нема на залиха

12,650.00 ден 14,380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 52120

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/сива
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Капацитет на садот за мешање: 1,5l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4

 

13,730.00 ден 15,600.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 54251

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 900 W
 • Капацитет на обработка: до 2 кг тесто
 • Број на брзини за лесно ракување: 7
18,990.00 ден 21,590.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 58420

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвена/сива
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 7
Достапност:

Нема на залиха

17,730.00 ден 20,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Мултипрактик FPP 225

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: сребрена
 • Моќност на моторот (max): 750 W
 • 22 Различни функции
 • 2 години гаранција
4,780.00 ден 5,430.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KM 242

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Моќност на моторот (max): 900 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,3 l
 • Додаток за цедење на аргуми
 • 2 години гаранција
12,540.00 ден 14,250.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMX 84

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: шарена(во ленти)
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 5 l
 • 2 години гаранција
25,450.00 ден 28,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMX 61 kMIX

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: црвена малина
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • 2 години гаранција
Достапност:

Нема на залиха

27,300.00 ден 30,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Мултипрактик KVC 3110S Premier Chef

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Метално куќиште
 • Голема сила: 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • Додаток пластичен блендер 1,5 л
Достапност:

Нема на залиха

25,500.00 ден 28,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Мултипрактик STM 6357GG

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: пастелно зелена
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,5l
 • Број на брзини за лесно ракување: 8
Достапност:

Нема на залиха

12,999.00 ден 14,850.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Мултипрактик MCM 4000

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Пластичен проѕирен сад за сецкање и матење
5,060.00 ден 5,750.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MCM 4100

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 800 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Капацитет на садот за сечкање: 1,25 l
6,190.00 ден 7,040.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MCM 64060

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 1200 W
 • Степенско подесување на брзина
 • Капацитет на садот за сечкање: 3,9 l
9,230.00 ден 10,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 4405

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
4,560.00 ден 5,180.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 4407

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела, иноксен сад
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
6,440.00 ден 7,320.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 44R1

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвен, иноксен сад
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
6,770.00 ден 7,690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 4856EU

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 600 W
 • Капацитет на обработка: до 2,7 кг тесто
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
12,650.00 ден 14,380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 52120

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела/сива
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Капацитет на садот за мешање: 1,5l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4

 

13,730.00 ден 15,600.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 54251

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 900 W
 • Капацитет на обработка: до 2 кг тесто
 • Број на брзини за лесно ракување: 7
18,990.00 ден 21,590.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 58420

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена/сива
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 7
17,730.00 ден 20,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Мултипрактик FPP 225

0 %s од 5
(0)
 • Боја: сребрена
 • Моќност на моторот (max): 750 W
 • 22 Различни функции
 • 2 години гаранција
4,780.00 ден 5,430.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KM 242

0 %s од 5
(0)
 • Моќност на моторот (max): 900 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,3 l
 • Додаток за цедење на аргуми
 • 2 години гаранција
12,540.00 ден 14,250.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMX 84

0 %s од 5
(0)
 • Боја: шарена(во ленти)
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 5 l
 • 2 години гаранција
25,450.00 ден 28,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMX 61 kMIX

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена малина
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • 2 години гаранција
27,300.00 ден 30,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Мултипрактик KVC 3110S Premier Chef

0 %s од 5
(0)
 • Метално куќиште
 • Голема сила: 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • Додаток пластичен блендер 1,5 л
25,500.00 ден 28,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Мултипрактик STM 6357GG

0 %s од 5
(0)
 • Боја: пастелно зелена
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,5l
 • Број на брзини за лесно ракување: 8
12,999.00 ден 14,850.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат