Деца и рекреација подкатегории

Деца и рекреација

-13% 151,999.00 ден 174,799.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c101

-13% 95,999.00 ден 110,399.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c11

-13% 145,699.00 ден 167,550.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c501

-13% 95,999.00 ден 110,399.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Unisex c12

-13% 92,999.00 ден 106,950.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c10

-13% 151,999.00 ден 174,799.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c100

-13% 145,699.00 ден 167,550.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c500

-13% 83,699.00 ден 96,250.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед e-Bike i10

-13% 108,499.00 ден 124,770.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m10

-13% 148,799.00 ден 171,120.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m100

-13% 105,399.00 ден 121,210.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking T10

-13% 142,599.00 ден 163,990.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking t100

-13% 140,999.00 ден 162,150.00 ден

MS ENERGY Електричен мотор C-VIBE

-13% 340,999.00 ден 392,150.00 ден

MS ENERGY Електричен мотор CYBER

-15% 42,299.00 ден 49,500.00 ден

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON E10

-13% 49,999.00 ден 57,500.00 ден

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON E20

-13% 25,999.00 ден 29,900.00 ден

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON M10

-13% 49,999.00 ден 57,500.00 ден

MS ENERGY Електричен тротинет r10

-13% 103,999.00 ден 119,600.00 ден

MS ENERGY Електричен тротинет x10

-13% 57,299.00 ден 65,890.00 ден

MS ENERGY Електричен тротинет Е21

151,999.00 ден 174,799.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c101

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Екран: Ananda LCD D10
– Батерија: 36V 15Ah LG Lithium battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


Во кошничкаСпореди
95,999.00 ден 110,399.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c11

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– MS ENERGY име : MS ENERGY eBike c11
– Мотор: Задна Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah


Во кошничкаСпореди
145,699.00 ден 167,550.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c501

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Мотор: Bafang M200, 250W mid motor 65
– Екран: Bafang LCD, 5 lvl speed assist
– Батерија: 36v 16Ah LG Battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


Во кошничкаСпореди
95,999.00 ден 110,399.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Unisex c12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Мотор: Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah
– Полнач: AC 100V – 230V паметен полнач


Во кошничкаСпореди
92,999.00 ден 106,950.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c10

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Мотор: Заден Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Ракета Kaiyisi 36V 13Ah
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач


Во кошничкаСпореди
151,999.00 ден 174,799.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c100

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Батерија: Литиумска батерија LG 36V 14Ah
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач
– Екран: Ананда LCD D10


Во кошничкаСпореди
145,699.00 ден 167,550.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c500

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– MS ENERGY име MS ENERGY eBike c500
– Мотор / Мотор Bafang M200, среден мотор од 250 W 65 Nm
– Екран Bafang LCD, помош за брзина од 5 нивоа
– Батерија 36v 16Ah LG батерија


Во кошничкаСпореди
83,699.00 ден 96,250.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед e-Bike i10

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала: 20″
– Максимална брзина:25 km/h
– Мотор: 250W
– Батерија: 36V, 7,8 Ah


Во кошничкаСпореди
108,499.00 ден 124,770.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m10

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Екран: дисплеј LCD C300s
– Батерија: 36V 13Ah Литиумска батерија
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач
– Досег :80 – 100 км


Во кошничкаСпореди
148,799.00 ден 171,120.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m100

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тркала: TyresMaxxis Rekon 29″ x 2,40
– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Магнезиум: Легура
– Максимална брзина: 25 km/h


Во кошничкаСпореди
105,399.00 ден 121,210.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking T10

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Мотор: Shengyi hub motor 250W
– Екран: LCD C300s
– Батерија: 36V 13Ah Lithium battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


Во кошничкаСпореди
142,599.00 ден 163,990.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking t100

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Мотор / Мотор Ananda M81 250W 80Nm
– Приказ Ananda D10
– Батерија 36V 15Ah Литиумска батерија
– Полнач / Полнач AC 100V – 230V паметен полнач


Во кошничкаСпореди
140,999.00 ден 162,150.00 ден

MS ENERGY Електричен мотор C-VIBE

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Мотор 2000 W, без четкици
– Рамка Челик
– Големина на гума 3.00 – 10
– Батерија 20 Ah, 60V


Во кошничкаСпореди
340,999.00 ден 392,150.00 ден

MS ENERGY Електричен мотор CYBER

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Мотор 3000 W, без четкици
– Рамка Челик
– Големина на гума 110/70-17 ; 120/70-17
– Батерија 2 x 25.6 Ah, 72V


Во кошничкаСпореди
42,299.00 ден 49,500.00 ден

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON E10

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Материјал: челик
– Тркала: 10″
– Носивост: 120 kg
– Макс. брзина: 35 km/h
– Опсег: 30-40 km


Во кошничкаСпореди
49,999.00 ден 57,500.00 ден

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON E20

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Материјал: алуминиум
– Тркала: 10″
– Носивост: 120 kg
– Макс. брзина: 40 km/h
– Опсег: 60-70 km


Во кошничкаСпореди
25,999.00 ден 29,900.00 ден

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON M10

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Материјал: алуминиум
– Тркала: 8.5″
– Носивост: 120 kg
– Макс. брзина: 25 km/h


Во кошничкаСпореди
49,999.00 ден 57,500.00 ден

MS ENERGY Електричен тротинет r10

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Алуминиумски рам
– Црно зелена
– Мотор 350 W
– Макс. брзина 30 km/h


Во кошничкаСпореди
103,999.00 ден 119,600.00 ден

MS ENERGY Електричен тротинет x10

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Црно зелена боја
– Мотор 2×1000 W
– Макс. брзина 60 km/h
– Батерија 52 V, 18 Ah


Во кошничкаСпореди
57,299.00 ден 65,890.00 ден

MS ENERGY Електричен тротинет Е21

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Рамка Алуминиум
– Големина на гума 10 инчи тубелес гуми
– Номинална моќност 500W,мотор без четкички
– Батерија 36V/20.8Ah


Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c101

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Екран: Ananda LCD D10
– Батерија: 36V 15Ah LG Lithium battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


Шифра: Нема
151,999.00 ден 174,799.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c11

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– MS ENERGY име : MS ENERGY eBike c11
– Мотор: Задна Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah


Шифра: Нема
95,999.00 ден 110,399.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c501

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Bafang M200, 250W mid motor 65
– Екран: Bafang LCD, 5 lvl speed assist
– Батерија: 36v 16Ah LG Battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


Шифра: Нема
145,699.00 ден 167,550.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Unisex c12

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah
– Полнач: AC 100V – 230V паметен полнач


Шифра: Нема
95,999.00 ден 110,399.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Заден Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Ракета Kaiyisi 36V 13Ah
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач


Шифра: Нема
92,999.00 ден 106,950.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c100

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Батерија: Литиумска батерија LG 36V 14Ah
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач
– Екран: Ананда LCD D10


Шифра: Нема
151,999.00 ден 174,799.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c500

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– MS ENERGY име MS ENERGY eBike c500
– Мотор / Мотор Bafang M200, среден мотор од 250 W 65 Nm
– Екран Bafang LCD, помош за брзина од 5 нивоа
– Батерија 36v 16Ah LG батерија


Шифра: Нема
145,699.00 ден 167,550.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед e-Bike i10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Големина на тркала: 20″
– Максимална брзина:25 km/h
– Мотор: 250W
– Батерија: 36V, 7,8 Ah


Шифра: Нема
83,699.00 ден 96,250.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Екран: дисплеј LCD C300s
– Батерија: 36V 13Ah Литиумска батерија
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач
– Досег :80 – 100 км


Шифра: Нема
108,499.00 ден 124,770.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m100

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Тркала: TyresMaxxis Rekon 29″ x 2,40
– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Магнезиум: Легура
– Максимална брзина: 25 km/h


Шифра: Нема
148,799.00 ден 171,120.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking T10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Shengyi hub motor 250W
– Екран: LCD C300s
– Батерија: 36V 13Ah Lithium battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


Шифра: Нема
105,399.00 ден 121,210.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking t100

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор / Мотор Ananda M81 250W 80Nm
– Приказ Ananda D10
– Батерија 36V 15Ah Литиумска батерија
– Полнач / Полнач AC 100V – 230V паметен полнач


Шифра: Нема
142,599.00 ден 163,990.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен мотор C-VIBE

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор 2000 W, без четкици
– Рамка Челик
– Големина на гума 3.00 – 10
– Батерија 20 Ah, 60V


Шифра: Нема
140,999.00 ден 162,150.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен мотор CYBER

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор 3000 W, без четкици
– Рамка Челик
– Големина на гума 110/70-17 ; 120/70-17
– Батерија 2 x 25.6 Ah, 72V


Шифра: Нема
340,999.00 ден 392,150.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON E10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Материјал: челик
– Тркала: 10″
– Носивост: 120 kg
– Макс. брзина: 35 km/h
– Опсег: 30-40 km


Шифра: Нема
42,299.00 ден 49,500.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON E20

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Материјал: алуминиум
– Тркала: 10″
– Носивост: 120 kg
– Макс. брзина: 40 km/h
– Опсег: 60-70 km


Шифра: Нема
49,999.00 ден 57,500.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON M10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Материјал: алуминиум
– Тркала: 8.5″
– Носивост: 120 kg
– Макс. брзина: 25 km/h


Шифра: Нема
25,999.00 ден 29,900.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет r10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Алуминиумски рам
– Црно зелена
– Мотор 350 W
– Макс. брзина 30 km/h


Шифра: Нема
49,999.00 ден 57,500.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет x10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Црно зелена боја
– Мотор 2×1000 W
– Макс. брзина 60 km/h
– Батерија 52 V, 18 Ah


Шифра: Нема
103,999.00 ден 119,600.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет Е21

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Рамка Алуминиум
– Големина на гума 10 инчи тубелес гуми
– Номинална моќност 500W,мотор без четкички
– Батерија 36V/20.8Ah


Шифра: Нема
57,299.00 ден 65,890.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c101

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Екран: Ananda LCD D10
– Батерија: 36V 15Ah LG Lithium battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


151,999.00 ден 174,799.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c11

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– MS ENERGY име : MS ENERGY eBike c11
– Мотор: Задна Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah


95,999.00 ден 110,399.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c501

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Bafang M200, 250W mid motor 65
– Екран: Bafang LCD, 5 lvl speed assist
– Батерија: 36v 16Ah LG Battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


145,699.00 ден 167,550.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Unisex c12

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah
– Полнач: AC 100V – 230V паметен полнач


95,999.00 ден 110,399.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Заден Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Ракета Kaiyisi 36V 13Ah
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач


92,999.00 ден 106,950.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c100

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Батерија: Литиумска батерија LG 36V 14Ah
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач
– Екран: Ананда LCD D10


151,999.00 ден 174,799.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c500

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– MS ENERGY име MS ENERGY eBike c500
– Мотор / Мотор Bafang M200, среден мотор од 250 W 65 Nm
– Екран Bafang LCD, помош за брзина од 5 нивоа
– Батерија 36v 16Ah LG батерија


145,699.00 ден 167,550.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед e-Bike i10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Големина на тркала: 20″
– Максимална брзина:25 km/h
– Мотор: 250W
– Батерија: 36V, 7,8 Ah


83,699.00 ден 96,250.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Екран: дисплеј LCD C300s
– Батерија: 36V 13Ah Литиумска батерија
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач
– Досег :80 – 100 км


108,499.00 ден 124,770.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m100

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Тркала: TyresMaxxis Rekon 29″ x 2,40
– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Магнезиум: Легура
– Максимална брзина: 25 km/h


148,799.00 ден 171,120.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking T10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Shengyi hub motor 250W
– Екран: LCD C300s
– Батерија: 36V 13Ah Lithium battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


105,399.00 ден 121,210.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking t100

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор / Мотор Ananda M81 250W 80Nm
– Приказ Ananda D10
– Батерија 36V 15Ah Литиумска батерија
– Полнач / Полнач AC 100V – 230V паметен полнач


142,599.00 ден 163,990.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен мотор C-VIBE

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор 2000 W, без четкици
– Рамка Челик
– Големина на гума 3.00 – 10
– Батерија 20 Ah, 60V


140,999.00 ден 162,150.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен мотор CYBER

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор 3000 W, без четкици
– Рамка Челик
– Големина на гума 110/70-17 ; 120/70-17
– Батерија 2 x 25.6 Ah, 72V


340,999.00 ден 392,150.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON E10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Материјал: челик
– Тркала: 10″
– Носивост: 120 kg
– Макс. брзина: 35 km/h
– Опсег: 30-40 km


42,299.00 ден 49,500.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON E20

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Материјал: алуминиум
– Тркала: 10″
– Носивост: 120 kg
– Макс. брзина: 40 km/h
– Опсег: 60-70 km


49,999.00 ден 57,500.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON M10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Материјал: алуминиум
– Тркала: 8.5″
– Носивост: 120 kg
– Макс. брзина: 25 km/h


25,999.00 ден 29,900.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет r10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Алуминиумски рам
– Црно зелена
– Мотор 350 W
– Макс. брзина 30 km/h


49,999.00 ден 57,500.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет x10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Црно зелена боја
– Мотор 2×1000 W
– Макс. брзина 60 km/h
– Батерија 52 V, 18 Ah


103,999.00 ден 119,600.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет Е21

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Рамка Алуминиум
– Големина на гума 10 инчи тубелес гуми
– Номинална моќност 500W,мотор без четкички
– Батерија 36V/20.8Ah


57,299.00 ден 65,890.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c101

0 %s од 5
(0)

– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Екран: Ananda LCD D10
– Батерија: 36V 15Ah LG Lithium battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


151,999.00 ден 174,799.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c11

0 %s од 5
(0)

– MS ENERGY име : MS ENERGY eBike c11
– Мотор: Задна Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah


95,999.00 ден 110,399.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c501

0 %s од 5
(0)

– Мотор: Bafang M200, 250W mid motor 65
– Екран: Bafang LCD, 5 lvl speed assist
– Батерија: 36v 16Ah LG Battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


145,699.00 ден 167,550.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Unisex c12

0 %s од 5
(0)

– Мотор: Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah
– Полнач: AC 100V – 230V паметен полнач


95,999.00 ден 110,399.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c10

0 %s од 5
(0)

– Мотор: Заден Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Ракета Kaiyisi 36V 13Ah
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач


92,999.00 ден 106,950.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c100

0 %s од 5
(0)

– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Батерија: Литиумска батерија LG 36V 14Ah
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач
– Екран: Ананда LCD D10


151,999.00 ден 174,799.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c500

0 %s од 5
(0)

– MS ENERGY име MS ENERGY eBike c500
– Мотор / Мотор Bafang M200, среден мотор од 250 W 65 Nm
– Екран Bafang LCD, помош за брзина од 5 нивоа
– Батерија 36v 16Ah LG батерија


145,699.00 ден 167,550.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед e-Bike i10

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала: 20″
– Максимална брзина:25 km/h
– Мотор: 250W
– Батерија: 36V, 7,8 Ah


83,699.00 ден 96,250.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m10

0 %s од 5
(0)

– Екран: дисплеј LCD C300s
– Батерија: 36V 13Ah Литиумска батерија
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач
– Досег :80 – 100 км


108,499.00 ден 124,770.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m100

0 %s од 5
(0)

– Тркала: TyresMaxxis Rekon 29″ x 2,40
– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Магнезиум: Легура
– Максимална брзина: 25 km/h


148,799.00 ден 171,120.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking T10

0 %s од 5
(0)

– Мотор: Shengyi hub motor 250W
– Екран: LCD C300s
– Батерија: 36V 13Ah Lithium battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


105,399.00 ден 121,210.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking t100

0 %s од 5
(0)

– Мотор / Мотор Ananda M81 250W 80Nm
– Приказ Ananda D10
– Батерија 36V 15Ah Литиумска батерија
– Полнач / Полнач AC 100V – 230V паметен полнач


142,599.00 ден 163,990.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен мотор C-VIBE

0 %s од 5
(0)

– Мотор 2000 W, без четкици
– Рамка Челик
– Големина на гума 3.00 – 10
– Батерија 20 Ah, 60V


140,999.00 ден 162,150.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен мотор CYBER

0 %s од 5
(0)

– Мотор 3000 W, без четкици
– Рамка Челик
– Големина на гума 110/70-17 ; 120/70-17
– Батерија 2 x 25.6 Ah, 72V


340,999.00 ден 392,150.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON E10

0 %s од 5
(0)

– Материјал: челик
– Тркала: 10″
– Носивост: 120 kg
– Макс. брзина: 35 km/h
– Опсег: 30-40 km


42,299.00 ден 49,500.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON E20

0 %s од 5
(0)

– Материјал: алуминиум
– Тркала: 10″
– Носивост: 120 kg
– Макс. брзина: 40 km/h
– Опсег: 60-70 km


49,999.00 ден 57,500.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON M10

0 %s од 5
(0)

– Материјал: алуминиум
– Тркала: 8.5″
– Носивост: 120 kg
– Макс. брзина: 25 km/h


25,999.00 ден 29,900.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет r10

0 %s од 5
(0)

– Алуминиумски рам
– Црно зелена
– Мотор 350 W
– Макс. брзина 30 km/h


49,999.00 ден 57,500.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет x10

0 %s од 5
(0)

– Црно зелена боја
– Мотор 2×1000 W
– Макс. брзина 60 km/h
– Батерија 52 V, 18 Ah


103,999.00 ден 119,600.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет Е21

0 %s од 5
(0)

– Рамка Алуминиум
– Големина на гума 10 инчи тубелес гуми
– Номинална моќност 500W,мотор без четкички
– Батерија 36V/20.8Ah


57,299.00 ден 65,890.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ