Кварцни греалки

-13% 3,990.00 ден 4,600.00 ден

ISKRA Ѕидна греалка PTC-2021L

-13% 2,600.00 ден 2,990.00 ден

KUMTEL Кварцна греалка KS-2760

-19% 1,050.00 ден 1,290.00 ден

KUMTEL Кварцна греалка LX-2820

-14% 2,300.00 ден 2,690.00 ден

KUMTEL Кварцна греалка LX-2830

-14% 1,890.00 ден 2,200.00 ден

KUMTEL Кварцна греалка LX-2832

-17% 2,990.00 ден 3,600.00 ден

SAMDAN Инфраред греалка 4002

-16% 2,890.00 ден 3,450.00 ден

VIVAX Ѕидна греалка WMH-2001B

3,990.00 ден 4,600.00 ден

ISKRA Ѕидна греалка PTC-2021L

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 2000W
– Топлинска моќност: 1000W, 2000W
– Индивидуални копчиња за регулација
– Заштита на мотор од прегрејување


Во кошничкаСпореди
2,600.00 ден 2,990.00 ден

KUMTEL Кварцна греалка KS-2760

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќ: 2200 W
– 4 кварцни цевки
– Прилагодлив термостат
– 3 нивоа на моќност


Во кошничкаСпореди
1,050.00 ден 1,290.00 ден

KUMTEL Кварцна греалка LX-2820

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15799
 • Лесен за носење
 • Моќ: 600 – 1200 – 1800W
 • 3 кварцни цевки
 • 2 ПрекинувачиВо кошничкаСпореди
2,300.00 ден 2,690.00 ден

KUMTEL Кварцна греалка LX-2830

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќ: 800-1600W
– 4 кварцни цевки
– Вентилатор за дување
– Рачка за пренесување


Прочитај повеќеСпореди
1,890.00 ден 2,200.00 ден

KUMTEL Кварцна греалка LX-2832

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Моќ: 1950 W
 • 3 кварцни цевки
 • Прилагодлив термостатВо кошничкаСпореди
2,990.00 ден 3,600.00 ден

SAMDAN Инфраред греалка 4002

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 3000 W
– 2x кварцни греачи 1500 W
– Две нивоа на работа
– Не го суши воздухот


Во кошничкаСпореди
2,890.00 ден 3,450.00 ден

VIVAX Ѕидна греалка WMH-2001B

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност 2000 W
– 2 степени на моќност: 1000/2000W
– Тајмер во опсег до 7,5 часа програмирање
– Заштита од прегревање


Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Ѕидна греалка PTC-2021L

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 2000W
– Топлинска моќност: 1000W, 2000W
– Индивидуални копчиња за регулација
– Заштита на мотор од прегрејување


Шифра: Нема
3,990.00 ден 4,600.00 ден Во кошничкаСпореди

KUMTEL Кварцна греалка KS-2760

0 %s од 5
(0)
Kumtel

– Моќ: 2200 W
– 4 кварцни цевки
– Прилагодлив термостат
– 3 нивоа на моќност


Шифра: Нема
2,600.00 ден 2,990.00 ден Во кошничкаСпореди

KUMTEL Кварцна греалка LX-2820

0 %s од 5
(0)
Kumtel
 • Лесен за носење
 • Моќ: 600 – 1200 – 1800W
 • 3 кварцни цевки
 • 2 ПрекинувачиШифра: 15799
1,050.00 ден 1,290.00 ден Во кошничкаСпореди

KUMTEL Кварцна греалка LX-2830

0 %s од 5
(0)
Kumtel

– Моќ: 800-1600W
– 4 кварцни цевки
– Вентилатор за дување
– Рачка за пренесување


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

2,300.00 ден 2,690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KUMTEL Кварцна греалка LX-2832

0 %s од 5
(0)
Kumtel
 • Моќ: 1950 W
 • 3 кварцни цевки
 • Прилагодлив термостатШифра: Нема
1,890.00 ден 2,200.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMDAN Инфраред греалка 4002

0 %s од 5
(0)

– 3000 W
– 2x кварцни греачи 1500 W
– Две нивоа на работа
– Не го суши воздухот


Шифра: Нема
2,990.00 ден 3,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Ѕидна греалка WMH-2001B

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќност 2000 W
– 2 степени на моќност: 1000/2000W
– Тајмер во опсег до 7,5 часа програмирање
– Заштита од прегревање


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

2,890.00 ден 3,450.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Ѕидна греалка PTC-2021L

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 2000W
– Топлинска моќност: 1000W, 2000W
– Индивидуални копчиња за регулација
– Заштита на мотор од прегрејување


3,990.00 ден 4,600.00 ден Во кошничкаСпореди

KUMTEL Кварцна греалка KS-2760

0 %s од 5
(0)
Kumtel

– Моќ: 2200 W
– 4 кварцни цевки
– Прилагодлив термостат
– 3 нивоа на моќност


2,600.00 ден 2,990.00 ден Во кошничкаСпореди

KUMTEL Кварцна греалка LX-2820

0 %s од 5
(0)
Kumtel
 • Лесен за носење
 • Моќ: 600 – 1200 – 1800W
 • 3 кварцни цевки
 • 2 Прекинувачи1,050.00 ден 1,290.00 ден Во кошничкаСпореди

KUMTEL Кварцна греалка LX-2830

0 %s од 5
(0)
Kumtel

– Моќ: 800-1600W
– 4 кварцни цевки
– Вентилатор за дување
– Рачка за пренесување


Достапност:

Нема на залиха

2,300.00 ден 2,690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KUMTEL Кварцна греалка LX-2832

0 %s од 5
(0)
Kumtel
 • Моќ: 1950 W
 • 3 кварцни цевки
 • Прилагодлив термостат1,890.00 ден 2,200.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMDAN Инфраред греалка 4002

0 %s од 5
(0)

– 3000 W
– 2x кварцни греачи 1500 W
– Две нивоа на работа
– Не го суши воздухот


2,990.00 ден 3,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Ѕидна греалка WMH-2001B

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќност 2000 W
– 2 степени на моќност: 1000/2000W
– Тајмер во опсег до 7,5 часа програмирање
– Заштита од прегревање


Достапност:

Нема на залиха

2,890.00 ден 3,450.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Ѕидна греалка PTC-2021L

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 2000W
– Топлинска моќност: 1000W, 2000W
– Индивидуални копчиња за регулација
– Заштита на мотор од прегрејување


3,990.00 ден 4,600.00 ден Во кошничкаСпореди

KUMTEL Кварцна греалка KS-2760

0 %s од 5
(0)

– Моќ: 2200 W
– 4 кварцни цевки
– Прилагодлив термостат
– 3 нивоа на моќност


2,600.00 ден 2,990.00 ден Во кошничкаСпореди

KUMTEL Кварцна греалка LX-2820

0 %s од 5
(0)
 • Лесен за носење
 • Моќ: 600 – 1200 – 1800W
 • 3 кварцни цевки
 • 2 Прекинувачи1,050.00 ден 1,290.00 ден Во кошничкаСпореди

KUMTEL Кварцна греалка LX-2830

0 %s од 5
(0)

– Моќ: 800-1600W
– 4 кварцни цевки
– Вентилатор за дување
– Рачка за пренесување


2,300.00 ден 2,690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KUMTEL Кварцна греалка LX-2832

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 1950 W
 • 3 кварцни цевки
 • Прилагодлив термостат1,890.00 ден 2,200.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMDAN Инфраред греалка 4002

0 %s од 5
(0)

– 3000 W
– 2x кварцни греачи 1500 W
– Две нивоа на работа
– Не го суши воздухот


2,990.00 ден 3,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Ѕидна греалка WMH-2001B

0 %s од 5
(0)

– Моќност 2000 W
– 2 степени на моќност: 1000/2000W
– Тајмер во опсег до 7,5 часа програмирање
– Заштита од прегревање


2,890.00 ден 3,450.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат