Кафемати

-21% 28,900.00 ден 36,370.00 ден

BOSCH Кафемат TIS 30321RW

-12% 2,999.00 ден 3,420.00 ден

BOSCH Кафемат TKA 3A031

-14% 2,999.00 ден 3,490.00 ден

BOSCH Кафемат TKA 3A034

-12% 7,380.00 ден 8,390.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 151.B

-12% 7,790.00 ден 8,850.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 230BK

-12% 7,999.00 ден 9,090.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 235BK

-12% 9,900.00 ден 11,250.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 271.B

-12% 14,999.00 ден 17,040.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 685.BK Dedica

-12% 26,310.00 ден 29,900.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.B

-12% 26,840.00 ден 30,500.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.SB

-12% 26,310.00 ден 29,900.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.W

-12% 23,150.00 ден 26,300.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.B

-11% 24,520.00 ден 27,550.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.SB

-12% 35,460.00 ден 40,300.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SB

-12% 33,430.00 ден 37,990.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SW

-12% 32,999.00 ден 37,490.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.460.B EX4

-12% 26,310.00 ден 29,900.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 250.33.TB

-12% 9,100.00 ден 10,350.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECP 31.21

-12% 9,590.00 ден 10,900.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECP 33.21.R

-12% 10,550.00 ден 11,990.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECP 35.31

28,900.00 ден 36,370.00 ден

BOSCH Кафемат TIS 30321RW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19350
 • Резервоар за вода од 1,4 л
 • Моќност: 1300 W
 • BRITA Inteza филтер за вода
 • OneTouch функцијаПрочитај повеќеСпореди
2,999.00 ден 3,420.00 ден

BOSCH Кафемат TKA 3A031

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19435
 • Боја: бела /сива
 • Капацитет: 1,25 л
 • Сад за вода со вградена рачка
 • Приклучна сила: 900- 1100 WВо кошничкаСпореди
2,999.00 ден 3,490.00 ден

BOSCH Кафемат TKA 3A034

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18321
 • Боја: црвена /сива
 • Капацитет: 1,25 л
 • Сад за вода со вградена рачка
 • Приклучна сила: 900- 1100 WВо кошничкаСпореди
7,380.00 ден 8,390.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 151.B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13101
 • Боја црна
 • Приклучна сила: 1100 W
 • Одвоени термостати за пареа и за еспресо
 • Тежина 3кгПрочитај повеќеСпореди
7,790.00 ден 8,850.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 230BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја црна
– Капацитет 1.0 l
– Притисок 15 bar
– Автоматско гаснење


Во кошничкаСпореди
7,999.00 ден 9,090.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 235BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 15 бари
– Греен систем изработен од челик
– Капучино систем
– Тежина (Kg): 4.3


Во кошничкаСпореди
9,900.00 ден 11,250.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 271.B

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Греач на водата од Inox
– Пумпа со притисок 15Bar
– Греач за чаши
– Автоматско гаснење


Во кошничкаСпореди
14,999.00 ден 17,040.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 685.BK Dedica

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Пумпа со притисок од 15 бари
– Термоблок
– Капучино систем: комибинира пареа
– воздух и млеко за идеално капучино


Во кошничкаСпореди
26,310.00 ден 29,900.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13142
 • Боја црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кгВо кошничкаСпореди
26,840.00 ден 30,500.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.SB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13143
 • Боја црна / инокс
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кгВо кошничкаСпореди
26,310.00 ден 29,900.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.W

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја црна / бела
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кгВо кошничкаСпореди
23,150.00 ден 26,300.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20057

– Влезна моќ (W): 1450
– Капацитет на контејнерот за зрна (g): 250
– Притисок (bar): 15
– Тивка мелница со 13 подесувања


Прочитај повеќеСпореди
24,520.00 ден 27,550.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.SB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19921
 • Боја црна / инокс
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Вградена мелницаВо кошничкаСпореди
35,460.00 ден 40,300.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13147
 • Боја инокс / црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на подготвените кафиња
 • Тежина 9кгВо кошничкаСпореди
33,430.00 ден 37,990.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SW

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензии (wxdxh cm): 23.8x43x33.8
– Тежина (Kg): 9
– Волтажа/Фреквенција (V~Hz): 220/240~50/60
– Моќност (W): 1450


Во кошничкаСпореди
32,999.00 ден 37,490.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.460.B EX4

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Притисок: 15 Bar
– Капацитет на канистерот за вода 1,8 l
– Капацитет на мелницата за кафе 250 g
– Капацитет на канистерот за млеко 0,6 l


Прочитај повеќеСпореди
26,310.00 ден 29,900.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 250.33.TB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Кремаста млечна пења благодарејќи на Advanced Cappuccino System
– Прилагодете ја аромата и квантитетот
– Убав сјаен дизајн и интерфејс со меки копчиња
– Димензии (w x d x h cm): 23x43x34


Во кошничкаСпореди
9,100.00 ден 10,350.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECP 31.21

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Број на филтри 3
– Easy serving espresso, можност да работи и со готови тампони кафе и со мелено кафе
– Тежина 4,1 кг
– Приклучна сила: 1100 W


Прочитај повеќеСпореди
9,590.00 ден 10,900.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECP 33.21.R

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тежина (Kg): 4
– Волтажа / фреквенција (V~Hz): 220-240 V / 50-60 Hz
– Моќност (W): 1100
– Боја: Црвена


Во кошничкаСпореди
10,550.00 ден 11,990.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECP 35.31

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Број на филтри 3
– Easy serving espresso, можност да работи и со готови тампони кафе и со мелено кафе
– Тежина 4 кг
– Приклучна сила: 1100 W


Во кошничкаСпореди

BOSCH Кафемат TIS 30321RW

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Резервоар за вода од 1,4 л
 • Моќност: 1300 W
 • BRITA Inteza филтер за вода
 • OneTouch функцијаШифра: 19350
Достапност:

Нема на залиха

28,900.00 ден 36,370.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Кафемат TKA 3A031

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела /сива
 • Капацитет: 1,25 л
 • Сад за вода со вградена рачка
 • Приклучна сила: 900- 1100 WШифра: 19435
2,999.00 ден 3,420.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Кафемат TKA 3A034

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвена /сива
 • Капацитет: 1,25 л
 • Сад за вода со вградена рачка
 • Приклучна сила: 900- 1100 WШифра: 18321
2,999.00 ден 3,490.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 151.B

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна
 • Приклучна сила: 1100 W
 • Одвоени термостати за пареа и за еспресо
 • Тежина 3кгШифра: 13101
Достапност:

Нема на залиха

7,380.00 ден 8,390.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 230BK

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Боја црна
– Капацитет 1.0 l
– Притисок 15 bar
– Автоматско гаснење


Шифра: Нема
7,790.00 ден 8,850.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 235BK

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– 15 бари
– Греен систем изработен од челик
– Капучино систем
– Тежина (Kg): 4.3


Шифра: Нема
7,999.00 ден 9,090.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 271.B

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Греач на водата од Inox
– Пумпа со притисок 15Bar
– Греач за чаши
– Автоматско гаснење


Шифра: Нема
9,900.00 ден 11,250.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 685.BK Dedica

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Пумпа со притисок од 15 бари
– Термоблок
– Капучино систем: комибинира пареа
– воздух и млеко за идеално капучино


Шифра: Нема
14,999.00 ден 17,040.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.B

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кгШифра: 13142
26,310.00 ден 29,900.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.SB

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна / инокс
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кгШифра: 13143
26,840.00 ден 30,500.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.W

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна / бела
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кгШифра: Нема
26,310.00 ден 29,900.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.B

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Влезна моќ (W): 1450
– Капацитет на контејнерот за зрна (g): 250
– Притисок (bar): 15
– Тивка мелница со 13 подесувања


Шифра: 20057
Достапност:

Нема на залиха

23,150.00 ден 26,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.SB

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна / инокс
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Вградена мелницаШифра: 19921
24,520.00 ден 27,550.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SB

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја инокс / црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на подготвените кафиња
 • Тежина 9кгШифра: 13147
35,460.00 ден 40,300.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SW

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Димензии (wxdxh cm): 23.8x43x33.8
– Тежина (Kg): 9
– Волтажа/Фреквенција (V~Hz): 220/240~50/60
– Моќност (W): 1450


Шифра: Нема
33,430.00 ден 37,990.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.460.B EX4

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Притисок: 15 Bar
– Капацитет на канистерот за вода 1,8 l
– Капацитет на мелницата за кафе 250 g
– Капацитет на канистерот за млеко 0,6 l


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

32,999.00 ден 37,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 250.33.TB

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Кремаста млечна пења благодарејќи на Advanced Cappuccino System
– Прилагодете ја аромата и квантитетот
– Убав сјаен дизајн и интерфејс со меки копчиња
– Димензии (w x d x h cm): 23x43x34


Шифра: Нема
26,310.00 ден 29,900.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECP 31.21

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Број на филтри 3
– Easy serving espresso, можност да работи и со готови тампони кафе и со мелено кафе
– Тежина 4,1 кг
– Приклучна сила: 1100 W


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

9,100.00 ден 10,350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECP 33.21.R

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Тежина (Kg): 4
– Волтажа / фреквенција (V~Hz): 220-240 V / 50-60 Hz
– Моќност (W): 1100
– Боја: Црвена


Шифра: Нема
9,590.00 ден 10,900.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECP 35.31

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Број на филтри 3
– Easy serving espresso, можност да работи и со готови тампони кафе и со мелено кафе
– Тежина 4 кг
– Приклучна сила: 1100 W


Шифра: Нема
10,550.00 ден 11,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Кафемат TIS 30321RW

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Резервоар за вода од 1,4 л
 • Моќност: 1300 W
 • BRITA Inteza филтер за вода
 • OneTouch функцијаДостапност:

Нема на залиха

28,900.00 ден 36,370.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Кафемат TKA 3A031

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела /сива
 • Капацитет: 1,25 л
 • Сад за вода со вградена рачка
 • Приклучна сила: 900- 1100 W2,999.00 ден 3,420.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Кафемат TKA 3A034

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвена /сива
 • Капацитет: 1,25 л
 • Сад за вода со вградена рачка
 • Приклучна сила: 900- 1100 W2,999.00 ден 3,490.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 151.B

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна
 • Приклучна сила: 1100 W
 • Одвоени термостати за пареа и за еспресо
 • Тежина 3кгДостапност:

Нема на залиха

7,380.00 ден 8,390.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 230BK

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Боја црна
– Капацитет 1.0 l
– Притисок 15 bar
– Автоматско гаснење


7,790.00 ден 8,850.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 235BK

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– 15 бари
– Греен систем изработен од челик
– Капучино систем
– Тежина (Kg): 4.3


7,999.00 ден 9,090.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 271.B

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Греач на водата од Inox
– Пумпа со притисок 15Bar
– Греач за чаши
– Автоматско гаснење


9,900.00 ден 11,250.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 685.BK Dedica

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Пумпа со притисок од 15 бари
– Термоблок
– Капучино систем: комибинира пареа
– воздух и млеко за идеално капучино


14,999.00 ден 17,040.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.B

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кг26,310.00 ден 29,900.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.SB

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна / инокс
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кг26,840.00 ден 30,500.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.W

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна / бела
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кг26,310.00 ден 29,900.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.B

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Влезна моќ (W): 1450
– Капацитет на контејнерот за зрна (g): 250
– Притисок (bar): 15
– Тивка мелница со 13 подесувања


Достапност:

Нема на залиха

23,150.00 ден 26,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.SB

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна / инокс
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Вградена мелница24,520.00 ден 27,550.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SB

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја инокс / црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на подготвените кафиња
 • Тежина 9кг35,460.00 ден 40,300.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SW

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Димензии (wxdxh cm): 23.8x43x33.8
– Тежина (Kg): 9
– Волтажа/Фреквенција (V~Hz): 220/240~50/60
– Моќност (W): 1450


33,430.00 ден 37,990.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.460.B EX4

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Притисок: 15 Bar
– Капацитет на канистерот за вода 1,8 l
– Капацитет на мелницата за кафе 250 g
– Капацитет на канистерот за млеко 0,6 l


Достапност:

Нема на залиха

32,999.00 ден 37,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 250.33.TB

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Кремаста млечна пења благодарејќи на Advanced Cappuccino System
– Прилагодете ја аромата и квантитетот
– Убав сјаен дизајн и интерфејс со меки копчиња
– Димензии (w x d x h cm): 23x43x34


26,310.00 ден 29,900.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECP 31.21

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Број на филтри 3
– Easy serving espresso, можност да работи и со готови тампони кафе и со мелено кафе
– Тежина 4,1 кг
– Приклучна сила: 1100 W


Достапност:

Нема на залиха

9,100.00 ден 10,350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECP 33.21.R

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Тежина (Kg): 4
– Волтажа / фреквенција (V~Hz): 220-240 V / 50-60 Hz
– Моќност (W): 1100
– Боја: Црвена


9,590.00 ден 10,900.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECP 35.31

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Број на филтри 3
– Easy serving espresso, можност да работи и со готови тампони кафе и со мелено кафе
– Тежина 4 кг
– Приклучна сила: 1100 W


10,550.00 ден 11,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Кафемат TIS 30321RW

0 %s од 5
(0)
 • Резервоар за вода од 1,4 л
 • Моќност: 1300 W
 • BRITA Inteza филтер за вода
 • OneTouch функција28,900.00 ден 36,370.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Кафемат TKA 3A031

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела /сива
 • Капацитет: 1,25 л
 • Сад за вода со вградена рачка
 • Приклучна сила: 900- 1100 W2,999.00 ден 3,420.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Кафемат TKA 3A034

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена /сива
 • Капацитет: 1,25 л
 • Сад за вода со вградена рачка
 • Приклучна сила: 900- 1100 W2,999.00 ден 3,490.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 151.B

0 %s од 5
(0)
 • Боја црна
 • Приклучна сила: 1100 W
 • Одвоени термостати за пареа и за еспресо
 • Тежина 3кг7,380.00 ден 8,390.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 230BK

0 %s од 5
(0)

– Боја црна
– Капацитет 1.0 l
– Притисок 15 bar
– Автоматско гаснење


7,790.00 ден 8,850.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 235BK

0 %s од 5
(0)

– 15 бари
– Греен систем изработен од челик
– Капучино систем
– Тежина (Kg): 4.3


7,999.00 ден 9,090.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 271.B

0 %s од 5
(0)

– Греач на водата од Inox
– Пумпа со притисок 15Bar
– Греач за чаши
– Автоматско гаснење


9,900.00 ден 11,250.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 685.BK Dedica

0 %s од 5
(0)

– Пумпа со притисок од 15 бари
– Термоблок
– Капучино систем: комибинира пареа
– воздух и млеко за идеално капучино


14,999.00 ден 17,040.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.B

0 %s од 5
(0)
 • Боја црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кг26,310.00 ден 29,900.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.SB

0 %s од 5
(0)
 • Боја црна / инокс
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кг26,840.00 ден 30,500.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.W

0 %s од 5
(0)
 • Боја црна / бела
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кг26,310.00 ден 29,900.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.B

0 %s од 5
(0)

– Влезна моќ (W): 1450
– Капацитет на контејнерот за зрна (g): 250
– Притисок (bar): 15
– Тивка мелница со 13 подесувања


23,150.00 ден 26,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.SB

0 %s од 5
(0)
 • Боја црна / инокс
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Вградена мелница24,520.00 ден 27,550.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SB

0 %s од 5
(0)
 • Боја инокс / црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на подготвените кафиња
 • Тежина 9кг35,460.00 ден 40,300.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SW

0 %s од 5
(0)

– Димензии (wxdxh cm): 23.8x43x33.8
– Тежина (Kg): 9
– Волтажа/Фреквенција (V~Hz): 220/240~50/60
– Моќност (W): 1450


33,430.00 ден 37,990.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.460.B EX4

0 %s од 5
(0)

– Притисок: 15 Bar
– Капацитет на канистерот за вода 1,8 l
– Капацитет на мелницата за кафе 250 g
– Капацитет на канистерот за млеко 0,6 l


32,999.00 ден 37,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 250.33.TB

0 %s од 5
(0)

– Кремаста млечна пења благодарејќи на Advanced Cappuccino System
– Прилагодете ја аромата и квантитетот
– Убав сјаен дизајн и интерфејс со меки копчиња
– Димензии (w x d x h cm): 23x43x34


26,310.00 ден 29,900.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECP 31.21

0 %s од 5
(0)

– Број на филтри 3
– Easy serving espresso, можност да работи и со готови тампони кафе и со мелено кафе
– Тежина 4,1 кг
– Приклучна сила: 1100 W


9,100.00 ден 10,350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECP 33.21.R

0 %s од 5
(0)

– Тежина (Kg): 4
– Волтажа / фреквенција (V~Hz): 220-240 V / 50-60 Hz
– Моќност (W): 1100
– Боја: Црвена


9,590.00 ден 10,900.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECP 35.31

0 %s од 5
(0)

– Број на филтри 3
– Easy serving espresso, можност да работи и со готови тампони кафе и со мелено кафе
– Тежина 4 кг
– Приклучна сила: 1100 W


10,550.00 ден 11,990.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ