Правосмукалки и парочистачи

-12% 10,290.00 ден 11,690.00 ден

BOSCH Правосмукалка BBHF 214G

-12% 8,990.00 ден 10,220.00 ден

BOSCH Правосмукалка BBHF 214R

-12% 20,680.00 ден 23,500.00 ден

BOSCH Правосмукалка BBS 611MAT

-12% 10,360.00 ден 11,770.00 ден

BOSCH Правосмукалка BCHF 2MX16

-12% 12,990.00 ден 14,770.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGB 6X330

-12% 10,520.00 ден 11,960.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGBS 4HYG1

-12% 7,499.00 ден 8,510.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

-12% 9,640.00 ден 10,950.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGLS 4X200

-12% 17,990.00 ден 20,440.00 ден

BOSCH Правосмукалка BWD 420HYG

-12% 6,340.00 ден 7,200.00 ден

BOSCH Правосмукалка BZGL 2A310

-12% 18,130.00 ден 20,600.00 ден

BOSCH Правосмукалка за миленици BGL 6PET1

-12% 5,140.00 ден 5,840.00 ден

CONTI Правосмукалка VC 470

-13% 3,690.00 ден 4,250.00 ден

GORENJE Правосмукалка VC1411CXW

-13% 7,490.00 ден 8,610.00 ден

GORENJE Правосмукалка VC2321GPLW

-13% 3,999.00 ден 4,600.00 ден

ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L

-12% 5,099.00 ден 5,790.00 ден

KONCAR правосмукалка US 700C2C

-12% 5,099.00 ден 5,790.00 ден

KONCAR правосмукалка US 700C2P

-12% 6,070.00 ден 6,900.00 ден

KONCAR правосмукалка US 700V1C

10,290.00 ден 11,690.00 ден

BOSCH Правосмукалка BBHF 214G

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– До 35 минути работа
– Батерија за Li-Ion (14.4V)
– Екран за полнење
– Време на полнење: 4-5 часа


Во кошничкаСпореди
8,990.00 ден 10,220.00 ден

BOSCH Правосмукалка BBHF 214R

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– До 35 минути работа
– Батерија за Li-Ion (14.4V)
– Екран за полнење
– Време на полнење: 4-5 часа


Во кошничкаСпореди
20,680.00 ден 23,500.00 ден

BOSCH Правосмукалка BBS 611MAT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тежина: 2,3 кг
– 1 х продолжение на слотот
– Димензии(В x Ш x Д):1220 x 200 x 265 мм
– Време на полнење 4 часа


Во кошничкаСпореди
10,360.00 ден 11,770.00 ден

BOSCH Правосмукалка BCHF 2MX16

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Лесна за одржување и расклопување за чистење на садот со прашина
– Тежина: 2.4 kg
– Долго време на работа до 40 min
– Време на полнење: 4-5 часа


Прочитај повеќеСпореди
12,990.00 ден 14,770.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGB 6X330

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– UltraAllergy филтер: совршен за луѓе со алергии
– QuattroPower систем: мотор/технологија со висока ефикасност и ниска потрошувачка на ел.енергија
– Годишна потрошувачка на ел.енергија: 28 kWh
– PowerProtectSystem: обезбедува долготрајни перфоманси, дури и ако вреќата за прашина е полна


Во кошничкаСпореди
10,520.00 ден 11,960.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGBS 4HYG1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– ProHygienic бела боја
– HI spin мотор за висока ефикасност со 10 години гарнација
– 60% повеќе влечна сила благодарејќи на моторот
– B енергетска класа


Во кошничкаСпореди
7,499.00 ден 8,510.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19714

– Боја: Сива/лилава
– Енергетска класа : А
– Моќност: 700W
– Тежина: 4,44 кг


Во кошничкаСпореди
9,640.00 ден 10,950.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGLS 4X200

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– PowerProtect System за долготрајно користење иако вреќичката е полна
– Бучност: 77 dB dB (A)
– 10 години гаранција на моторот


Во кошничкаСпореди
17,990.00 ден 20,440.00 ден

BOSCH Правосмукалка BWD 420HYG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20426

– Bosch 3 во 1 Wet&Dry правосмукалка – перете теписи, соберете истурени течности, усисувајте подови
– Четка за душеци за највисока хигиена
– Со вреќички за прав од 3,5 литри
– Долг кабел за работа во радиус од 12 метри


Во кошничкаСпореди
6,340.00 ден 7,200.00 ден

BOSCH Правосмукалка BZGL 2A310

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Регулатор за моќноста
– Бучност 80 dB dB(A)
– Димензии 232 x 291 x 367 mm
– Моќност 600 W


Во кошничкаСпореди
18,130.00 ден 20,600.00 ден

BOSCH Правосмукалка за миленици BGL 6PET1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 700W
– Remote Power Control: едноставно управување со сите поставки право од рачката за држење
– AirFresh Dustbag: ефикасно отсранување на незгодните миризби за чист издувен воздух


Во кошничкаСпореди
5,140.00 ден 5,840.00 ден

CONTI Правосмукалка VC 470

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18772
 • Боја : сина
 • Дупло изолиран силен бај пас мотор
 • Максимална сила : 2000 W
 • Волумен на вреќичката: 3 lПрочитај повеќеСпореди
3,690.00 ден 4,250.00 ден

GORENJE Правосмукалка VC1411CXW

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Максимална моќност на моторот: 1.400 W
– Моќ на всисување: 275 W
– Со вреќичка
– За суво чистење


Во кошничкаСпореди
7,490.00 ден 8,610.00 ден

GORENJE Правосмукалка VC2321GPLW

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • G FORCE PLUS
 • Максимална моќност на моторот: 2.300 W
 • Со вреќичка
 • За суво чистењеВо кошничкаСпореди
3,999.00 ден 4,600.00 ден

ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 1000W
– напон: 220-240V ~ 50Hz
– капацитет на контејнерот: 20L


Во кошничкаСпореди
3,499.00 ден 4,030.00 ден

ISKRA рачна циклонска правосмукалка SL585FA06 RD/BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 600 W
– Капацитет на сад за прашина: 0,6 l
– Енергетска ефикасност: A +


Select optionsСпореди
5,499.00 ден 6,330.00 ден

ISKRA Циклонска правосмукалка SL800 црвена или бела

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 800W
– Напон: 220V-240V ~ 50Hz
– капацитет на садот за прав: 2.5 L


Select optionsСпореди
5,099.00 ден 5,790.00 ден

KONCAR правосмукалка US 700C2C

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќ: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 78dB(A)
– Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg


Во кошничкаСпореди
5,099.00 ден 5,790.00 ден

KONCAR правосмукалка US 700C2P

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќ: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 78dB(A)
– Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg


Во кошничкаСпореди
6,070.00 ден 6,900.00 ден

KONCAR правосмукалка US 700V1C

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 68dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/3,6kg


Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBHF 214G

0 %s од 5
(0)
Bosch

– До 35 минути работа
– Батерија за Li-Ion (14.4V)
– Екран за полнење
– Време на полнење: 4-5 часа


Шифра: Нема
10,290.00 ден 11,690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBHF 214R

0 %s од 5
(0)
Bosch

– До 35 минути работа
– Батерија за Li-Ion (14.4V)
– Екран за полнење
– Време на полнење: 4-5 часа


Шифра: Нема
8,990.00 ден 10,220.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBS 611MAT

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Тежина: 2,3 кг
– 1 х продолжение на слотот
– Димензии(В x Ш x Д):1220 x 200 x 265 мм
– Време на полнење 4 часа


Шифра: Нема
20,680.00 ден 23,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BCHF 2MX16

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Лесна за одржување и расклопување за чистење на садот со прашина
– Тежина: 2.4 kg
– Долго време на работа до 40 min
– Време на полнење: 4-5 часа


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

10,360.00 ден 11,770.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Правосмукалка BGB 6X330

0 %s од 5
(0)
Bosch

– UltraAllergy филтер: совршен за луѓе со алергии
– QuattroPower систем: мотор/технологија со висока ефикасност и ниска потрошувачка на ел.енергија
– Годишна потрошувачка на ел.енергија: 28 kWh
– PowerProtectSystem: обезбедува долготрајни перфоманси, дури и ако вреќата за прашина е полна


Шифра: Нема
12,990.00 ден 14,770.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGBS 4HYG1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– ProHygienic бела боја
– HI spin мотор за висока ефикасност со 10 години гарнација
– 60% повеќе влечна сила благодарејќи на моторот
– B енергетска класа


Шифра: Нема
10,520.00 ден 11,960.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Боја: Сива/лилава
– Енергетска класа : А
– Моќност: 700W
– Тежина: 4,44 кг


Шифра: 19714
7,499.00 ден 8,510.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGLS 4X200

0 %s од 5
(0)
Bosch

– PowerProtect System за долготрајно користење иако вреќичката е полна
– Бучност: 77 dB dB (A)
– 10 години гаранција на моторот


Шифра: Нема
9,640.00 ден 10,950.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BWD 420HYG

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Bosch 3 во 1 Wet&Dry правосмукалка – перете теписи, соберете истурени течности, усисувајте подови
– Четка за душеци за највисока хигиена
– Со вреќички за прав од 3,5 литри
– Долг кабел за работа во радиус од 12 метри


Шифра: 20426
17,990.00 ден 20,440.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BZGL 2A310

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Регулатор за моќноста
– Бучност 80 dB dB(A)
– Димензии 232 x 291 x 367 mm
– Моќност 600 W


Шифра: Нема
6,340.00 ден 7,200.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка за миленици BGL 6PET1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Моќност: 700W
– Remote Power Control: едноставно управување со сите поставки право од рачката за држење
– AirFresh Dustbag: ефикасно отсранување на незгодните миризби за чист издувен воздух


Шифра: Нема
18,130.00 ден 20,600.00 ден Во кошничкаСпореди

CONTI Правосмукалка VC 470

0 %s од 5
(0)
Conti
 • Боја : сина
 • Дупло изолиран силен бај пас мотор
 • Максимална сила : 2000 W
 • Волумен на вреќичката: 3 lШифра: 18772
Достапност:

Нема на залиха

5,140.00 ден 5,840.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Правосмукалка VC1411CXW

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Максимална моќност на моторот: 1.400 W
– Моќ на всисување: 275 W
– Со вреќичка
– За суво чистење


Шифра: Нема
3,690.00 ден 4,250.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Правосмукалка VC2321GPLW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • G FORCE PLUS
 • Максимална моќност на моторот: 2.300 W
 • Со вреќичка
 • За суво чистењеШифра: Нема
7,490.00 ден 8,610.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 1000W
– напон: 220-240V ~ 50Hz
– капацитет на контејнерот: 20L


Шифра: Нема
3,999.00 ден 4,600.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA рачна циклонска правосмукалка SL585FA06 RD/BL

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 600 W
– Капацитет на сад за прашина: 0,6 l
– Енергетска ефикасност: A +


Шифра: Нема
3,499.00 ден 4,030.00 ден Select optionsСпореди

ISKRA Циклонска правосмукалка SL800 црвена или бела

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 800W
– Напон: 220V-240V ~ 50Hz
– капацитет на садот за прав: 2.5 L


Шифра: Нема
5,499.00 ден 6,330.00 ден Select optionsСпореди

KONCAR правосмукалка US 700C2C

0 %s од 5
(0)
Končar

– Моќ: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 78dB(A)
– Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg


Шифра: Нема
5,099.00 ден 5,790.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700C2P

0 %s од 5
(0)
Končar

– Моќ: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 78dB(A)
– Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg


Шифра: Нема
5,099.00 ден 5,790.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700V1C

0 %s од 5
(0)
Končar

– Моќност: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 68dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/3,6kg


Шифра: Нема
6,070.00 ден 6,900.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBHF 214G

0 %s од 5
(0)
Bosch

– До 35 минути работа
– Батерија за Li-Ion (14.4V)
– Екран за полнење
– Време на полнење: 4-5 часа


10,290.00 ден 11,690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBHF 214R

0 %s од 5
(0)
Bosch

– До 35 минути работа
– Батерија за Li-Ion (14.4V)
– Екран за полнење
– Време на полнење: 4-5 часа


8,990.00 ден 10,220.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBS 611MAT

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Тежина: 2,3 кг
– 1 х продолжение на слотот
– Димензии(В x Ш x Д):1220 x 200 x 265 мм
– Време на полнење 4 часа


20,680.00 ден 23,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BCHF 2MX16

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Лесна за одржување и расклопување за чистење на садот со прашина
– Тежина: 2.4 kg
– Долго време на работа до 40 min
– Време на полнење: 4-5 часа


Достапност:

Нема на залиха

10,360.00 ден 11,770.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Правосмукалка BGB 6X330

0 %s од 5
(0)
Bosch

– UltraAllergy филтер: совршен за луѓе со алергии
– QuattroPower систем: мотор/технологија со висока ефикасност и ниска потрошувачка на ел.енергија
– Годишна потрошувачка на ел.енергија: 28 kWh
– PowerProtectSystem: обезбедува долготрајни перфоманси, дури и ако вреќата за прашина е полна


12,990.00 ден 14,770.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGBS 4HYG1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– ProHygienic бела боја
– HI spin мотор за висока ефикасност со 10 години гарнација
– 60% повеќе влечна сила благодарејќи на моторот
– B енергетска класа


10,520.00 ден 11,960.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Боја: Сива/лилава
– Енергетска класа : А
– Моќност: 700W
– Тежина: 4,44 кг


7,499.00 ден 8,510.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGLS 4X200

0 %s од 5
(0)
Bosch

– PowerProtect System за долготрајно користење иако вреќичката е полна
– Бучност: 77 dB dB (A)
– 10 години гаранција на моторот


9,640.00 ден 10,950.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BWD 420HYG

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Bosch 3 во 1 Wet&Dry правосмукалка – перете теписи, соберете истурени течности, усисувајте подови
– Четка за душеци за највисока хигиена
– Со вреќички за прав од 3,5 литри
– Долг кабел за работа во радиус од 12 метри


17,990.00 ден 20,440.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BZGL 2A310

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Регулатор за моќноста
– Бучност 80 dB dB(A)
– Димензии 232 x 291 x 367 mm
– Моќност 600 W


6,340.00 ден 7,200.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка за миленици BGL 6PET1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Моќност: 700W
– Remote Power Control: едноставно управување со сите поставки право од рачката за држење
– AirFresh Dustbag: ефикасно отсранување на незгодните миризби за чист издувен воздух


18,130.00 ден 20,600.00 ден Во кошничкаСпореди

CONTI Правосмукалка VC 470

0 %s од 5
(0)
Conti
 • Боја : сина
 • Дупло изолиран силен бај пас мотор
 • Максимална сила : 2000 W
 • Волумен на вреќичката: 3 lДостапност:

Нема на залиха

5,140.00 ден 5,840.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Правосмукалка VC1411CXW

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Максимална моќност на моторот: 1.400 W
– Моќ на всисување: 275 W
– Со вреќичка
– За суво чистење


3,690.00 ден 4,250.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Правосмукалка VC2321GPLW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • G FORCE PLUS
 • Максимална моќност на моторот: 2.300 W
 • Со вреќичка
 • За суво чистење7,490.00 ден 8,610.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 1000W
– напон: 220-240V ~ 50Hz
– капацитет на контејнерот: 20L


3,999.00 ден 4,600.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA рачна циклонска правосмукалка SL585FA06 RD/BL

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 600 W
– Капацитет на сад за прашина: 0,6 l
– Енергетска ефикасност: A +


3,499.00 ден 4,030.00 ден Select optionsСпореди

ISKRA Циклонска правосмукалка SL800 црвена или бела

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 800W
– Напон: 220V-240V ~ 50Hz
– капацитет на садот за прав: 2.5 L


5,499.00 ден 6,330.00 ден Select optionsСпореди

KONCAR правосмукалка US 700C2C

0 %s од 5
(0)
Končar

– Моќ: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 78dB(A)
– Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg


5,099.00 ден 5,790.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700C2P

0 %s од 5
(0)
Končar

– Моќ: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 78dB(A)
– Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg


5,099.00 ден 5,790.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700V1C

0 %s од 5
(0)
Končar

– Моќност: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 68dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/3,6kg


6,070.00 ден 6,900.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBHF 214G

0 %s од 5
(0)

– До 35 минути работа
– Батерија за Li-Ion (14.4V)
– Екран за полнење
– Време на полнење: 4-5 часа


10,290.00 ден 11,690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBHF 214R

0 %s од 5
(0)

– До 35 минути работа
– Батерија за Li-Ion (14.4V)
– Екран за полнење
– Време на полнење: 4-5 часа


8,990.00 ден 10,220.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBS 611MAT

0 %s од 5
(0)

– Тежина: 2,3 кг
– 1 х продолжение на слотот
– Димензии(В x Ш x Д):1220 x 200 x 265 мм
– Време на полнење 4 часа


20,680.00 ден 23,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BCHF 2MX16

0 %s од 5
(0)

– Лесна за одржување и расклопување за чистење на садот со прашина
– Тежина: 2.4 kg
– Долго време на работа до 40 min
– Време на полнење: 4-5 часа


10,360.00 ден 11,770.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Правосмукалка BGB 6X330

0 %s од 5
(0)

– UltraAllergy филтер: совршен за луѓе со алергии
– QuattroPower систем: мотор/технологија со висока ефикасност и ниска потрошувачка на ел.енергија
– Годишна потрошувачка на ел.енергија: 28 kWh
– PowerProtectSystem: обезбедува долготрајни перфоманси, дури и ако вреќата за прашина е полна


12,990.00 ден 14,770.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGBS 4HYG1

0 %s од 5
(0)

– ProHygienic бела боја
– HI spin мотор за висока ефикасност со 10 години гарнација
– 60% повеќе влечна сила благодарејќи на моторот
– B енергетска класа


10,520.00 ден 11,960.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

0 %s од 5
(0)

– Боја: Сива/лилава
– Енергетска класа : А
– Моќност: 700W
– Тежина: 4,44 кг


7,499.00 ден 8,510.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGLS 4X200

0 %s од 5
(0)

– PowerProtect System за долготрајно користење иако вреќичката е полна
– Бучност: 77 dB dB (A)
– 10 години гаранција на моторот


9,640.00 ден 10,950.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BWD 420HYG

0 %s од 5
(0)

– Bosch 3 во 1 Wet&Dry правосмукалка – перете теписи, соберете истурени течности, усисувајте подови
– Четка за душеци за највисока хигиена
– Со вреќички за прав од 3,5 литри
– Долг кабел за работа во радиус од 12 метри


17,990.00 ден 20,440.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BZGL 2A310

0 %s од 5
(0)

– Регулатор за моќноста
– Бучност 80 dB dB(A)
– Димензии 232 x 291 x 367 mm
– Моќност 600 W


6,340.00 ден 7,200.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка за миленици BGL 6PET1

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 700W
– Remote Power Control: едноставно управување со сите поставки право од рачката за држење
– AirFresh Dustbag: ефикасно отсранување на незгодните миризби за чист издувен воздух


18,130.00 ден 20,600.00 ден Во кошничкаСпореди

CONTI Правосмукалка VC 470

0 %s од 5
(0)
 • Боја : сина
 • Дупло изолиран силен бај пас мотор
 • Максимална сила : 2000 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l5,140.00 ден 5,840.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Правосмукалка VC1411CXW

0 %s од 5
(0)

– Максимална моќност на моторот: 1.400 W
– Моќ на всисување: 275 W
– Со вреќичка
– За суво чистење


3,690.00 ден 4,250.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Правосмукалка VC2321GPLW

0 %s од 5
(0)
 • G FORCE PLUS
 • Максимална моќност на моторот: 2.300 W
 • Со вреќичка
 • За суво чистење7,490.00 ден 8,610.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 1000W
– напон: 220-240V ~ 50Hz
– капацитет на контејнерот: 20L


3,999.00 ден 4,600.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA рачна циклонска правосмукалка SL585FA06 RD/BL

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 600 W
– Капацитет на сад за прашина: 0,6 l
– Енергетска ефикасност: A +


3,499.00 ден 4,030.00 ден Select optionsСпореди

ISKRA Циклонска правосмукалка SL800 црвена или бела

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 800W
– Напон: 220V-240V ~ 50Hz
– капацитет на садот за прав: 2.5 L


5,499.00 ден 6,330.00 ден Select optionsСпореди

KONCAR правосмукалка US 700C2C

0 %s од 5
(0)

– Моќ: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 78dB(A)
– Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg


5,099.00 ден 5,790.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700C2P

0 %s од 5
(0)

– Моќ: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 78dB(A)
– Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg


5,099.00 ден 5,790.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700V1C

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 68dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/3,6kg


6,070.00 ден 6,900.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажани 1–20 од 51 производи