Други мали апарати подкатегории

Други мали апарати

-12% 1,670.00 ден 1,899.00 ден

BOMANN Апарат за палачинки CM 2221 CB

-12% 1,799.00 ден 2,050.00 ден

BOMANN Заварувач на фолија FS 1014

-12% 1,799.00 ден 2,050.00 ден

BOMANN Пица пан PP 1291CB

-12% 1,299.00 ден 1,475.00 ден

CLATRONIC Апарат за пуканки PM 3635

-13% 2,990.00 ден 3,440.00 ден

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

-13% 1,290.00 ден 1,485.00 ден

GORENJE Апарат за турско кафе TCM 300 W

-13% 1,990.00 ден 2,290.00 ден

GORENJE Апарат за турско кафе TCM800E

-13% 12,990.00 ден 14,950.00 ден

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

-13% 1,690.00 ден 1,950.00 ден

GORENJE Грејач за храна и шишиња BW330BY

-13% 2,790.00 ден 3,210.00 ден

GORENJE Ладна пареа H17BY

-13% 3,890.00 ден 4,480.00 ден

GORENJE Лепач на кеси VS120W

-13% 5,390.00 ден 6,199.00 ден

GORENJE Мултифункционален робот BFM900BY

-13% 3,290.00 ден 3,780.00 ден

GORENJE Стерилизатор ST550BY

-11% 3,990.00 ден 4,490.00 ден

ISKRA мултифунционален готвач HM-10

-11% 3,990.00 ден 4,490.00 ден

ISKRA мултифунционален пекач HP-MT01

-12% 700.00 ден 799.00 ден

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000B

-12% 700.00 ден 799.00 ден

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000R

1,670.00 ден 1,899.00 ден

BOMANN Апарат за палачинки CM 2221 CB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12533
 • Нелеплива надворешност
 • Прилагодлив термостат
 • Сијаличка индикатор
 • Сила : 900 W
Во кошничкаСпореди
1,799.00 ден 2,050.00 ден

BOMANN Заварувач на фолија FS 1014

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13668
 • Електронски апарат за запечатување на кеси
 • Јака пумпа за екстракција
 • Сила :100 W
 • Прозорче за надгледување на кертриџот со кесите
Прочитај повеќеСпореди
1,799.00 ден 2,050.00 ден

BOMANN Пица пан PP 1291CB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16819
 • Пица пан со дијаметар 38 см
 • Стаклен капак
 • Нелеплива надворешност
 • Сила: 1400 W
Во кошничкаСпореди
1,299.00 ден 1,475.00 ден

CLATRONIC Апарат за пуканки PM 3635

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16738

– Апарат за правење пуканки
– Отвор за полнење
– Боја бела
– Сила 1200 W

Во кошничкаСпореди
2,990.00 ден 3,440.00 ден

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19444
 • Големина на садот: 1 l
 • Приклучна моќ: 800 W
 • Боја: Бела
 • Ротација 360°
Во кошничкаСпореди
1,290.00 ден 1,485.00 ден

GORENJE Апарат за турско кафе TCM 300 W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18173
 • Боја: Бела
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Куќиште: Пластика метал
 • Лесно чистење
Во кошничкаСпореди
1,990.00 ден 2,290.00 ден

GORENJE Апарат за турско кафе TCM800E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18175
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Лесно чистење
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Куќиште: Пластика метал
Во кошничкаСпореди
12,990.00 ден 14,950.00 ден

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19470
 • Ладното цедено масло ги задржува хранливите материи
 • Моќност: 650 W
 • Ефикасност (max): 50 %
 • Време на работа (max): 30 мин
Во кошничкаСпореди
1,690.00 ден 1,950.00 ден

GORENJE Грејач за храна и шишиња BW330BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12250
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 330 W
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Нето тежина на апаратот: 0,7 kg
Во кошничкаСпореди
2,790.00 ден 3,210.00 ден

GORENJE Ладна пареа H17BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14349
 • Подобрена влажност во просторијата
 • Подобрен квалитет на воздухот
 • Капацитет на резервоарот: 1,7 l
 • Приклучна моќ: 30 W
Во кошничкаСпореди
3,890.00 ден 4,480.00 ден

GORENJE Лепач на кеси VS120W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 664340

– Извлекување на воздух: 9 L/min
– Максимална моќ на вакумирање: 750 mbar
– Моќност: 120 W
– Прегледен ЛЕД дисплеј

Во кошничкаСпореди
5,390.00 ден 6,199.00 ден

GORENJE Мултифункционален робот BFM900BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12009
 • Едноставна подготовка на бебешка храна
 • Механичко управување
 • Додаток за готвење на пареа
 • Приклучна моќ: 900 W
Во кошничкаСпореди
3,290.00 ден 3,780.00 ден

GORENJE Стерилизатор ST550BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17892
 • Нелизгачка основа
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 600 W
 • Гумени ногарки за стабилност
Во кошничкаСпореди
3,990.00 ден 4,490.00 ден

ISKRA мултифунционален готвач HM-10

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 1000-1200W
– напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
– капацитет: 6L

Во кошничкаСпореди
3,990.00 ден 4,490.00 ден

ISKRA мултифунционален пекач HP-MT01

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz
– Моќност на котелот: 1400 W
– Волумен: 5 L

Во кошничкаСпореди
700.00 ден 799.00 ден

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12536
 • Боја: крем
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
Во кошничкаСпореди
700.00 ден 799.00 ден

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000R

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12537
 • Боја: црвена
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
Во кошничкаСпореди

BOMANN Апарат за палачинки CM 2221 CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Нелеплива надворешност
 • Прилагодлив термостат
 • Сијаличка индикатор
 • Сила : 900 W
Шифра: 12533
1,670.00 ден 1,899.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Заварувач на фолија FS 1014

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Електронски апарат за запечатување на кеси
 • Јака пумпа за екстракција
 • Сила :100 W
 • Прозорче за надгледување на кертриџот со кесите
Шифра: 13668
Достапност:

Нема на залиха

1,799.00 ден 2,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOMANN Пица пан PP 1291CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Пица пан со дијаметар 38 см
 • Стаклен капак
 • Нелеплива надворешност
 • Сила: 1400 W
Шифра: 16819
1,799.00 ден 2,050.00 ден Во кошничкаСпореди

CLATRONIC Апарат за пуканки PM 3635

0 %s од 5
(0)
Clatronic

– Апарат за правење пуканки
– Отвор за полнење
– Боја бела
– Сила 1200 W

Шифра: 16738
1,299.00 ден 1,475.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Големина на садот: 1 l
 • Приклучна моќ: 800 W
 • Боја: Бела
 • Ротација 360°
Шифра: 19444
2,990.00 ден 3,440.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за турско кафе TCM 300 W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Куќиште: Пластика метал
 • Лесно чистење
Шифра: 18173
1,290.00 ден 1,485.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за турско кафе TCM800E

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Лесно чистење
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Куќиште: Пластика метал
Шифра: 18175
1,990.00 ден 2,290.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Ладното цедено масло ги задржува хранливите материи
 • Моќност: 650 W
 • Ефикасност (max): 50 %
 • Време на работа (max): 30 мин
Шифра: 19470
12,990.00 ден 14,950.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Грејач за храна и шишиња BW330BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 330 W
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Нето тежина на апаратот: 0,7 kg
Шифра: 12250
1,690.00 ден 1,950.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Ладна пареа H17BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Подобрена влажност во просторијата
 • Подобрен квалитет на воздухот
 • Капацитет на резервоарот: 1,7 l
 • Приклучна моќ: 30 W
Шифра: 14349
2,790.00 ден 3,210.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Лепач на кеси VS120W

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Извлекување на воздух: 9 L/min
– Максимална моќ на вакумирање: 750 mbar
– Моќност: 120 W
– Прегледен ЛЕД дисплеј

Шифра: 664340
3,890.00 ден 4,480.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Мултифункционален робот BFM900BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Едноставна подготовка на бебешка храна
 • Механичко управување
 • Додаток за готвење на пареа
 • Приклучна моќ: 900 W
Шифра: 12009
5,390.00 ден 6,199.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Стерилизатор ST550BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Нелизгачка основа
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 600 W
 • Гумени ногарки за стабилност
Шифра: 17892
3,290.00 ден 3,780.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA мултифунционален готвач HM-10

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 1000-1200W
– напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
– капацитет: 6L

Шифра: Нема
3,990.00 ден 4,490.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA мултифунционален пекач HP-MT01

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz
– Моќност на котелот: 1400 W
– Волумен: 5 L

Шифра: Нема
3,990.00 ден 4,490.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000B

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Боја: крем
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
Шифра: 12536
700.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000R

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Боја: црвена
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
Шифра: 12537
700.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Апарат за палачинки CM 2221 CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Нелеплива надворешност
 • Прилагодлив термостат
 • Сијаличка индикатор
 • Сила : 900 W
1,670.00 ден 1,899.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Заварувач на фолија FS 1014

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Електронски апарат за запечатување на кеси
 • Јака пумпа за екстракција
 • Сила :100 W
 • Прозорче за надгледување на кертриџот со кесите
Достапност:

Нема на залиха

1,799.00 ден 2,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOMANN Пица пан PP 1291CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Пица пан со дијаметар 38 см
 • Стаклен капак
 • Нелеплива надворешност
 • Сила: 1400 W
1,799.00 ден 2,050.00 ден Во кошничкаСпореди

CLATRONIC Апарат за пуканки PM 3635

0 %s од 5
(0)
Clatronic

– Апарат за правење пуканки
– Отвор за полнење
– Боја бела
– Сила 1200 W

1,299.00 ден 1,475.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Големина на садот: 1 l
 • Приклучна моќ: 800 W
 • Боја: Бела
 • Ротација 360°
2,990.00 ден 3,440.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за турско кафе TCM 300 W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Куќиште: Пластика метал
 • Лесно чистење
1,290.00 ден 1,485.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за турско кафе TCM800E

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Лесно чистење
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Куќиште: Пластика метал
1,990.00 ден 2,290.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Ладното цедено масло ги задржува хранливите материи
 • Моќност: 650 W
 • Ефикасност (max): 50 %
 • Време на работа (max): 30 мин
12,990.00 ден 14,950.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Грејач за храна и шишиња BW330BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 330 W
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Нето тежина на апаратот: 0,7 kg
1,690.00 ден 1,950.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Ладна пареа H17BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Подобрена влажност во просторијата
 • Подобрен квалитет на воздухот
 • Капацитет на резервоарот: 1,7 l
 • Приклучна моќ: 30 W
2,790.00 ден 3,210.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Лепач на кеси VS120W

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Извлекување на воздух: 9 L/min
– Максимална моќ на вакумирање: 750 mbar
– Моќност: 120 W
– Прегледен ЛЕД дисплеј

3,890.00 ден 4,480.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Мултифункционален робот BFM900BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Едноставна подготовка на бебешка храна
 • Механичко управување
 • Додаток за готвење на пареа
 • Приклучна моќ: 900 W
5,390.00 ден 6,199.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Стерилизатор ST550BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Нелизгачка основа
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 600 W
 • Гумени ногарки за стабилност
3,290.00 ден 3,780.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA мултифунционален готвач HM-10

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 1000-1200W
– напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
– капацитет: 6L

3,990.00 ден 4,490.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA мултифунционален пекач HP-MT01

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz
– Моќност на котелот: 1400 W
– Волумен: 5 L

3,990.00 ден 4,490.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000B

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Боја: крем
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
700.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000R

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Боја: црвена
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
700.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Апарат за палачинки CM 2221 CB

0 %s од 5
(0)
 • Нелеплива надворешност
 • Прилагодлив термостат
 • Сијаличка индикатор
 • Сила : 900 W
1,670.00 ден 1,899.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Заварувач на фолија FS 1014

0 %s од 5
(0)
 • Електронски апарат за запечатување на кеси
 • Јака пумпа за екстракција
 • Сила :100 W
 • Прозорче за надгледување на кертриџот со кесите
1,799.00 ден 2,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOMANN Пица пан PP 1291CB

0 %s од 5
(0)
 • Пица пан со дијаметар 38 см
 • Стаклен капак
 • Нелеплива надворешност
 • Сила: 1400 W
1,799.00 ден 2,050.00 ден Во кошничкаСпореди

CLATRONIC Апарат за пуканки PM 3635

0 %s од 5
(0)

– Апарат за правење пуканки
– Отвор за полнење
– Боја бела
– Сила 1200 W

1,299.00 ден 1,475.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

0 %s од 5
(0)
 • Големина на садот: 1 l
 • Приклучна моќ: 800 W
 • Боја: Бела
 • Ротација 360°
2,990.00 ден 3,440.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за турско кафе TCM 300 W

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Куќиште: Пластика метал
 • Лесно чистење
1,290.00 ден 1,485.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за турско кафе TCM800E

0 %s од 5
(0)
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Лесно чистење
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Куќиште: Пластика метал
1,990.00 ден 2,290.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

0 %s од 5
(0)
 • Ладното цедено масло ги задржува хранливите материи
 • Моќност: 650 W
 • Ефикасност (max): 50 %
 • Време на работа (max): 30 мин
12,990.00 ден 14,950.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Грејач за храна и шишиња BW330BY

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 330 W
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Нето тежина на апаратот: 0,7 kg
1,690.00 ден 1,950.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Ладна пареа H17BY

0 %s од 5
(0)
 • Подобрена влажност во просторијата
 • Подобрен квалитет на воздухот
 • Капацитет на резервоарот: 1,7 l
 • Приклучна моќ: 30 W
2,790.00 ден 3,210.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Лепач на кеси VS120W

0 %s од 5
(0)

– Извлекување на воздух: 9 L/min
– Максимална моќ на вакумирање: 750 mbar
– Моќност: 120 W
– Прегледен ЛЕД дисплеј

3,890.00 ден 4,480.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Мултифункционален робот BFM900BY

0 %s од 5
(0)
 • Едноставна подготовка на бебешка храна
 • Механичко управување
 • Додаток за готвење на пареа
 • Приклучна моќ: 900 W
5,390.00 ден 6,199.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Стерилизатор ST550BY

0 %s од 5
(0)
 • Нелизгачка основа
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 600 W
 • Гумени ногарки за стабилност
3,290.00 ден 3,780.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA мултифунционален готвач HM-10

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 1000-1200W
– напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
– капацитет: 6L

3,990.00 ден 4,490.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA мултифунционален пекач HP-MT01

0 %s од 5
(0)

– Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz
– Моќност на котелот: 1400 W
– Волумен: 5 L

3,990.00 ден 4,490.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000B

0 %s од 5
(0)
 • Боја: крем
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
700.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000R

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
700.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат