Се за облека и текстил

-12% 339.00 ден 385.00 ден

SENCOR Мини чистач SLR 33

-14% 270.00 ден 315.00 ден

TEXELL Сушилкa за облека TCD-R140

-12% 670.00 ден 760.00 ден

TEXELL Сушилка за облека BALANCE 18 0503SE

-11% 540.00 ден 610.00 ден

TEXELL Сушилка за облека TCD-B167

339.00 ден 385.00 ден

SENCOR Мини чистач SLR 33

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17697
 • Мини чистач за отстранување на ивки
 • Го обновува изгледот на ткаенината
 • Голем метален филтер
 • Голем прозирен контејнерВо кошничкаСпореди
270.00 ден 315.00 ден

TEXELL Сушилкa за облека TCD-R140

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18170
 • Материјал:метал/пластика
 • Цврсти прилагодливи рачки
 • Склоплива и преносна
 • Димензии: 52х34,5х18цмВо кошничкаСпореди
670.00 ден 760.00 ден

TEXELL Сушилка за облека BALANCE 18 0503SE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11932
 • Дијаметар Ø 16 mm
 • Димензии 128x55x4cm
 • Тежина 2,8Во кошничкаСпореди
540.00 ден 610.00 ден

TEXELL Сушилка за облека TCD-B167

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18169
 • Материјал:метал/пластика
 • Цврсти прилагодливи рачки
 • Склоплива и преносна
 • Димензии( В x Ш x Д): 27 х 109 х 55 cmПрочитај повеќеСпореди

SENCOR Мини чистач SLR 33

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Мини чистач за отстранување на ивки
 • Го обновува изгледот на ткаенината
 • Голем метален филтер
 • Голем прозирен контејнерШифра: 17697
339.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Сушилкa за облека TCD-R140

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал:метал/пластика
 • Цврсти прилагодливи рачки
 • Склоплива и преносна
 • Димензии: 52х34,5х18цмШифра: 18170
270.00 ден 315.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Сушилка за облека BALANCE 18 0503SE

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Дијаметар Ø 16 mm
 • Димензии 128x55x4cm
 • Тежина 2,8Шифра: 11932
670.00 ден 760.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Сушилка за облека TCD-B167

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал:метал/пластика
 • Цврсти прилагодливи рачки
 • Склоплива и преносна
 • Димензии( В x Ш x Д): 27 х 109 х 55 cmШифра: 18169
Достапност:

Нема на залиха

540.00 ден 610.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Мини чистач SLR 33

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Мини чистач за отстранување на ивки
 • Го обновува изгледот на ткаенината
 • Голем метален филтер
 • Голем прозирен контејнер339.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Сушилкa за облека TCD-R140

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал:метал/пластика
 • Цврсти прилагодливи рачки
 • Склоплива и преносна
 • Димензии: 52х34,5х18цм270.00 ден 315.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Сушилка за облека BALANCE 18 0503SE

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Дијаметар Ø 16 mm
 • Димензии 128x55x4cm
 • Тежина 2,8670.00 ден 760.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Сушилка за облека TCD-B167

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал:метал/пластика
 • Цврсти прилагодливи рачки
 • Склоплива и преносна
 • Димензии( В x Ш x Д): 27 х 109 х 55 cmДостапност:

Нема на залиха

540.00 ден 610.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Мини чистач SLR 33

0 %s од 5
(0)
 • Мини чистач за отстранување на ивки
 • Го обновува изгледот на ткаенината
 • Голем метален филтер
 • Голем прозирен контејнер339.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Сушилкa за облека TCD-R140

0 %s од 5
(0)
 • Материјал:метал/пластика
 • Цврсти прилагодливи рачки
 • Склоплива и преносна
 • Димензии: 52х34,5х18цм270.00 ден 315.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Сушилка за облека BALANCE 18 0503SE

0 %s од 5
(0)
 • Дијаметар Ø 16 mm
 • Димензии 128x55x4cm
 • Тежина 2,8670.00 ден 760.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Сушилка за облека TCD-B167

0 %s од 5
(0)
 • Материјал:метал/пластика
 • Цврсти прилагодливи рачки
 • Склоплива и преносна
 • Димензии( В x Ш x Д): 27 х 109 х 55 cm540.00 ден 610.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат