Најголем избор на апарати за домаќинство и додатоци од производителите BOSCH, GORENJE, BLUEAIR, MI-AIR, SENCOR, VOX, XIAOMI, AEG


Апарати за домаќинство подкатегории

Апарати за домаќинство

-13% 8,640.00 ден 9,940.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue 3210

-13% 14,590.00 ден 16,780.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue 3410

-13% 20,530.00 ден 23,610.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue 3610

-12% 9,360.00 ден 10,640.00 ден

BOSCH Правосмукалка BBHF 214G

-12% 8,990.00 ден 10,220.00 ден

BOSCH Правосмукалка BBHF 214R

-12% 20,680.00 ден 23,500.00 ден

BOSCH Правосмукалка BBS 611MAT

-12% 18,750.00 ден 21,300.00 ден

BOSCH Правосмукалка BBS 611PCK

-12% 10,360.00 ден 11,770.00 ден

BOSCH Правосмукалка BCHF 2MX16

-12% 12,800.00 ден 14,550.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGB 6X330

-12% 9,670.00 ден 10,990.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGBS 4HYG1

-12% 7,499.00 ден 8,510.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

-12% 8,450.00 ден 9,600.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA2

-12% 8,599.00 ден 9,770.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGLS 4X200

-12% 7,999.00 ден 9,100.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGS 05A221

-12% 15,830.00 ден 17,990.00 ден

BOSCH Правосмукалка BWD 420HYG

-12% 6,340.00 ден 7,200.00 ден

BOSCH Правосмукалка BZGL 2A310

-12% 20,710.00 ден 23,540.00 ден

BOSCH Правосмукалка за миленици BGL 6PET1

-22% 699.00 ден 899.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FG ALL

-22% 699.00 ден 899.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FK

-13% 780.00 ден 899.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FP

8,640.00 ден 9,940.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue 3210

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Aвтоматски режим со еден допир
– Лесен за поставување
– Ниска потрошувачка
– Големина на соба: 17 m2


Во кошничкаСпореди
14,590.00 ден 16,780.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue 3410

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Aвтоматски режим со еден допир
– Лесен за поставување
– Големина на соба: 36 m2


Во кошничкаСпореди
20,530.00 ден 23,610.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue 3610

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Aвтоматски режим со еден допир
– Ниска потрошувачка
– Отстранува 99.9% од аеробниот SARS-COV-2 вирус
– Големина на соба: 51 m2


Во кошничкаСпореди
9,360.00 ден 10,640.00 ден

BOSCH Правосмукалка BBHF 214G

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– До 35 минути работа
– Батерија за Li-Ion (14.4V)
– Екран за полнење
– Време на полнење: 4-5 часа


Во кошничкаСпореди
8,990.00 ден 10,220.00 ден

BOSCH Правосмукалка BBHF 214R

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– До 35 минути работа
– Батерија за Li-Ion (14.4V)
– Екран за полнење
– Време на полнење: 4-5 часа


Во кошничкаСпореди
20,680.00 ден 23,500.00 ден

BOSCH Правосмукалка BBS 611MAT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тежина: 2,3 кг
– 1 х продолжение на слотот
– Димензии(В x Ш x Д):1220 x 200 x 265 мм
– Време на полнење 4 часа


Во кошничкаСпореди
18,750.00 ден 21,300.00 ден

BOSCH Правосмукалка BBS 611PCK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Волумен на контејнерот за прашина: м
– 2 во 1 четка за мебел и тапацирана четка за мебел
– Време на полнење 4 часа


Во кошничкаСпореди
10,360.00 ден 11,770.00 ден

BOSCH Правосмукалка BCHF 2MX16

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Лесна за одржување и расклопување за чистење на садот со прашина
– Тежина: 2.4 kg
– Долго време на работа до 40 min
– Време на полнење: 4-5 часа


Прочитај повеќеСпореди
12,800.00 ден 14,550.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGB 6X330

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– UltraAllergy филтер: совршен за луѓе со алергии
– QuattroPower систем: мотор/технологија со висока ефикасност и ниска потрошувачка на ел.енергија
– Годишна потрошувачка на ел.енергија: 28 kWh
– PowerProtectSystem: обезбедува долготрајни перфоманси, дури и ако вреќата за прашина е полна


Во кошничкаСпореди
9,670.00 ден 10,990.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGBS 4HYG1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– ProHygienic бела боја
– HI spin мотор за висока ефикасност со 10 години гарнација
– 60% повеќе влечна сила благодарејќи на моторот
– B енергетска класа


Во кошничкаСпореди
7,499.00 ден 8,510.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19714

– Боја: Сива/лилава
– Енергетска класа : А
– Моќност: 700W
– Тежина: 4,44 кг


Во кошничкаСпореди
8,450.00 ден 9,600.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA2

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19633
 • Боја: Црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кгВо кошничкаСпореди
8,599.00 ден 9,770.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGLS 4X200

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– PowerProtect System за долготрајно користење иако вреќичката е полна
– Бучност: 77 dB dB (A)
– 10 години гаранција на моторот


Во кошничкаСпореди
7,999.00 ден 9,100.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGS 05A221

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Високо ефикасен систем за одвојување на прашината
– PureAir хигиенски филтри за чист издувен воздух кои можат да се перат
– Тежина: 4.4 kg
– Едноставна употреба


Во кошничкаСпореди
15,830.00 ден 17,990.00 ден

BOSCH Правосмукалка BWD 420HYG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20426

– Bosch 3 во 1 Wet&Dry правосмукалка – перете теписи, соберете истурени течности, усисувајте подови
– Четка за душеци за највисока хигиена
– Со вреќички за прав од 3,5 литри
– Долг кабел за работа во радиус од 12 метри


Во кошничкаСпореди
6,340.00 ден 7,200.00 ден

BOSCH Правосмукалка BZGL 2A310

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Регулатор за моќноста
– Бучност 80 dB dB(A)
– Димензии 232 x 291 x 367 mm
– Моќност 600 W


Во кошничкаСпореди
20,710.00 ден 23,540.00 ден

BOSCH Правосмукалка за миленици BGL 6PET1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 700W
– Remote Power Control: едноставно управување со сите поставки право од рачката за држење
– AirFresh Dustbag: ефикасно отсранување на незгодните миризби за чист издувен воздух


Во кошничкаСпореди
699.00 ден 899.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FG ALL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11960
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG7….
 • За сите видови правосмукалки со тип GВо кошничкаСпореди
699.00 ден 899.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FK

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11962
 • Сет 4 филтер кеси
 • 1 микро – хигиенски филтер
 • BSG1../BSN1..
 • Синтетички неткаен материјалВо кошничкаСпореди
780.00 ден 899.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FP

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11963
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG8
 • За вид на правосмукалка G
 • Висок квалитетВо кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue 3210

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Aвтоматски режим со еден допир
– Лесен за поставување
– Ниска потрошувачка
– Големина на соба: 17 m2


Шифра: Нема
8,640.00 ден 9,940.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue 3410

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Aвтоматски режим со еден допир
– Лесен за поставување
– Големина на соба: 36 m2


Шифра: Нема
14,590.00 ден 16,780.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue 3610

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Aвтоматски режим со еден допир
– Ниска потрошувачка
– Отстранува 99.9% од аеробниот SARS-COV-2 вирус
– Големина на соба: 51 m2


Шифра: Нема
20,530.00 ден 23,610.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBHF 214G

0 %s од 5
(0)
Bosch

– До 35 минути работа
– Батерија за Li-Ion (14.4V)
– Екран за полнење
– Време на полнење: 4-5 часа


Шифра: Нема
9,360.00 ден 10,640.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBHF 214R

0 %s од 5
(0)
Bosch

– До 35 минути работа
– Батерија за Li-Ion (14.4V)
– Екран за полнење
– Време на полнење: 4-5 часа


Шифра: Нема
8,990.00 ден 10,220.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBS 611MAT

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Тежина: 2,3 кг
– 1 х продолжение на слотот
– Димензии(В x Ш x Д):1220 x 200 x 265 мм
– Време на полнење 4 часа


Шифра: Нема
20,680.00 ден 23,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBS 611PCK

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Волумен на контејнерот за прашина: м
– 2 во 1 четка за мебел и тапацирана четка за мебел
– Време на полнење 4 часа


Шифра: Нема
18,750.00 ден 21,300.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BCHF 2MX16

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Лесна за одржување и расклопување за чистење на садот со прашина
– Тежина: 2.4 kg
– Долго време на работа до 40 min
– Време на полнење: 4-5 часа


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

10,360.00 ден 11,770.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Правосмукалка BGB 6X330

0 %s од 5
(0)
Bosch

– UltraAllergy филтер: совршен за луѓе со алергии
– QuattroPower систем: мотор/технологија со висока ефикасност и ниска потрошувачка на ел.енергија
– Годишна потрошувачка на ел.енергија: 28 kWh
– PowerProtectSystem: обезбедува долготрајни перфоманси, дури и ако вреќата за прашина е полна


Шифра: Нема
12,800.00 ден 14,550.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGBS 4HYG1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– ProHygienic бела боја
– HI spin мотор за висока ефикасност со 10 години гарнација
– 60% повеќе влечна сила благодарејќи на моторот
– B енергетска класа


Шифра: Нема
9,670.00 ден 10,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Боја: Сива/лилава
– Енергетска класа : А
– Моќност: 700W
– Тежина: 4,44 кг


Шифра: 19714
7,499.00 ден 8,510.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA2

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кгШифра: 19633
8,450.00 ден 9,600.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGLS 4X200

0 %s од 5
(0)
Bosch

– PowerProtect System за долготрајно користење иако вреќичката е полна
– Бучност: 77 dB dB (A)
– 10 години гаранција на моторот


Шифра: Нема
8,599.00 ден 9,770.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGS 05A221

0 %s од 5
(0)

– Високо ефикасен систем за одвојување на прашината
– PureAir хигиенски филтри за чист издувен воздух кои можат да се перат
– Тежина: 4.4 kg
– Едноставна употреба


Шифра: Нема
7,999.00 ден 9,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BWD 420HYG

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Bosch 3 во 1 Wet&Dry правосмукалка – перете теписи, соберете истурени течности, усисувајте подови
– Четка за душеци за највисока хигиена
– Со вреќички за прав од 3,5 литри
– Долг кабел за работа во радиус од 12 метри


Шифра: 20426
15,830.00 ден 17,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BZGL 2A310

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Регулатор за моќноста
– Бучност 80 dB dB(A)
– Димензии 232 x 291 x 367 mm
– Моќност 600 W


Шифра: Нема
6,340.00 ден 7,200.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка за миленици BGL 6PET1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Моќност: 700W
– Remote Power Control: едноставно управување со сите поставки право од рачката за држење
– AirFresh Dustbag: ефикасно отсранување на незгодните миризби за чист издувен воздух


Шифра: Нема
20,710.00 ден 23,540.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FG ALL

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG7….
 • За сите видови правосмукалки со тип GШифра: 11960
699.00 ден 899.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FK

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 4 филтер кеси
 • 1 микро – хигиенски филтер
 • BSG1../BSN1..
 • Синтетички неткаен материјалШифра: 11962
699.00 ден 899.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FP

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG8
 • За вид на правосмукалка G
 • Висок квалитетШифра: 11963
780.00 ден 899.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue 3210

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Aвтоматски режим со еден допир
– Лесен за поставување
– Ниска потрошувачка
– Големина на соба: 17 m2


8,640.00 ден 9,940.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue 3410

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Aвтоматски режим со еден допир
– Лесен за поставување
– Големина на соба: 36 m2


14,590.00 ден 16,780.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue 3610

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Aвтоматски режим со еден допир
– Ниска потрошувачка
– Отстранува 99.9% од аеробниот SARS-COV-2 вирус
– Големина на соба: 51 m2


20,530.00 ден 23,610.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBHF 214G

0 %s од 5
(0)
Bosch

– До 35 минути работа
– Батерија за Li-Ion (14.4V)
– Екран за полнење
– Време на полнење: 4-5 часа


9,360.00 ден 10,640.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBHF 214R

0 %s од 5
(0)
Bosch

– До 35 минути работа
– Батерија за Li-Ion (14.4V)
– Екран за полнење
– Време на полнење: 4-5 часа


8,990.00 ден 10,220.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBS 611MAT

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Тежина: 2,3 кг
– 1 х продолжение на слотот
– Димензии(В x Ш x Д):1220 x 200 x 265 мм
– Време на полнење 4 часа


20,680.00 ден 23,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBS 611PCK

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Волумен на контејнерот за прашина: м
– 2 во 1 четка за мебел и тапацирана четка за мебел
– Време на полнење 4 часа


18,750.00 ден 21,300.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BCHF 2MX16

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Лесна за одржување и расклопување за чистење на садот со прашина
– Тежина: 2.4 kg
– Долго време на работа до 40 min
– Време на полнење: 4-5 часа


Достапност:

Нема на залиха

10,360.00 ден 11,770.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Правосмукалка BGB 6X330

0 %s од 5
(0)
Bosch

– UltraAllergy филтер: совршен за луѓе со алергии
– QuattroPower систем: мотор/технологија со висока ефикасност и ниска потрошувачка на ел.енергија
– Годишна потрошувачка на ел.енергија: 28 kWh
– PowerProtectSystem: обезбедува долготрајни перфоманси, дури и ако вреќата за прашина е полна


12,800.00 ден 14,550.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGBS 4HYG1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– ProHygienic бела боја
– HI spin мотор за висока ефикасност со 10 години гарнација
– 60% повеќе влечна сила благодарејќи на моторот
– B енергетска класа


9,670.00 ден 10,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Боја: Сива/лилава
– Енергетска класа : А
– Моќност: 700W
– Тежина: 4,44 кг


7,499.00 ден 8,510.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA2

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг8,450.00 ден 9,600.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGLS 4X200

0 %s од 5
(0)
Bosch

– PowerProtect System за долготрајно користење иако вреќичката е полна
– Бучност: 77 dB dB (A)
– 10 години гаранција на моторот


8,599.00 ден 9,770.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGS 05A221

0 %s од 5
(0)

– Високо ефикасен систем за одвојување на прашината
– PureAir хигиенски филтри за чист издувен воздух кои можат да се перат
– Тежина: 4.4 kg
– Едноставна употреба


7,999.00 ден 9,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BWD 420HYG

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Bosch 3 во 1 Wet&Dry правосмукалка – перете теписи, соберете истурени течности, усисувајте подови
– Четка за душеци за највисока хигиена
– Со вреќички за прав од 3,5 литри
– Долг кабел за работа во радиус од 12 метри


15,830.00 ден 17,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BZGL 2A310

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Регулатор за моќноста
– Бучност 80 dB dB(A)
– Димензии 232 x 291 x 367 mm
– Моќност 600 W


6,340.00 ден 7,200.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка за миленици BGL 6PET1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Моќност: 700W
– Remote Power Control: едноставно управување со сите поставки право од рачката за држење
– AirFresh Dustbag: ефикасно отсранување на незгодните миризби за чист издувен воздух


20,710.00 ден 23,540.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FG ALL

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG7….
 • За сите видови правосмукалки со тип G699.00 ден 899.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FK

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 4 филтер кеси
 • 1 микро – хигиенски филтер
 • BSG1../BSN1..
 • Синтетички неткаен материјал699.00 ден 899.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FP

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG8
 • За вид на правосмукалка G
 • Висок квалитет780.00 ден 899.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue 3210

0 %s од 5
(0)

– Aвтоматски режим со еден допир
– Лесен за поставување
– Ниска потрошувачка
– Големина на соба: 17 m2


8,640.00 ден 9,940.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue 3410

0 %s од 5
(0)

– Aвтоматски режим со еден допир
– Лесен за поставување
– Големина на соба: 36 m2


14,590.00 ден 16,780.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue 3610

0 %s од 5
(0)

– Aвтоматски режим со еден допир
– Ниска потрошувачка
– Отстранува 99.9% од аеробниот SARS-COV-2 вирус
– Големина на соба: 51 m2


20,530.00 ден 23,610.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBHF 214G

0 %s од 5
(0)

– До 35 минути работа
– Батерија за Li-Ion (14.4V)
– Екран за полнење
– Време на полнење: 4-5 часа


9,360.00 ден 10,640.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBHF 214R

0 %s од 5
(0)

– До 35 минути работа
– Батерија за Li-Ion (14.4V)
– Екран за полнење
– Време на полнење: 4-5 часа


8,990.00 ден 10,220.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBS 611MAT

0 %s од 5
(0)

– Тежина: 2,3 кг
– 1 х продолжение на слотот
– Димензии(В x Ш x Д):1220 x 200 x 265 мм
– Време на полнење 4 часа


20,680.00 ден 23,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BBS 611PCK

0 %s од 5
(0)

– Волумен на контејнерот за прашина: м
– 2 во 1 четка за мебел и тапацирана четка за мебел
– Време на полнење 4 часа


18,750.00 ден 21,300.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BCHF 2MX16

0 %s од 5
(0)

– Лесна за одржување и расклопување за чистење на садот со прашина
– Тежина: 2.4 kg
– Долго време на работа до 40 min
– Време на полнење: 4-5 часа


10,360.00 ден 11,770.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Правосмукалка BGB 6X330

0 %s од 5
(0)

– UltraAllergy филтер: совршен за луѓе со алергии
– QuattroPower систем: мотор/технологија со висока ефикасност и ниска потрошувачка на ел.енергија
– Годишна потрошувачка на ел.енергија: 28 kWh
– PowerProtectSystem: обезбедува долготрајни перфоманси, дури и ако вреќата за прашина е полна


12,800.00 ден 14,550.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGBS 4HYG1

0 %s од 5
(0)

– ProHygienic бела боја
– HI spin мотор за висока ефикасност со 10 години гарнација
– 60% повеќе влечна сила благодарејќи на моторот
– B енергетска класа


9,670.00 ден 10,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

0 %s од 5
(0)

– Боја: Сива/лилава
– Енергетска класа : А
– Моќност: 700W
– Тежина: 4,44 кг


7,499.00 ден 8,510.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA2

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг8,450.00 ден 9,600.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGLS 4X200

0 %s од 5
(0)

– PowerProtect System за долготрајно користење иако вреќичката е полна
– Бучност: 77 dB dB (A)
– 10 години гаранција на моторот


8,599.00 ден 9,770.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGS 05A221

0 %s од 5
(0)

– Високо ефикасен систем за одвојување на прашината
– PureAir хигиенски филтри за чист издувен воздух кои можат да се перат
– Тежина: 4.4 kg
– Едноставна употреба


7,999.00 ден 9,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BWD 420HYG

0 %s од 5
(0)

– Bosch 3 во 1 Wet&Dry правосмукалка – перете теписи, соберете истурени течности, усисувајте подови
– Четка за душеци за највисока хигиена
– Со вреќички за прав од 3,5 литри
– Долг кабел за работа во радиус од 12 метри


15,830.00 ден 17,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BZGL 2A310

0 %s од 5
(0)

– Регулатор за моќноста
– Бучност 80 dB dB(A)
– Димензии 232 x 291 x 367 mm
– Моќност 600 W


6,340.00 ден 7,200.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка за миленици BGL 6PET1

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 700W
– Remote Power Control: едноставно управување со сите поставки право од рачката за држење
– AirFresh Dustbag: ефикасно отсранување на незгодните миризби за чист издувен воздух


20,710.00 ден 23,540.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FG ALL

0 %s од 5
(0)
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG7….
 • За сите видови правосмукалки со тип G699.00 ден 899.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FK

0 %s од 5
(0)
 • Сет 4 филтер кеси
 • 1 микро – хигиенски филтер
 • BSG1../BSN1..
 • Синтетички неткаен материјал699.00 ден 899.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FP

0 %s од 5
(0)
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG8
 • За вид на правосмукалка G
 • Висок квалитет780.00 ден 899.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ