Метеoролошки станици

-12% 3,040.00 ден 3,450.00 ден

SENCOR Метеоролошка станица SWS 160

3,040.00 ден 3,450.00 ден

SENCOR Метеоролошка станица SWS 160

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18048
 • Голем дисплеј
 • Ултра тенок дизајн
 • Радио,часовник и календар
 • 3 бежични сензориПрочитај повеќеСпореди

SENCOR Метеоролошка станица SWS 160

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Голем дисплеј
 • Ултра тенок дизајн
 • Радио,часовник и календар
 • 3 бежични сензориШифра: 18048
Достапност:

Нема на залиха

3,040.00 ден 3,450.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Метеоролошка станица SWS 160

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Голем дисплеј
 • Ултра тенок дизајн
 • Радио,часовник и календар
 • 3 бежични сензориДостапност:

Нема на залиха

3,040.00 ден 3,450.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Метеоролошка станица SWS 160

0 %s од 5
(0)
 • Голем дисплеј
 • Ултра тенок дизајн
 • Радио,часовник и календар
 • 3 бежични сензори3,040.00 ден 3,450.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на 1 резултати