Помагала за готвење подкатегории

Помагала за готвење

-13% 330.00 ден 380.00 ден

LAMART Вилушка за скара LT 5025

-12% 1,230.00 ден 1,400.00 ден

LAMART Вок тава LT 1197 OLIVE

-12% 1,490.00 ден 1,700.00 ден

LAMART Вок тава LT1144 ROCK

-11% 400.00 ден 450.00 ден

LAMART Готварски нож LT 2135

-12% 1,490.00 ден 1,700.00 ден

LAMART Грил тава LT1140 ROCK

370.00 ден

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

-13% 300.00 ден 345.00 ден

LAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

-12% 1,230.00 ден 1,390.00 ден

LAMART Гусана тава LT 1063

-12% 1,130.00 ден 1,290.00 ден

LAMART Гусана тава LT 1065

-12% 1,400.00 ден 1,590.00 ден

LAMART Гусана тава LT 1070

-12% 5,000.00 ден 5,680.00 ден

LAMART Експрес лонец LTDSD4

-12% 5,190.00 ден 5,899.00 ден

LAMART Експрес лонец LTDSD5

-12% 5,370.00 ден 6,100.00 ден

LAMART Експрес лонец LTDSD6

-14% 189.00 ден 220.00 ден

LAMART Жица за мешање LT 3992

-11% 310.00 ден 350.00 ден

LAMART Калап за векни LT 3070

-12% 500.00 ден 570.00 ден

LAMART Калап за куглоф LT 3073

-12% 660.00 ден 750.00 ден

LAMART Калап за торти LT 3074

-14% 189.00 ден 220.00 ден

LAMART Кутлача LT 3975

-14% 189.00 ден 220.00 ден

LAMART Лажица за готвење LT 3977

-14% 189.00 ден 220.00 ден

LAMART Лажица за готвење LT 3978

330.00 ден 380.00 ден

LAMART Вилушка за скара LT 5025

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Должина 41 cm
– Материјал челик/пластика
– За љубители на скара


Во кошничкаСпореди
1,230.00 ден 1,400.00 ден

LAMART Вок тава LT 1197 OLIVE

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тава изработена од многу издржлив алуминиум
– Тавата има внатрешен камен слој кој е многу резистентен на гребење и загорување
– Мека егрономска рачка


Во кошничкаСпореди
1,490.00 ден 1,700.00 ден

LAMART Вок тава LT1144 ROCK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тава изработена од многу издржлив алуминиум
– Тавата има внатрешен камен слој кој е многу резистентен на гребење и загорување
– Мека егрономска рачка


Во кошничкаСпореди
400.00 ден 450.00 ден

LAMART Готварски нож LT 2135

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Готварски нож
– Сечило од нерѓосувачки челик
– Рачка од пластика


Во кошничкаСпореди
1,490.00 ден 1,700.00 ден

LAMART Грил тава LT1140 ROCK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тава изработена од многу издржлив алуминиум
– Тавата има внатрешен камен слој кој е многу резистентен на гребење и загорување
– Мека егрономска рачка


Во кошничкаСпореди
370.00 ден

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15772
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD5
 • Дијаметар од 22cm
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјалВо кошничкаСпореди
300.00 ден 345.00 ден

LAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15776
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
 • Дијаметар од 22cm
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD6 и LTDSD4Во кошничкаСпореди
1,230.00 ден 1,390.00 ден

LAMART Гусана тава LT 1063

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Гусана тава
– Нелеплива површина
– Пречник 24 cm
– Индукциска


Во кошничкаСпореди
1,130.00 ден 1,290.00 ден

LAMART Гусана тава LT 1065

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Гусана тава
– Нелеплива површина
– Пречник 23 cm
– Индукциска


Во кошничкаСпореди
1,400.00 ден 1,590.00 ден

LAMART Гусана тава LT 1070

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Гусана тава
– Нелеплива површина
– Пречник 25 cm
– Индукциска


Прочитај повеќеСпореди
5,000.00 ден 5,680.00 ден

LAMART Експрес лонец LTDSD4

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15773
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 4 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cmВо кошничкаСпореди
5,190.00 ден 5,899.00 ден

LAMART Експрес лонец LTDSD5

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15774
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 5 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cmВо кошничкаСпореди
5,370.00 ден 6,100.00 ден

LAMART Експрес лонец LTDSD6

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15775
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 6 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cmВо кошничкаСпореди
189.00 ден 220.00 ден

LAMART Жица за мешање LT 3992

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Силиконски долен дел
– Спојка од нерѓосувачки челик
– Рачка од дрво


Во кошничкаСпореди
310.00 ден 350.00 ден

LAMART Калап за векни LT 3070

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензии 25 x 13 x 6,5 cm
– Материјал Carbon Steel
– Нелеплива површина
– Црвена боја


Во кошничкаСпореди
500.00 ден 570.00 ден

LAMART Калап за куглоф LT 3073

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Печник 23 cm
– Димензии 23 x 23 x 11 cm
– Материјал Carbon Steel
– Нелеплива површина


Во кошничкаСпореди
660.00 ден 750.00 ден

LAMART Калап за торти LT 3074

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Пречник 24 cm
– Димензии 24 x 24 x 6,8 cm
– Материјал Carbon Steel
– Нелеплива површина


Во кошничкаСпореди
189.00 ден 220.00 ден

LAMART Кутлача LT 3975

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Силиконски долен дел
– Спојка од нерѓосувачки челик
– Рачка од дрво


Во кошничкаСпореди
189.00 ден 220.00 ден

LAMART Лажица за готвење LT 3977

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Силиконски долен дел
– Спојка од нерѓосувачки челик
– Рачка од дрво


Во кошничкаСпореди
189.00 ден 220.00 ден

LAMART Лажица за готвење LT 3978

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Силиконски долен дел
– Спојка од нерѓосувачки челик
– Рачка од дрво


Во кошничкаСпореди

LAMART Вилушка за скара LT 5025

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Должина 41 cm
– Материјал челик/пластика
– За љубители на скара


Шифра: Нема
330.00 ден 380.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Вок тава LT 1197 OLIVE

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Тава изработена од многу издржлив алуминиум
– Тавата има внатрешен камен слој кој е многу резистентен на гребење и загорување
– Мека егрономска рачка


Шифра: Нема
1,230.00 ден 1,400.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Вок тава LT1144 ROCK

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Тава изработена од многу издржлив алуминиум
– Тавата има внатрешен камен слој кој е многу резистентен на гребење и загорување
– Мека егрономска рачка


Шифра: Нема
1,490.00 ден 1,700.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Готварски нож LT 2135

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Готварски нож
– Сечило од нерѓосувачки челик
– Рачка од пластика


Шифра: Нема
400.00 ден 450.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Грил тава LT1140 ROCK

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Тава изработена од многу издржлив алуминиум
– Тавата има внатрешен камен слој кој е многу резистентен на гребење и загорување
– Мека егрономска рачка


Шифра: Нема
1,490.00 ден 1,700.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD5
 • Дијаметар од 22cm
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјалШифра: 15772

LAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
 • Дијаметар од 22cm
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD6 и LTDSD4Шифра: 15776
300.00 ден 345.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Гусана тава LT 1063

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Гусана тава
– Нелеплива површина
– Пречник 24 cm
– Индукциска


Шифра: Нема
1,230.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Гусана тава LT 1065

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Гусана тава
– Нелеплива површина
– Пречник 23 cm
– Индукциска


Шифра: Нема
1,130.00 ден 1,290.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Гусана тава LT 1070

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Гусана тава
– Нелеплива површина
– Пречник 25 cm
– Индукциска


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

1,400.00 ден 1,590.00 ден Прочитај повеќеСпореди

LAMART Експрес лонец LTDSD4

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 4 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cmШифра: 15773
5,000.00 ден 5,680.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Експрес лонец LTDSD5

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 5 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cmШифра: 15774
5,190.00 ден 5,899.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Експрес лонец LTDSD6

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 6 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cmШифра: 15775
5,370.00 ден 6,100.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Жица за мешање LT 3992

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Силиконски долен дел
– Спојка од нерѓосувачки челик
– Рачка од дрво


Шифра: Нема
189.00 ден 220.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Калап за векни LT 3070

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Димензии 25 x 13 x 6,5 cm
– Материјал Carbon Steel
– Нелеплива површина
– Црвена боја


Шифра: Нема
310.00 ден 350.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Калап за куглоф LT 3073

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Печник 23 cm
– Димензии 23 x 23 x 11 cm
– Материјал Carbon Steel
– Нелеплива површина


Шифра: Нема
500.00 ден 570.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Калап за торти LT 3074

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Пречник 24 cm
– Димензии 24 x 24 x 6,8 cm
– Материјал Carbon Steel
– Нелеплива површина


Шифра: Нема
660.00 ден 750.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Кутлача LT 3975

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Силиконски долен дел
– Спојка од нерѓосувачки челик
– Рачка од дрво


Шифра: Нема
189.00 ден 220.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Лажица за готвење LT 3977

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Силиконски долен дел
– Спојка од нерѓосувачки челик
– Рачка од дрво


Шифра: Нема
189.00 ден 220.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Лажица за готвење LT 3978

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Силиконски долен дел
– Спојка од нерѓосувачки челик
– Рачка од дрво


Шифра: Нема
189.00 ден 220.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Вилушка за скара LT 5025

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Должина 41 cm
– Материјал челик/пластика
– За љубители на скара


330.00 ден 380.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Вок тава LT 1197 OLIVE

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Тава изработена од многу издржлив алуминиум
– Тавата има внатрешен камен слој кој е многу резистентен на гребење и загорување
– Мека егрономска рачка


1,230.00 ден 1,400.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Вок тава LT1144 ROCK

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Тава изработена од многу издржлив алуминиум
– Тавата има внатрешен камен слој кој е многу резистентен на гребење и загорување
– Мека егрономска рачка


1,490.00 ден 1,700.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Готварски нож LT 2135

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Готварски нож
– Сечило од нерѓосувачки челик
– Рачка од пластика


400.00 ден 450.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Грил тава LT1140 ROCK

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Тава изработена од многу издржлив алуминиум
– Тавата има внатрешен камен слој кој е многу резистентен на гребење и загорување
– Мека егрономска рачка


1,490.00 ден 1,700.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD5
 • Дијаметар од 22cm
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјалLAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
 • Дијаметар од 22cm
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD6 и LTDSD4300.00 ден 345.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Гусана тава LT 1063

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Гусана тава
– Нелеплива површина
– Пречник 24 cm
– Индукциска


1,230.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Гусана тава LT 1065

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Гусана тава
– Нелеплива површина
– Пречник 23 cm
– Индукциска


1,130.00 ден 1,290.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Гусана тава LT 1070

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Гусана тава
– Нелеплива површина
– Пречник 25 cm
– Индукциска


Достапност:

Нема на залиха

1,400.00 ден 1,590.00 ден Прочитај повеќеСпореди

LAMART Експрес лонец LTDSD4

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 4 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cm5,000.00 ден 5,680.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Експрес лонец LTDSD5

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 5 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cm5,190.00 ден 5,899.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Експрес лонец LTDSD6

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 6 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cm5,370.00 ден 6,100.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Жица за мешање LT 3992

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Силиконски долен дел
– Спојка од нерѓосувачки челик
– Рачка од дрво


189.00 ден 220.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Калап за векни LT 3070

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Димензии 25 x 13 x 6,5 cm
– Материјал Carbon Steel
– Нелеплива површина
– Црвена боја


310.00 ден 350.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Калап за куглоф LT 3073

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Печник 23 cm
– Димензии 23 x 23 x 11 cm
– Материјал Carbon Steel
– Нелеплива површина


500.00 ден 570.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Калап за торти LT 3074

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Пречник 24 cm
– Димензии 24 x 24 x 6,8 cm
– Материјал Carbon Steel
– Нелеплива површина


660.00 ден 750.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Кутлача LT 3975

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Силиконски долен дел
– Спојка од нерѓосувачки челик
– Рачка од дрво


189.00 ден 220.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Лажица за готвење LT 3977

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Силиконски долен дел
– Спојка од нерѓосувачки челик
– Рачка од дрво


189.00 ден 220.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Лажица за готвење LT 3978

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Силиконски долен дел
– Спојка од нерѓосувачки челик
– Рачка од дрво


189.00 ден 220.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Вилушка за скара LT 5025

0 %s од 5
(0)

– Должина 41 cm
– Материјал челик/пластика
– За љубители на скара


330.00 ден 380.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Вок тава LT 1197 OLIVE

0 %s од 5
(0)

– Тава изработена од многу издржлив алуминиум
– Тавата има внатрешен камен слој кој е многу резистентен на гребење и загорување
– Мека егрономска рачка


1,230.00 ден 1,400.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Вок тава LT1144 ROCK

0 %s од 5
(0)

– Тава изработена од многу издржлив алуминиум
– Тавата има внатрешен камен слој кој е многу резистентен на гребење и загорување
– Мека егрономска рачка


1,490.00 ден 1,700.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Готварски нож LT 2135

0 %s од 5
(0)

– Готварски нож
– Сечило од нерѓосувачки челик
– Рачка од пластика


400.00 ден 450.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Грил тава LT1140 ROCK

0 %s од 5
(0)

– Тава изработена од многу издржлив алуминиум
– Тавата има внатрешен камен слој кој е многу резистентен на гребење и загорување
– Мека егрономска рачка


1,490.00 ден 1,700.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

0 %s од 5
(0)
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD5
 • Дијаметар од 22cm
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјалLAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

0 %s од 5
(0)
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
 • Дијаметар од 22cm
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD6 и LTDSD4300.00 ден 345.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Гусана тава LT 1063

0 %s од 5
(0)

– Гусана тава
– Нелеплива површина
– Пречник 24 cm
– Индукциска


1,230.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Гусана тава LT 1065

0 %s од 5
(0)

– Гусана тава
– Нелеплива површина
– Пречник 23 cm
– Индукциска


1,130.00 ден 1,290.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Гусана тава LT 1070

0 %s од 5
(0)

– Гусана тава
– Нелеплива површина
– Пречник 25 cm
– Индукциска


1,400.00 ден 1,590.00 ден Прочитај повеќеСпореди

LAMART Експрес лонец LTDSD4

0 %s од 5
(0)
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 4 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cm5,000.00 ден 5,680.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Експрес лонец LTDSD5

0 %s од 5
(0)
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 5 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cm5,190.00 ден 5,899.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Експрес лонец LTDSD6

0 %s од 5
(0)
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 6 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cm5,370.00 ден 6,100.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Жица за мешање LT 3992

0 %s од 5
(0)

– Силиконски долен дел
– Спојка од нерѓосувачки челик
– Рачка од дрво


189.00 ден 220.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Калап за векни LT 3070

0 %s од 5
(0)

– Димензии 25 x 13 x 6,5 cm
– Материјал Carbon Steel
– Нелеплива површина
– Црвена боја


310.00 ден 350.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Калап за куглоф LT 3073

0 %s од 5
(0)

– Печник 23 cm
– Димензии 23 x 23 x 11 cm
– Материјал Carbon Steel
– Нелеплива површина


500.00 ден 570.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Калап за торти LT 3074

0 %s од 5
(0)

– Пречник 24 cm
– Димензии 24 x 24 x 6,8 cm
– Материјал Carbon Steel
– Нелеплива површина


660.00 ден 750.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Кутлача LT 3975

0 %s од 5
(0)

– Силиконски долен дел
– Спојка од нерѓосувачки челик
– Рачка од дрво


189.00 ден 220.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Лажица за готвење LT 3977

0 %s од 5
(0)

– Силиконски долен дел
– Спојка од нерѓосувачки челик
– Рачка од дрво


189.00 ден 220.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Лажица за готвење LT 3978

0 %s од 5
(0)

– Силиконски долен дел
– Спојка од нерѓосувачки челик
– Рачка од дрво


189.00 ден 220.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ