Косилки за трева

-13% 21,990.00 ден 25,300.00 ден

AHP Перач под висок притисок 4.0 TWIN BLUE CLEAN

-13% 11,690.00 ден 13,440.00 ден

AHP Перач под висок притисок 473 BLUE CLEAN EM 160 bar

-13% 12,990.00 ден 14,940.00 ден

AHP Перач под висок притисок 473 BLUE CLEAN EM 165 bar

-13% 23,990.00 ден 27,600.00 ден

AHP Перач под висок притисок 5.0 TWIN BLUE CLEAN

-13% 5,990.00 ден 6,890.00 ден

AHP Перач под висок притисок EASY

-13% 4,970.00 ден 5,720.00 ден

AL-KO Косилка за трева 3.22 SЕ

-13% 7,870.00 ден 9,050.00 ден

AL-KO Косилка за трева 3.82 SE

-13% 21,450.00 ден 24,700.00 ден

AL-KO Моторна косилка 4.25 P-B

-13% 25,090.00 ден 28,860.00 ден

AL-KO Моторна косилка 4.65 SP-B

-13% 6,100.00 ден 7,020.00 ден

BOSCH Батериска пила KEO

-13% 5,690.00 ден 6,540.00 ден

BOSCH Батериски ножици EasyPrune

-13% 13,200.00 ден 15,180.00 ден

BOSCH Батериски ножици за гранки UniversalHedgePole 18

-13% 8,480.00 ден 9,750.00 ден

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ASB 10,8 LI SET

-13% 5,330.00 ден 6,130.00 ден

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ISIO3

-13% 7,730.00 ден 8,890.00 ден

BOSCH Батериски тример EasyGrassCut 18-230

-13% 11,590.00 ден 13,330.00 ден

BOSCH Батериски тример UniversalGrassCut 18-26

-13% 7,120.00 ден 8,200.00 ден

BOSCH Дувалка на лисја и усисувач UniversalGardenTidy

-13% 4,490.00 ден 5,170.00 ден

BOSCH Електричен тример ART 24 COMBI

-13% 5,330.00 ден 6,150.00 ден

BOSCH Електричен тример ART 27 COMBI

-13% 2,440.00 ден 2,800.00 ден

BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 23

21,990.00 ден 25,300.00 ден

AHP Перач под висок притисок 4.0 TWIN BLUE CLEAN

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14792

– Макс. работен притисoк: 150 bar
– Макс. проток на вoда: 810 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 2500 W


Во кошничкаСпореди
11,690.00 ден 13,440.00 ден

AHP Перач под висок притисок 473 BLUE CLEAN EM 160 bar

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14637

– Макс. работен притиспк: 160 bar
– Макс. проток на впда: 480 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 2000 W


Во кошничкаСпореди
12,990.00 ден 14,940.00 ден

AHP Перач под висок притисок 473 BLUE CLEAN EM 165 bar

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15015

– Макс. работен притиспк: 165 bar
– Макс. проток на впда: 480 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 2000 W


Во кошничкаСпореди
23,990.00 ден 27,600.00 ден

AHP Перач под висок притисок 5.0 TWIN BLUE CLEAN

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14793

– Макс. работен притисoк: 160 bar / 2300 psi
– Макс. проток на вoда: 850 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 2700 W


Во кошничкаСпореди
5,990.00 ден 6,890.00 ден

AHP Перач под висок притисок EASY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Макс. работен притисок: 110 bar/ 1600 psi
– Макс. проток на вода: 370 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 1400 W


Во кошничкаСпореди
4,970.00 ден 5,720.00 ден

AL-KO Косилка за трева 3.22 SЕ

0 %s од 5
(0)
Шифра: 01275789

– Моќност: 1000W / 220V
– Широчина на сечење: 32цм
– Височина на сечење: 20-60мм


Во кошничкаСпореди
7,870.00 ден 9,050.00 ден

AL-KO Косилка за трева 3.82 SE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 01273094

– Моќност: 1400W / 220V
– Широчина на сечење: 38цм
– Височина на сечење: 20-60мм


Во кошничкаСпореди
21,450.00 ден 24,700.00 ден

AL-KO Моторна косилка 4.25 P-B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 09043336

– Моќност: 1,8 kw/800M2
– Мотор:B&S SERIES 300 E 1,8/2900
– Широчина на сечење: 51цм


Во кошничкаСпореди
25,090.00 ден 28,860.00 ден

AL-KO Моторна косилка 4.65 SP-B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 09043336-1

– Моќност: 1,7 kw
-Мотор:B&S SERIES 300 E 1,8/2900
– Широчина на сечење: 46цм


Прочитај повеќеСпореди
6,100.00 ден 7,020.00 ден

BOSCH Батериска пила KEO

0 %s од 5
(0)
Шифра: 09049303

– Снага на мотор: 10,8v
– Должина сечиво: 150mm
– Капацитет на сечење: мах ф60мм со полуга
– Капацитет на сечење: мах ф80мм без полуга


Во кошничкаСпореди
5,690.00 ден 6,540.00 ден

BOSCH Батериски ножици EasyPrune

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Li батерија 3,6 V
– Капацитет за сечење до 25mm
– Резови со едно полнење на батеријата до 450
– Систем за сечење – “bajpas”


Во кошничкаСпореди
13,200.00 ден 15,180.00 ден

BOSCH Батериски ножици за гранки UniversalHedgePole 18

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Снага на мотор: 18V 2,5Ah
– Систем против блокирање
– 2400h/min
– Двостран нож


Во кошничкаСпореди
8,480.00 ден 9,750.00 ден

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ASB 10,8 LI SET

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Li батерија 10,8 V
– Растојание на нож 8 mm
– Ширина сечиво за трева 80 mm
– Должина сечиво 120/200 mm


Во кошничкаСпореди
5,330.00 ден 6,130.00 ден

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ISIO3

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– време на полнење 3,5h

– време на користење со едно полнење дo 50 min.


Во кошничкаСпореди
7,730.00 ден 8,890.00 ден

BOSCH Батериски тример EasyGrassCut 18-230

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Снага на мотор: 18V/2,0 Ah
– Време на полнење на батеријата: 50 минути
– Време на употреба: 84 минути
– Пречник на сечење: 23 см


Во кошничкаСпореди
11,590.00 ден 13,330.00 ден

BOSCH Батериски тример UniversalGrassCut 18-26

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Снага на мотор: 18V/2,5 Ah
– Време на полнење на батеријата: 1 час
– Пречник на сечење: 26 см
– Подесување на висина 120-140 см


Во кошничкаСпореди
7,120.00 ден 8,200.00 ден

BOSCH Дувалка на лисја и усисувач UniversalGardenTidy

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност на мотор: 1800W
– Променлива брзина на стуење на воздух 165 до 285 кm/h
– Проток на воздух: 560m3
– Ниво на бучава: 99dB (A)


Во кошничкаСпореди
4,490.00 ден 5,170.00 ден

BOSCH Електричен тример ART 24 COMBI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 400W
– Пречник на сечење 24 cm
– Систем на сечење конец/жица
– Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m


Во кошничкаСпореди
5,330.00 ден 6,150.00 ден

BOSCH Електричен тример ART 27 COMBI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 450W
– Пречник на сечење 27 cm
– Систем на сечење конец/жица
– Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m


Во кошничкаСпореди
2,440.00 ден 2,800.00 ден

BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 23

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 280 W
– пречник сечење 23 cm
– број на вртежи: 12,500 о/min
– систем сечење – конец/жица


Во кошничкаСпореди

AHP Перач под висок притисок 4.0 TWIN BLUE CLEAN

0 %s од 5
(0)
Annovi Reverberi

– Макс. работен притисoк: 150 bar
– Макс. проток на вoда: 810 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 2500 W


Шифра: 14792
21,990.00 ден 25,300.00 ден Во кошничкаСпореди

AHP Перач под висок притисок 473 BLUE CLEAN EM 160 bar

0 %s од 5
(0)
Annovi Reverberi

– Макс. работен притиспк: 160 bar
– Макс. проток на впда: 480 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 2000 W


Шифра: 14637
11,690.00 ден 13,440.00 ден Во кошничкаСпореди

AHP Перач под висок притисок 473 BLUE CLEAN EM 165 bar

0 %s од 5
(0)
Annovi Reverberi

– Макс. работен притиспк: 165 bar
– Макс. проток на впда: 480 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 2000 W


Шифра: 15015
12,990.00 ден 14,940.00 ден Во кошничкаСпореди

AHP Перач под висок притисок 5.0 TWIN BLUE CLEAN

0 %s од 5
(0)
Annovi Reverberi

– Макс. работен притисoк: 160 bar / 2300 psi
– Макс. проток на вoда: 850 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 2700 W


Шифра: 14793
23,990.00 ден 27,600.00 ден Во кошничкаСпореди

AHP Перач под висок притисок EASY

0 %s од 5
(0)
Annovi Reverberi

– Макс. работен притисок: 110 bar/ 1600 psi
– Макс. проток на вода: 370 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 1400 W


Шифра: Нема
5,990.00 ден 6,890.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Косилка за трева 3.22 SЕ

0 %s од 5
(0)
al-ko

– Моќност: 1000W / 220V
– Широчина на сечење: 32цм
– Височина на сечење: 20-60мм


Шифра: 01275789
4,970.00 ден 5,720.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Косилка за трева 3.82 SE

0 %s од 5
(0)
al-ko

– Моќност: 1400W / 220V
– Широчина на сечење: 38цм
– Височина на сечење: 20-60мм


Шифра: 01273094
7,870.00 ден 9,050.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Моторна косилка 4.25 P-B

0 %s од 5
(0)
al-ko

– Моќност: 1,8 kw/800M2
– Мотор:B&S SERIES 300 E 1,8/2900
– Широчина на сечење: 51цм


Шифра: 09043336
21,450.00 ден 24,700.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Моторна косилка 4.65 SP-B

0 %s од 5
(0)
al-ko

– Моќност: 1,7 kw
-Мотор:B&S SERIES 300 E 1,8/2900
– Широчина на сечење: 46цм


Шифра: 09043336-1
Достапност:

Нема на залиха

25,090.00 ден 28,860.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Батериска пила KEO

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– Снага на мотор: 10,8v
– Должина сечиво: 150mm
– Капацитет на сечење: мах ф60мм со полуга
– Капацитет на сечење: мах ф80мм без полуга


Шифра: 09049303
6,100.00 ден 7,020.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици EasyPrune

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– Li батерија 3,6 V
– Капацитет за сечење до 25mm
– Резови со едно полнење на батеријата до 450
– Систем за сечење – “bajpas”


Шифра: Нема
5,690.00 ден 6,540.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за гранки UniversalHedgePole 18

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– Снага на мотор: 18V 2,5Ah
– Систем против блокирање
– 2400h/min
– Двостран нож


Шифра: Нема
13,200.00 ден 15,180.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ASB 10,8 LI SET

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– Li батерија 10,8 V
– Растојание на нож 8 mm
– Ширина сечиво за трева 80 mm
– Должина сечиво 120/200 mm


Шифра: Нема
8,480.00 ден 9,750.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ISIO3

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– време на полнење 3,5h

– време на користење со едно полнење дo 50 min.


Шифра: Нема
5,330.00 ден 6,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски тример EasyGrassCut 18-230

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– Снага на мотор: 18V/2,0 Ah
– Време на полнење на батеријата: 50 минути
– Време на употреба: 84 минути
– Пречник на сечење: 23 см


Шифра: Нема
7,730.00 ден 8,890.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски тример UniversalGrassCut 18-26

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– Снага на мотор: 18V/2,5 Ah
– Време на полнење на батеријата: 1 час
– Пречник на сечење: 26 см
– Подесување на висина 120-140 см


Шифра: Нема
11,590.00 ден 13,330.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Дувалка на лисја и усисувач UniversalGardenTidy

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– Моќност на мотор: 1800W
– Променлива брзина на стуење на воздух 165 до 285 кm/h
– Проток на воздух: 560m3
– Ниво на бучава: 99dB (A)


Шифра: Нема
7,120.00 ден 8,200.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример ART 24 COMBI

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– 400W
– Пречник на сечење 24 cm
– Систем на сечење конец/жица
– Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m


Шифра: Нема
4,490.00 ден 5,170.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример ART 27 COMBI

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– 450W
– Пречник на сечење 27 cm
– Систем на сечење конец/жица
– Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m


Шифра: Нема
5,330.00 ден 6,150.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 23

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– 280 W
– пречник сечење 23 cm
– број на вртежи: 12,500 о/min
– систем сечење – конец/жица


Шифра: Нема
2,440.00 ден 2,800.00 ден Во кошничкаСпореди

AHP Перач под висок притисок 4.0 TWIN BLUE CLEAN

0 %s од 5
(0)
Annovi Reverberi

– Макс. работен притисoк: 150 bar
– Макс. проток на вoда: 810 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 2500 W


21,990.00 ден 25,300.00 ден Во кошничкаСпореди

AHP Перач под висок притисок 473 BLUE CLEAN EM 160 bar

0 %s од 5
(0)
Annovi Reverberi

– Макс. работен притиспк: 160 bar
– Макс. проток на впда: 480 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 2000 W


11,690.00 ден 13,440.00 ден Во кошничкаСпореди

AHP Перач под висок притисок 473 BLUE CLEAN EM 165 bar

0 %s од 5
(0)
Annovi Reverberi

– Макс. работен притиспк: 165 bar
– Макс. проток на впда: 480 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 2000 W


12,990.00 ден 14,940.00 ден Во кошничкаСпореди

AHP Перач под висок притисок 5.0 TWIN BLUE CLEAN

0 %s од 5
(0)
Annovi Reverberi

– Макс. работен притисoк: 160 bar / 2300 psi
– Макс. проток на вoда: 850 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 2700 W


23,990.00 ден 27,600.00 ден Во кошничкаСпореди

AHP Перач под висок притисок EASY

0 %s од 5
(0)
Annovi Reverberi

– Макс. работен притисок: 110 bar/ 1600 psi
– Макс. проток на вода: 370 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 1400 W


5,990.00 ден 6,890.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Косилка за трева 3.22 SЕ

0 %s од 5
(0)
al-ko

– Моќност: 1000W / 220V
– Широчина на сечење: 32цм
– Височина на сечење: 20-60мм


4,970.00 ден 5,720.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Косилка за трева 3.82 SE

0 %s од 5
(0)
al-ko

– Моќност: 1400W / 220V
– Широчина на сечење: 38цм
– Височина на сечење: 20-60мм


7,870.00 ден 9,050.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Моторна косилка 4.25 P-B

0 %s од 5
(0)
al-ko

– Моќност: 1,8 kw/800M2
– Мотор:B&S SERIES 300 E 1,8/2900
– Широчина на сечење: 51цм


21,450.00 ден 24,700.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Моторна косилка 4.65 SP-B

0 %s од 5
(0)
al-ko

– Моќност: 1,7 kw
-Мотор:B&S SERIES 300 E 1,8/2900
– Широчина на сечење: 46цм


Достапност:

Нема на залиха

25,090.00 ден 28,860.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Батериска пила KEO

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– Снага на мотор: 10,8v
– Должина сечиво: 150mm
– Капацитет на сечење: мах ф60мм со полуга
– Капацитет на сечење: мах ф80мм без полуга


6,100.00 ден 7,020.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици EasyPrune

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– Li батерија 3,6 V
– Капацитет за сечење до 25mm
– Резови со едно полнење на батеријата до 450
– Систем за сечење – “bajpas”


5,690.00 ден 6,540.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за гранки UniversalHedgePole 18

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– Снага на мотор: 18V 2,5Ah
– Систем против блокирање
– 2400h/min
– Двостран нож


13,200.00 ден 15,180.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ASB 10,8 LI SET

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– Li батерија 10,8 V
– Растојание на нож 8 mm
– Ширина сечиво за трева 80 mm
– Должина сечиво 120/200 mm


8,480.00 ден 9,750.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ISIO3

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– време на полнење 3,5h

– време на користење со едно полнење дo 50 min.


5,330.00 ден 6,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски тример EasyGrassCut 18-230

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– Снага на мотор: 18V/2,0 Ah
– Време на полнење на батеријата: 50 минути
– Време на употреба: 84 минути
– Пречник на сечење: 23 см


7,730.00 ден 8,890.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски тример UniversalGrassCut 18-26

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– Снага на мотор: 18V/2,5 Ah
– Време на полнење на батеријата: 1 час
– Пречник на сечење: 26 см
– Подесување на висина 120-140 см


11,590.00 ден 13,330.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Дувалка на лисја и усисувач UniversalGardenTidy

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– Моќност на мотор: 1800W
– Променлива брзина на стуење на воздух 165 до 285 кm/h
– Проток на воздух: 560m3
– Ниво на бучава: 99dB (A)


7,120.00 ден 8,200.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример ART 24 COMBI

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– 400W
– Пречник на сечење 24 cm
– Систем на сечење конец/жица
– Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m


4,490.00 ден 5,170.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример ART 27 COMBI

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– 450W
– Пречник на сечење 27 cm
– Систем на сечење конец/жица
– Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m


5,330.00 ден 6,150.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 23

0 %s од 5
(0)
Bosch алати

– 280 W
– пречник сечење 23 cm
– број на вртежи: 12,500 о/min
– систем сечење – конец/жица


2,440.00 ден 2,800.00 ден Во кошничкаСпореди

AHP Перач под висок притисок 4.0 TWIN BLUE CLEAN

0 %s од 5
(0)

– Макс. работен притисoк: 150 bar
– Макс. проток на вoда: 810 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 2500 W


21,990.00 ден 25,300.00 ден Во кошничкаСпореди

AHP Перач под висок притисок 473 BLUE CLEAN EM 160 bar

0 %s од 5
(0)

– Макс. работен притиспк: 160 bar
– Макс. проток на впда: 480 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 2000 W


11,690.00 ден 13,440.00 ден Во кошничкаСпореди

AHP Перач под висок притисок 473 BLUE CLEAN EM 165 bar

0 %s од 5
(0)

– Макс. работен притиспк: 165 bar
– Макс. проток на впда: 480 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 2000 W


12,990.00 ден 14,940.00 ден Во кошничкаСпореди

AHP Перач под висок притисок 5.0 TWIN BLUE CLEAN

0 %s од 5
(0)

– Макс. работен притисoк: 160 bar / 2300 psi
– Макс. проток на вoда: 850 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 2700 W


23,990.00 ден 27,600.00 ден Во кошничкаСпореди

AHP Перач под висок притисок EASY

0 %s од 5
(0)

– Макс. работен притисок: 110 bar/ 1600 psi
– Макс. проток на вода: 370 лит/час
– Макс. температура на вода: 50˚Ц
– Јачина на мотор: 1400 W


5,990.00 ден 6,890.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Косилка за трева 3.22 SЕ

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 1000W / 220V
– Широчина на сечење: 32цм
– Височина на сечење: 20-60мм


4,970.00 ден 5,720.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Косилка за трева 3.82 SE

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 1400W / 220V
– Широчина на сечење: 38цм
– Височина на сечење: 20-60мм


7,870.00 ден 9,050.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Моторна косилка 4.25 P-B

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 1,8 kw/800M2
– Мотор:B&S SERIES 300 E 1,8/2900
– Широчина на сечење: 51цм


21,450.00 ден 24,700.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Моторна косилка 4.65 SP-B

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 1,7 kw
-Мотор:B&S SERIES 300 E 1,8/2900
– Широчина на сечење: 46цм


25,090.00 ден 28,860.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Батериска пила KEO

0 %s од 5
(0)

– Снага на мотор: 10,8v
– Должина сечиво: 150mm
– Капацитет на сечење: мах ф60мм со полуга
– Капацитет на сечење: мах ф80мм без полуга


6,100.00 ден 7,020.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици EasyPrune

0 %s од 5
(0)

– Li батерија 3,6 V
– Капацитет за сечење до 25mm
– Резови со едно полнење на батеријата до 450
– Систем за сечење – “bajpas”


5,690.00 ден 6,540.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за гранки UniversalHedgePole 18

0 %s од 5
(0)

– Снага на мотор: 18V 2,5Ah
– Систем против блокирање
– 2400h/min
– Двостран нож


13,200.00 ден 15,180.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ASB 10,8 LI SET

0 %s од 5
(0)

– Li батерија 10,8 V
– Растојание на нож 8 mm
– Ширина сечиво за трева 80 mm
– Должина сечиво 120/200 mm


8,480.00 ден 9,750.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ISIO3

0 %s од 5
(0)

– време на полнење 3,5h

– време на користење со едно полнење дo 50 min.


5,330.00 ден 6,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски тример EasyGrassCut 18-230

0 %s од 5
(0)

– Снага на мотор: 18V/2,0 Ah
– Време на полнење на батеријата: 50 минути
– Време на употреба: 84 минути
– Пречник на сечење: 23 см


7,730.00 ден 8,890.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски тример UniversalGrassCut 18-26

0 %s од 5
(0)

– Снага на мотор: 18V/2,5 Ah
– Време на полнење на батеријата: 1 час
– Пречник на сечење: 26 см
– Подесување на висина 120-140 см


11,590.00 ден 13,330.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Дувалка на лисја и усисувач UniversalGardenTidy

0 %s од 5
(0)

– Моќност на мотор: 1800W
– Променлива брзина на стуење на воздух 165 до 285 кm/h
– Проток на воздух: 560m3
– Ниво на бучава: 99dB (A)


7,120.00 ден 8,200.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример ART 24 COMBI

0 %s од 5
(0)

– 400W
– Пречник на сечење 24 cm
– Систем на сечење конец/жица
– Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m


4,490.00 ден 5,170.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример ART 27 COMBI

0 %s од 5
(0)

– 450W
– Пречник на сечење 27 cm
– Систем на сечење конец/жица
– Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m


5,330.00 ден 6,150.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 23

0 %s од 5
(0)

– 280 W
– пречник сечење 23 cm
– број на вртежи: 12,500 о/min
– систем сечење – конец/жица


2,440.00 ден 2,800.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ