Домашни апарати подкатегории

Домашни апарати

-12% 17,550.00 ден 19,950.00 ден

AEG Одземач на влага LE 16

-12% 1,460.00 ден 1,650.00 ден

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

-21% 2,399.00 ден 3,050.00 ден

BOSCH Правосмукалка BKS 4003

-12% 2,570.00 ден 2,920.00 ден

BOSCH Пегла TDA 1023010

-12% 3,099.00 ден 3,520.00 ден

BOSCH Пегла TDA 1024110

-12% 3,899.00 ден 4,440.00 ден

BOSCH Пегла TDA 102411C

-13% 1,899.00 ден 2,180.00 ден

BOSCH Пегла TDA 2320

-12% 2,310.00 ден 2,620.00 ден

BOSCH Пегла TDA 2329

-12% 2,310.00 ден 2,620.00 ден

BOSCH Пегла TDA 2365

-12% 2,780.00 ден 3,160.00 ден

BOSCH Пегла TDA 2377

-12% 1,999.00 ден 2,280.00 ден

BOSCH Пегла TDA 2610

-12% 4,890.00 ден 5,540.00 ден

BOSCH Пегла TDA 3026110

-12% 4,970.00 ден 5,650.00 ден

BOSCH Пегла TDA 502412E

-12% 4,890.00 ден 5,540.00 ден

BOSCH Пегла TDA 5028110

-20% 3,299.00 ден 4,100.00 ден

BOSCH Правосмукалка BKS 4043

-12% 6,299.00 ден 7,160.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

-12% 7,299.00 ден 8,299.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA2

-12% 7,390.00 ден 8,399.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 1UA110

-12% 5,499.00 ден 6,250.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 2UA2008

-12% 6,070.00 ден 6,900.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 2UB110

-12% 9,590.00 ден 10,890.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 35127

-12% 6,630.00 ден 7,540.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 3B110

-12% 7,299.00 ден 8,299.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGS 05A222

-21% 2,999.00 ден 3,820.00 ден

BOSCH Правосмукалка BKS 4033

-12% 5,570.00 ден 6,330.00 ден

BOSCH правосмукалка BSG 6A210A

-24% 1,799.00 ден 2,380.00 ден

BOSCH Телесна вага PPW 3300

-36% 1,999.00 ден 3,130.00 ден

BOSCH Телесна вага PPW 4200

-10% 1,490.00 ден 1,650.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 123GALL

-9% 730.00 ден 803.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FG ALL

-9% 690.00 ден 759.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FK

-9% 730.00 ден 803.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FP

-12% 1,590.00 ден 1,800.00 ден

CLATRONIC Пегла DB 3329K

-12% 5,140.00 ден 5,840.00 ден

CONTI Правосмукалка VC 470

-12% 2,680.00 ден 3,050.00 ден

DE LONGHI Навлажнувач VH 300

-12% 29,999.00 ден 34,090.00 ден

DE LONGHI Одвлажнувач DD 30P

-12% 26,800.00 ден 30,400.00 ден

DE LONGHI Одвлажнувач DDS 30 Combi

-13% 1,590.00 ден 1,820.00 ден

DE LONGHI Пегла FXK 18

-13% 1,790.00 ден 2,050.00 ден

DE LONGHI Пегла FXK 20C

-12% 3,890.00 ден 4,430.00 ден

DE LONGHI Пегла FXK 23T

-12% 7,740.00 ден 8,790.00 ден

DE LONGHI Пегла PRO 1420EX

-12% 7,999.00 ден 9,090.00 ден

DE LONGHI Пегла VVX 1445

-12% 15,700.00 ден 17,843.00 ден

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 100

-12% 18,990.00 ден 21,590.00 ден

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 150

-12% 26,300.00 ден 29,900.00 ден

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 230

-12% 2,990.00 ден 3,405.00 ден

DE LONGHI Филтер 5513710021

-10% 1,799.00 ден 1,999.00 ден

ELMA Пегла без пареа CP-002

-10% 1,799.00 ден 1,999.00 ден

ELMA Пегла без пареа CP-002

-10% 1,799.00 ден 1,999.00 ден

ELMA Пегла без пареа CP-002

-10% 1,799.00 ден 1,999.00 ден

ELMA Пегла без пареа CP-002

-10% 1,799.00 ден 1,999.00 ден

ELMA Пегла без пареа CP-002

-10% 1,799.00 ден 1,999.00 ден

ELMA Пегла без пареа CP-002

-10% 1,799.00 ден 1,999.00 ден

ELMA Пегла без пареа CP-002

-12% 1,630.00 ден 1,850.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

-12% 1,630.00 ден 1,850.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

-12% 1,630.00 ден 1,850.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

-12% 1,630.00 ден 1,850.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

-12% 1,630.00 ден 1,850.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

-12% 4,450.00 ден 5,050.00 ден

FIELDMANN Косилка за трева FZR 2021-E

-12% 4,790.00 ден 5,450.00 ден

FIELDMANN Косилка за трева FZR 2025-E

-12% 3,099.00 ден 3,510.00 ден

FIELDMANN Правосмукалка за пепел FDU 201001 E

-12% 360.00 ден 410.00 ден

FIELDMANN Текстилен филтер FDU 901001 E

-12% 1,590.00 ден 1,810.00 ден

FIELDMANN Тример FZS 2000-E

-12% 360.00 ден 410.00 ден

FIELDMANN Хепа филтер FDU 9003

-9% 4,390.00 ден 4,829.00 ден

GORENJE Правосмукалка VC2221RPW

-9% 6,990.00 ден 7,699.00 ден

GORENJE Правосмукалка VC2321GPLW

-33% 6,990.00 ден 10,490.00 ден

Gorenje прочистувач на воздух Optiair 203M

-12% 2,480.00 ден 2,820.00 ден

HOME electronics Чистач на пареа SM-13001R

-13% 999.00 ден 1,150.00 ден

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500

-14% 1,190.00 ден 1,390.00 ден

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Sq

-14% 1,190.00 ден 1,390.00 ден

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Zn

-15% 2,890.00 ден 3,390.00 ден

ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L

-12% 1,799.00 ден 2,049.00 ден

ISKRA рачна правосмукалка BR-33B4

-28% 3,599.00 ден 4,990.00 ден

ISKRA Чистач на пареа со додатоци JC 210

-12% 3,590.00 ден 4,090.00 ден

KAPPA Правосмукалка KP502

-12% 4,299.00 ден 4,880.00 ден

KAPPA Правосмукалка Rio

-12% 1,150.00 ден 1,310.00 ден

LIV Хепа филтер 199360

-11% 9,999.00 ден 11,190.00 ден

Mi Air Purifier 2 – Прочистувач на воздух

-11% 16,990.00 ден 19,030.00 ден

Mi Air Purifier 2S – Прочистувач на воздух

-11% 19,990.00 ден 22,390.00 ден

Mi Air Purifier PRO – Прочистувач на воздух

-10% 1,799.00 ден 1,990.00 ден

Mi Purely – Маска за прочистување воздух

-29% 5,490.00 ден 7,760.00 ден

SAMSUNG Правосмукалка VCC 4470S3G/BOL

-16% 4,560.00 ден 5,430.00 ден

SAMSUNG Правосмукалка VCC 4550V3B/BOL

370.00 ден

SENCOR Книжни кеси BAGS for SVC 7CA

-12% 185.00 ден 210.00 ден

SENCOR Книжни кеси SVC 45/52

-12% 1,660.00 ден 1,890.00 ден

SENCOR Навлажнувач SHF 910BL

-12% 910.00 ден 1,030.00 ден

SENCOR Пегла SSI 2027 BL

-12% 910.00 ден 1,030.00 ден

SENCOR Пегла SSI 2028 YL

-12% 1,230.00 ден 1,390.00 ден

SENCOR Пегла SSI 5420RD

-12% 1,230.00 ден 1,390.00 ден

SENCOR Пегла SSI 5421TQ

-12% 1,580.00 ден 1,799.00 ден

SENCOR Пегла SSI 7710BL

-12% 1,590.00 ден 1,810.00 ден

SENCOR Пегла SSI 8440 GR

-12% 1,699.00 ден 1,940.00 ден

SENCOR Пегла SSI 8710VT

-10% 130.00 ден 145.00 ден

SENCOR Платнена кеса SVC 45/52

-12% 150.00 ден 170.00 ден

SENCOR Платнена кеса SVC 900

-12% 1,660.00 ден 1,890.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 190B

-12% 1,660.00 ден 1,890.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 190W

-12% 2,090.00 ден 2,380.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 220BL

-12% 2,420.00 ден 2,750.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 45GR

-12% 2,420.00 ден 2,750.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 45RD

-12% 2,420.00 ден 2,750.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 45WH

-12% 3,840.00 ден 4,360.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 660 RD

-12% 3,840.00 ден 4,360.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 660 SL

-12% 3,999.00 ден 4,550.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 730GR

-12% 3,999.00 ден 4,550.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 730RD

-12% 4,050.00 ден 4,600.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 770 SL

-12% 6,399.00 ден 7,270.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 7CA

-12% 4,299.00 ден 4,890.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 900

-12% 7,430.00 ден 8,440.00 ден

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

-10% 925.00 ден 1,030.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

-12% 1,050.00 ден 1,190.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK

-12% 1,050.00 ден 1,190.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 5051WH

-12% 980.00 ден 1,110.00 ден

SENCOR Филтер SHX 004

-13% 385.00 ден 440.00 ден

SENCOR Хепа филтер SVX 005HF

-13% 270.00 ден 310.00 ден

SENCOR Хепа филтер SVX 007HF

-11% 240.00 ден 270.00 ден

SENCOR Хепа филтер SVX 010HF

-12% 1,880.00 ден 2,140.00 ден

SENCOR Чистач на пареа SSC 3001YL

17,550.00 ден 19,950.00 ден

AEG Одземач на влага LE 16

0 %s од 5
(0)
Шифра: LE 16
 • Сила 400W
 • Погоден за одземање на влагата на просторија од 25м2
 • Тежина 15 кг
 • Димензии (В/Ш/Д) 59,5х38х20 см
Во кошничкаСпореди
1,460.00 ден 1,650.00 ден

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16926
 • Меморија за 16 корисници
 • Мери во килокрами
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Во кошничкаСпореди
2,399.00 ден 3,050.00 ден

BOSCH Правосмукалка BKS 4003

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12082
 • Снага: 6V
 • Капацитет на садод за прашина: 300 ml
 • Еколошки батерии
 • Филтрите можат да се мијат
Во кошничкаСпореди
2,570.00 ден 2,920.00 ден

BOSCH Пегла TDA 1023010

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18180
 • Боја :бело/ сина
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2300 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 мл
Во кошничкаСпореди
3,099.00 ден 3,520.00 ден

BOSCH Пегла TDA 1024110

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18181
 • Боја :бела/ љубичаста
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2400 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 мл
Во кошничкаСпореди
3,899.00 ден 4,440.00 ден

BOSCH Пегла TDA 102411C

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18182
 • Боја :Црна
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2400 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 мл
Во кошничкаСпореди
1,899.00 ден 2,180.00 ден

BOSCH Пегла TDA 2320

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18184
 • Боја :бела/лила
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 220 мл
Во кошничкаСпореди
2,310.00 ден 2,620.00 ден

BOSCH Пегла TDA 2329

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18178
 • Боја :бела/лила
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 220 мл
Во кошничкаСпореди
2,310.00 ден 2,620.00 ден

BOSCH Пегла TDA 2365

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18188
 • Боја :бела/сино-сива
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Прозирен резервоар за вода 290 мл
Во кошничкаСпореди
2,780.00 ден 3,160.00 ден

BOSCH Пегла TDA 2377

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18189
 • Боја :бела/сина
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 220 мл
Во кошничкаСпореди
1,999.00 ден 2,280.00 ден

BOSCH Пегла TDA 2610

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18193
 • Боја :бела/сина
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Прозирен резервоар за вода 290 мл
Во кошничкаСпореди
4,890.00 ден 5,540.00 ден

BOSCH Пегла TDA 3026110

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18196
 • Боја :бела/ љубичаста
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2600 W
 • Прозирен резервоар за вода 320 мл
Во кошничкаСпореди
4,970.00 ден 5,650.00 ден

BOSCH Пегла TDA 502412E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18199
 • Боја :бело / зелена
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2400 W
 • Прозирен резервоар за вода 350 мл
Во кошничкаСпореди
4,890.00 ден 5,540.00 ден

BOSCH Пегла TDA 5028110

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18179
 • Боја :бела/ сатинеста лила
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2800 W
 • Прозирен резервоар за вода 350 мл
Во кошничкаСпореди
3,299.00 ден 4,100.00 ден

BOSCH Правосмукалка BKS 4043

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12084
 • Боја: црна/сива
 • Капацитет на садод за прашина: 300 ml
 • 3 исклучително јаки батерии
 • Тежина 1,3 кг
Во кошничкаСпореди
6,299.00 ден 7,160.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19714

– Боја: Сива/лилава
– Енергетска класа : А
– Моќност: 700W
– Тежина: 4,44 кг

Во кошничкаСпореди
7,299.00 ден 8,299.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA2

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19633
 • Боја: Црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
Во кошничкаСпореди
7,390.00 ден 8,399.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 1UA110

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19715
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,7кг
Во кошничкаСпореди
5,499.00 ден 6,250.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 2UA2008

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12018
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : B
 • Приклучна сила: 2200 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
Во кошничкаСпореди
6,070.00 ден 6,900.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 2UB110

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12019
 • Боја: сина
 • Енергетска класа :B
 • Приклучна сила: 700 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
Во кошничкаСпореди
9,590.00 ден 10,890.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 35127

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12025
 • Боја: светло сина
 • Енергетска класа: A
 • Приклучна сила: 600 W
 • Волумен на вреќичката: 4 l
Во кошничкаСпореди
6,630.00 ден 7,540.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 3B110

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12027
 • Боја: мастило сина
 • Енергетска класа :B
 • Приклучна сила: 650 W
 • Волумен на вреќичката: 4 l
Во кошничкаСпореди
7,299.00 ден 8,299.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGS 05A222

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19632
 • Боја: Бела
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
Во кошничкаСпореди
2,999.00 ден 3,820.00 ден

BOSCH Правосмукалка BKS 4033

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12083
 • Боја: црна
 • Капацитет на садод за прашина: 300 ml
 • 3 исклучително јаки батерии
 • Тежина 1,1 кг
Во кошничкаСпореди
5,570.00 ден 6,330.00 ден

BOSCH правосмукалка BSG 6A210A

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19654
 • Боја: сина
 • Нов иновативен HiSpin мотор
 • Енергетска класа :А
 • Класа на емисии на прав B
Во кошничкаСпореди
1,799.00 ден 2,380.00 ден

BOSCH Телесна вага PPW 3300

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16837
 • Опсег на мерење: 180 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Во кошничкаСпореди
1,999.00 ден 3,130.00 ден

BOSCH Телесна вага PPW 4200

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16839
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Во кошничкаСпореди
1,490.00 ден 1,650.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 123GALL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11955
 • Сет 12 филтер кеси
 • 3 резервни филтри
 • Висок квалитет
Во кошничкаСпореди
730.00 ден 803.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FG ALL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11960
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG7….
 • За сите видови правосмукалки со тип G
Во кошничкаСпореди
690.00 ден 759.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FK

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11962
 • Сет 4 филтер кеси
 • 1 микро – хигиенски филтер
 • BSG1../BSN1..
 • Синтетички неткаен материјал
Во кошничкаСпореди
730.00 ден 803.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FP

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11963
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG8
 • За вид на правосмукалка G
 • Висок квалитет
Во кошничкаСпореди
1,590.00 ден 1,800.00 ден

CLATRONIC Пегла DB 3329K

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12717
 • Опција за самочистење
 • Индикатор на температура
 • Моќност од : 2500 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 мл
Прочитај повеќеСпореди
5,140.00 ден 5,840.00 ден

CONTI Правосмукалка VC 470

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18772
 • Боја : сина
 • Дупло изолиран силен бај пас мотор
 • Максимална сила : 2000 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
Во кошничкаСпореди
2,680.00 ден 3,050.00 ден

DE LONGHI Навлажнувач VH 300

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18860
 • Површина: 60 m3
 • Капацитет на резервоарот: 4,4 l
 • Сила на напојување 400W
 • Тежина 1,1 кг
Во кошничкаСпореди
29,999.00 ден 34,090.00 ден

DE LONGHI Одвлажнувач DD 30P

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Тивок при работа
 • Видлив 7 l резервоар
 • Филтер против прашина
 • За простории до 150м3
Прочитај повеќеСпореди
26,800.00 ден 30,400.00 ден

DE LONGHI Одвлажнувач DDS 30 Combi

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12754
 • Одвлажнува површина: 110 m3
 • Собира 25l. вода /24часа
 • Сила на греење 1000W
 • Функција на сушење алишта
Во кошничкаСпореди
1,590.00 ден 1,820.00 ден

DE LONGHI Пегла FXK 18

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13721
 • Вертикално испуштање на пареата
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 1800 W
 • Прозирен резервоар за вода 290 мл
Во кошничкаСпореди
1,790.00 ден 2,050.00 ден

DE LONGHI Пегла FXK 20C

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13722
 • Вертикално испуштање на пареата
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Прозирен резервоар за вода 290 мл
Во кошничкаСпореди
3,890.00 ден 4,430.00 ден

DE LONGHI Пегла FXK 23T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13723
 • Вертикално испуштање на пареата
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2300 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 мл
Во кошничкаСпореди
7,740.00 ден 8,790.00 ден

DE LONGHI Пегла PRO 1420EX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16878
 • Вертикално испуштање на парата
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Бојлер на водата со капацитет од 0,85л
Прочитај повеќеСпореди
7,999.00 ден 9,090.00 ден

DE LONGHI Пегла VVX 1445

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Постојана пареа 80 gr/min
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Бојлер на водата со капацитет од 0,85л
Во кошничкаСпореди
15,700.00 ден 17,843.00 ден

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 100

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • IONIZАTOR:Ги неутрализира честичките на прашина,автомобилски чад и чад од цигари.
 • PRE FILTER: филтер кој се пере и мие.
 • 3 брзини на вентилаторот
 • Тајмер за исклучување 1-2-4-8 часа.
Прочитај повеќеСпореди
18,990.00 ден 21,590.00 ден

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 150

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • IONIZАTOR:Ги неутрализира честичките на прашина,автомобилски чад и чад од цигари.
 • Сензор за гасови
 • 4 филтрациски нивоа
 • Тајмер за исклучување 1-2-4-8 часа.
Во кошничкаСпореди
26,300.00 ден 29,900.00 ден

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 230

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11570
 • Површина: 80м2
 • Бучавост: 33-50dB
 • Ниво на филтрирање: 5
 • Брзини на работа: 3
Во кошничкаСпореди
2,990.00 ден 3,405.00 ден

DE LONGHI Филтер 5513710021

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11334
 • Филтер за AC 230
  Заменски сет филтри за прочистувач
  Димензии: 14,4 x 10,2 x 1 Zoll
  Тежина: 100 g
Во кошничкаСпореди
1,799.00 ден 1,999.00 ден

ELMA Пегла без пареа CP-002

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12584
 • Боја : црна
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Контрола на температура на повеќе нивоа
Во кошничкаСпореди
1,799.00 ден 1,999.00 ден

ELMA Пегла без пареа CP-002

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12585
 • Боја : црвена
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Контрола на температура на повеќе нивоа
Во кошничкаСпореди
1,799.00 ден 1,999.00 ден

ELMA Пегла без пареа CP-002

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12589
 • Боја : жолта
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Контрола на температура на повеќе нивоа
Во кошничкаСпореди
1,799.00 ден 1,999.00 ден

ELMA Пегла без пареа CP-002

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12583
 • Боја : циклама
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Контрола на температура на повеќе нивоа
Во кошничкаСпореди
1,799.00 ден 1,999.00 ден

ELMA Пегла без пареа CP-002

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12586
 • Боја : љубичаста
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Контрола на температура на повеќе нивоа
Во кошничкаСпореди
1,799.00 ден 1,999.00 ден

ELMA Пегла без пареа CP-002

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12587
 • Боја : сина
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Контрола на температура на повеќе нивоа
Во кошничкаСпореди
1,799.00 ден 1,999.00 ден

ELMA Пегла без пареа CP-002

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12588
 • Боја : зелена
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Контрола на температура на повеќе нивоа
Во кошничкаСпореди
1,630.00 ден 1,850.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18392
 • Боја : бела
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелит
Во кошничкаСпореди
1,630.00 ден 1,850.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18393
 • Боја : црвена
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелит
Во кошничкаСпореди
1,630.00 ден 1,850.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18395
 • Боја : зелена
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелит
Во кошничкаСпореди
1,630.00 ден 1,850.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18394
 • Боја : портокалова
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелит

 

 

Во кошничкаСпореди
1,630.00 ден 1,850.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18390
 • Боја : црна
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелит
Во кошничкаСпореди
4,450.00 ден 5,050.00 ден

FIELDMANN Косилка за трева FZR 2021-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13734
 • Распон на шишање 32 cm
 • Тежина 7,25кг
 • 4 тркала
 • Приклучна сила : 1200W
Во кошничкаСпореди
4,790.00 ден 5,450.00 ден

FIELDMANN Косилка за трева FZR 2025-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13735
 • Распон на шишање 32 cm
 • Тежина 7,25кг
 • 4 тркала
 • Приклучна сила : 1300W
Прочитај повеќеСпореди
3,099.00 ден 3,510.00 ден

FIELDMANN Правосмукалка за пепел FDU 201001 E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13517
 • Боја : црна
 • Вшмукување на пепел до 40 ° C
 • Јачина на мотор: 1000W
 • Волумен на вреќичката: 20 l
Прочитај повеќеСпореди
360.00 ден 410.00 ден

FIELDMANN Текстилен филтер FDU 901001 E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13519
 • Текстилна капа за модел FDU 201001 Е
 • Филтрирање преку памук влакна
 • Редовна замена го спречува оштетувањето на вакумот
Во кошничкаСпореди
1,590.00 ден 1,810.00 ден

FIELDMANN Тример FZS 2000-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13736
 • електричен мотор
 • Распон на шишање 20 cm
 • Тежина 1,2 кг
 • Приклучна сила : 250W

 

Во кошничкаСпореди
360.00 ден 410.00 ден

FIELDMANN Хепа филтер FDU 9003

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13518
 • За правосмукалка FDU 2002-E , FDU 2006-E
 • Високо квалитетен материјал
 • Постигнување максимално чист воздух
Во кошничкаСпореди
4,390.00 ден 4,829.00 ден

GORENJE Правосмукалка VC2221RPW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18763
 • Боја: сино/бела
 • Приклучна сила: 2200 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
 • Проток на воздух: 39 L/s
Прочитај повеќеСпореди
6,990.00 ден 7,699.00 ден

GORENJE Правосмукалка VC2321GPLW

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • G FORCE PLUS
 • Максимална моќност на моторот: 2.300 W
 • Со вреќичка
 • За суво чистење
Во кошничкаСпореди
6,990.00 ден 10,490.00 ден

Gorenje прочистувач на воздух Optiair 203M

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16442
 • Тајмер: Дигитален+
 • LCD: LCD дисплеј
 • Јонизатор
 • Димензии (ШxВxД): 32,5 × 50 × 17,5 cm
Во кошничкаСпореди
2,480.00 ден 2,820.00 ден

HOME electronics Чистач на пареа SM-13001R

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17704
 • Боја : црвена
 • Моќност :1300W
 • Капацитет на резервоар: 275мл
 • Едно полнење на резервоарот до 20 минути пареа
Во кошничкаСпореди
999.00 ден 1,150.00 ден

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Транспарентна вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј.
– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло

Во кошничкаСпореди
1,190.00 ден 1,390.00 ден

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Sq

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло
– Осветлен LCD дисплеј

Во кошничкаСпореди
1,190.00 ден 1,390.00 ден

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Zn

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло
– Осветлен LCD дисплеј

Во кошничкаСпореди
999.00 ден 1,190.00 ден

ISKRA Дијагностичка вага за телесна тежина GBS1530 GR/WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Дијагностички баланс
– БИА – анализа на биоелектричната импеданса
– максимално оптоварување: 150 кг
– Точност: 100 гр

Select optionsСпореди
2,890.00 ден 3,390.00 ден

ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 1000W
– напон: 220-240V ~ 50Hz
– капацитет на контејнерот: 20L

Во кошничкаСпореди
1,799.00 ден 2,049.00 ден

ISKRA рачна правосмукалка BR-33B4

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 4.8 Ni-MH 4×1300 mAh јачина на батерија
– Висока усисна моќ
– Непрекината работа 12-13 мин.

Во кошничкаСпореди
3,330.00 ден 3,790.00 ден

ISKRA рачна циклонска правосмукалка SL585FA06 RD/BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 600 W
– Капацитет на сад за прашина: 0,6 l
– Енергетска ефикасност: A +

Select optionsСпореди
3,990.00 ден 4,490.00 ден

ISKRA Циклонска правосмукалка SL800 црвена или бела

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 800W
– Напон: 220V-240V ~ 50Hz
– капацитет на садот за прав: 2.5 L

Select optionsСпореди
3,599.00 ден 4,990.00 ден

ISKRA Чистач на пареа со додатоци JC 210

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Снага: 1500W (max)
– Должина на кабел: 7м
– Резервоар за вода 500 ml

Во кошничкаСпореди
3,590.00 ден 4,090.00 ден

KAPPA Правосмукалка KP502

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19813
 • Моќност на моторот 2400 W
 • Платнене кеса : 5 l
 • Телескопска цевка
 • Моќ на усисавање 320 W
Во кошничкаСпореди
4,299.00 ден 4,880.00 ден

KAPPA Правосмукалка Rio

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17207
 • Моќност: 1600 W
 • By-Pass мотор
 • Буре со запремнина 20 л
 • Книжна кеса
Во кошничкаСпореди
1,150.00 ден 1,310.00 ден

LIV Хепа филтер 199360

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10442
 • Филтер кој се користи при смукување со водена филтрација
Во кошничкаСпореди
9,999.00 ден 11,190.00 ден

Mi Air Purifier 2 – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Прочистува оптимално до 40м2 (310m3/час)
 • Wi-Fi модул
 • 360 степени филтрација
 • Димензии: 54x24x24cm
Во кошничкаСпореди
16,990.00 ден 19,030.00 ден

Mi Air Purifier 2S – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Прочистува оптимално до 45м2
 • Wi-Fi модул (опција)
 • 360 степени филтрација на големи честички
 • Димензии: 54cm x 24cm x24cm
Во кошничкаСпореди
19,990.00 ден 22,390.00 ден

Mi Air Purifier PRO – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Прочистува оптимално до 60м2
 • Wi-Fi модул (опција)
 • 360 степени филтрација на големи честички
 • Димензии: 54cm x 24cm x24cm
Во кошничкаСпореди
1,799.00 ден 1,990.00 ден

Mi Purely – Маска за прочистување воздух

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 0.4W
– Батерија: 500mAh lithium-ion
– Користење: 4 – 8 часа

Во кошничкаСпореди
5,490.00 ден 7,760.00 ден

SAMSUNG Правосмукалка VCC 4470S3G/BOL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18801
 •  Боја: жолта
 • Додатоци за ќош и пајажина
 • Моќност на моторот 2000 W
 • Волумен на вреќичката: 1,3 l
Прочитај повеќеСпореди
4,560.00 ден 5,430.00 ден

SAMSUNG Правосмукалка VCC 4550V3B/BOL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18796
 • Боја: сина
 • Додатоци за ќош и пајажина
 • Моќност на моторот 1800 W
 • Волумен на вреќичката: 1,3 l
Прочитај повеќеСпореди
370.00 ден

SENCOR Книжни кеси BAGS for SVC 7CA

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18027
 • За правосмукалка SVC 7CA-EUE2
 • Сет книжни 5 кеси 2 филтерa
 • Само за еднократна употреба
Во кошничкаСпореди
185.00 ден 210.00 ден

SENCOR Книжни кеси SVC 45/52

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18017
 • За правосмукалка SVC 45/52
 • 5 парчиња во пакетот
 • 2 × филтера
 • Само за еднократна употреба
Во кошничкаСпореди
1,660.00 ден 1,890.00 ден

SENCOR Навлажнувач SHF 910BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17576
 • Површина: 20 m2
 • Капацитет на резервоарот: 2,2 l
 • Сила на напојување 12W
 • Тежина 950 gr
Во кошничкаСпореди
910.00 ден 1,030.00 ден

SENCOR Пегла SSI 2027 BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17875
 • Боја :бело/ сина
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 1600 W
 • Прозирен резервоар за вода 200 мл
Во кошничкаСпореди
910.00 ден 1,030.00 ден

SENCOR Пегла SSI 2028 YL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17876
 • Боја :бело/ жолта
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 1600 W
 • Прозирен резервоар за вода 200 мл
Во кошничкаСпореди
1,230.00 ден 1,390.00 ден

SENCOR Пегла SSI 5420RD

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17877
 • Боја :бело/ црвена
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 260 мл
Во кошничкаСпореди
1,230.00 ден 1,390.00 ден

SENCOR Пегла SSI 5421TQ

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17878
 • Боја :бело/ тиркизна
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 260 мл

 

Во кошничкаСпореди
1,580.00 ден 1,799.00 ден

SENCOR Пегла SSI 7710BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17879
 • Боја: сина
 • Приклучна сила : 2400 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 мл
 • Индикатор на температура
Во кошничкаСпореди
1,590.00 ден 1,810.00 ден

SENCOR Пегла SSI 8440 GR

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17881
 • Боја :бело/ зелена
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 380 мл
Во кошничкаСпореди
1,699.00 ден 1,940.00 ден

SENCOR Пегла SSI 8710VT

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17883
 • Боја: виолетова
 • Приклучна сила : 2400 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 мл
 • Индикатор на температура
Во кошничкаСпореди
130.00 ден 145.00 ден

SENCOR Платнена кеса SVC 45/52

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18018
 • 1 платнена кеса
Во кошничкаСпореди
150.00 ден 170.00 ден

SENCOR Платнена кеса SVC 900

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18030
 • 1 платнена кеса
Во кошничкаСпореди
1,660.00 ден 1,890.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 190B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18012
 • Боја: црна
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dB
Во кошничкаСпореди
1,660.00 ден 1,890.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 190W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18013
 • Боја: бела
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dB
Во кошничкаСпореди
2,090.00 ден 2,380.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 220BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18014
 • Боја : сина
 • LED индикатор
 • Ниво на бучава 77 db
 • Опција за монтирање на ѕид
Во кошничкаСпореди
2,420.00 ден 2,750.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 45GR

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18015
 • Боја: зелена
 • Додатоци за ќош и пајажина
 • Моќност на моторот 1400 W
 • Волумен на вреќичката: 1,5 l
Прочитај повеќеСпореди
2,420.00 ден 2,750.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 45RD

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18016
 • Боја: црвена
 • Додатоци за ќош и пајажина
 • Моќност на моторот 1400 W
 • Волумен на вреќичката: 1,5 l
Прочитај повеќеСпореди
2,420.00 ден 2,750.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 45WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18020
 • Боја: бела
 • Додатоци за ќош и пајажина
 • Моќност на моторот 1400 W
 • Волумен на вреќичката: 1,5 l
Прочитај повеќеСпореди
3,840.00 ден 4,360.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 660 RD

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18024
 • Боја: црвена
 • Додатоци за ќош и пајажина
 • Моќност на моторот 1600 W
 • Волумен на вреќичката: 2 l
Прочитај повеќеСпореди
3,840.00 ден 4,360.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 660 SL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18025
 • Боја: сребрена
 • Додатоци за ќош и пајажина
 • Моќност на моторот 1600 W
 • Волумен на вреќичката: 2 l
Прочитај повеќеСпореди
3,999.00 ден 4,550.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 730GR

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18010
 • Боја: зелена
 • Моќност: 800 W ECO мотор
 • Телескопска цевка
 • Волумен на садот за прашина: 1,5 л
Во кошничкаСпореди
3,999.00 ден 4,550.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 730RD

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18011
 • Боја: црвена
 • Моќност: 800 W ECO мотор
 • Телескопска цевка
 • Волумен на садот за прашина: 1,5 л
Во кошничкаСпореди
4,050.00 ден 4,600.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 770 SL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18026
 • Боја: сребрена
 • Додатоци за ќош и пајажина
 • Моќност на моторот 1800 W
 • Волумен на садот за прашина: 3.5 л
Прочитај повеќеСпореди
6,399.00 ден 7,270.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 7CA

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18028
 • Боја: црна
 • Моќност: 700 W ECO мотор
 • Ниво на бучава: 79 dB
 • Волумен на садот за прашина: 2,5 л
Прочитај повеќеСпореди
4,299.00 ден 4,890.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 900

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18029
 • Боја : кафеава
 • Додатоци за ќош и пајажина
 • Моќност на моторот 2000 W
 • Волумен на садот за прашина: 4,5 l
Во кошничкаСпореди
7,430.00 ден 8,440.00 ден

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17558
 • Површина: 20-40м2
 • Бучавост: 30dB
 • Ниво на филтрирање: 3
 • Брзини на работа: 3
Во кошничкаСпореди
925.00 ден 1,030.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17385
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии

 

Во кошничкаСпореди
1,050.00 ден 1,190.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17386
 • Боја : црна
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
Во кошничкаСпореди
1,050.00 ден 1,190.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 5051WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17387
 • Боја : бела
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
Во кошничкаСпореди
980.00 ден 1,110.00 ден

SENCOR Филтер SHX 004

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17602
 • Заменски филтер за прочистувач за SHA 8400WH
Во кошничкаСпореди
385.00 ден 440.00 ден

SENCOR Хепа филтер SVX 005HF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18034
 • Резервни 2 хепа филтри( влезен и излезен)
 • За правосмукалка SVC 900
 • Може да се пере
 • За повеќекратна употреба
Во кошничкаСпореди
270.00 ден 310.00 ден

SENCOR Хепа филтер SVX 007HF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18035
 • Хепа филтер
 • За правосмукалка SVC 7CA-EUE2
Во кошничкаСпореди
240.00 ден 270.00 ден

SENCOR Хепа филтер SVX 010HF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18036
 • Хепа филтер
 • За правосмукалка SVC 6301VT EU E2
Во кошничкаСпореди
1,880.00 ден 2,140.00 ден

SENCOR Чистач на пареа SSC 3001YL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17871
 • Боја : жолт
 • Одстранува и до 99% бактерии
 • Моќност : 900-1500W
 • Капацитет на резервоар: 350 ml
Во кошничкаСпореди

AEG Одземач на влага LE 16

0 %s од 5
(0)
 • Сила 400W
 • Погоден за одземање на влагата на просторија од 25м2
 • Тежина 15 кг
 • Димензии (В/Ш/Д) 59,5х38х20 см
Шифра: LE 16
17,550.00 ден 19,950.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Меморија за 16 корисници
 • Мери во килокрами
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Шифра: 16926
1,460.00 ден 1,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BKS 4003

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Снага: 6V
 • Капацитет на садод за прашина: 300 ml
 • Еколошки батерии
 • Филтрите можат да се мијат
Шифра: 12082
2,399.00 ден 3,050.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла TDA 1023010

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја :бело/ сина
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2300 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 мл
Шифра: 18180
2,570.00 ден 2,920.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла TDA 1024110

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја :бела/ љубичаста
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2400 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 мл
Шифра: 18181
3,099.00 ден 3,520.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла TDA 102411C

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја :Црна
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2400 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 мл
Шифра: 18182
3,899.00 ден 4,440.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла TDA 2320

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја :бела/лила
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 220 мл
Шифра: 18184
1,899.00 ден 2,180.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла TDA 2329

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја :бела/лила
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 220 мл
Шифра: 18178
2,310.00 ден 2,620.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла TDA 2365

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја :бела/сино-сива
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Прозирен резервоар за вода 290 мл
Шифра: 18188
2,310.00 ден 2,620.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла TDA 2377

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја :бела/сина
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 220 мл
Шифра: 18189
2,780.00 ден 3,160.00 ден Во кошничкаСпореди