Решоа

-13% 1,250.00 ден 1,430.00 ден

KAPPA Плинско решо KP 112

-12% 1,540.00 ден 1,750.00 ден

KAPPA Плинско решо KP 113B

-12% 2,640.00 ден 2,999.00 ден

KONCAR Електрично решо EKA -20LS

-12% 1,580.00 ден 1,790.00 ден

KONCAR Електрично решо EKA 10 LS (145/1000)

-12% 1,630.00 ден 1,850.00 ден

KONCAR Електрично решо EKA 10 LS (145/1500)

-12% 1,720.00 ден 1,950.00 ден

KONCAR Електрично решо EKA 10 LS (180/1500)

-12% 1,720.00 ден 1,950.00 ден

KONCAR Електрично решо EKA10LS.S1815

-21% 2,999.00 ден 3,780.00 ден

KONCAR Решо K4902 B32

-12% 3,130.00 ден 3,550.00 ден

SENCOR Решо SCP 3201 GY

1,370.00 ден1,510.00 ден

ICF Плинско решо 3006

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 2 горилника
– 3600W (1600W+2000W)
– безбедносна заштита за плинот

Select optionsСпореди
1,630.00 ден1,725.00 ден

ICF Плинско решо 3007

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Плинско решо со 3 горилника
– Вкупна сила 4500W
– безбедносна заштита за плинот

Select optionsСпореди
1,250.00 ден 1,430.00 ден

KAPPA Плинско решо KP 112

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19513
 • Плинско решо со 2 горилника
 • Вкупна сила 3450W
 • Емајлирано тело со капак
 • Бела боја
Во кошничкаСпореди
1,540.00 ден 1,750.00 ден

KAPPA Плинско решо KP 113B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19512

– Плинско решо со 3 горилника
– Вкупна сила 4350W
– Емајлирано тело со капак

Во кошничкаСпореди
2,640.00 ден 2,999.00 ден

KONCAR Електрично решо EKA -20LS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13249

– Електрична грејна плоча Ø145 / 1000W
– Електрична грејна плоча Ø180 / 1500W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло

Во кошничкаСпореди
1,580.00 ден 1,790.00 ден

KONCAR Електрично решо EKA 10 LS (145/1000)

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13247

– Електрична грејна плоча Ø145 / 1000W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло
– 1790Заштита од вода

Во кошничкаСпореди
1,630.00 ден 1,850.00 ден

KONCAR Електрично решо EKA 10 LS (145/1500)

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13248

– Електрична грејна плоча Ø145 / 1500W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло
– Заштита од вода

Во кошничкаСпореди
1,720.00 ден 1,950.00 ден

KONCAR Електрично решо EKA 10 LS (180/1500)

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13246

– Електрична грејна плоча Ø180 / 1500W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло
– Заштита од вода

Во кошничкаСпореди
1,720.00 ден 1,950.00 ден

KONCAR Електрично решо EKA10LS.S1815

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19983

– Електрична грејна плоча Ø180 / 1500W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло
– Заштита од вода

Во кошничкаСпореди
2,999.00 ден 3,780.00 ден

KONCAR Решо K4902 B32

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15004
 • 2 горилника
 • Индикаторно светло
 • Моќност од : 2750 W
 • 2 години гаранција
Во кошничкаСпореди
3,130.00 ден 3,550.00 ден

SENCOR Решо SCP 3201 GY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17426
 • Боја: црна
 • Експрес брзо греење за неколку секунди
 • 10 нивоа на температура
 • Моќност 1800 W
Во кошничкаСпореди

ICF Плинско решо 3006

0 %s од 5
(0)

– 2 горилника
– 3600W (1600W+2000W)
– безбедносна заштита за плинот

Шифра: Нема
1,370.00 ден1,510.00 ден Select optionsСпореди

ICF Плинско решо 3007

0 %s од 5
(0)

– Плинско решо со 3 горилника
– Вкупна сила 4500W
– безбедносна заштита за плинот

Шифра: Нема
1,630.00 ден1,725.00 ден Select optionsСпореди

KAPPA Плинско решо KP 112

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Плинско решо со 2 горилника
 • Вкупна сила 3450W
 • Емајлирано тело со капак
 • Бела боја
Шифра: 19513
1,250.00 ден 1,430.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Плинско решо KP 113B

0 %s од 5
(0)
kappa

– Плинско решо со 3 горилника
– Вкупна сила 4350W
– Емајлирано тело со капак

Шифра: 19512
1,540.00 ден 1,750.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електрично решо EKA -20LS

0 %s од 5
(0)
Končar

– Електрична грејна плоча Ø145 / 1000W
– Електрична грејна плоча Ø180 / 1500W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло

Шифра: 13249
2,640.00 ден 2,999.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електрично решо EKA 10 LS (145/1000)

0 %s од 5
(0)
Končar

– Електрична грејна плоча Ø145 / 1000W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло
– 1790Заштита од вода

Шифра: 13247
1,580.00 ден 1,790.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електрично решо EKA 10 LS (145/1500)

0 %s од 5
(0)
Končar

– Електрична грејна плоча Ø145 / 1500W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло
– Заштита од вода

Шифра: 13248
1,630.00 ден 1,850.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електрично решо EKA 10 LS (180/1500)

0 %s од 5
(0)
Končar

– Електрична грејна плоча Ø180 / 1500W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло
– Заштита од вода

Шифра: 13246
1,720.00 ден 1,950.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електрично решо EKA10LS.S1815

0 %s од 5
(0)
Končar

– Електрична грејна плоча Ø180 / 1500W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло
– Заштита од вода

Шифра: 19983
1,720.00 ден 1,950.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Решо K4902 B32

0 %s од 5
(0)
Končar
 • 2 горилника
 • Индикаторно светло
 • Моќност од : 2750 W
 • 2 години гаранција
Шифра: 15004
2,999.00 ден 3,780.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Решо SCP 3201 GY

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црна
 • Експрес брзо греење за неколку секунди
 • 10 нивоа на температура
 • Моќност 1800 W
Шифра: 17426
3,130.00 ден 3,550.00 ден Во кошничкаСпореди

ICF Плинско решо 3006

0 %s од 5
(0)

– 2 горилника
– 3600W (1600W+2000W)
– безбедносна заштита за плинот

1,370.00 ден1,510.00 ден Select optionsСпореди

ICF Плинско решо 3007

0 %s од 5
(0)

– Плинско решо со 3 горилника
– Вкупна сила 4500W
– безбедносна заштита за плинот

1,630.00 ден1,725.00 ден Select optionsСпореди

KAPPA Плинско решо KP 112

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Плинско решо со 2 горилника
 • Вкупна сила 3450W
 • Емајлирано тело со капак
 • Бела боја
1,250.00 ден 1,430.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Плинско решо KP 113B

0 %s од 5
(0)
kappa

– Плинско решо со 3 горилника
– Вкупна сила 4350W
– Емајлирано тело со капак

1,540.00 ден 1,750.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електрично решо EKA -20LS

0 %s од 5
(0)
Končar

– Електрична грејна плоча Ø145 / 1000W
– Електрична грејна плоча Ø180 / 1500W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло

2,640.00 ден 2,999.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електрично решо EKA 10 LS (145/1000)

0 %s од 5
(0)
Končar

– Електрична грејна плоча Ø145 / 1000W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло
– 1790Заштита од вода

1,580.00 ден 1,790.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електрично решо EKA 10 LS (145/1500)

0 %s од 5
(0)
Končar

– Електрична грејна плоча Ø145 / 1500W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло
– Заштита од вода

1,630.00 ден 1,850.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електрично решо EKA 10 LS (180/1500)

0 %s од 5
(0)
Končar

– Електрична грејна плоча Ø180 / 1500W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло
– Заштита од вода

1,720.00 ден 1,950.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електрично решо EKA10LS.S1815

0 %s од 5
(0)
Končar

– Електрична грејна плоча Ø180 / 1500W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло
– Заштита од вода

1,720.00 ден 1,950.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Решо K4902 B32

0 %s од 5
(0)
Končar
 • 2 горилника
 • Индикаторно светло
 • Моќност од : 2750 W
 • 2 години гаранција
2,999.00 ден 3,780.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Решо SCP 3201 GY

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црна
 • Експрес брзо греење за неколку секунди
 • 10 нивоа на температура
 • Моќност 1800 W
3,130.00 ден 3,550.00 ден Во кошничкаСпореди

ICF Плинско решо 3006

0 %s од 5
(0)

– 2 горилника
– 3600W (1600W+2000W)
– безбедносна заштита за плинот

1,370.00 ден1,510.00 ден Select optionsСпореди

ICF Плинско решо 3007

0 %s од 5
(0)

– Плинско решо со 3 горилника
– Вкупна сила 4500W
– безбедносна заштита за плинот

1,630.00 ден1,725.00 ден Select optionsСпореди

KAPPA Плинско решо KP 112

0 %s од 5
(0)
 • Плинско решо со 2 горилника
 • Вкупна сила 3450W
 • Емајлирано тело со капак
 • Бела боја
1,250.00 ден 1,430.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Плинско решо KP 113B

0 %s од 5
(0)

– Плинско решо со 3 горилника
– Вкупна сила 4350W
– Емајлирано тело со капак

1,540.00 ден 1,750.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електрично решо EKA -20LS

0 %s од 5
(0)

– Електрична грејна плоча Ø145 / 1000W
– Електрична грејна плоча Ø180 / 1500W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло

2,640.00 ден 2,999.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електрично решо EKA 10 LS (145/1000)

0 %s од 5
(0)

– Електрична грејна плоча Ø145 / 1000W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло
– 1790Заштита од вода

1,580.00 ден 1,790.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електрично решо EKA 10 LS (145/1500)

0 %s од 5
(0)

– Електрична грејна плоча Ø145 / 1500W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло
– Заштита од вода

1,630.00 ден 1,850.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електрично решо EKA 10 LS (180/1500)

0 %s од 5
(0)

– Електрична грејна плоча Ø180 / 1500W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло
– Заштита од вода

1,720.00 ден 1,950.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електрично решо EKA10LS.S1815

0 %s од 5
(0)

– Електрична грејна плоча Ø180 / 1500W
– Регулација на температура со термостат
– Сигнално светло
– Заштита од вода

1,720.00 ден 1,950.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Решо K4902 B32

0 %s од 5
(0)
 • 2 горилника
 • Индикаторно светло
 • Моќност од : 2750 W
 • 2 години гаранција
2,999.00 ден 3,780.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Решо SCP 3201 GY

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • Експрес брзо греење за неколку секунди
 • 10 нивоа на температура
 • Моќност 1800 W
3,130.00 ден 3,550.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат