Мобилни телефони

-10% 1,299.00 ден 1,450.00 ден

Nokia Мобилен телефон 105 DS

-8% 1,699.00 ден 1,849.00 ден

NOKIA Мобилен телефон 130 DS

-8% 3,499.00 ден 3,800.00 ден

Nokia Мобилен телефон 230 DS Dark Silver

-8% 3,499.00 ден 3,800.00 ден

Nokia Мобилен телефон 230 DS Silver

-8% 9,499.00 ден 10,290.00 ден

Nokia Мобилен телефон 3.1 DS Black

-8% 3,199.00 ден 3,460.00 ден

Nokia Мобилен телефон 3310 3G DS Chaircoal

-8% 8,999.00 ден 9,800.00 ден

Nokia Мобилен телефон 5 DS

-8% 15,999.00 ден 17,300.00 ден

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS Black Copper

-8% 15,999.00 ден 17,300.00 ден

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS White Iron

-7% 22,999.00 ден 24,850.00 ден

Nokia Мобилен телефон 7 Plus Black Copper

-7% 19,999.00 ден 21,600.00 ден

Nokia Мобилен телефон 8 DS Blue

-7% 4,499.00 ден 4,860.00 ден

Nokia Мобилен телефон 8110 4G DS BLACK

-7% 4,499.00 ден 4,860.00 ден

Nokia Мобилен телефон 8110 4G DS Yellow

-13% 13,990.00 ден 16,090.00 ден

SAMSUNG Мобилен телефон A6 DS Black

26,500.00 ден39,990.00 ден

APPLE Мобилен телефон iPhone 7 32GB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја : црна,сребрена,златен,златно розева,мат црна
 • Капацитет: 32GB
 • Оперативен систем : iOS 10
 • 4K видео снимање со 30 fps
Select optionsСпореди
41,990.00 ден54,990.00 ден

APPLE Мобилен телефон iPhone 8

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја :темно сива,сребрена,златен
 • Капацитет: 256GB,64GB
 • Оперативен систем : iOS 11
 • Отпорност на вода и прашина
Select optionsСпореди
50,990.00 ден61,990.00 ден

APPLE Мобилен телефон iPhone 8 Plus

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја : темно сива,златна,сребрена
 • Капацитет: 256GB,64GB
 • Оперативен систем : iOS 11
 • Отпорност на вода и прашина
Select optionsСпореди
65,990.00 ден76,990.00 ден

APPLE Мобилен телефон iPhone X

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја : темно сива,сребрена
 • Капацитет: 64GB,256GB
 • Оперативен систем : iOS
 • TrueDepth камера
Select optionsСпореди
1,299.00 ден 1,450.00 ден

Nokia Мобилен телефон 105 DS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19415
 • Боја: свело сина
 • 4 MB RAM меморија
 • Батерија  до 15 часа
 • FM радио
Во кошничкаСпореди
1,699.00 ден 1,849.00 ден

NOKIA Мобилен телефон 130 DS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16338
 • Боја: црна
 • Bluetooth 3.0
 • 4 MB RAM меморија
 • MicroSD картичка  до 32 GB
Во кошничкаСпореди
3,499.00 ден 3,800.00 ден

Nokia Мобилен телефон 230 DS Dark Silver

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: Темно сива
 • Предна камера 2 MP
 • Задна камера 2 MP
 • Достапно како за еднократна СИМ, така и за двојни СИМ-варијанти
Во кошничкаСпореди
3,499.00 ден 3,800.00 ден

Nokia Мобилен телефон 230 DS Silver

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: Сива
 • Предна камера 2 MP
 • Задна камера 2 MP
 • Достапно како за еднократна СИМ, така и за двојни СИМ-варијанти
Во кошничкаСпореди
9,499.00 ден 10,290.00 ден

Nokia Мобилен телефон 3.1 DS Black

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16340
 • Боја: црна
 • RAM меморија 2GB
 • Оперативен систем Android 8.0 (Oreo)
 • Предна камера 13 MP
Во кошничкаСпореди
3,199.00 ден 3,460.00 ден

Nokia Мобилен телефон 3310 3G DS Chaircoal

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: свело сина
 • 128 MB RAM меморија
 • МicroSD картичка  до 32 GB
 • 2 MP камера со LED блиц
Во кошничкаСпореди
8,999.00 ден 9,800.00 ден

Nokia Мобилен телефон 5 DS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: црна мат
 • 16 GB RAM меморија
 • MicroSD картичка со поддршка до 128 GB
 • Оперативен систем Android Nougat
Во кошничкаСпореди
15,999.00 ден 17,300.00 ден

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS Black Copper

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: црна
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android
 • Внатрешна меморија 32 GB
Во кошничкаСпореди
15,999.00 ден 17,300.00 ден

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS White Iron

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: бела
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android
 • Внатрешна меморија 32 GB
Во кошничкаСпореди
22,999.00 ден 24,850.00 ден

Nokia Мобилен телефон 7 Plus Black Copper

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19437
 • Боја: црна
 • 4 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android 8.1 (Oreo)
 • Внатрешна меморија 64 GB
Во кошничкаСпореди
19,999.00 ден 21,600.00 ден

Nokia Мобилен телефон 8 DS Blue

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: плава
 • 4 GB RAM меморија
 • MicroSD картичка  до 256 GB
 • Оперативен систем Android 7.1.1 (Nougat)
Во кошничкаСпореди
4,499.00 ден 4,860.00 ден

Nokia Мобилен телефон 8110 4G DS BLACK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Бои: црна
 • 512 MB RAM меморија
 • складирање до 4 GB
 • MP камера со LED блиц
Во кошничкаСпореди
4,499.00 ден 4,860.00 ден

Nokia Мобилен телефон 8110 4G DS Yellow

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: жолта
 • 512 MB RAM меморија
 • складирање до 4 GB
 • MP камера со LED блиц
Во кошничкаСпореди
28,130.00 ден 30,380.00 ден

SAMSUNG Мобилен телефон A530 DS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: златен,црн,сив
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем: Android 6.0
 • MicroSD картичка до 32 GB
Select optionsСпореди
19,200.00 ден 20,730.00 ден

SAMSUNG Мобилен телефон A520

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: златен,црн
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем: Android 6.0.16
 • MicroSD картичка  до 32 GB
Select optionsСпореди
13,990.00 ден 16,090.00 ден

SAMSUNG Мобилен телефон A6 DS Black

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: Црна
 • 3 GB RAM
 • Оперативен систем: Android 8.0 Oreo
 • micro SD картичка до 256 GB
Во кошничкаСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 7 32GB

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја : црна,сребрена,златен,златно розева,мат црна
 • Капацитет: 32GB
 • Оперативен систем : iOS 10
 • 4K видео снимање со 30 fps
Шифра: Нема
26,500.00 ден39,990.00 ден Select optionsСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 8

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја :темно сива,сребрена,златен
 • Капацитет: 256GB,64GB
 • Оперативен систем : iOS 11
 • Отпорност на вода и прашина
Шифра: Нема
41,990.00 ден54,990.00 ден Select optionsСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 8 Plus

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја : темно сива,златна,сребрена
 • Капацитет: 256GB,64GB
 • Оперативен систем : iOS 11
 • Отпорност на вода и прашина
Шифра: Нема
50,990.00 ден61,990.00 ден Select optionsСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone X

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја : темно сива,сребрена
 • Капацитет: 64GB,256GB
 • Оперативен систем : iOS
 • TrueDepth камера
Шифра: Нема
65,990.00 ден76,990.00 ден Select optionsСпореди

Nokia Мобилен телефон 105 DS

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: свело сина
 • 4 MB RAM меморија
 • Батерија  до 15 часа
 • FM радио
Шифра: 19415
1,299.00 ден 1,450.00 ден Во кошничкаСпореди

NOKIA Мобилен телефон 130 DS

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна
 • Bluetooth 3.0
 • 4 MB RAM меморија
 • MicroSD картичка  до 32 GB
Шифра: 16338
1,699.00 ден 1,849.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 230 DS Dark Silver

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: Темно сива
 • Предна камера 2 MP
 • Задна камера 2 MP
 • Достапно како за еднократна СИМ, така и за двојни СИМ-варијанти
Шифра: Нема
3,499.00 ден 3,800.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 230 DS Silver

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: Сива
 • Предна камера 2 MP
 • Задна камера 2 MP
 • Достапно како за еднократна СИМ, така и за двојни СИМ-варијанти
Шифра: Нема
3,499.00 ден 3,800.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 3.1 DS Black

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна
 • RAM меморија 2GB
 • Оперативен систем Android 8.0 (Oreo)
 • Предна камера 13 MP
Шифра: 16340
9,499.00 ден 10,290.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 3310 3G DS Chaircoal

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: свело сина
 • 128 MB RAM меморија
 • МicroSD картичка  до 32 GB
 • 2 MP камера со LED блиц
Шифра: Нема
3,199.00 ден 3,460.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 5 DS

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна мат
 • 16 GB RAM меморија
 • MicroSD картичка со поддршка до 128 GB
 • Оперативен систем Android Nougat
Шифра: Нема
8,999.00 ден 9,800.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS Black Copper

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android
 • Внатрешна меморија 32 GB
Шифра: Нема
15,999.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS White Iron

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: бела
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android
 • Внатрешна меморија 32 GB
Шифра: Нема
15,999.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 7 Plus Black Copper

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна
 • 4 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android 8.1 (Oreo)
 • Внатрешна меморија 64 GB
Шифра: 19437
22,999.00 ден 24,850.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 8 DS Blue

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: плава
 • 4 GB RAM меморија
 • MicroSD картичка  до 256 GB
 • Оперативен систем Android 7.1.1 (Nougat)
Шифра: Нема
19,999.00 ден 21,600.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 8110 4G DS BLACK

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Бои: црна
 • 512 MB RAM меморија
 • складирање до 4 GB
 • MP камера со LED блиц
Шифра: Нема
4,499.00 ден 4,860.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 8110 4G DS Yellow

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: жолта
 • 512 MB RAM меморија
 • складирање до 4 GB
 • MP камера со LED блиц
Шифра: Нема
4,499.00 ден 4,860.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон A530 DS

0 %s од 5
(0)
Samsung
 • Боја: златен,црн,сив
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем: Android 6.0
 • MicroSD картичка до 32 GB
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

28,130.00 ден 30,380.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон A520

0 %s од 5
(0)
Samsung
 • Боја: златен,црн
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем: Android 6.0.16
 • MicroSD картичка  до 32 GB
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

19,200.00 ден 20,730.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон A6 DS Black

0 %s од 5
(0)
Samsung
 • Боја: Црна
 • 3 GB RAM
 • Оперативен систем: Android 8.0 Oreo
 • micro SD картичка до 256 GB
Шифра: Нема
13,990.00 ден 16,090.00 ден Во кошничкаСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 7 32GB

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја : црна,сребрена,златен,златно розева,мат црна
 • Капацитет: 32GB
 • Оперативен систем : iOS 10
 • 4K видео снимање со 30 fps
26,500.00 ден39,990.00 ден Select optionsСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 8

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја :темно сива,сребрена,златен
 • Капацитет: 256GB,64GB
 • Оперативен систем : iOS 11
 • Отпорност на вода и прашина
41,990.00 ден54,990.00 ден Select optionsСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 8 Plus

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја : темно сива,златна,сребрена
 • Капацитет: 256GB,64GB
 • Оперативен систем : iOS 11
 • Отпорност на вода и прашина
50,990.00 ден61,990.00 ден Select optionsСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone X

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја : темно сива,сребрена
 • Капацитет: 64GB,256GB
 • Оперативен систем : iOS
 • TrueDepth камера
65,990.00 ден76,990.00 ден Select optionsСпореди

Nokia Мобилен телефон 105 DS

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: свело сина
 • 4 MB RAM меморија
 • Батерија  до 15 часа
 • FM радио
1,299.00 ден 1,450.00 ден Во кошничкаСпореди

NOKIA Мобилен телефон 130 DS

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна
 • Bluetooth 3.0
 • 4 MB RAM меморија
 • MicroSD картичка  до 32 GB
1,699.00 ден 1,849.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 230 DS Dark Silver

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: Темно сива
 • Предна камера 2 MP
 • Задна камера 2 MP
 • Достапно како за еднократна СИМ, така и за двојни СИМ-варијанти
3,499.00 ден 3,800.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 230 DS Silver

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: Сива
 • Предна камера 2 MP
 • Задна камера 2 MP
 • Достапно како за еднократна СИМ, така и за двојни СИМ-варијанти
3,499.00 ден 3,800.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 3.1 DS Black

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна
 • RAM меморија 2GB
 • Оперативен систем Android 8.0 (Oreo)
 • Предна камера 13 MP
9,499.00 ден 10,290.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 3310 3G DS Chaircoal

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: свело сина
 • 128 MB RAM меморија
 • МicroSD картичка  до 32 GB
 • 2 MP камера со LED блиц
3,199.00 ден 3,460.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 5 DS

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна мат
 • 16 GB RAM меморија
 • MicroSD картичка со поддршка до 128 GB
 • Оперативен систем Android Nougat
8,999.00 ден 9,800.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS Black Copper

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android
 • Внатрешна меморија 32 GB
15,999.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS White Iron

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: бела
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android
 • Внатрешна меморија 32 GB
15,999.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 7 Plus Black Copper

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна
 • 4 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android 8.1 (Oreo)
 • Внатрешна меморија 64 GB
22,999.00 ден 24,850.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 8 DS Blue

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: плава
 • 4 GB RAM меморија
 • MicroSD картичка  до 256 GB
 • Оперативен систем Android 7.1.1 (Nougat)
19,999.00 ден 21,600.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 8110 4G DS BLACK

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Бои: црна
 • 512 MB RAM меморија
 • складирање до 4 GB
 • MP камера со LED блиц
4,499.00 ден 4,860.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 8110 4G DS Yellow

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: жолта
 • 512 MB RAM меморија
 • складирање до 4 GB
 • MP камера со LED блиц
4,499.00 ден 4,860.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон A530 DS

0 %s од 5
(0)
Samsung
 • Боја: златен,црн,сив
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем: Android 6.0
 • MicroSD картичка до 32 GB
Достапност:

Нема на залиха

28,130.00 ден 30,380.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон A520

0 %s од 5
(0)
Samsung
 • Боја: златен,црн
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем: Android 6.0.16
 • MicroSD картичка  до 32 GB
Достапност:

Нема на залиха

19,200.00 ден 20,730.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон A6 DS Black

0 %s од 5
(0)
Samsung
 • Боја: Црна
 • 3 GB RAM
 • Оперативен систем: Android 8.0 Oreo
 • micro SD картичка до 256 GB
13,990.00 ден 16,090.00 ден Во кошничкаСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 7 32GB

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна,сребрена,златен,златно розева,мат црна
 • Капацитет: 32GB
 • Оперативен систем : iOS 10
 • 4K видео снимање со 30 fps
26,500.00 ден39,990.00 ден Select optionsСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 8

0 %s од 5
(0)
 • Боја :темно сива,сребрена,златен
 • Капацитет: 256GB,64GB
 • Оперативен систем : iOS 11
 • Отпорност на вода и прашина
41,990.00 ден54,990.00 ден Select optionsСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 8 Plus

0 %s од 5
(0)
 • Боја : темно сива,златна,сребрена
 • Капацитет: 256GB,64GB
 • Оперативен систем : iOS 11
 • Отпорност на вода и прашина
50,990.00 ден61,990.00 ден Select optionsСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone X

0 %s од 5
(0)
 • Боја : темно сива,сребрена
 • Капацитет: 64GB,256GB
 • Оперативен систем : iOS
 • TrueDepth камера
65,990.00 ден76,990.00 ден Select optionsСпореди

Nokia Мобилен телефон 105 DS

0 %s од 5
(0)
 • Боја: свело сина
 • 4 MB RAM меморија
 • Батерија  до 15 часа
 • FM радио
1,299.00 ден 1,450.00 ден Во кошничкаСпореди

NOKIA Мобилен телефон 130 DS

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • Bluetooth 3.0
 • 4 MB RAM меморија
 • MicroSD картичка  до 32 GB
1,699.00 ден 1,849.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 230 DS Dark Silver

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Темно сива
 • Предна камера 2 MP
 • Задна камера 2 MP
 • Достапно како за еднократна СИМ, така и за двојни СИМ-варијанти
3,499.00 ден 3,800.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 230 DS Silver

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Сива
 • Предна камера 2 MP
 • Задна камера 2 MP
 • Достапно како за еднократна СИМ, така и за двојни СИМ-варијанти
3,499.00 ден 3,800.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 3.1 DS Black

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • RAM меморија 2GB
 • Оперативен систем Android 8.0 (Oreo)
 • Предна камера 13 MP
9,499.00 ден 10,290.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 3310 3G DS Chaircoal

0 %s од 5
(0)
 • Боја: свело сина
 • 128 MB RAM меморија
 • МicroSD картичка  до 32 GB
 • 2 MP камера со LED блиц
3,199.00 ден 3,460.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 5 DS

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна мат
 • 16 GB RAM меморија
 • MicroSD картичка со поддршка до 128 GB
 • Оперативен систем Android Nougat
8,999.00 ден 9,800.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS Black Copper

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android
 • Внатрешна меморија 32 GB
15,999.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS White Iron

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android
 • Внатрешна меморија 32 GB
15,999.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 7 Plus Black Copper

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • 4 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android 8.1 (Oreo)
 • Внатрешна меморија 64 GB
22,999.00 ден 24,850.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 8 DS Blue

0 %s од 5
(0)
 • Боја: плава
 • 4 GB RAM меморија
 • MicroSD картичка  до 256 GB
 • Оперативен систем Android 7.1.1 (Nougat)
19,999.00 ден 21,600.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 8110 4G DS BLACK

0 %s од 5
(0)
 • Бои: црна
 • 512 MB RAM меморија
 • складирање до 4 GB
 • MP камера со LED блиц
4,499.00 ден 4,860.00 ден Во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 8110 4G DS Yellow

0 %s од 5
(0)
 • Боја: жолта
 • 512 MB RAM меморија
 • складирање до 4 GB
 • MP камера со LED блиц
4,499.00 ден 4,860.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон A530 DS

0 %s од 5
(0)
 • Боја: златен,црн,сив
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем: Android 6.0
 • MicroSD картичка до 32 GB
28,130.00 ден 30,380.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон A520

0 %s од 5
(0)
 • Боја: златен,црн
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем: Android 6.0.16
 • MicroSD картичка  до 32 GB
19,200.00 ден 20,730.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон A6 DS Black

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црна
 • 3 GB RAM
 • Оперативен систем: Android 8.0 Oreo
 • micro SD картичка до 256 GB
13,990.00 ден 16,090.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ