Разладна техника подкатегории

Разладна техника

196,900.00 ден 223,750.00 ден

BOSCH Фрижидер KAG 93AIEP

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • No frost , Vita fresh plus
 • Енергетска класа: E
 • Боја: Инокс, Antifingerprint
 • Лед во коцкиПрочитај повеќеСпореди
22,990.00 ден 26,600.00 ден

CANDY Фрижидер за вино CWC 154 EEL / N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– SMART Фрижидер за вино – вински ормар
– Црна боја
– Капацитет 41 шишиња
– Една зона на ладење


Во кошничкаСпореди
9,400.00 ден 10,400.00 ден

FAVORIT Фрижидер без комора L 1002N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензии в/ш/д 82,1/48/50 cm
– Волумен 91/89 l
– Енергетска класа F
– Боја бела


Во кошничкаСпореди
9,400.00 ден 10,400.00 ден

FAVORIT Фрижидер со една врата R 1001N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензии в/ш/д 82,1/48/50 cm
– Волумен бруто 91 l / нето 88 l
– Ладилник/Замрзнувач нето волумен 73/8 l
– Енергетска класа F


Во кошничкаСпореди
10,990.00 ден 12,640.00 ден

GORENJE Замрзнувач FH10FPW

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа A+
– 4 фиксни ногарки
– Број на ѕвездички 4
– Вкупен нето капацитет 95 l


Прочитај повеќеСпореди
21,490.00 ден 24,710.00 ден

GORENJE Замрзнувач FH401CW

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+
– Врата: Метална врата
– Шарка на вратата: Самозатварачка врата
– Ногарки: 4


Во кошничкаСпореди
23,990.00 ден 27,590.00 ден

GORENJE Замрзнувач FH451CW

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+
– Врата: Метална врата
– Шарка на вратата: Самозатварачка врата
– Ногарки: 4


Во кошничкаСпореди
27,990.00 ден 32,200.00 ден

HAIER Фрижидер за вино WS 46 GDBE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20130-1

– Енергетска класа: B
– Touch controls
– Димензии:127x50x56cm


Прочитај повеќеСпореди
16,490.00 ден 18,730.00 ден

KONCAR Замрзнувач L 55173BM

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Вкупен волумен: 160 l
– Димензии ВхШхД: 142x55x55 cm
– Рачно одмрзнување
– Регулација на температура


Во кошничкаСпореди
12,590.00 ден 14,300.00 ден

KONCAR Замрзнувач L 5591BH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Бела боја
– Вкупен корисен волумен: 91 l
– Димензии ВхШхД: 85x55x58 cm
– Рачно одмрзнување


Во кошничкаСпореди
29,660.00 ден 33,700.00 ден

KONCAR Замрзнувач L 60273NFEBM

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Вкупен волумен: 273 l
– Димензии ВхШхД: 185×59,5×61,8 cm
– No Frost: +
– Надворешен дисплеј


Во кошничкаСпореди
11,230.00 ден 12,760.00 ден

KONCAR Замрзнувач L1A 48 112.BFN

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Вкупен корисен волумен: 64 l
– Димензии ВхШхД: 82x48x51 cm
– Рачно одмрзнување
– Регулација на температура


Во кошничкаСпореди
18,740.00 ден 21,290.00 ден

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BSN

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Бела боја
– Енергетска класа: F
– Бруто запремнина на замрзнувачот: 210 (L)
– Нето запремнина на замрзнувач: 187 l


Во кошничкаСпореди
14,290.00 ден 16,240.00 ден

KONCAR Замрзнувач LHV1A 200BM

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја: Бела
– Вкупен корисен волумен: 198 l
– Димензии ВхШхД: 85×81,2×55 cm
– Рачно одмрзнување


Во кошничкаСпореди
19,580.00 ден 22,250.00 ден

KONCAR Замрзнувач LV1A 300BMN

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја: Бела
– Вкупен корисен волумен: 290 l
– Димензии ВхШхД: 85×111,5×67 cm
– Рачно одмрзнување


Во кошничкаСпореди
6,760.00 ден 7,680.00 ден

KONCAR ладилник мини бар H 4845BM

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Вкупен корисен волумен: 43 l
– Димензии ВхШхД: 49,2×47,2×45 cm
– Рачно одмрзнување
– Регулација на температура


Во кошничкаСпореди
9,430.00 ден 10,720.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BFN

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Бела боја
– Вкупна корисна запремина 91 l
– Осветлена внатрешност
– Енергетска класа: F


Во кошничкаСпореди
5,990.00 ден 6,890.00 ден

MUHLER Ладилник мини бар MB51WF

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: F
– Вкупен волумен: 41 l
– Годишна потрошувачка на енергија: 99 kWh
– Бучава:39 dB(A)


Во кошничкаСпореди
17,990.00 ден 20,700.00 ден

TESLA Замрзнувач RH 2950M1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Висина: 85 cm
– Ширина: 111,5 cm
– Рачно одмрзнување
– Нето волумен: 290 l


Во кошничкаСпореди
6,900.00 ден 7,940.00 ден

VIVAX Ладилник мини бар MF-45

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Нето зафатнина на ладилникот 41 l
– Нето зафатнина на замрзнувачот 4 l
– Eнергетска класа A+
– Димензии (ШxВxД) 45 x 49,2 x 47,2cm


Во кошничкаСпореди

BOSCH Фрижидер KAG 93AIEP

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • No frost , Vita fresh plus
 • Енергетска класа: E
 • Боја: Инокс, Antifingerprint
 • Лед во коцкиШифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

196,900.00 ден 223,750.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Фрижидер за вино CWC 154 EEL / N

0 %s од 5
(0)
Candy

– SMART Фрижидер за вино – вински ормар
– Црна боја
– Капацитет 41 шишиња
– Една зона на ладење


Шифра: Нема
22,990.00 ден 26,600.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Фрижидер без комора L 1002N

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Димензии в/ш/д 82,1/48/50 cm
– Волумен 91/89 l
– Енергетска класа F
– Боја бела


Шифра: Нема
9,400.00 ден 10,400.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Фрижидер со една врата R 1001N

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Димензии в/ш/д 82,1/48/50 cm
– Волумен бруто 91 l / нето 88 l
– Ладилник/Замрзнувач нето волумен 73/8 l
– Енергетска класа F


Шифра: Нема
9,400.00 ден 10,400.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FH10FPW

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа A+
– 4 фиксни ногарки
– Број на ѕвездички 4
– Вкупен нето капацитет 95 l


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

10,990.00 ден 12,640.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Замрзнувач FH401CW

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Врата: Метална врата
– Шарка на вратата: Самозатварачка врата
– Ногарки: 4


Шифра: Нема
21,490.00 ден 24,710.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FH451CW

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Врата: Метална врата
– Шарка на вратата: Самозатварачка врата
– Ногарки: 4


Шифра: Нема
23,990.00 ден 27,590.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Фрижидер за вино WS 46 GDBE

0 %s од 5
(0)
Haier

– Енергетска класа: B
– Touch controls
– Димензии:127x50x56cm


Шифра: 20130-1
Достапност:

Нема на залиха

27,990.00 ден 32,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Замрзнувач L 55173BM

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 160 l
– Димензии ВхШхД: 142x55x55 cm
– Рачно одмрзнување
– Регулација на температура


Шифра: Нема
16,490.00 ден 18,730.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач L 5591BH

0 %s од 5
(0)
Končar

– Бела боја
– Вкупен корисен волумен: 91 l
– Димензии ВхШхД: 85x55x58 cm
– Рачно одмрзнување


Шифра: Нема
12,590.00 ден 14,300.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач L 60273NFEBM

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 273 l
– Димензии ВхШхД: 185×59,5×61,8 cm
– No Frost: +
– Надворешен дисплеј


Шифра: Нема
29,660.00 ден 33,700.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач L1A 48 112.BFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен корисен волумен: 64 l
– Димензии ВхШхД: 82x48x51 cm
– Рачно одмрзнување
– Регулација на температура


Шифра: Нема
11,230.00 ден 12,760.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BSN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Бела боја
– Енергетска класа: F
– Бруто запремнина на замрзнувачот: 210 (L)
– Нето запремнина на замрзнувач: 187 l


Шифра: Нема
18,740.00 ден 21,290.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач LHV1A 200BM

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: Бела
– Вкупен корисен волумен: 198 l
– Димензии ВхШхД: 85×81,2×55 cm
– Рачно одмрзнување


Шифра: Нема
14,290.00 ден 16,240.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач LV1A 300BMN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: Бела
– Вкупен корисен волумен: 290 l
– Димензии ВхШхД: 85×111,5×67 cm
– Рачно одмрзнување


Шифра: Нема
19,580.00 ден 22,250.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR ладилник мини бар H 4845BM

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен корисен волумен: 43 l
– Димензии ВхШхД: 49,2×47,2×45 cm
– Рачно одмрзнување
– Регулација на температура


Шифра: Нема
6,760.00 ден 7,680.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Бела боја
– Вкупна корисна запремина 91 l
– Осветлена внатрешност
– Енергетска класа: F


Шифра: Нема
9,430.00 ден 10,720.00 ден Во кошничкаСпореди

MUHLER Ладилник мини бар MB51WF

0 %s од 5
(0)
Muhler

– Енергетска класа: F
– Вкупен волумен: 41 l
– Годишна потрошувачка на енергија: 99 kWh
– Бучава:39 dB(A)


Шифра: Нема
5,990.00 ден 6,890.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Замрзнувач RH 2950M1

0 %s од 5
(0)
Tesla

– Висина: 85 cm
– Ширина: 111,5 cm
– Рачно одмрзнување
– Нето волумен: 290 l


Шифра: Нема
17,990.00 ден 20,700.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Ладилник мини бар MF-45

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Нето зафатнина на ладилникот 41 l
– Нето зафатнина на замрзнувачот 4 l
– Eнергетска класа A+
– Димензии (ШxВxД) 45 x 49,2 x 47,2cm


Шифра: Нема
6,900.00 ден 7,940.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фрижидер KAG 93AIEP

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • No frost , Vita fresh plus
 • Енергетска класа: E
 • Боја: Инокс, Antifingerprint
 • Лед во коцкиДостапност:

Нема на залиха

196,900.00 ден 223,750.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Фрижидер за вино CWC 154 EEL / N

0 %s од 5
(0)
Candy

– SMART Фрижидер за вино – вински ормар
– Црна боја
– Капацитет 41 шишиња
– Една зона на ладење


22,990.00 ден 26,600.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Фрижидер без комора L 1002N

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Димензии в/ш/д 82,1/48/50 cm
– Волумен 91/89 l
– Енергетска класа F
– Боја бела


9,400.00 ден 10,400.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Фрижидер со една врата R 1001N

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Димензии в/ш/д 82,1/48/50 cm
– Волумен бруто 91 l / нето 88 l
– Ладилник/Замрзнувач нето волумен 73/8 l
– Енергетска класа F


9,400.00 ден 10,400.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FH10FPW

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа A+
– 4 фиксни ногарки
– Број на ѕвездички 4
– Вкупен нето капацитет 95 l


Достапност:

Нема на залиха

10,990.00 ден 12,640.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Замрзнувач FH401CW

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Врата: Метална врата
– Шарка на вратата: Самозатварачка врата
– Ногарки: 4


21,490.00 ден 24,710.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FH451CW

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Врата: Метална врата
– Шарка на вратата: Самозатварачка врата
– Ногарки: 4


23,990.00 ден 27,590.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Фрижидер за вино WS 46 GDBE

0 %s од 5
(0)
Haier

– Енергетска класа: B
– Touch controls
– Димензии:127x50x56cm


Достапност:

Нема на залиха

27,990.00 ден 32,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Замрзнувач L 55173BM

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 160 l
– Димензии ВхШхД: 142x55x55 cm
– Рачно одмрзнување
– Регулација на температура


16,490.00 ден 18,730.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач L 5591BH

0 %s од 5
(0)
Končar

– Бела боја
– Вкупен корисен волумен: 91 l
– Димензии ВхШхД: 85x55x58 cm
– Рачно одмрзнување


12,590.00 ден 14,300.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач L 60273NFEBM

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 273 l
– Димензии ВхШхД: 185×59,5×61,8 cm
– No Frost: +
– Надворешен дисплеј


29,660.00 ден 33,700.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач L1A 48 112.BFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен корисен волумен: 64 l
– Димензии ВхШхД: 82x48x51 cm
– Рачно одмрзнување
– Регулација на температура


11,230.00 ден 12,760.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BSN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Бела боја
– Енергетска класа: F
– Бруто запремнина на замрзнувачот: 210 (L)
– Нето запремнина на замрзнувач: 187 l


18,740.00 ден 21,290.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач LHV1A 200BM

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: Бела
– Вкупен корисен волумен: 198 l
– Димензии ВхШхД: 85×81,2×55 cm
– Рачно одмрзнување


14,290.00 ден 16,240.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач LV1A 300BMN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: Бела
– Вкупен корисен волумен: 290 l
– Димензии ВхШхД: 85×111,5×67 cm
– Рачно одмрзнување


19,580.00 ден 22,250.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR ладилник мини бар H 4845BM

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен корисен волумен: 43 l
– Димензии ВхШхД: 49,2×47,2×45 cm
– Рачно одмрзнување
– Регулација на температура


6,760.00 ден 7,680.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Бела боја
– Вкупна корисна запремина 91 l
– Осветлена внатрешност
– Енергетска класа: F


9,430.00 ден 10,720.00 ден Во кошничкаСпореди

MUHLER Ладилник мини бар MB51WF

0 %s од 5
(0)
Muhler

– Енергетска класа: F
– Вкупен волумен: 41 l
– Годишна потрошувачка на енергија: 99 kWh
– Бучава:39 dB(A)


5,990.00 ден 6,890.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Замрзнувач RH 2950M1

0 %s од 5
(0)
Tesla

– Висина: 85 cm
– Ширина: 111,5 cm
– Рачно одмрзнување
– Нето волумен: 290 l


17,990.00 ден 20,700.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Ладилник мини бар MF-45

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Нето зафатнина на ладилникот 41 l
– Нето зафатнина на замрзнувачот 4 l
– Eнергетска класа A+
– Димензии (ШxВxД) 45 x 49,2 x 47,2cm


6,900.00 ден 7,940.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фрижидер KAG 93AIEP

0 %s од 5
(0)
 • No frost , Vita fresh plus
 • Енергетска класа: E
 • Боја: Инокс, Antifingerprint
 • Лед во коцки196,900.00 ден 223,750.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Фрижидер за вино CWC 154 EEL / N

0 %s од 5
(0)

– SMART Фрижидер за вино – вински ормар
– Црна боја
– Капацитет 41 шишиња
– Една зона на ладење


22,990.00 ден 26,600.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Фрижидер без комора L 1002N

0 %s од 5
(0)

– Димензии в/ш/д 82,1/48/50 cm
– Волумен 91/89 l
– Енергетска класа F
– Боја бела


9,400.00 ден 10,400.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Фрижидер со една врата R 1001N

0 %s од 5
(0)

– Димензии в/ш/д 82,1/48/50 cm
– Волумен бруто 91 l / нето 88 l
– Ладилник/Замрзнувач нето волумен 73/8 l
– Енергетска класа F


9,400.00 ден 10,400.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FH10FPW

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа A+
– 4 фиксни ногарки
– Број на ѕвездички 4
– Вкупен нето капацитет 95 l


10,990.00 ден 12,640.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Замрзнувач FH401CW

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+
– Врата: Метална врата
– Шарка на вратата: Самозатварачка врата
– Ногарки: 4


21,490.00 ден 24,710.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FH451CW

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+
– Врата: Метална врата
– Шарка на вратата: Самозатварачка врата
– Ногарки: 4


23,990.00 ден 27,590.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Фрижидер за вино WS 46 GDBE

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: B
– Touch controls
– Димензии:127x50x56cm


27,990.00 ден 32,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Замрзнувач L 55173BM

0 %s од 5
(0)

– Вкупен волумен: 160 l
– Димензии ВхШхД: 142x55x55 cm
– Рачно одмрзнување
– Регулација на температура


16,490.00 ден 18,730.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач L 5591BH

0 %s од 5
(0)

– Бела боја
– Вкупен корисен волумен: 91 l
– Димензии ВхШхД: 85x55x58 cm
– Рачно одмрзнување


12,590.00 ден 14,300.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач L 60273NFEBM

0 %s од 5
(0)

– Вкупен волумен: 273 l
– Димензии ВхШхД: 185×59,5×61,8 cm
– No Frost: +
– Надворешен дисплеј


29,660.00 ден 33,700.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач L1A 48 112.BFN

0 %s од 5
(0)

– Вкупен корисен волумен: 64 l
– Димензии ВхШхД: 82x48x51 cm
– Рачно одмрзнување
– Регулација на температура


11,230.00 ден 12,760.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BSN

0 %s од 5
(0)

– Бела боја
– Енергетска класа: F
– Бруто запремнина на замрзнувачот: 210 (L)
– Нето запремнина на замрзнувач: 187 l


18,740.00 ден 21,290.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач LHV1A 200BM

0 %s од 5
(0)

– Боја: Бела
– Вкупен корисен волумен: 198 l
– Димензии ВхШхД: 85×81,2×55 cm
– Рачно одмрзнување


14,290.00 ден 16,240.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач LV1A 300BMN

0 %s од 5
(0)

– Боја: Бела
– Вкупен корисен волумен: 290 l
– Димензии ВхШхД: 85×111,5×67 cm
– Рачно одмрзнување


19,580.00 ден 22,250.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR ладилник мини бар H 4845BM

0 %s од 5
(0)

– Вкупен корисен волумен: 43 l
– Димензии ВхШхД: 49,2×47,2×45 cm
– Рачно одмрзнување
– Регулација на температура


6,760.00 ден 7,680.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BFN

0 %s од 5
(0)

– Бела боја
– Вкупна корисна запремина 91 l
– Осветлена внатрешност
– Енергетска класа: F


9,430.00 ден 10,720.00 ден Во кошничкаСпореди

MUHLER Ладилник мини бар MB51WF

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: F
– Вкупен волумен: 41 l
– Годишна потрошувачка на енергија: 99 kWh
– Бучава:39 dB(A)


5,990.00 ден 6,890.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Замрзнувач RH 2950M1

0 %s од 5
(0)

– Висина: 85 cm
– Ширина: 111,5 cm
– Рачно одмрзнување
– Нето волумен: 290 l


17,990.00 ден 20,700.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Ладилник мини бар MF-45

0 %s од 5
(0)

– Нето зафатнина на ладилникот 41 l
– Нето зафатнина на замрзнувачот 4 l
– Eнергетска класа A+
– Димензии (ШxВxД) 45 x 49,2 x 47,2cm


6,900.00 ден 7,940.00 ден Во кошничкаСпореди

Showing 1–20 of 52 results