Климатизери подкатегории

Климатизери

-12% 21,990.00 ден 24,880.00 ден

AUX Инвертер клима 12ASW-H12E4/LPR1DI

-10% 30,260.00 ден 33,630.00 ден

AUX Климатизери ASW-H24B4

-10% 22,390.00 ден 24,900.00 ден

AUX Климатизери 18ASW-H18E1A4/FCRI

-10% 32,520.00 ден 36,130.00 ден

AUX Климатизери 18ASW-H18Q4/LPR1DI

Разгледај ја листата
-10% 44,390.00 ден 49,320.00 ден

AUX Климатизери 24ASW-H24F4/LPR1DI

-10% 15,520.00 ден 17,250.00 ден

AUX Климатизери ASW – H12F4/FCRI

-10% 83,250.00 ден 92,500.00 ден

AUX Стоечка клима ASF-H 48A5/UR1-6

-10% 54,590.00 ден 60,600.00 ден

AUX Стоечка клима ASF-H24A4/AHAR1DI-EU

-11% 33,000.00 ден 36,960.00 ден

Bosch Климатизери RAC 8000 12000BTU

-11% 48,500.00 ден 54,320.00 ден

Bosch Климатизери RAC 8000 18000BTU

-11% 31,200.00 ден 34,950.00 ден

Bosch Климатизери RAC 8000 9000BTU

-10% 39,138.00 ден 43,480.00 ден

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV025M

-10% 42,075.00 ден 46,750.00 ден

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV035M

-10% 61,987.00 ден 68,900.00 ден

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV050M

-10% 72,776.00 ден 80,862.00 ден

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV060M

-12% 31,500.00 ден 35,800.00 ден

Carrier Климатизери iPlus 42QHC009DS

-10% 33,300.00 ден 37,000.00 ден

Carrier Климатизери iPlus 42QHC012DS

-10% 49,162.00 ден 54,625.00 ден

Carrier Климатизери iPlus 42QHC018DS

-12% 58,729.00 ден 66,737.00 ден

Carrier Климатизери iPlus 42QHC024DS

-12% 37,609.00 ден 42,737.00 ден

Haier Климатизери AQUA 09

21,990.00 ден 24,880.00 ден

AUX Инвертер клима 12ASW-H12E4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11827

– LED дисплеј
– Опсег на работа: -15°C до 46°C
– Еколошки фреон R410A
– Циркулација на воздухот: 520 m³/h
– Препорачана површина: 35m² – 40m²

Во кошничкаСпореди
30,260.00 ден 33,630.00 ден

AUX Климатизери ASW-H24B4

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11832
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет на ладење: 7000 W
 • Капацитет на греење: 7300 W
 • Циркулација на воздухот: 1150 m3/h
Прочитај повеќеСпореди
22,390.00 ден 24,900.00 ден

AUX Климатизери 18ASW-H18E1A4/FCRI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11830
 • Енергетска класа: A
 • Ладење: Капацитет: 5,400 W
 • Греење: Капацитет: 5,500 W
 • Тежина: 11kg
Прочитај повеќеСпореди
32,520.00 ден 36,130.00 ден

AUX Климатизери 18ASW-H18Q4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11831
 • LED дисплеј
 • Ладење:5,500W
 • Blue Fin – кондензаторска технологија
 • Циркулација на воздухот: 850 m3/h
Во кошничкаСпореди
Разгледај ја листата
44,390.00 ден 49,320.00 ден

AUX Климатизери 24ASW-H24F4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11833
 • LED дисплеј
 • Ладење:7,000W
 • Blue Fin – кондензаторска технологија
 • Циркулација на воздухот: 450 m3/h
Во кошничкаСпореди
15,520.00 ден 17,250.00 ден

AUX Климатизери ASW – H12F4/FCRI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11828
 • Енергетска класа: A
 • Ладење: Капацитет: 3,700 W
 • Греење: Капацитет: 3,800 W
 • Тежина: 10kg
Во кошничкаСпореди
83,250.00 ден 92,500.00 ден

AUX Стоечка клима ASF-H 48A5/UR1-6

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11816
 • Моќност на ладење: 14000 W
 • Циркулација на воздухот: 35 m3/h
 • Далечински управувач
 • Режим на вентилација на свеж воздух
Во кошничкаСпореди
54,590.00 ден 60,600.00 ден

AUX Стоечка клима ASF-H24A4/AHAR1DI-EU

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11816-1

– Ладење: 7.4 KW
– Греење: 9.5 KW
– Фреон: R 410 A
– Проок на воздух: 1200 m³ / h

Во кошничкаСпореди
33,000.00 ден 36,960.00 ден

Bosch Климатизери RAC 8000 12000BTU

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа на греење: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 3.5 kW
 • Капацитет на греење: 3,5 kW
 • Греење и ладење при температура -15 до +50
Во кошничкаСпореди
48,500.00 ден 54,320.00 ден

Bosch Климатизери RAC 8000 18000BTU

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа на греење: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 2.7 kW
 • Капацитет на греење: 2.90 kW
 • Греење и ладење при температура -15 до +50
Во кошничкаСпореди
31,200.00 ден 34,950.00 ден

Bosch Климатизери RAC 8000 9000BTU

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа на греење: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 2.7 kW
 • Капацитет на греење: 2.90 kW
 • Греење и ладење при температура -15 до +50
Во кошничкаСпореди
39,138.00 ден 43,480.00 ден

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV025M

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11130
 • EQV модел
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: А / А
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,5(1,2 ÷ 3,0)/3,2(0,9 ÷ 3,5)
Во кошничкаСпореди
42,075.00 ден 46,750.00 ден

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV035M

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19471
 • EQV модел
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: А / А
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,5(1,1 ÷ 4,0)4,2(0,9 ÷ 5,0)
Во кошничкаСпореди
61,987.00 ден 68,900.00 ден

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV050M

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19472
 • EQV модел
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: А / А
 • Капацитет-ладење/греење (kW):5,0(1,1 ÷ 6,0)/5,8(0,8 ÷ 6,3)
Во кошничкаСпореди
72,776.00 ден 80,862.00 ден

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV060M

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19473
 • EQV модел
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: А / А
 • Капацитет-ладење/греење (kW):6,0(1,2 ÷ 6,7)/7,0(1,0 ÷ 7,5)
Во кошничкаСпореди
31,500.00 ден 35,800.00 ден

Carrier Климатизери iPlus 42QHC009DS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19474
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:А / А
 • Wi-Fi можност за управување
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,7(0,5 ÷ 3,5)/2,9(0,6 ÷ 3,8)
Во кошничкаСпореди
33,300.00 ден 37,000.00 ден

Carrier Климатизери iPlus 42QHC012DS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11132
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:А / А
 • Wi-Fi можност за управување
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,5(0,5 ÷ 3,8)/3,8(0,6 ÷ 4,2)
Прочитај повеќеСпореди
49,162.00 ден 54,625.00 ден

Carrier Климатизери iPlus 42QHC018DS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11133
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:А / А
 • Wi-Fi можност за управување
 • Капацитет-ладење/греење (kW):5,2(0,8 ÷ 5,8)/5,5(1,0 ÷ 6,0)
Прочитај повеќеСпореди
58,729.00 ден 66,737.00 ден

Carrier Климатизери iPlus 42QHC024DS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19475
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:А / А
 • Wi-Fi можност за управување
 • Капацитет-ладење/греење (kW):6,4(1,4 ÷ 6,6)/7,0(1,5 ÷ 7,0)
Во кошничкаСпореди
37,609.00 ден 42,737.00 ден

Haier Климатизери AQUA 09

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19477
 • Енергетска класа на ладење / греење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,63 (1,3 ÷ 3,0) / 2,70 (1,4 ÷ 3,2)
Во кошничкаСпореди

AUX Инвертер клима 12ASW-H12E4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
AUX

– LED дисплеј
– Опсег на работа: -15°C до 46°C
– Еколошки фреон R410A
– Циркулација на воздухот: 520 m³/h
– Препорачана површина: 35m² – 40m²

Шифра: 11827
21,990.00 ден 24,880.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Климатизери ASW-H24B4

0 %s од 5
(0)
AUX
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет на ладење: 7000 W
 • Капацитет на греење: 7300 W
 • Циркулација на воздухот: 1150 m3/h
Шифра: 11832
Достапност:

Нема на залиха

30,260.00 ден 33,630.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AUX Климатизери 18ASW-H18E1A4/FCRI

0 %s од 5
(0)
AUX
 • Енергетска класа: A
 • Ладење: Капацитет: 5,400 W
 • Греење: Капацитет: 5,500 W
 • Тежина: 11kg
Шифра: 11830
Достапност:

Нема на залиха

22,390.00 ден 24,900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AUX Климатизери 18ASW-H18Q4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
AUX
 • LED дисплеј
 • Ладење:5,500W
 • Blue Fin – кондензаторска технологија
 • Циркулација на воздухот: 850 m3/h
Шифра: 11831
32,520.00 ден 36,130.00 ден Во кошничкаСпореди
Разгледај ја листата

AUX Климатизери 24ASW-H24F4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
AUX
 • LED дисплеј
 • Ладење:7,000W
 • Blue Fin – кондензаторска технологија
 • Циркулација на воздухот: 450 m3/h
Шифра: 11833
44,390.00 ден 49,320.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Климатизери ASW – H12F4/FCRI

0 %s од 5
(0)
AUX
 • Енергетска класа: A
 • Ладење: Капацитет: 3,700 W
 • Греење: Капацитет: 3,800 W
 • Тежина: 10kg
Шифра: 11828
15,520.00 ден 17,250.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Стоечка клима ASF-H 48A5/UR1-6

0 %s од 5
(0)
AUX
 • Моќност на ладење: 14000 W
 • Циркулација на воздухот: 35 m3/h
 • Далечински управувач
 • Режим на вентилација на свеж воздух
Шифра: 11816
83,250.00 ден 92,500.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Стоечка клима ASF-H24A4/AHAR1DI-EU

0 %s од 5
(0)
AUX

– Ладење: 7.4 KW
– Греење: 9.5 KW
– Фреон: R 410 A
– Проок на воздух: 1200 m³ / h

Шифра: 11816-1
54,590.00 ден 60,600.00 ден Во кошничкаСпореди

Bosch Климатизери RAC 8000 12000BTU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа на греење: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 3.5 kW
 • Капацитет на греење: 3,5 kW
 • Греење и ладење при температура -15 до +50
Шифра: Нема
33,000.00 ден 36,960.00 ден Во кошничкаСпореди

Bosch Климатизери RAC 8000 18000BTU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа на греење: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 2.7 kW
 • Капацитет на греење: 2.90 kW
 • Греење и ладење при температура -15 до +50
Шифра: Нема
48,500.00 ден 54,320.00 ден Во кошничкаСпореди

Bosch Климатизери RAC 8000 9000BTU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа на греење: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 2.7 kW
 • Капацитет на греење: 2.90 kW
 • Греење и ладење при температура -15 до +50
Шифра: Нема
31,200.00 ден 34,950.00 ден Во кошничкаСпореди

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV025M

0 %s од 5
(0)
Carrier
 • EQV модел
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: А / А
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,5(1,2 ÷ 3,0)/3,2(0,9 ÷ 3,5)
Шифра: 11130
39,138.00 ден 43,480.00 ден Во кошничкаСпореди

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV035M

0 %s од 5
(0)
Carrier
 • EQV модел
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: А / А
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,5(1,1 ÷ 4,0)4,2(0,9 ÷ 5,0)
Шифра: 19471
42,075.00 ден 46,750.00 ден Во кошничкаСпореди

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV050M

0 %s од 5
(0)
Carrier
 • EQV модел
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: А / А
 • Капацитет-ладење/греење (kW):5,0(1,1 ÷ 6,0)/5,8(0,8 ÷ 6,3)
Шифра: 19472
61,987.00 ден 68,900.00 ден Во кошничкаСпореди

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV060M

0 %s од 5
(0)
Carrier
 • EQV модел
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: А / А
 • Капацитет-ладење/греење (kW):6,0(1,2 ÷ 6,7)/7,0(1,0 ÷ 7,5)
Шифра: 19473
72,776.00 ден 80,862.00 ден Во кошничкаСпореди

Carrier Климатизери iPlus 42QHC009DS

0 %s од 5
(0)
Carrier
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:А / А
 • Wi-Fi можност за управување
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,7(0,5 ÷ 3,5)/2,9(0,6 ÷ 3,8)
Шифра: 19474
31,500.00 ден 35,800.00 ден Во кошничкаСпореди

Carrier Климатизери iPlus 42QHC012DS

0 %s од 5
(0)
Carrier
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:А / А
 • Wi-Fi можност за управување
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,5(0,5 ÷ 3,8)/3,8(0,6 ÷ 4,2)
Шифра: 11132
Достапност:

Нема на залиха

33,300.00 ден 37,000.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Carrier Климатизери iPlus 42QHC018DS

0 %s од 5
(0)
Carrier
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:А / А
 • Wi-Fi можност за управување
 • Капацитет-ладење/греење (kW):5,2(0,8 ÷ 5,8)/5,5(1,0 ÷ 6,0)
Шифра: 11133
Достапност:

Нема на залиха

49,162.00 ден 54,625.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Carrier Климатизери iPlus 42QHC024DS

0 %s од 5
(0)
Carrier
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:А / А
 • Wi-Fi можност за управување
 • Капацитет-ладење/греење (kW):6,4(1,4 ÷ 6,6)/7,0(1,5 ÷ 7,0)
Шифра: 19475
58,729.00 ден 66,737.00 ден Во кошничкаСпореди

Haier Климатизери AQUA 09

0 %s од 5
(0)
Haier
 • Енергетска класа на ладење / греење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,63 (1,3 ÷ 3,0) / 2,70 (1,4 ÷ 3,2)
Шифра: 19477
37,609.00 ден 42,737.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Инвертер клима 12ASW-H12E4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
AUX

– LED дисплеј
– Опсег на работа: -15°C до 46°C
– Еколошки фреон R410A
– Циркулација на воздухот: 520 m³/h
– Препорачана површина: 35m² – 40m²

21,990.00 ден 24,880.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Климатизери ASW-H24B4

0 %s од 5
(0)
AUX
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет на ладење: 7000 W
 • Капацитет на греење: 7300 W
 • Циркулација на воздухот: 1150 m3/h
Достапност:

Нема на залиха

30,260.00 ден 33,630.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AUX Климатизери 18ASW-H18E1A4/FCRI

0 %s од 5
(0)
AUX
 • Енергетска класа: A
 • Ладење: Капацитет: 5,400 W
 • Греење: Капацитет: 5,500 W
 • Тежина: 11kg
Достапност:

Нема на залиха

22,390.00 ден 24,900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AUX Климатизери 18ASW-H18Q4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
AUX
 • LED дисплеј
 • Ладење:5,500W
 • Blue Fin – кондензаторска технологија
 • Циркулација на воздухот: 850 m3/h
32,520.00 ден 36,130.00 ден Во кошничкаСпореди
Разгледај ја листата

AUX Климатизери 24ASW-H24F4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
AUX
 • LED дисплеј
 • Ладење:7,000W
 • Blue Fin – кондензаторска технологија
 • Циркулација на воздухот: 450 m3/h
44,390.00 ден 49,320.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Климатизери ASW – H12F4/FCRI

0 %s од 5
(0)
AUX
 • Енергетска класа: A
 • Ладење: Капацитет: 3,700 W
 • Греење: Капацитет: 3,800 W
 • Тежина: 10kg
15,520.00 ден 17,250.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Стоечка клима ASF-H 48A5/UR1-6

0 %s од 5
(0)
AUX
 • Моќност на ладење: 14000 W
 • Циркулација на воздухот: 35 m3/h
 • Далечински управувач
 • Режим на вентилација на свеж воздух
83,250.00 ден 92,500.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Стоечка клима ASF-H24A4/AHAR1DI-EU

0 %s од 5
(0)
AUX

– Ладење: 7.4 KW
– Греење: 9.5 KW
– Фреон: R 410 A
– Проок на воздух: 1200 m³ / h

54,590.00 ден 60,600.00 ден Во кошничкаСпореди

Bosch Климатизери RAC 8000 12000BTU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа на греење: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 3.5 kW
 • Капацитет на греење: 3,5 kW
 • Греење и ладење при температура -15 до +50
33,000.00 ден 36,960.00 ден Во кошничкаСпореди

Bosch Климатизери RAC 8000 18000BTU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа на греење: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 2.7 kW
 • Капацитет на греење: 2.90 kW
 • Греење и ладење при температура -15 до +50
48,500.00 ден 54,320.00 ден Во кошничкаСпореди

Bosch Климатизери RAC 8000 9000BTU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа на греење: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 2.7 kW
 • Капацитет на греење: 2.90 kW
 • Греење и ладење при температура -15 до +50
31,200.00 ден 34,950.00 ден Во кошничкаСпореди

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV025M

0 %s од 5
(0)
Carrier
 • EQV модел
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: А / А
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,5(1,2 ÷ 3,0)/3,2(0,9 ÷ 3,5)
39,138.00 ден 43,480.00 ден Во кошничкаСпореди

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV035M

0 %s од 5
(0)
Carrier
 • EQV модел
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: А / А
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,5(1,1 ÷ 4,0)4,2(0,9 ÷ 5,0)
42,075.00 ден 46,750.00 ден Во кошничкаСпореди

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV050M

0 %s од 5
(0)
Carrier
 • EQV модел
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: А / А
 • Капацитет-ладење/греење (kW):5,0(1,1 ÷ 6,0)/5,8(0,8 ÷ 6,3)
61,987.00 ден 68,900.00 ден Во кошничкаСпореди

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV060M

0 %s од 5
(0)
Carrier
 • EQV модел
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: А / А
 • Капацитет-ладење/греење (kW):6,0(1,2 ÷ 6,7)/7,0(1,0 ÷ 7,5)
72,776.00 ден 80,862.00 ден Во кошничкаСпореди

Carrier Климатизери iPlus 42QHC009DS

0 %s од 5
(0)
Carrier
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:А / А
 • Wi-Fi можност за управување
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,7(0,5 ÷ 3,5)/2,9(0,6 ÷ 3,8)
31,500.00 ден 35,800.00 ден Во кошничкаСпореди

Carrier Климатизери iPlus 42QHC012DS

0 %s од 5
(0)
Carrier
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:А / А
 • Wi-Fi можност за управување
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,5(0,5 ÷ 3,8)/3,8(0,6 ÷ 4,2)
Достапност:

Нема на залиха

33,300.00 ден 37,000.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Carrier Климатизери iPlus 42QHC018DS

0 %s од 5
(0)
Carrier
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:А / А
 • Wi-Fi можност за управување
 • Капацитет-ладење/греење (kW):5,2(0,8 ÷ 5,8)/5,5(1,0 ÷ 6,0)
Достапност:

Нема на залиха

49,162.00 ден 54,625.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Carrier Климатизери iPlus 42QHC024DS

0 %s од 5
(0)
Carrier
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:А / А
 • Wi-Fi можност за управување
 • Капацитет-ладење/греење (kW):6,4(1,4 ÷ 6,6)/7,0(1,5 ÷ 7,0)
58,729.00 ден 66,737.00 ден Во кошничкаСпореди

Haier Климатизери AQUA 09

0 %s од 5
(0)
Haier
 • Енергетска класа на ладење / греење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,63 (1,3 ÷ 3,0) / 2,70 (1,4 ÷ 3,2)
37,609.00 ден 42,737.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Инвертер клима 12ASW-H12E4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)

– LED дисплеј
– Опсег на работа: -15°C до 46°C
– Еколошки фреон R410A
– Циркулација на воздухот: 520 m³/h
– Препорачана површина: 35m² – 40m²

21,990.00 ден 24,880.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Климатизери ASW-H24B4

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет на ладење: 7000 W
 • Капацитет на греење: 7300 W
 • Циркулација на воздухот: 1150 m3/h
30,260.00 ден 33,630.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AUX Климатизери 18ASW-H18E1A4/FCRI

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Ладење: Капацитет: 5,400 W
 • Греење: Капацитет: 5,500 W
 • Тежина: 11kg
22,390.00 ден 24,900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AUX Климатизери 18ASW-H18Q4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
 • LED дисплеј
 • Ладење:5,500W
 • Blue Fin – кондензаторска технологија
 • Циркулација на воздухот: 850 m3/h
32,520.00 ден 36,130.00 ден Во кошничкаСпореди
Разгледај ја листата

AUX Климатизери 24ASW-H24F4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
 • LED дисплеј
 • Ладење:7,000W
 • Blue Fin – кондензаторска технологија
 • Циркулација на воздухот: 450 m3/h
44,390.00 ден 49,320.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Климатизери ASW – H12F4/FCRI

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Ладење: Капацитет: 3,700 W
 • Греење: Капацитет: 3,800 W
 • Тежина: 10kg
15,520.00 ден 17,250.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Стоечка клима ASF-H 48A5/UR1-6

0 %s од 5
(0)
 • Моќност на ладење: 14000 W
 • Циркулација на воздухот: 35 m3/h
 • Далечински управувач
 • Режим на вентилација на свеж воздух
83,250.00 ден 92,500.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Стоечка клима ASF-H24A4/AHAR1DI-EU

0 %s од 5
(0)

– Ладење: 7.4 KW
– Греење: 9.5 KW
– Фреон: R 410 A
– Проок на воздух: 1200 m³ / h

54,590.00 ден 60,600.00 ден Во кошничкаСпореди

Bosch Климатизери RAC 8000 12000BTU

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа на греење: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 3.5 kW
 • Капацитет на греење: 3,5 kW
 • Греење и ладење при температура -15 до +50
33,000.00 ден 36,960.00 ден Во кошничкаСпореди

Bosch Климатизери RAC 8000 18000BTU

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа на греење: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 2.7 kW
 • Капацитет на греење: 2.90 kW
 • Греење и ладење при температура -15 до +50
48,500.00 ден 54,320.00 ден Во кошничкаСпореди

Bosch Климатизери RAC 8000 9000BTU

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа на греење: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 2.7 kW
 • Капацитет на греење: 2.90 kW
 • Греење и ладење при температура -15 до +50
31,200.00 ден 34,950.00 ден Во кошничкаСпореди

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV025M

0 %s од 5
(0)
 • EQV модел
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: А / А
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,5(1,2 ÷ 3,0)/3,2(0,9 ÷ 3,5)
39,138.00 ден 43,480.00 ден Во кошничкаСпореди

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV035M

0 %s од 5
(0)
 • EQV модел
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: А / А
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,5(1,1 ÷ 4,0)4,2(0,9 ÷ 5,0)
42,075.00 ден 46,750.00 ден Во кошничкаСпореди

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV050M

0 %s од 5
(0)
 • EQV модел
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: А / А
 • Капацитет-ладење/греење (kW):5,0(1,1 ÷ 6,0)/5,8(0,8 ÷ 6,3)
61,987.00 ден 68,900.00 ден Во кошничкаСпореди

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV060M

0 %s од 5
(0)
 • EQV модел
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: А / А
 • Капацитет-ладење/греење (kW):6,0(1,2 ÷ 6,7)/7,0(1,0 ÷ 7,5)
72,776.00 ден 80,862.00 ден Во кошничкаСпореди

Carrier Климатизери iPlus 42QHC009DS

0 %s од 5
(0)
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:А / А
 • Wi-Fi можност за управување
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,7(0,5 ÷ 3,5)/2,9(0,6 ÷ 3,8)
31,500.00 ден 35,800.00 ден Во кошничкаСпореди

Carrier Климатизери iPlus 42QHC012DS

0 %s од 5
(0)
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:А / А
 • Wi-Fi можност за управување
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,5(0,5 ÷ 3,8)/3,8(0,6 ÷ 4,2)
33,300.00 ден 37,000.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Carrier Климатизери iPlus 42QHC018DS

0 %s од 5
(0)
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:А / А
 • Wi-Fi можност за управување
 • Капацитет-ладење/греење (kW):5,2(0,8 ÷ 5,8)/5,5(1,0 ÷ 6,0)
49,162.00 ден 54,625.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Carrier Климатизери iPlus 42QHC024DS

0 %s од 5
(0)
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:А / А
 • Wi-Fi можност за управување
 • Капацитет-ладење/греење (kW):6,4(1,4 ÷ 6,6)/7,0(1,5 ÷ 7,0)
58,729.00 ден 66,737.00 ден Во кошничкаСпореди

Haier Климатизери AQUA 09

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа на ладење / греење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,63 (1,3 ÷ 3,0) / 2,70 (1,4 ÷ 3,2)
37,609.00 ден 42,737.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ