Батериски лампи

-12% 290.00 ден 330.00 ден

SENCOR Батериска лампа SLL 12

-15% 499.00 ден 590.00 ден

SENCOR Батериска лампа SLL 40

-12% 335.00 ден 380.00 ден

SENCOR Батериска лампа SLL 51

290.00 ден 330.00 ден

SENCOR Батериска лампа SLL 12

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17694
 • Боја : црна/ сина
 • Отпорна на прав и вода
 • 3 LED диоди
 • Опсег на светлина 10-15 мПрочитај повеќеСпореди
499.00 ден 590.00 ден

SENCOR Батериска лампа SLL 40

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17695
 • Боја: црна
 • 3 LED диоди
 • Изработена од алуминиум
 • Опсег на светлина 50 мВо кошничкаСпореди
335.00 ден 380.00 ден

SENCOR Батериска лампа SLL 51

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17696
 • Боја : црна/сива
 • 1 LED диода
 • Работи во сите временски услови
 • Подесив ластикПрочитај повеќеСпореди

SENCOR Батериска лампа SLL 12

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : црна/ сина
 • Отпорна на прав и вода
 • 3 LED диоди
 • Опсег на светлина 10-15 мШифра: 17694
Достапност:

Нема на залиха

290.00 ден 330.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Батериска лампа SLL 40

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црна
 • 3 LED диоди
 • Изработена од алуминиум
 • Опсег на светлина 50 мШифра: 17695
499.00 ден 590.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Батериска лампа SLL 51

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : црна/сива
 • 1 LED диода
 • Работи во сите временски услови
 • Подесив ластикШифра: 17696
Достапност:

Нема на залиха

335.00 ден 380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Батериска лампа SLL 12

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : црна/ сина
 • Отпорна на прав и вода
 • 3 LED диоди
 • Опсег на светлина 10-15 мДостапност:

Нема на залиха

290.00 ден 330.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Батериска лампа SLL 40

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црна
 • 3 LED диоди
 • Изработена од алуминиум
 • Опсег на светлина 50 м499.00 ден 590.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Батериска лампа SLL 51

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : црна/сива
 • 1 LED диода
 • Работи во сите временски услови
 • Подесив ластикДостапност:

Нема на залиха

335.00 ден 380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Батериска лампа SLL 12

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна/ сина
 • Отпорна на прав и вода
 • 3 LED диоди
 • Опсег на светлина 10-15 м290.00 ден 330.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Батериска лампа SLL 40

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • 3 LED диоди
 • Изработена од алуминиум
 • Опсег на светлина 50 м499.00 ден 590.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Батериска лампа SLL 51

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна/сива
 • 1 LED диода
 • Работи во сите временски услови
 • Подесив ластик335.00 ден 380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат