DVB-T Aнтени

-12% 730.00 ден 830.00 ден

HAMA Собна антена H 121650

-12% 1,080.00 ден 1,230.00 ден

SENCOR DVB-T Антена SDA 210

-12% 1,300.00 ден 1,480.00 ден

SENCOR Антена SDA 610

730.00 ден 830.00 ден

HAMA Собна антена H 121650

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14303
 • Внатрешна антена
 • Боја: црна
 • Бучност 36 dB
 • За дигитална телевизија и радио приемПрочитај повеќеСпореди
1,080.00 ден 1,230.00 ден

SENCOR DVB-T Антена SDA 210

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17435
 • Стилски модерен дизајн
 • Боја: црна
 • Бучност 20 dВ
 • Електричен отпор 75 OhmПрочитај повеќеСпореди
1,300.00 ден 1,480.00 ден

SENCOR Антена SDA 610

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17438
 • Надворешна антена
 • Боја: силвер
 • Бучност 35 dВ
 • Електричен отпор 75 OhmПрочитај повеќеСпореди

HAMA Собна антена H 121650

0 %s од 5
(0)
hama
 • Внатрешна антена
 • Боја: црна
 • Бучност 36 dB
 • За дигитална телевизија и радио приемШифра: 14303
Достапност:

Нема на залиха

730.00 ден 830.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR DVB-T Антена SDA 210

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Стилски модерен дизајн
 • Боја: црна
 • Бучност 20 dВ
 • Електричен отпор 75 OhmШифра: 17435
Достапност:

Нема на залиха

1,080.00 ден 1,230.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Антена SDA 610

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Надворешна антена
 • Боја: силвер
 • Бучност 35 dВ
 • Електричен отпор 75 OhmШифра: 17438
Достапност:

Нема на залиха

1,300.00 ден 1,480.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Собна антена H 121650

0 %s од 5
(0)
hama
 • Внатрешна антена
 • Боја: црна
 • Бучност 36 dB
 • За дигитална телевизија и радио приемДостапност:

Нема на залиха

730.00 ден 830.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR DVB-T Антена SDA 210

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Стилски модерен дизајн
 • Боја: црна
 • Бучност 20 dВ
 • Електричен отпор 75 OhmДостапност:

Нема на залиха

1,080.00 ден 1,230.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Антена SDA 610

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Надворешна антена
 • Боја: силвер
 • Бучност 35 dВ
 • Електричен отпор 75 OhmДостапност:

Нема на залиха

1,300.00 ден 1,480.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Собна антена H 121650

0 %s од 5
(0)
 • Внатрешна антена
 • Боја: црна
 • Бучност 36 dB
 • За дигитална телевизија и радио прием730.00 ден 830.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR DVB-T Антена SDA 210

0 %s од 5
(0)
 • Стилски модерен дизајн
 • Боја: црна
 • Бучност 20 dВ
 • Електричен отпор 75 Ohm1,080.00 ден 1,230.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Антена SDA 610

0 %s од 5
(0)
 • Надворешна антена
 • Боја: силвер
 • Бучност 35 dВ
 • Електричен отпор 75 Ohm1,300.00 ден 1,480.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат