Аксесоари за смартфони

-13% 350.00 ден 400.00 ден

HAMA Футрола H 119109

-13% 340.00 ден 390.00 ден

HAMA Футрола H 135031

-13% 340.00 ден 390.00 ден

HAMA Футрола H 135032

-13% 340.00 ден 390.00 ден

HAMA Футрола H 135035

-11% 340.00 ден 380.00 ден

HAMA Футрола H 135038

-14% 4,899.00 ден 5,690.00 ден

VIVAX Смарт часовник SPORT FIT DW-028 + Power Bank

-14% 949.00 ден 1,100.00 ден

XIAOMI Батерија POWER BANK – 5000mAh

-10% 2,099.00 ден 2,320.00 ден

XIAOMI Батерија POWER BANK 2C – 20000 mAh

-9% 1,449.00 ден 1,600.00 ден

XIAOMI Батерија POWER BANK 2S – 10000mAh BLACK

-9% 1,449.00 ден 1,600.00 ден

XIAOMI Батерија POWER BANK 2S – 10000mAh SILVER

-9% 999.00 ден 1,100.00 ден

XIAOMI Беззична слушалка Youth Black

-11% 649.00 ден 730.00 ден

XIAOMI Слушалки BASIC SILVER

-9% 5,890.00 ден 6,490.00 ден

XIAOMI Смарт алка Amazfit Bip

-17% 2,300.00 ден 2,760.00 ден

XIAOMI Смарт алка Mi Band 3 Black

350.00 ден 400.00 ден

HAMA Футрола H 119109

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14302
 • Боја: црна
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
Прочитај повеќеСпореди
340.00 ден 390.00 ден

HAMA Футрола H 135031

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14345
 • Боја: црна
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
Во кошничкаСпореди
340.00 ден 390.00 ден

HAMA Футрола H 135032

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14346
 • Боја: бела
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
Во кошничкаСпореди
340.00 ден 390.00 ден

HAMA Футрола H 135035

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14347
 • Боја: жолта
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
Во кошничкаСпореди
340.00 ден 380.00 ден

HAMA Футрола H 135038

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14348
 • Боја: силвер
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
Во кошничкаСпореди
4,899.00 ден 5,690.00 ден

VIVAX Смарт часовник SPORT FIT DW-028 + Power Bank

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на екран: 1,3″
– Тип на екран: IPS LCD
– Резолуција: 240×240

Во кошничкаСпореди
949.00 ден 1,100.00 ден

XIAOMI Батерија POWER BANK – 5000mAh

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет: 3.75V/5000mAh(TYP)
– Време на полнење: 3.5 часа со 5V/2A адаптер и стандарден кабел
– Димензии: 125 * 69 * 9.9 mm

Во кошничкаСпореди
2,099.00 ден 2,320.00 ден

XIAOMI Батерија POWER BANK 2C – 20000 mAh

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Време на полнење: 6.2 часа со ( 9V/2A or 12V/1.5A); околу 10 часа ( 5V/2A)
– Димензии: 135.5 x 67.6 x 23.9 mm
– Тежина: 400g

Во кошничкаСпореди
1,449.00 ден 1,600.00 ден

XIAOMI Батерија POWER BANK 2S – 10000mAh BLACK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Micro USB
– Димензии: 147×71.2×14.2mm
– Тежина: 230 g

Во кошничкаСпореди
1,449.00 ден 1,600.00 ден

XIAOMI Батерија POWER BANK 2S – 10000mAh SILVER

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Micro USB
– Димензии: 147×71.2×14.2mm
– Тежина: 230 g

Во кошничкаСпореди
999.00 ден 1,100.00 ден

XIAOMI Беззична слушалка Youth Black

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Време на полнење: 2 часа
– Време за зборење: 3 часа
– Bluetooth опсег: без пречки до 10m

Во кошничкаСпореди
649.00 ден 730.00 ден

XIAOMI Слушалки BASIC SILVER

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тежина: 14g
– Должина на кабел: 1.25m
– Моќ: 5mW

Во кошничкаСпореди
5,890.00 ден 6,490.00 ден

XIAOMI Смарт алка Amazfit Bip

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на дисплеј: 1.28 inches
– GPS: GPS + GLONASS Double Positioning Mode
– Bluetooth конекција: 4.0BLE

Во кошничкаСпореди
2,300.00 ден 2,760.00 ден

XIAOMI Смарт алка Mi Band 3 Black

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 30 функции на едно место
– Аларм со вибрации
– Локатор на смарт телефон
– Најновата апликација – Mi Fit

Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 119109

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: црна
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
Шифра: 14302
Достапност:

Нема на залиха

350.00 ден 400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Футрола H 135031

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: црна
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
Шифра: 14345
340.00 ден 390.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 135032

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: бела
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
Шифра: 14346
340.00 ден 390.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 135035

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: жолта
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
Шифра: 14347
340.00 ден 390.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 135038

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: силвер
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
Шифра: 14348
340.00 ден 380.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Смарт часовник SPORT FIT DW-028 + Power Bank

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Големина на екран: 1,3″
– Тип на екран: IPS LCD
– Резолуција: 240×240

Шифра: Нема
4,899.00 ден 5,690.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK – 5000mAh

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Капацитет: 3.75V/5000mAh(TYP)
– Време на полнење: 3.5 часа со 5V/2A адаптер и стандарден кабел
– Димензии: 125 * 69 * 9.9 mm

Шифра: Нема
949.00 ден 1,100.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK 2C – 20000 mAh

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Време на полнење: 6.2 часа со ( 9V/2A or 12V/1.5A); околу 10 часа ( 5V/2A)
– Димензии: 135.5 x 67.6 x 23.9 mm
– Тежина: 400g

Шифра: Нема
2,099.00 ден 2,320.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK 2S – 10000mAh BLACK

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Micro USB
– Димензии: 147×71.2×14.2mm
– Тежина: 230 g

Шифра: Нема
1,449.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK 2S – 10000mAh SILVER

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Micro USB
– Димензии: 147×71.2×14.2mm
– Тежина: 230 g

Шифра: Нема
1,449.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Беззична слушалка Youth Black

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Време на полнење: 2 часа
– Време за зборење: 3 часа
– Bluetooth опсег: без пречки до 10m

Шифра: Нема
999.00 ден 1,100.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Слушалки BASIC SILVER

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Тежина: 14g
– Должина на кабел: 1.25m
– Моќ: 5mW

Шифра: Нема
649.00 ден 730.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Amazfit Bip

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Големина на дисплеј: 1.28 inches
– GPS: GPS + GLONASS Double Positioning Mode
– Bluetooth конекција: 4.0BLE

Шифра: Нема
5,890.00 ден 6,490.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Mi Band 3 Black

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– 30 функции на едно место
– Аларм со вибрации
– Локатор на смарт телефон
– Најновата апликација – Mi Fit

Шифра: Нема
2,300.00 ден 2,760.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 119109

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: црна
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
Достапност:

Нема на залиха

350.00 ден 400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Футрола H 135031

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: црна
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
340.00 ден 390.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 135032

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: бела
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
340.00 ден 390.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 135035

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: жолта
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
340.00 ден 390.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 135038

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: силвер
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
340.00 ден 380.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Смарт часовник SPORT FIT DW-028 + Power Bank

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Големина на екран: 1,3″
– Тип на екран: IPS LCD
– Резолуција: 240×240

4,899.00 ден 5,690.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK – 5000mAh

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Капацитет: 3.75V/5000mAh(TYP)
– Време на полнење: 3.5 часа со 5V/2A адаптер и стандарден кабел
– Димензии: 125 * 69 * 9.9 mm

949.00 ден 1,100.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK 2C – 20000 mAh

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Време на полнење: 6.2 часа со ( 9V/2A or 12V/1.5A); околу 10 часа ( 5V/2A)
– Димензии: 135.5 x 67.6 x 23.9 mm
– Тежина: 400g

2,099.00 ден 2,320.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK 2S – 10000mAh BLACK

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Micro USB
– Димензии: 147×71.2×14.2mm
– Тежина: 230 g

1,449.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK 2S – 10000mAh SILVER

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Micro USB
– Димензии: 147×71.2×14.2mm
– Тежина: 230 g

1,449.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Беззична слушалка Youth Black

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Време на полнење: 2 часа
– Време за зборење: 3 часа
– Bluetooth опсег: без пречки до 10m

999.00 ден 1,100.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Слушалки BASIC SILVER

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Тежина: 14g
– Должина на кабел: 1.25m
– Моќ: 5mW

649.00 ден 730.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Amazfit Bip

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Големина на дисплеј: 1.28 inches
– GPS: GPS + GLONASS Double Positioning Mode
– Bluetooth конекција: 4.0BLE

5,890.00 ден 6,490.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Mi Band 3 Black

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– 30 функции на едно место
– Аларм со вибрации
– Локатор на смарт телефон
– Најновата апликација – Mi Fit

2,300.00 ден 2,760.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 119109

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
350.00 ден 400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Футрола H 135031

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
340.00 ден 390.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 135032

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
340.00 ден 390.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 135035

0 %s од 5
(0)
 • Боја: жолта
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
340.00 ден 390.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 135038

0 %s од 5
(0)
 • Боја: силвер
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s
340.00 ден 380.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Смарт часовник SPORT FIT DW-028 + Power Bank

0 %s од 5
(0)

– Големина на екран: 1,3″
– Тип на екран: IPS LCD
– Резолуција: 240×240

4,899.00 ден 5,690.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK – 5000mAh

0 %s од 5
(0)

– Капацитет: 3.75V/5000mAh(TYP)
– Време на полнење: 3.5 часа со 5V/2A адаптер и стандарден кабел
– Димензии: 125 * 69 * 9.9 mm

949.00 ден 1,100.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK 2C – 20000 mAh

0 %s од 5
(0)

– Време на полнење: 6.2 часа со ( 9V/2A or 12V/1.5A); околу 10 часа ( 5V/2A)
– Димензии: 135.5 x 67.6 x 23.9 mm
– Тежина: 400g

2,099.00 ден 2,320.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK 2S – 10000mAh BLACK

0 %s од 5
(0)

– Micro USB
– Димензии: 147×71.2×14.2mm
– Тежина: 230 g

1,449.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK 2S – 10000mAh SILVER

0 %s од 5
(0)

– Micro USB
– Димензии: 147×71.2×14.2mm
– Тежина: 230 g

1,449.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Беззична слушалка Youth Black

0 %s од 5
(0)

– Време на полнење: 2 часа
– Време за зборење: 3 часа
– Bluetooth опсег: без пречки до 10m

999.00 ден 1,100.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Слушалки BASIC SILVER

0 %s од 5
(0)

– Тежина: 14g
– Должина на кабел: 1.25m
– Моќ: 5mW

649.00 ден 730.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Amazfit Bip

0 %s од 5
(0)

– Големина на дисплеј: 1.28 inches
– GPS: GPS + GLONASS Double Positioning Mode
– Bluetooth конекција: 4.0BLE

5,890.00 ден 6,490.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Mi Band 3 Black

0 %s од 5
(0)

– 30 функции на едно место
– Аларм со вибрации
– Локатор на смарт телефон
– Најновата апликација – Mi Fit

2,300.00 ден 2,760.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат