Контакт грилови и скари

-12% 5,840.00 ден 6,640.00 ден

BOSCH Грил TCG 3302

-12% 6,850.00 ден 7,780.00 ден

BOSCH Грил TCG 4104

-12% 8,780.00 ден 9,980.00 ден

BOSCH Грил TCG 4215

-13% 4,890.00 ден 5,630.00 ден

GORENJE Електрична скара TG2000LCB

-13% 3,490.00 ден 4,010.00 ден

GORENJE Тостер KR 1800 SM

-13% 3,990.00 ден 4,600.00 ден

ISKRA Тостер со грил YD881A

-12% 2,690.00 ден 3,060.00 ден

SENCOR Грил SBG 2070SS

-12% 3,520.00 ден 3,990.00 ден

SENCOR Грил SBG 3710SS

-12% 3,999.00 ден 4,540.00 ден

SENCOR Скара SBG 106 BK

-13% 3,740.00 ден 4,290.00 ден

SENCOR Скара SBG 109 BK-MEE2

-13% 3,290.00 ден 3,780.00 ден

VIVAX Електрична скара EG-4020B

-13% 3,290.00 ден 3,780.00 ден

VIVAX Електрична скара EG-4020HZ

-13% 3,699.00 ден 4,250.00 ден

VIVAX Електрична скара EG-4030RC

5,840.00 ден 6,640.00 ден

BOSCH Грил TCG 3302

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Грил тостер
– Моќност:2000W
– Алуминиумски плотни кои се вадат
– Термостат


Во кошничкаСпореди
6,850.00 ден 7,780.00 ден

BOSCH Грил TCG 4104

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Три различни позиции овозможуваат различни функции: затворен како контактна скара, отворен како за грил или како скара со горното и долното греење
– Mоќност од 2000 W – обезбедува брзо загревање и постојана температура


Во кошничкаСпореди
8,780.00 ден 9,980.00 ден

BOSCH Грил TCG 4215

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Easy storage: лесно намотување на кабелот
– Номинална моќност: 2000 W
– Мултифункционално греење на три различни позиции


Во кошничкаСпореди
4,890.00 ден 5,630.00 ден

GORENJE Електрична скара TG2000LCB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Ребраста плоча за печење
– Плочи обложени со тефлон од двете страни
– Конвенционален грејач
– Големина на плочата XXXL


Во кошничкаСпореди
3,490.00 ден 4,010.00 ден

GORENJE Тостер KR 1800 SM

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Материјал на плочата – Алуминиум
– Површина за печење (ШxВ) – 29X22
– Температурни нивоа 4
– Број на нивоа на печење 4


Прочитај повеќеСпореди
3,990.00 ден 4,600.00 ден

ISKRA Тостер со грил YD881A

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz
– Моќност на котелот: 1700 W
– Регулација на температура за секоја плоча посебно


Во кошничкаСпореди
2,690.00 ден 3,060.00 ден

SENCOR Грил SBG 2070SS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на скара Електрична
– Површина за скара Anti-Stick
– Ребрасти плочи кои се отстрануваат за чистење
– Плоча со одвод


Во кошничкаСпореди
3,520.00 ден 3,990.00 ден

SENCOR Грил SBG 3710SS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Нелепливи плочи со ребра
– CoolTouch површина, термички изолирана рачка
– Контрола на температура, 3 нивоа
– Дизајнирана за месо, колбаси, печурки, риба, пецива и сендвичи


Во кошничкаСпореди
3,999.00 ден 4,540.00 ден

SENCOR Скара SBG 106 BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17372
 • Боја: црна
 • Моќност на грејачот: 2300 W
 • Две површини за работа
 • Едноставно печењеВо кошничкаСпореди
3,740.00 ден 4,290.00 ден

SENCOR Скара SBG 109 BK-MEE2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Исклучиво лесна за чистење и одржување
– Посебен премаз на плотната кој не се лепи
– Површина на плотната 65х30 см


Во кошничкаСпореди
3,290.00 ден 3,780.00 ден

VIVAX Електрична скара EG-4020B

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност 1800 W,
– површина на печење: 43 x 23 cm,
– нелеплица површина,


Прочитај повеќеСпореди
3,290.00 ден 3,780.00 ден

VIVAX Електрична скара EG-4020HZ

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност 2200 W,
– површина за печење: 43 x 23 cm,
– нелеплива површина,


Прочитај повеќеСпореди
3,699.00 ден 4,250.00 ден

VIVAX Електрична скара EG-4030RC

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност 2000 W,
– површина на печење: 40 x 30 cm,
– нелеплива површина,


Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Грил TCG 3302

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Грил тостер
– Моќност:2000W
– Алуминиумски плотни кои се вадат
– Термостат


Шифра: Нема
5,840.00 ден 6,640.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Грил TCG 4104

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Три различни позиции овозможуваат различни функции: затворен како контактна скара, отворен како за грил или како скара со горното и долното греење
– Mоќност од 2000 W – обезбедува брзо загревање и постојана температура


Шифра: Нема
6,850.00 ден 7,780.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Грил TCG 4215

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Easy storage: лесно намотување на кабелот
– Номинална моќност: 2000 W
– Мултифункционално греење на три различни позиции


Шифра: Нема
8,780.00 ден 9,980.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Електрична скара TG2000LCB

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Ребраста плоча за печење
– Плочи обложени со тефлон од двете страни
– Конвенционален грејач
– Големина на плочата XXXL


Шифра: Нема
4,890.00 ден 5,630.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Тостер KR 1800 SM

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Материјал на плочата – Алуминиум
– Површина за печење (ШxВ) – 29X22
– Температурни нивоа 4
– Број на нивоа на печење 4


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

3,490.00 ден 4,010.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Тостер со грил YD881A

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz
– Моќност на котелот: 1700 W
– Регулација на температура за секоја плоча посебно


Шифра: Нема
3,990.00 ден 4,600.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Грил SBG 2070SS

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Тип на скара Електрична
– Површина за скара Anti-Stick
– Ребрасти плочи кои се отстрануваат за чистење
– Плоча со одвод


Шифра: Нема
2,690.00 ден 3,060.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Грил SBG 3710SS

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Нелепливи плочи со ребра
– CoolTouch површина, термички изолирана рачка
– Контрола на температура, 3 нивоа
– Дизајнирана за месо, колбаси, печурки, риба, пецива и сендвичи


Шифра: Нема
3,520.00 ден 3,990.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Скара SBG 106 BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црна
 • Моќност на грејачот: 2300 W
 • Две површини за работа
 • Едноставно печењеШифра: 17372
3,999.00 ден 4,540.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Скара SBG 109 BK-MEE2

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Исклучиво лесна за чистење и одржување
– Посебен премаз на плотната кој не се лепи
– Површина на плотната 65х30 см


Шифра: Нема
3,740.00 ден 4,290.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Електрична скара EG-4020B

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќност 1800 W,
– површина на печење: 43 x 23 cm,
– нелеплица површина,


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

3,290.00 ден 3,780.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Електрична скара EG-4020HZ

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќност 2200 W,
– површина за печење: 43 x 23 cm,
– нелеплива површина,


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

3,290.00 ден 3,780.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Електрична скара EG-4030RC

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќност 2000 W,
– површина на печење: 40 x 30 cm,
– нелеплива површина,


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

3,699.00 ден 4,250.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Грил TCG 3302

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Грил тостер
– Моќност:2000W
– Алуминиумски плотни кои се вадат
– Термостат


5,840.00 ден 6,640.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Грил TCG 4104

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Три различни позиции овозможуваат различни функции: затворен како контактна скара, отворен како за грил или како скара со горното и долното греење
– Mоќност од 2000 W – обезбедува брзо загревање и постојана температура


6,850.00 ден 7,780.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Грил TCG 4215

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Easy storage: лесно намотување на кабелот
– Номинална моќност: 2000 W
– Мултифункционално греење на три различни позиции


8,780.00 ден 9,980.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Електрична скара TG2000LCB

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Ребраста плоча за печење
– Плочи обложени со тефлон од двете страни
– Конвенционален грејач
– Големина на плочата XXXL


4,890.00 ден 5,630.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Тостер KR 1800 SM

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Материјал на плочата – Алуминиум
– Површина за печење (ШxВ) – 29X22
– Температурни нивоа 4
– Број на нивоа на печење 4


Достапност:

Нема на залиха

3,490.00 ден 4,010.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Тостер со грил YD881A

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz
– Моќност на котелот: 1700 W
– Регулација на температура за секоја плоча посебно


3,990.00 ден 4,600.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Грил SBG 2070SS

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Тип на скара Електрична
– Површина за скара Anti-Stick
– Ребрасти плочи кои се отстрануваат за чистење
– Плоча со одвод


2,690.00 ден 3,060.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Грил SBG 3710SS

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Нелепливи плочи со ребра
– CoolTouch површина, термички изолирана рачка
– Контрола на температура, 3 нивоа
– Дизајнирана за месо, колбаси, печурки, риба, пецива и сендвичи


3,520.00 ден 3,990.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Скара SBG 106 BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црна
 • Моќност на грејачот: 2300 W
 • Две површини за работа
 • Едноставно печење3,999.00 ден 4,540.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Скара SBG 109 BK-MEE2

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Исклучиво лесна за чистење и одржување
– Посебен премаз на плотната кој не се лепи
– Површина на плотната 65х30 см


3,740.00 ден 4,290.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Електрична скара EG-4020B

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќност 1800 W,
– површина на печење: 43 x 23 cm,
– нелеплица површина,


Достапност:

Нема на залиха

3,290.00 ден 3,780.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Електрична скара EG-4020HZ

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќност 2200 W,
– површина за печење: 43 x 23 cm,
– нелеплива површина,


Достапност:

Нема на залиха

3,290.00 ден 3,780.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Електрична скара EG-4030RC

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќност 2000 W,
– површина на печење: 40 x 30 cm,
– нелеплива површина,


Достапност:

Нема на залиха

3,699.00 ден 4,250.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Грил TCG 3302

0 %s од 5
(0)

– Грил тостер
– Моќност:2000W
– Алуминиумски плотни кои се вадат
– Термостат


5,840.00 ден 6,640.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Грил TCG 4104

0 %s од 5
(0)

– Три различни позиции овозможуваат различни функции: затворен како контактна скара, отворен како за грил или како скара со горното и долното греење
– Mоќност од 2000 W – обезбедува брзо загревање и постојана температура


6,850.00 ден 7,780.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Грил TCG 4215

0 %s од 5
(0)

– Easy storage: лесно намотување на кабелот
– Номинална моќност: 2000 W
– Мултифункционално греење на три различни позиции


8,780.00 ден 9,980.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Електрична скара TG2000LCB

0 %s од 5
(0)

– Ребраста плоча за печење
– Плочи обложени со тефлон од двете страни
– Конвенционален грејач
– Големина на плочата XXXL


4,890.00 ден 5,630.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Тостер KR 1800 SM

0 %s од 5
(0)

– Материјал на плочата – Алуминиум
– Површина за печење (ШxВ) – 29X22
– Температурни нивоа 4
– Број на нивоа на печење 4


3,490.00 ден 4,010.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Тостер со грил YD881A

0 %s од 5
(0)

– Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz
– Моќност на котелот: 1700 W
– Регулација на температура за секоја плоча посебно


3,990.00 ден 4,600.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Грил SBG 2070SS

0 %s од 5
(0)

– Тип на скара Електрична
– Површина за скара Anti-Stick
– Ребрасти плочи кои се отстрануваат за чистење
– Плоча со одвод


2,690.00 ден 3,060.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Грил SBG 3710SS

0 %s од 5
(0)

– Нелепливи плочи со ребра
– CoolTouch површина, термички изолирана рачка
– Контрола на температура, 3 нивоа
– Дизајнирана за месо, колбаси, печурки, риба, пецива и сендвичи


3,520.00 ден 3,990.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Скара SBG 106 BK

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • Моќност на грејачот: 2300 W
 • Две површини за работа
 • Едноставно печење3,999.00 ден 4,540.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Скара SBG 109 BK-MEE2

0 %s од 5
(0)

– Исклучиво лесна за чистење и одржување
– Посебен премаз на плотната кој не се лепи
– Површина на плотната 65х30 см


3,740.00 ден 4,290.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Електрична скара EG-4020B

0 %s од 5
(0)

– Моќност 1800 W,
– површина на печење: 43 x 23 cm,
– нелеплица површина,


3,290.00 ден 3,780.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Електрична скара EG-4020HZ

0 %s од 5
(0)

– Моќност 2200 W,
– површина за печење: 43 x 23 cm,
– нелеплива површина,


3,290.00 ден 3,780.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Електрична скара EG-4030RC

0 %s од 5
(0)

– Моќност 2000 W,
– површина на печење: 40 x 30 cm,
– нелеплива површина,


3,699.00 ден 4,250.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат