Елипсо – Најголем избор на инвертер климатизери од производителите BOSCH, GORENJE, HAIER, AEG, TOSHIBA, AUX, VIVAX, TESLA


Инвертер климатизери

-13% 31,990.00 ден 36,800.00 ден

AUX Инвертер клима уред ASW-H12B4/JER3DI-EU(HB) Ј СЕРИЈА

-13% 29,950.00 ден 34,440.00 ден

AUX Инвертер клима уред ASW-H12C5C4/QCR3DI F СЕРИЈА

-13% 49,500.00 ден 56,920.00 ден

AUX Инвертер клима уред ASW-H18B4/JER3DI-EU(HB) Ј СЕРИЈА

-13% 45,390.00 ден 52,200.00 ден

AUX Инвертер клима уред ASW-H18E0A4/QCR3DI F СЕРИЈА

-13% 65,000.00 ден 74,750.00 ден

AUX Инвертер клима уред ASW-H24 Ј СЕРИЈА

-13% 52,650.00 ден 60,550.00 ден

AUX Инвертер клима уред ASW-H24F4/DBR1DI-RU F СЕРИЈА

-13% 45,000.00 ден 51,750.00 ден

AUX Инвертер клима уред АSW-H12C5A4/QCR3DI Hi Eff

-13% 61,890.00 ден 71,170.00 ден

AUX Инвертер клима уред АSW-H18E3A4/QCR3DI Hi Eff

-13% 129,000.00 ден 148,350.00 ден

AUX Стоечки инвертер клима уред 48000 BTU +PM 2.5 Филтер + ГРЕАЧ

-13% 95,000.00 ден 109,250.00 ден

AUX Стоечки клима уред ASF H24A4 AHAR1DI EU

-13% BOSCH Инвертер клима уред RAC 8000 12000BTU 35,990.00 ден 41,500.00 ден

BOSCH Инвертер клима уред RAC 8000 12000BTU

-13% daikin klimatizer 50,500.00 ден 58,080.00 ден

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXC35C

-13% daikin klimatizer 74,900.00 ден 86,130.00 ден

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXC50C

-13% daikin klimatizer 88,500.00 ден 101,770.00 ден

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXC60C

-13% daikin klimatizer 111,300.00 ден 127,999.00 ден

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXC71C

-13% 56,700.00 ден 65,200.00 ден

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXF35D

-13% 78,800.00 ден 90,620.00 ден

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXF50D

-13% 94,500.00 ден 108,670.00 ден

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXF60D

-13% 110,800.00 ден 127,420.00 ден

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXF71D

-13% 22,990.00 ден 26,440.00 ден

FAVORIT Инвертер клима уред 12000 BTU

-21% 25,490.00 ден 32,200.00 ден

HISENSE Инвертер клима уред Easy Smart CA35YR03G

-13% 42,990.00 ден 49,440.00 ден

HISENSE Инвертер клима уред Easy Smart CA50XS1AG

-13% 54,990.00 ден 63,240.00 ден

HISENSE Инвертер клима уред Easy Smart CA70BT1AG

-13% 39,990.00 ден 45,990.00 ден

HISENSE Инвертер клима уред Energy SE KA35XR0EG

-13% 53,990.00 ден 62,100.00 ден

HISENSE Инвертер клима уред Energy SE KA50BS0EG

-13% 33,990.00 ден 39,100.00 ден

HISENSE Инвертер клима уред Wings Pro KB35YR3EG

-13% 49,990.00 ден 57,490.00 ден

HISENSE Инвертер клима уред Wings Pro KB50XS1EG

-13% inventor klimatizer 32,100.00 ден 36,900.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред ARIA AR4VI32-12WFI / AR4VO32-12

-13% inventor klimatizer 47,990.00 ден 55,300.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред ARIA AR4VI32-18WFI / AR4VO32-18

-13% 60,990.00 ден 70,100.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред PROfessional PFI2VI-24WFI / PFI2VO-24

-13% 29,990.00 ден 34,400.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред PROfessional PFVI32-12WF / PFVO32-12

-13% 46,990.00 ден 53,990.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред PROfessional PFVI32-18WF / PFVO32-18

-13% 22,990.00 ден 26,500.00 ден

TESLA Инвертер клима уред TT34EX21-1232IA

-13% 23,990.00 ден 27,600.00 ден

TESLA Инвертер клима уред TT34EX81-1232IAW Wi-Fi

-13% 42,990.00 ден 49,440.00 ден

TESLA Инвертер клима уред TT51EX21-1832IA

-12% 45,500.00 ден 51,990.00 ден

TESLA Инвертер клима уред TT51EX81-1832IAW Wi-Fi

-13% toshiba klimatizer 76,990.00 ден 88,540.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Bi-Flow RAS-10PAVSG-E R32

-13% toshiba klimatizer 87,490.00 ден 100,610.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Bi-Flow RAS-13PAVSG-E R32

-13% toshiba klimatizer 116,590.00 ден 134,080.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Bi-Flow RAS-18PAVSG-E R32

-13% 69,990.00 ден 80,500.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-10G2KVP-E

-13% 86,000.00 ден 98,900.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-13G2KVP-E

-13% 96,300.00 ден 110,750.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-16G2KVP-E

-13% 64,990.00 ден 74,740.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред HAORI RAS-B10N4KVRG-E

-13% 74,990.00 ден 86,240.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред HAORI RAS-B13N4KVRG-E

-13% 84,990.00 ден 97,740.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред HAORI RAS-B16N4KVRG-E

-13% toshiba klimatizer 39,990.00 ден 45,990.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Seiya RAS-10J2AVG-E

-17% toshiba klimatizer 44,800.00 ден 54,000.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Seiya RAS-13J2AVG-E

-13% toshiba klimatizer 54,990.00 ден 63,240.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Seiya RAS-16J2AVG-E

-13% toshiba klimatizer 64,490.00 ден 74,160.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Seiya RAS-18J2AVG-E

-13% toshiba klimatizer 77,490.00 ден 89,110.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Seiya RAS-24J2AVG-E

-13% toshiba klimatizer 50,990.00 ден 58,640.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред SHORAI EDGE RAS-B10J2KVSG-E

-13% toshiba klimatizer 59,200.00 ден 68,100.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред SHORAI EDGE RAS-B13J2KVSG-E

-13% toshiba klimatizer 66,990.00 ден 77,040.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред SHORAI EDGE RAS-B16J2KVSG-E

-13% toshiba klimatizer 52,990.00 ден 60,940.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред SHORAI PREMIUM RAS-B10J2KVRG-E

-13% toshiba klimatizer 60,990.00 ден 70,140.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред SHORAI PREMIUM RAS-B13J2KVRG-E

-13% toshiba klimatizer 83,990.00 ден 96,590.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред SHORAI PREMIUM RAS-B18J2KVRG-E

-13% VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI 23,000.00 ден 26,450.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI

-13% VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI 33,999.00 ден 39,100.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI+

-13% VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI 27,999.00 ден 32,200.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

-13% VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI 36,999.00 ден 42,550.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI+

-13% VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE 39,999.00 ден 45,999.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI GOLD

-13% VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEYI 59,999.00 ден 68,999.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEYI

-13% VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEMI 44,999.00 ден 51,750.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEMI

-13% VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AERI 52,990.00 ден 60,950.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AERI+

-13% VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AEMI 59,999.00 ден 68,999.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AEMI

-13% VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AERI 66,000.00 ден 75,900.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AERI+

-13% VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEVI BLACK MIRROR 39,999.00 ден 45,999.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP-12CH35AEVI GRAY MIRROR

-12% 40,800.00 ден 46,400.00 ден

VOX Инвертер клима уред IVA5-18JR Filter anti-2.5pm

31,990.00 ден 36,800.00 ден

AUX Инвертер клима уред ASW-H12B4/JER3DI-EU(HB) Ј СЕРИЈА

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19193

– Тип на фреон R32
– Количина на фреон 0.60 kg
– Опсег на работа од -25 до +50­ °C
– Опремена со греач на компресор и филтер за +2.5 PM честички


Во кошничкаСпореди
29,950.00 ден 34,440.00 ден

AUX Инвертер клима уред ASW-H12C5C4/QCR3DI F СЕРИЈА

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20019

– Тип на фреон R32
– Опсег на работа од -15 до +50­ °C
– SEER 6.11(A++) W/W
– SCOP 3.83(A) W/W


Во кошничкаСпореди
49,500.00 ден 56,920.00 ден

AUX Инвертер клима уред ASW-H18B4/JER3DI-EU(HB) Ј СЕРИЈА

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19189

– Тип на фреон R32
– Количина на фреон 1.28 kg
– Опсег на работа од -25 до +50­ °C
– Опремена со греач на компресор и филтер за +2.5 PM честички


Во кошничкаСпореди
45,390.00 ден 52,200.00 ден

AUX Инвертер клима уред ASW-H18E0A4/QCR3DI F СЕРИЈА

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20042

– Тип на фреон R32
– Опсег на работа од -15 до +50­ °C
– SEER 6.07(A+) W/W
– SCOP 3.82(A) W/W


Во кошничкаСпореди
65,000.00 ден 74,750.00 ден

AUX Инвертер клима уред ASW-H24 Ј СЕРИЈА

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20790

– Тип на фреон R32
– Количина на фреон 1.44 kg
– Опсег на работа од -25 до +50­ °C
– Опремена со греач на компресор и филтер за +2.5 PM честички


Во кошничкаСпореди
52,650.00 ден 60,550.00 ден

AUX Инвертер клима уред ASW-H24F4/DBR1DI-RU F СЕРИЈА

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15127

– Тип на фреон R32
– Опсег на работа од -15 до +50­ °C
– SEER 6.10(A++) W/W
– SCOP 3.80(A) W/W


Во кошничкаСпореди
45,000.00 ден 51,750.00 ден

AUX Инвертер клима уред АSW-H12C5A4/QCR3DI Hi Eff

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19332

– Тип на фреон R32
– Количина на фреон 0.96 kg
– Опсег на работа од -30 до +50­ °C
– Опремена со греач на компресор и филтер за +2.5 PM честички


Во кошничкаСпореди
61,890.00 ден 71,170.00 ден

AUX Инвертер клима уред АSW-H18E3A4/QCR3DI Hi Eff

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19333

– Тип на фреон R32
– Количина на фреон 1.40 kg
– Опсег на работа од -30 до +50­ °C
– Опремена со греач на компресор и филтер за +2.5 PM честички


Во кошничкаСпореди
129,000.00 ден 148,350.00 ден

AUX Стоечки инвертер клима уред 48000 BTU +PM 2.5 Филтер + ГРЕАЧ

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет на греење: 14000 W
– Бренд на компресор: TOSHIBA
– Внатрешна димензија:1910mm×560mm×360mm
– Одржување:R410A


Во кошничкаСпореди
95,000.00 ден 109,250.00 ден

AUX Стоечки клима уред ASF H24A4 AHAR1DI EU

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18097

– Ладење: 7.4 KW
– Греење: 9.5 KW
– Фреон: R 410 A
– Проок на воздух: 1200 m³ / h


Во кошничкаСпореди
BOSCH Инвертер клима уред RAC 8000 12000BTU 35,990.00 ден 41,500.00 ден

BOSCH Инвертер клима уред RAC 8000 12000BTU

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа на греење: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 3.5 kW
 • Капацитет на греење: 3,5 kW
 • Греење и ладење при температура -15 до +50Во кошничкаСпореди
daikin klimatizer 50,500.00 ден 58,080.00 ден

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXC35C

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет на ладење: 3,5 kW
– Капацитет на греење: 4 kW
– SEER: 6,7
– SCOP: 4,28


Во кошничкаСпореди
daikin klimatizer 74,900.00 ден 86,130.00 ден

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXC50C

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет на ладење: 5.1 kW
– Капацитет на греење: 5.62 kW
– SEER: 6,29
– SCOP: 4,39


Во кошничкаСпореди
daikin klimatizer 88,500.00 ден 101,770.00 ден

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXC60C

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет на ладење: 6.23 kW
– Капацитет на греење: 6.4 kW
– SEER: 6,294
– SCOP: 4,21


Во кошничкаСпореди
daikin klimatizer 111,300.00 ден 127,999.00 ден

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXC71C

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет на ладење: 7.1 kW
– Капацитет на греење: 8 kW
– SEER: 5.3
– SCOP: 3.81


Во кошничкаСпореди
56,700.00 ден 65,200.00 ден

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXF35D

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет на ладење: 3,3 kW
– Капацитет на греење: 3,5 kW
– SEER:  6,21
– SCOP: 4,06


Во кошничкаСпореди
78,800.00 ден 90,620.00 ден

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXF50D

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет на ладење: 5 kW
– Капацитет на греење: 6 kW
– SEER:  6,21
– SCOP: 4,6


Во кошничкаСпореди
94,500.00 ден 108,670.00 ден

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXF60D

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет на ладење: 6 kW
– Капацитет на греење: 6.4 kW
– SEER:  6,15
– SCOP: 4,8


Во кошничкаСпореди
110,800.00 ден 127,420.00 ден

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXF71D

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет на ладење: 7.1 kW
– Капацитет на греење: 8.2 kW
– SEER:  5,15
– SCOP: 6.2


Во кошничкаСпореди
22,990.00 ден 26,440.00 ден

FAVORIT Инвертер клима уред 12000 BTU

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет на ладење (btu/h;w) 3520(1269~4044)
– Капацитет на греење (btu/h;w) 3810(1200~4073)
– SEER за ладење (w/w) 6.6
– Проток на воздух < 600 m3/h

Во кошничкаСпореди
25,490.00 ден 32,200.00 ден

HISENSE Инвертер клима уред Easy Smart CA35YR03G

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Филтер со активен јаглен
– Wi-Fi управување: Подготвен
– Проток на воздухот: 550 m³
– Работна температура во режим на греење : -15- 24


Во кошничкаСпореди
42,990.00 ден 49,440.00 ден

HISENSE Инвертер клима уред Easy Smart CA50XS1AG

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Филтер со активен јаглен
– Wi-Fi управување: Подготвен
– Проток на воздухот: 600 m³
– Работна температура во режим на греење : -15- 24


Во кошничкаСпореди
54,990.00 ден 63,240.00 ден

HISENSE Инвертер клима уред Easy Smart CA70BT1AG

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Филтер со активен јаглен
– Wi-Fi управување: Подготвен
– Проток на воздухот: 1.100 m³
– Работна температура во режим на греење : -15- 24


Прочитај повеќеСпореди
39,990.00 ден 45,990.00 ден

HISENSE Инвертер клима уред Energy SE KA35XR0EG

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

Работна температура во режим на греење : -20- 24
Wi-Fi управување: Вградено
Проток на воздухот: 580 m³
Енергетска класа – греење: A++


Прочитај повеќеСпореди
53,990.00 ден 62,100.00 ден

HISENSE Инвертер клима уред Energy SE KA50BS0EG

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

Работна температура во режим на греење : -20- 24
Wi-Fi управување: Вградено
Проток на воздухот: 950 m³
Енергетска класа – греење: A++


Прочитај повеќеСпореди
33,990.00 ден 39,100.00 ден

HISENSE Инвертер клима уред Wings Pro KB35YR3EG

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

Работна температура во режим на греење : -15- 24
Wi-Fi управување: Вградено
Проток на воздухот: 550 m³
Енергетска класа – греење: А+


Во кошничкаСпореди
49,990.00 ден 57,490.00 ден

HISENSE Инвертер клима уред Wings Pro KB50XS1EG

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

Работна температура во режим на греење : -15- 24
Wi-Fi управување: Вградено
Проток на воздухот: 600 m³
Енергетска класа – греење: А+


Во кошничкаСпореди
inventor klimatizer 32,100.00 ден 36,900.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред ARIA AR4VI32-12WFI / AR4VO32-12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+++
– Јонизатор
– ХЕПА стерилизациски филтер
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување


Во кошничкаСпореди
inventor klimatizer 47,990.00 ден 55,300.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред ARIA AR4VI32-18WFI / AR4VO32-18

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+++
– Јонизатор
– ХЕПА стерилизациски филтер
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување


Во кошничкаСпореди
60,990.00 ден 70,100.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред PROfessional PFI2VI-24WFI / PFI2VO-24

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Wi-Fi Standard – контролирање на клима уредот преку вашиот смартфон
– R32 ECO Refrigerant – еко фреон со 68% помал потенцијал за глобално затоплување
– Triple Action Filter – троен филтер со Vitamin C, Silver Ion и Cold Catalyst
– A++ – иновативна технологија која овозможува одлични перформанси со најниски трошоци


Во кошничкаСпореди
29,990.00 ден 34,400.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред PROfessional PFVI32-12WF / PFVO32-12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Wi-Fi Standard – контролирање на клима уредот преку вашиот смартфон
– R32 ECO Refrigerant – еко фреон со 68% помал потенцијал за глобално затоплување
– Triple Action Filter – троен филтер со Vitamin C, Silver Ion и Cold Catalyst
– A++ – иновативна технологија која овозможува одлични перформанси со најниски трошоци


Во кошничкаСпореди
46,990.00 ден 53,990.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред PROfessional PFVI32-18WF / PFVO32-18

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Wi-Fi Standard – контролирање на клима уредот преку вашиот смартфон
– R32 ECO Refrigerant – еко фреон со 68% помал потенцијал за глобално затоплување
– Triple Action Filter – троен филтер со Vitamin C, Silver Ion и Cold Catalyst
– A++ – иновативна технологија која овозможува одлични перформанси со најниски трошоци


Во кошничкаСпореди
22,990.00 ден 26,500.00 ден

TESLA Инвертер клима уред TT34EX21-1232IA

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
– Максимален капацитет на ладење: 3770 W
– Максимален капацитет на греење: 3810 W
– Просечна моќност: 3400/3420 W


Во кошничкаСпореди
23,990.00 ден 27,600.00 ден

TESLA Инвертер клима уред TT34EX81-1232IAW Wi-Fi

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
– Максимален капацитет на ладење: 3770 W
– Максимален капацитет на греење: 3810 W
– Просечна моќност: 3400/3420 W


Во кошничкаСпореди
42,990.00 ден 49,440.00 ден

TESLA Инвертер клима уред TT51EX21-1832IA

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
– Максимален капацитет на ладење: 5910 W
– Максимален капацитет на греење: 6070 W
– Просечна моќност: 5100/5100 W


Во кошничкаСпореди
45,500.00 ден 51,990.00 ден

TESLA Инвертер клима уред TT51EX81-1832IAW Wi-Fi

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
– Максимален капацитет на ладење: 5910 W
– Максимален капацитет на греење: 6070 W
– Просечна моќност: 5100/5100 W


Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer 76,990.00 ден 88,540.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Bi-Flow RAS-10PAVSG-E R32

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– A++ / A+ висока енергетска класа при ладење /греење
– греење во подот – долна зона, елегантен дизајн, тивка работа
– ефикасен Pure-Flow и IAQ филтрирачки систем, функција на самочистење


Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer 87,490.00 ден 100,610.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Bi-Flow RAS-13PAVSG-E R32

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– A++ / A+ висока енергетска класа при ладење /греење
– греење во подот – долна зона, елегантен дизајн, тивка работа
– ефикасен Pure-Flow и IAQ филтрирачки систем, функција на самочистење


Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer 116,590.00 ден 134,080.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Bi-Flow RAS-18PAVSG-E R32

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– A++ / A+ висока енергетска класа при ладење /греење
– греење во подот – долна зона, елегантен дизајн, тивка работа
– ефикасен Pure-Flow и IAQ филтрирачки систем, функција на самочистење


Во кошничкаСпореди
69,990.00 ден 80,500.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-10G2KVP-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа при греење/ладење: А+++
 • Colored LED (син/црвен) диспеј
 • Плазма јонизирачки филтер
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,5 (0,55 ÷ 3,50)/3,2 (0,45 ÷ 5,80)Во кошничкаСпореди
86,000.00 ден 98,900.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-13G2KVP-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа при греење/ладење: А+++
 • Colored LED (син/црвен) диспеј
 • Плазма јонизирачки филтер
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,5 (0,63 ÷ 4,10)/4,0(0,65 ÷ 6,30)Во кошничкаСпореди
96,300.00 ден 110,750.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-16G2KVP-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа при греење/ладење: А+++
 • Colored LED (син/црвен) диспеј
 • Плазма јонизирачки филтер
 • Капацитет-ладење/греење (kW):4,5(0,63 ÷ 5,00)/5,5(0,65 ÷ 6,80)Во кошничкаСпореди
64,990.00 ден 74,740.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред HAORI RAS-B10N4KVRG-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Hi-power за инстантно загревање или ладење
– Капацитет на ладење/греење kW – 2.5/3.2
– Енергетска класа A+++
– Бучност при работа од 39 dB(A)


Во кошничкаСпореди
74,990.00 ден 86,240.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред HAORI RAS-B13N4KVRG-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– ECO mode за намалена потрошувачка и пониски сметки за струја
– Hi-power за инстантно загревање или ладење
– Капацитет на ладење/греење kW – 3.5/4.2
– Енергетска класа A+++


Во кошничкаСпореди
84,990.00 ден 97,740.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред HAORI RAS-B16N4KVRG-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– ECO mode за намалена потрошувачка и пониски сметки за струја
– Hi-power за инстантно загревање или ладење
– Капацитет на ладење/греење kW – 3.5/4.2
– Енергетска класа A+++


Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer 39,990.00 ден 45,990.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Seiya RAS-10J2AVG-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– A++ / А+ висока енергетска класа ладење /греење
– DC Hybrid Inverter технологија
– функција самочистење со антипрашлест филтер
– исклучително тивка работа (дури до 19 dB)


Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer 44,800.00 ден 54,000.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Seiya RAS-13J2AVG-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– A++ / А+ висока енергетска класа ладење /греење
– DC Hybrid Inverter технологија
– функција самочистење со антипрашлест филтер
– исклучително тивка работа (дури до 19 dB)


Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer 54,990.00 ден 63,240.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Seiya RAS-16J2AVG-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– A++ / А+ висока енергетска класа ладење /греење
– DC Hybrid Inverter технологија
– функција самочистење со антипрашлест филтер
– исклучително тивка работа (дури до 19 dB)


Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer 64,490.00 ден 74,160.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Seiya RAS-18J2AVG-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– A++ / А+ висока енергетска класа ладење /греење
– DC Hybrid Inverter технологија
– функција самочистење со антипрашлест филтер
– исклучително тивка работа (дури до 19 dB)


Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer 77,490.00 ден 89,110.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Seiya RAS-24J2AVG-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– A++ / А+ висока енергетска класа ладење /греење
– DC Hybrid Inverter технологија
– функција самочистење со антипрашлест филтер
– исклучително тивка работа (дури до 19 dB)


Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer 50,990.00 ден 58,640.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред SHORAI EDGE RAS-B10J2KVSG-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа A+++/A+++ ладење и греење
– Капацитет ладење/греење 2/2.5 kW
– Опсег на работа -15/+46 °C
– Ниска потрошувачка во сите услови


Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer 59,200.00 ден 68,100.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред SHORAI EDGE RAS-B13J2KVSG-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа A+++/A+++ ладење и греење
– Капацитет ладење/греење 3.5/4.2 kW
– Опсег на работа -15/+46 °C
– Ниска потрошувачка во сите услови


Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer 66,990.00 ден 77,040.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред SHORAI EDGE RAS-B16J2KVSG-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа A+++/A+++ ладење и греење
– Капацитет ладење/греење 4.6/5.5 kW
– Опсег на работа -15/+46 °C
– Ниска потрошувачка во сите услови


Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer 52,990.00 ден 60,940.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред SHORAI PREMIUM RAS-B10J2KVRG-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа A++/A++ ладење и греење
– Капацитет ладење/греење 2,5/3,5 kW
– Опсег на работа -15/+46 °C
– Ниска потрошувачка во сите услови


Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer 60,990.00 ден 70,140.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред SHORAI PREMIUM RAS-B13J2KVRG-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа A++/A++ ладење и греење
– Капацитет ладење/греење 3,5/4,2 kW
– Опсег на работа -15/+46 °C
– Ниска потрошувачка во сите услови


Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer 83,990.00 ден 96,590.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред SHORAI PREMIUM RAS-B18J2KVRG-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа A++/A++ ладење и греење
– Капацитет ладење/греење 5/6 kW
– Опсег на работа -15/+46 °C
– Ниска потрошувачка во сите услови


Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI 23,000.00 ден 26,450.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LCD екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 430 m3/hВо кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI 33,999.00 ден 39,100.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI+

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 420 m3/hВо кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI 27,999.00 ден 32,200.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11611
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/hВо кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI 36,999.00 ден 42,550.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI+

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11615
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/hВо кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI во боја 36,999.00 ден 42,550.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI+ во боја

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/hSelect optionsСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE 39,999.00 ден 45,999.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI GOLD

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/hВо кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEYI 59,999.00 ден 68,999.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEYI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 4,25 kW
 • Циркулација на воздухот: 575 m3/hВо кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEMI 44,999.00 ден 51,750.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEMI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20646
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 5,28 kW
 • Капацитет на греење: 5,57 kW
 • Циркулација на воздухот: 610 m3/hВо кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AERI 52,990.00 ден 60,950.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AERI+

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11647
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 5,28 kW
 • Капацитет на греење: 5,57 kW
 • Циркулација на воздухот: 750 m3/hВо кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AEMI 59,999.00 ден 68,999.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AEMI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 7,03 kW
 • Капацитет на греење: 7,62 kW
 • Циркулација на воздухот: 960 m3/hВо кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AERI 66,000.00 ден 75,900.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AERI+

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11662
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 7,03 kW
 • Капацитет на греење: 7,91 kW
 • Циркулација на воздухот: 1060 m3/hВо кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEVI BLACK MIRROR 39,999.00 ден 45,999.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP-12CH35AEVI GRAY MIRROR

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/hВо кошничкаСпореди
40,800.00 ден 46,400.00 ден

VOX Инвертер клима уред IVA5-18JR Filter anti-2.5pm

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа (SEER/SCOP): 6.57/4.02; А++/A+
– Kапацитет за ладење: 5400 W
– Kапацитет за греење: 5800 W
– Фреон R32


Во кошничкаСпореди

AUX Инвертер клима уред ASW-H12B4/JER3DI-EU(HB) Ј СЕРИЈА

0 %s од 5
(0)
AUX

– Тип на фреон R32
– Количина на фреон 0.60 kg
– Опсег на работа од -25 до +50­ °C
– Опремена со греач на компресор и филтер за +2.5 PM честички


Шифра: 19193
31,990.00 ден 36,800.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Инвертер клима уред ASW-H12C5C4/QCR3DI F СЕРИЈА

0 %s од 5
(0)
AUX

– Тип на фреон R32
– Опсег на работа од -15 до +50­ °C
– SEER 6.11(A++) W/W
– SCOP 3.83(A) W/W


Шифра: 20019
29,950.00 ден 34,440.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Инвертер клима уред ASW-H18B4/JER3DI-EU(HB) Ј СЕРИЈА

0 %s од 5
(0)
AUX

– Тип на фреон R32
– Количина на фреон 1.28 kg
– Опсег на работа од -25 до +50­ °C
– Опремена со греач на компресор и филтер за +2.5 PM честички


Шифра: 19189
49,500.00 ден 56,920.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Инвертер клима уред ASW-H18E0A4/QCR3DI F СЕРИЈА

0 %s од 5
(0)
AUX

– Тип на фреон R32
– Опсег на работа од -15 до +50­ °C
– SEER 6.07(A+) W/W
– SCOP 3.82(A) W/W


Шифра: 20042
45,390.00 ден 52,200.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Инвертер клима уред ASW-H24 Ј СЕРИЈА

0 %s од 5
(0)
AUX

– Тип на фреон R32
– Количина на фреон 1.44 kg
– Опсег на работа од -25 до +50­ °C
– Опремена со греач на компресор и филтер за +2.5 PM честички


Шифра: 20790
65,000.00 ден 74,750.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Инвертер клима уред ASW-H24F4/DBR1DI-RU F СЕРИЈА

0 %s од 5
(0)
AUX

– Тип на фреон R32
– Опсег на работа од -15 до +50­ °C
– SEER 6.10(A++) W/W
– SCOP 3.80(A) W/W


Шифра: 15127
52,650.00 ден 60,550.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Инвертер клима уред АSW-H12C5A4/QCR3DI Hi Eff

0 %s од 5
(0)
AUX

– Тип на фреон R32
– Количина на фреон 0.96 kg
– Опсег на работа од -30 до +50­ °C
– Опремена со греач на компресор и филтер за +2.5 PM честички


Шифра: 19332
45,000.00 ден 51,750.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Инвертер клима уред АSW-H18E3A4/QCR3DI Hi Eff

0 %s од 5
(0)
AUX

– Тип на фреон R32
– Количина на фреон 1.40 kg
– Опсег на работа од -30 до +50­ °C
– Опремена со греач на компресор и филтер за +2.5 PM честички


Шифра: 19333
61,890.00 ден 71,170.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Стоечки инвертер клима уред 48000 BTU +PM 2.5 Филтер + ГРЕАЧ

0 %s од 5
(0)
AUX

– Капацитет на греење: 14000 W
– Бренд на компресор: TOSHIBA
– Внатрешна димензија:1910mm×560mm×360mm
– Одржување:R410A


Шифра: Нема
129,000.00 ден 148,350.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Стоечки клима уред ASF H24A4 AHAR1DI EU

0 %s од 5
(0)
AUX

– Ладење: 7.4 KW
– Греење: 9.5 KW
– Фреон: R 410 A
– Проок на воздух: 1200 m³ / h


Шифра: 18097
95,000.00 ден 109,250.00 ден Во кошничкаСпореди
BOSCH Инвертер клима уред RAC 8000 12000BTU

BOSCH Инвертер клима уред RAC 8000 12000BTU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа на греење: A++/A+
 • Капацитет на ладење: 3.5 kW
 • Капацитет на греење: 3,5 kW
 • Греење и ладење при температура -15 до +50Шифра: Нема
35,990.00 ден 41,500.00 ден Во кошничкаСпореди
daikin klimatizer

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXC35C

0 %s од 5
(0)
Daikin

– Капацитет на ладење: 3,5 kW
– Капацитет на греење: 4 kW
– SEER: 6,7
– SCOP: 4,28


Шифра: Нема
50,500.00 ден 58,080.00 ден Во кошничкаСпореди
daikin klimatizer

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXC50C

0 %s од 5
(0)
Daikin

– Капацитет на ладење: 5.1 kW
– Капацитет на греење: 5.62 kW
– SEER: 6,29
– SCOP: 4,39


Шифра: Нема
74,900.00 ден 86,130.00 ден Во кошничкаСпореди
daikin klimatizer

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXC60C

0 %s од 5
(0)
Daikin

– Капацитет на ладење: 6.23 kW
– Капацитет на греење: 6.4 kW
– SEER: 6,294
– SCOP: 4,21


Шифра: Нема
88,500.00 ден 101,770.00 ден Во кошничкаСпореди
daikin klimatizer

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXC71C

0 %s од 5
(0)
Daikin

– Капацитет на ладење: 7.1 kW
– Капацитет на греење: 8 kW
– SEER: 5.3
– SCOP: 3.81


Шифра: Нема
111,300.00 ден 127,999.00 ден Во кошничкаСпореди

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXF35D

0 %s од 5
(0)
Daikin

– Капацитет на ладење: 3,3 kW
– Капацитет на греење: 3,5 kW
– SEER:  6,21
– SCOP: 4,06


Шифра: Нема
56,700.00 ден 65,200.00 ден Во кошничкаСпореди

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXF50D

0 %s од 5
(0)
Daikin

– Капацитет на ладење: 5 kW
– Капацитет на греење: 6 kW
– SEER:  6,21
– SCOP: 4,6


Шифра: Нема
78,800.00 ден 90,620.00 ден Во кошничкаСпореди

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXF60D

0 %s од 5
(0)
Daikin

– Капацитет на ладење: 6 kW
– Капацитет на греење: 6.4 kW
– SEER:  6,15
– SCOP: 4,8


Шифра: Нема
94,500.00 ден 108,670.00 ден Во кошничкаСпореди

DAIKIN Инвертер клима уред Sensira FTXF71D

0 %s од 5
(0)
Daikin

– Капацитет на ладење: 7.1 kW
– Капацитет на греење: 8.2 kW
– SEER:  5,15
– SCOP: 6.2


Шифра: Нема
110,800.00 ден 127,420.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Инвертер клима уред 12000 BTU

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Капацитет на ладење (btu/h;w) 3520(1269~4044)
– Капацитет на греење (btu/h;w) 3810(1200~4073)
– SEER за ладење (w/w) 6.6
– Проток на воздух < 600 m3/h

Шифра: Нема
22,990.00 ден 26,440.00 ден Во кошничкаСпореди

HISENSE Инвертер клима уред Easy Smart CA35YR03G

0 %s од 5
(0)
Hisense

– Филтер со активен јаглен
– Wi-Fi управување: Подготвен
– Проток на воздухот: 550 m³
– Работна температура во режим на греење : -15- 24


Шифра: Нема
25,490.00 ден 32,200.00 ден Во кошничкаСпореди

HISENSE Инвертер клима уред Easy Smart CA50XS1AG

0 %s од 5
(0)
Hisense

– Филтер со активен јаглен
– Wi-Fi управување: Подготвен
– Проток на воздухот: 600 m³
– Работна температура во режим на греење : -15- 24


Шифра: Нема
42,990.00 ден 49,440.00 ден Во кошничкаСпореди

HISENSE Инвертер клима уред Easy Smart CA70BT1AG

0 %s од 5
(0)
Hisense

– Филтер со активен јаглен
– Wi-Fi управување: Подготвен
– Проток на воздухот: 1.100 m³
– Работна температура во режим на греење : -15- 24


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

54,990.00 ден 63,240.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HISENSE Инвертер клима уред Energy SE KA35XR0EG

0 %s од 5
(0)
Hisense

Работна температура во режим на греење : -20- 24
Wi-Fi управување: Вградено
Проток на воздухот: 580 m³
Енергетска класа – греење: A++


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

39,990.00 ден 45,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HISENSE Инвертер клима уред Energy SE KA50BS0EG

0 %s од 5
(0)
Hisense

Работна температура во режим на греење : -20- 24
Wi-Fi управување: Вградено
Проток на воздухот: 950 m³
Енергетска класа – греење: A++


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

53,990.00 ден 62,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HISENSE Инвертер клима уред Wings Pro KB35YR3EG

0 %s од 5
(0)
Hisense

Работна температура во режим на греење : -15- 24
Wi-Fi управување: Вградено
Проток на воздухот: 550 m³
Енергетска класа – греење: А+


Шифра: Нема
33,990.00 ден 39,100.00 ден Во кошничкаСпореди

HISENSE Инвертер клима уред Wings Pro KB50XS1EG

0 %s од 5
(0)
Hisense

Работна температура во режим на греење : -15- 24
Wi-Fi управување: Вградено
Проток на воздухот: 600 m³
Енергетска класа – греење: А+


Шифра: Нема
49,990.00 ден 57,490.00 ден Во кошничкаСпореди
inventor klimatizer

INVENTOR Инвертер клима уред ARIA AR4VI32-12WFI / AR4VO32-12

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Јонизатор
– ХЕПА стерилизациски филтер
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување


Шифра: Нема
32,100.00 ден 36,900.00 ден Во кошничкаСпореди
inventor klimatizer

INVENTOR Инвертер клима уред ARIA AR4VI32-18WFI / AR4VO32-18

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Јонизатор
– ХЕПА стерилизациски филтер
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување


Шифра: Нема
47,990.00 ден 55,300.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред PROfessional PFI2VI-24WFI / PFI2VO-24

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Wi-Fi Standard – контролирање на клима уредот преку вашиот смартфон
– R32 ECO Refrigerant – еко фреон со 68% помал потенцијал за глобално затоплување
– Triple Action Filter – троен филтер со Vitamin C, Silver Ion и Cold Catalyst
– A++ – иновативна технологија која овозможува одлични перформанси со најниски трошоци


Шифра: Нема
60,990.00 ден 70,100.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред PROfessional PFVI32-12WF / PFVO32-12

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Wi-Fi Standard – контролирање на клима уредот преку вашиот смартфон
– R32 ECO Refrigerant – еко фреон со 68% помал потенцијал за глобално затоплување
– Triple Action Filter – троен филтер со Vitamin C, Silver Ion и Cold Catalyst
– A++ – иновативна технологија која овозможува одлични перформанси со најниски трошоци


Шифра: Нема
29,990.00 ден 34,400.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред PROfessional PFVI32-18WF / PFVO32-18

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Wi-Fi Standard – контролирање на клима уредот преку вашиот смартфон
– R32 ECO Refrigerant – еко фреон со 68% помал потенцијал за глобално затоплување
– Triple Action Filter – троен филтер со Vitamin C, Silver Ion и Cold Catalyst
– A++ – иновативна технологија која овозможува одлични перформанси со најниски трошоци


Шифра: Нема
46,990.00 ден 53,990.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Инвертер клима уред TT34EX21-1232IA

0 %s од 5
(0)
Tesla

– Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
– Максимален капацитет на ладење: 3770 W
– Максимален капацитет на греење: 3810 W
– Просечна моќност: 3400/3420 W


Шифра: Нема
22,990.00 ден 26,500.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Инвертер клима уред TT34EX81-1232IAW Wi-Fi

0 %s од 5
(0)
Tesla

– Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
– Максимален капацитет на ладење: 3770 W
– Максимален капацитет на греење: 3810 W
– Просечна моќност: 3400/3420 W


Шифра: Нема
23,990.00 ден 27,600.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Инвертер клима уред TT51EX21-1832IA

0 %s од 5
(0)
Tesla

– Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
– Максимален капацитет на ладење: 5910 W
– Максимален капацитет на греење: 6070 W
– Просечна моќност: 5100/5100 W


Шифра: Нема
42,990.00 ден 49,440.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Инвертер клима уред TT51EX81-1832IAW Wi-Fi

0 %s од 5
(0)
Tesla

– Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
– Максимален капацитет на ладење: 5910 W
– Максимален капацитет на греење: 6070 W
– Просечна моќност: 5100/5100 W


Шифра: Нема
45,500.00 ден 51,990.00 ден Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer

TOSHIBA Инвертер клима уред Bi-Flow RAS-10PAVSG-E R32

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA

– A++ / A+ висока енергетска класа при ладење /греење
– греење во подот – долна зона, елегантен дизајн, тивка работа
– ефикасен Pure-Flow и IAQ филтрирачки систем, функција на самочистење


Шифра: Нема
76,990.00 ден 88,540.00 ден Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer

TOSHIBA Инвертер клима уред Bi-Flow RAS-13PAVSG-E R32

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA

– A++ / A+ висока енергетска класа при ладење /греење
– греење во подот – долна зона, елегантен дизајн, тивка работа
– ефикасен Pure-Flow и IAQ филтрирачки систем, функција на самочистење


Шифра: Нема
87,490.00 ден 100,610.00 ден Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer

TOSHIBA Инвертер клима уред Bi-Flow RAS-18PAVSG-E R32

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA

– A++ / A+ висока енергетска класа при ладење /греење
– греење во подот – долна зона, елегантен дизајн, тивка работа
– ефикасен Pure-Flow и IAQ филтрирачки систем, функција на самочистење


Шифра: Нема
116,590.00 ден 134,080.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-10G2KVP-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA
 • Енергетска класа при греење/ладење: А+++
 • Colored LED (син/црвен) диспеј
 • Плазма јонизирачки филтер
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,5 (0,55 ÷ 3,50)/3,2 (0,45 ÷ 5,80)Шифра: Нема
69,990.00 ден 80,500.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-13G2KVP-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA
 • Енергетска класа при греење/ладење: А+++
 • Colored LED (син/црвен) диспеј
 • Плазма јонизирачки филтер
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,5 (0,63 ÷ 4,10)/4,0(0,65 ÷ 6,30)Шифра: Нема
86,000.00 ден 98,900.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-16G2KVP-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA
 • Енергетска класа при греење/ладење: А+++
 • Colored LED (син/црвен) диспеј
 • Плазма јонизирачки филтер
 • Капацитет-ладење/греење (kW):4,5(0,63 ÷ 5,00)/5,5(0,65 ÷ 6,80)Шифра: Нема
96,300.00 ден 110,750.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред HAORI RAS-B10N4KVRG-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA

– Hi-power за инстантно загревање или ладење
– Капацитет на ладење/греење kW – 2.5/3.2
– Енергетска класа A+++
– Бучност при работа од 39 dB(A)


Шифра: Нема
64,990.00 ден 74,740.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред HAORI RAS-B13N4KVRG-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA

– ECO mode за намалена потрошувачка и пониски сметки за струја
– Hi-power за инстантно загревање или ладење
– Капацитет на ладење/греење kW – 3.5/4.2
– Енергетска класа A+++


Шифра: Нема
74,990.00 ден 86,240.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред HAORI RAS-B16N4KVRG-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA

– ECO mode за намалена потрошувачка и пониски сметки за струја
– Hi-power за инстантно загревање или ладење
– Капацитет на ладење/греење kW – 3.5/4.2
– Енергетска класа A+++


Шифра: Нема
84,990.00 ден 97,740.00 ден Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer

TOSHIBA Инвертер клима уред Seiya RAS-10J2AVG-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA

– A++ / А+ висока енергетска класа ладење /греење
– DC Hybrid Inverter технологија
– функција самочистење со антипрашлест филтер
– исклучително тивка работа (дури до 19 dB)


Шифра: Нема
39,990.00 ден 45,990.00 ден Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer

TOSHIBA Инвертер клима уред Seiya RAS-13J2AVG-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA

– A++ / А+ висока енергетска класа ладење /греење
– DC Hybrid Inverter технологија
– функција самочистење со антипрашлест филтер
– исклучително тивка работа (дури до 19 dB)


Шифра: Нема
44,800.00 ден 54,000.00 ден Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer

TOSHIBA Инвертер клима уред Seiya RAS-16J2AVG-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA

– A++ / А+ висока енергетска класа ладење /греење
– DC Hybrid Inverter технологија
– функција самочистење со антипрашлест филтер
– исклучително тивка работа (дури до 19 dB)


Шифра: Нема
54,990.00 ден 63,240.00 ден Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer

TOSHIBA Инвертер клима уред Seiya RAS-18J2AVG-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA

– A++ / А+ висока енергетска класа ладење /греење
– DC Hybrid Inverter технологија
– функција самочистење со антипрашлест филтер
– исклучително тивка работа (дури до 19 dB)


Шифра: Нема
64,490.00 ден 74,160.00 ден Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer

TOSHIBA Инвертер клима уред Seiya RAS-24J2AVG-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA

– A++ / А+ висока енергетска класа ладење /греење
– DC Hybrid Inverter технологија
– функција самочистење со антипрашлест филтер
– исклучително тивка работа (дури до 19 dB)


Шифра: Нема
77,490.00 ден 89,110.00 ден Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer

TOSHIBA Инвертер клима уред SHORAI EDGE RAS-B10J2KVSG-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA

– Енергетска класа A+++/A+++ ладење и греење
– Капацитет ладење/греење 2/2.5 kW
– Опсег на работа -15/+46 °C
– Ниска потрошувачка во сите услови


Шифра: Нема
50,990.00 ден 58,640.00 ден Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer

TOSHIBA Инвертер клима уред SHORAI EDGE RAS-B13J2KVSG-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA

– Енергетска класа A+++/A+++ ладење и греење
– Капацитет ладење/греење 3.5/4.2 kW
– Опсег на работа -15/+46 °C
– Ниска потрошувачка во сите услови


Шифра: Нема
59,200.00 ден 68,100.00 ден Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer

TOSHIBA Инвертер клима уред SHORAI EDGE RAS-B16J2KVSG-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA

– Енергетска класа A+++/A+++ ладење и греење
– Капацитет ладење/греење 4.6/5.5 kW
– Опсег на работа -15/+46 °C
– Ниска потрошувачка во сите услови


Шифра: Нема
66,990.00 ден 77,040.00 ден Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer

TOSHIBA Инвертер клима уред SHORAI PREMIUM RAS-B10J2KVRG-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA

– Енергетска класа A++/A++ ладење и греење
– Капацитет ладење/греење 2,5/3,5 kW
– Опсег на работа -15/+46 °C
– Ниска потрошувачка во сите услови


Шифра: Нема
52,990.00 ден 60,940.00 ден Во кошничкаСпореди
toshiba klimatizer

TOSHIBA Инвертер клима уред SHORAI PREMIUM RAS-B13J2KVRG-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA

– Енергетска класа A++/A++ ладење и греење
– Капацитет ладење/греење 3,5/4,2 kW
– Опсег на работа -15/+46 °C
– Ниска потрошувачка во сите услови


Шифра: Нема
60,990.00 ден 70,140.00 ден Во кошничкаСпореди