Велосипеди

-13% 151,999.00 ден 174,799.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c101

-13% 95,999.00 ден 110,399.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c11

-13% 145,699.00 ден 167,550.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c501

-13% 95,999.00 ден 110,399.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Unisex c12

-13% 92,999.00 ден 106,950.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c10

-13% 151,999.00 ден 174,799.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c100

-13% 145,699.00 ден 167,550.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c500

-13% 83,699.00 ден 96,250.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед e-Bike i10

-13% 108,499.00 ден 124,770.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m10

-13% 148,799.00 ден 171,120.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m100

-13% 105,399.00 ден 121,210.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking T10

-13% 142,599.00 ден 163,990.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking t100

-13% 14,030.00 ден 16,130.00 ден

RAPID Велосипед BOGOTA +AM 27.5”

-13% 14,500.00 ден 16,700.00 ден

RAPID Велосипед FACTOR BLACK 29”

-13% 12,990.00 ден 14,990.00 ден

RAPID Велосипед LADY RED 28”

-13% 12,990.00 ден 14,990.00 ден

RAPID Велосипед LADY WHITE 28”

151,999.00 ден 174,799.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c101

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Екран: Ananda LCD D10
– Батерија: 36V 15Ah LG Lithium battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


Во кошничкаСпореди
95,999.00 ден 110,399.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c11

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– MS ENERGY име : MS ENERGY eBike c11
– Мотор: Задна Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah


Во кошничкаСпореди
145,699.00 ден 167,550.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c501

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Мотор: Bafang M200, 250W mid motor 65
– Екран: Bafang LCD, 5 lvl speed assist
– Батерија: 36v 16Ah LG Battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


Во кошничкаСпореди
95,999.00 ден 110,399.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Unisex c12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Мотор: Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah
– Полнач: AC 100V – 230V паметен полнач


Во кошничкаСпореди
92,999.00 ден 106,950.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c10

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Мотор: Заден Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Ракета Kaiyisi 36V 13Ah
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач


Во кошничкаСпореди
151,999.00 ден 174,799.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c100

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Батерија: Литиумска батерија LG 36V 14Ah
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач
– Екран: Ананда LCD D10


Во кошничкаСпореди
145,699.00 ден 167,550.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c500

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– MS ENERGY име MS ENERGY eBike c500
– Мотор / Мотор Bafang M200, среден мотор од 250 W 65 Nm
– Екран Bafang LCD, помош за брзина од 5 нивоа
– Батерија 36v 16Ah LG батерија


Во кошничкаСпореди
83,699.00 ден 96,250.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед e-Bike i10

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала: 20″
– Максимална брзина:25 km/h
– Мотор: 250W
– Батерија: 36V, 7,8 Ah


Во кошничкаСпореди
108,499.00 ден 124,770.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m10

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Екран: дисплеј LCD C300s
– Батерија: 36V 13Ah Литиумска батерија
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач
– Досег :80 – 100 км


Во кошничкаСпореди
148,799.00 ден 171,120.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m100

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тркала: TyresMaxxis Rekon 29″ x 2,40
– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Магнезиум: Легура
– Максимална брзина: 25 km/h


Во кошничкаСпореди
105,399.00 ден 121,210.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking T10

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Мотор: Shengyi hub motor 250W
– Екран: LCD C300s
– Батерија: 36V 13Ah Lithium battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


Во кошничкаСпореди
142,599.00 ден 163,990.00 ден

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking t100

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Мотор / Мотор Ananda M81 250W 80Nm
– Приказ Ananda D10
– Батерија 36V 15Ah Литиумска батерија
– Полнач / Полнач AC 100V – 230V паметен полнач


Во кошничкаСпореди
14,030.00 ден 16,130.00 ден

RAPID Велосипед BOGOTA +AM 27.5”

0 %s од 5
(0)
Шифра: 22530

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 27.5”


Во кошничкаСпореди
13,250.00 ден 15,240.00 ден

RAPID Велосипед BOGOTA 27.5”

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 27.5”


Select optionsСпореди
10,990.00 ден 12,700.00 ден

RAPID Велосипед BOOSTER 24”

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 24”


Select optionsСпореди
10,780.00 ден 12,400.00 ден

RAPID Велосипед BUENO 24”

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 24”


Select optionsСпореди
14,500.00 ден 16,700.00 ден

RAPID Велосипед FACTOR BLACK 29”

0 %s од 5
(0)
Шифра: 22536

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 29”


Во кошничкаСпореди
12,990.00 ден 14,990.00 ден

RAPID Велосипед LADY RED 28”

0 %s од 5
(0)
Шифра: 22531

– 7 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Тркала 28”


Во кошничкаСпореди
12,990.00 ден 14,990.00 ден

RAPID Велосипед LADY WHITE 28”

0 %s од 5
(0)
Шифра: 22532

– 7 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Тркала 28”


Во кошничкаСпореди
12,990.00 ден 14,990.00 ден

RAPID Велосипед LONDON 28”

0 %s од 5
(0)
Шифра: 22533

– 7 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Тркала 28”


Select optionsСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c101

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Екран: Ananda LCD D10
– Батерија: 36V 15Ah LG Lithium battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


Шифра: Нема
151,999.00 ден 174,799.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c11

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– MS ENERGY име : MS ENERGY eBike c11
– Мотор: Задна Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah


Шифра: Нема
95,999.00 ден 110,399.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c501

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Bafang M200, 250W mid motor 65
– Екран: Bafang LCD, 5 lvl speed assist
– Батерија: 36v 16Ah LG Battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


Шифра: Нема
145,699.00 ден 167,550.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Unisex c12

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah
– Полнач: AC 100V – 230V паметен полнач


Шифра: Нема
95,999.00 ден 110,399.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Заден Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Ракета Kaiyisi 36V 13Ah
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач


Шифра: Нема
92,999.00 ден 106,950.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c100

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Батерија: Литиумска батерија LG 36V 14Ah
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач
– Екран: Ананда LCD D10


Шифра: Нема
151,999.00 ден 174,799.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c500

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– MS ENERGY име MS ENERGY eBike c500
– Мотор / Мотор Bafang M200, среден мотор од 250 W 65 Nm
– Екран Bafang LCD, помош за брзина од 5 нивоа
– Батерија 36v 16Ah LG батерија


Шифра: Нема
145,699.00 ден 167,550.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед e-Bike i10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Големина на тркала: 20″
– Максимална брзина:25 km/h
– Мотор: 250W
– Батерија: 36V, 7,8 Ah


Шифра: Нема
83,699.00 ден 96,250.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Екран: дисплеј LCD C300s
– Батерија: 36V 13Ah Литиумска батерија
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач
– Досег :80 – 100 км


Шифра: Нема
108,499.00 ден 124,770.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m100

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Тркала: TyresMaxxis Rekon 29″ x 2,40
– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Магнезиум: Легура
– Максимална брзина: 25 km/h


Шифра: Нема
148,799.00 ден 171,120.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking T10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Shengyi hub motor 250W
– Екран: LCD C300s
– Батерија: 36V 13Ah Lithium battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


Шифра: Нема
105,399.00 ден 121,210.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking t100

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор / Мотор Ananda M81 250W 80Nm
– Приказ Ananda D10
– Батерија 36V 15Ah Литиумска батерија
– Полнач / Полнач AC 100V – 230V паметен полнач


Шифра: Нема
142,599.00 ден 163,990.00 ден Во кошничкаСпореди

RAPID Велосипед BOGOTA +AM 27.5”

0 %s од 5
(0)
Rapid

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 27.5”


Шифра: 22530
14,030.00 ден 16,130.00 ден Во кошничкаСпореди

RAPID Велосипед BOGOTA 27.5”

0 %s од 5
(0)
Rapid

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 27.5”


Шифра: Нема
13,250.00 ден 15,240.00 ден Select optionsСпореди

RAPID Велосипед BOOSTER 24”

0 %s од 5
(0)
Rapid

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 24”


Шифра: Нема
10,990.00 ден 12,700.00 ден Select optionsСпореди

RAPID Велосипед BUENO 24”

0 %s од 5
(0)
Rapid

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 24”


Шифра: Нема
10,780.00 ден 12,400.00 ден Select optionsСпореди

RAPID Велосипед FACTOR BLACK 29”

0 %s од 5
(0)
Rapid

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 29”


Шифра: 22536
14,500.00 ден 16,700.00 ден Во кошничкаСпореди

RAPID Велосипед LADY RED 28”

0 %s од 5
(0)
Rapid

– 7 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Тркала 28”


Шифра: 22531
12,990.00 ден 14,990.00 ден Во кошничкаСпореди

RAPID Велосипед LADY WHITE 28”

0 %s од 5
(0)
Rapid

– 7 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Тркала 28”


Шифра: 22532
12,990.00 ден 14,990.00 ден Во кошничкаСпореди

RAPID Велосипед LONDON 28”

0 %s од 5
(0)
Rapid

– 7 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Тркала 28”


Шифра: 22533
12,990.00 ден 14,990.00 ден Select optionsСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c101

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Екран: Ananda LCD D10
– Батерија: 36V 15Ah LG Lithium battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


151,999.00 ден 174,799.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c11

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– MS ENERGY име : MS ENERGY eBike c11
– Мотор: Задна Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah


95,999.00 ден 110,399.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c501

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Bafang M200, 250W mid motor 65
– Екран: Bafang LCD, 5 lvl speed assist
– Батерија: 36v 16Ah LG Battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


145,699.00 ден 167,550.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Unisex c12

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah
– Полнач: AC 100V – 230V паметен полнач


95,999.00 ден 110,399.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Заден Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Ракета Kaiyisi 36V 13Ah
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач


92,999.00 ден 106,950.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c100

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Батерија: Литиумска батерија LG 36V 14Ah
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач
– Екран: Ананда LCD D10


151,999.00 ден 174,799.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c500

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– MS ENERGY име MS ENERGY eBike c500
– Мотор / Мотор Bafang M200, среден мотор од 250 W 65 Nm
– Екран Bafang LCD, помош за брзина од 5 нивоа
– Батерија 36v 16Ah LG батерија


145,699.00 ден 167,550.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед e-Bike i10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Големина на тркала: 20″
– Максимална брзина:25 km/h
– Мотор: 250W
– Батерија: 36V, 7,8 Ah


83,699.00 ден 96,250.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Екран: дисплеј LCD C300s
– Батерија: 36V 13Ah Литиумска батерија
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач
– Досег :80 – 100 км


108,499.00 ден 124,770.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m100

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Тркала: TyresMaxxis Rekon 29″ x 2,40
– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Магнезиум: Легура
– Максимална брзина: 25 km/h


148,799.00 ден 171,120.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking T10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор: Shengyi hub motor 250W
– Екран: LCD C300s
– Батерија: 36V 13Ah Lithium battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


105,399.00 ден 121,210.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking t100

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Мотор / Мотор Ananda M81 250W 80Nm
– Приказ Ananda D10
– Батерија 36V 15Ah Литиумска батерија
– Полнач / Полнач AC 100V – 230V паметен полнач


142,599.00 ден 163,990.00 ден Во кошничкаСпореди

RAPID Велосипед BOGOTA +AM 27.5”

0 %s од 5
(0)
Rapid

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 27.5”


14,030.00 ден 16,130.00 ден Во кошничкаСпореди

RAPID Велосипед BOGOTA 27.5”

0 %s од 5
(0)
Rapid

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 27.5”


13,250.00 ден 15,240.00 ден Select optionsСпореди

RAPID Велосипед BOOSTER 24”

0 %s од 5
(0)
Rapid

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 24”


10,990.00 ден 12,700.00 ден Select optionsСпореди

RAPID Велосипед BUENO 24”

0 %s од 5
(0)
Rapid

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 24”


10,780.00 ден 12,400.00 ден Select optionsСпореди

RAPID Велосипед FACTOR BLACK 29”

0 %s од 5
(0)
Rapid

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 29”


14,500.00 ден 16,700.00 ден Во кошничкаСпореди

RAPID Велосипед LADY RED 28”

0 %s од 5
(0)
Rapid

– 7 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Тркала 28”


12,990.00 ден 14,990.00 ден Во кошничкаСпореди

RAPID Велосипед LADY WHITE 28”

0 %s од 5
(0)
Rapid

– 7 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Тркала 28”


12,990.00 ден 14,990.00 ден Во кошничкаСпореди

RAPID Велосипед LONDON 28”

0 %s од 5
(0)
Rapid

– 7 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Тркала 28”


12,990.00 ден 14,990.00 ден Select optionsСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c101

0 %s од 5
(0)

– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Екран: Ananda LCD D10
– Батерија: 36V 15Ah LG Lithium battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


151,999.00 ден 174,799.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c11

0 %s од 5
(0)

– MS ENERGY име : MS ENERGY eBike c11
– Мотор: Задна Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah


95,999.00 ден 110,399.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Man c501

0 %s од 5
(0)

– Мотор: Bafang M200, 250W mid motor 65
– Екран: Bafang LCD, 5 lvl speed assist
– Батерија: 36v 16Ah LG Battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


145,699.00 ден 167,550.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Unisex c12

0 %s од 5
(0)

– Мотор: Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah
– Полнач: AC 100V – 230V паметен полнач


95,999.00 ден 110,399.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c10

0 %s од 5
(0)

– Мотор: Заден Vinka RH30 30 Nm
– Екран: KEYDISP KD-58C
– Батерија: Ракета Kaiyisi 36V 13Ah
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач


92,999.00 ден 106,950.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c100

0 %s од 5
(0)

– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Батерија: Литиумска батерија LG 36V 14Ah
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач
– Екран: Ананда LCD D10


151,999.00 ден 174,799.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед City Women c500

0 %s од 5
(0)

– MS ENERGY име MS ENERGY eBike c500
– Мотор / Мотор Bafang M200, среден мотор од 250 W 65 Nm
– Екран Bafang LCD, помош за брзина од 5 нивоа
– Батерија 36v 16Ah LG батерија


145,699.00 ден 167,550.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед e-Bike i10

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала: 20″
– Максимална брзина:25 km/h
– Мотор: 250W
– Батерија: 36V, 7,8 Ah


83,699.00 ден 96,250.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m10

0 %s од 5
(0)

– Екран: дисплеј LCD C300s
– Батерија: 36V 13Ah Литиумска батерија
– Полнач: AC 100V – 230V Паметен полнач
– Досег :80 – 100 км


108,499.00 ден 124,770.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед MTB m100

0 %s од 5
(0)

– Тркала: TyresMaxxis Rekon 29″ x 2,40
– Мотор: Ananda M81 250W 80Nm
– Магнезиум: Легура
– Максимална брзина: 25 km/h


148,799.00 ден 171,120.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking T10

0 %s од 5
(0)

– Мотор: Shengyi hub motor 250W
– Екран: LCD C300s
– Батерија: 36V 13Ah Lithium battery
– Полнач: AC 100V – 230V smart charger


105,399.00 ден 121,210.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен велосипед Trekking t100

0 %s од 5
(0)

– Мотор / Мотор Ananda M81 250W 80Nm
– Приказ Ananda D10
– Батерија 36V 15Ah Литиумска батерија
– Полнач / Полнач AC 100V – 230V паметен полнач


142,599.00 ден 163,990.00 ден Во кошничкаСпореди

RAPID Велосипед BOGOTA +AM 27.5”

0 %s од 5
(0)

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 27.5”


14,030.00 ден 16,130.00 ден Во кошничкаСпореди

RAPID Велосипед BOGOTA 27.5”

0 %s од 5
(0)

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 27.5”


13,250.00 ден 15,240.00 ден Select optionsСпореди

RAPID Велосипед BOOSTER 24”

0 %s од 5
(0)

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 24”


10,990.00 ден 12,700.00 ден Select optionsСпореди

RAPID Велосипед BUENO 24”

0 %s од 5
(0)

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 24”


10,780.00 ден 12,400.00 ден Select optionsСпореди

RAPID Велосипед FACTOR BLACK 29”

0 %s од 5
(0)

– 21 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Гуми 29”


14,500.00 ден 16,700.00 ден Во кошничкаСпореди

RAPID Велосипед LADY RED 28”

0 %s од 5
(0)

– 7 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Тркала 28”


12,990.00 ден 14,990.00 ден Во кошничкаСпореди

RAPID Велосипед LADY WHITE 28”

0 %s од 5
(0)

– 7 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Тркала 28”


12,990.00 ден 14,990.00 ден Во кошничкаСпореди

RAPID Велосипед LONDON 28”

0 %s од 5
(0)

– 7 брзини
– Shimano менувач
– Дупли алуминиумски бандажи
– Тркала 28”


12,990.00 ден 14,990.00 ден Select optionsСпореди

Прикажани 1–20 од 71 производи