CD радио касетофони

3,230.00 ден 3,670.00 ден

SENCOR Радио SPT 207

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17843
 • Преносен радио ресивер
 • Дисплеј
 • Јачина : 10 W
 • CD/CD-RW компатибилноВо кошничкаСпореди
4,570.00 ден 5,190.00 ден

SENCOR Радио SPT 2700BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Bluetooth 5.0 – Wireless Audio Streaming
– USB и 3.5mm Jack Inputs
– Моќ: 3W
– Фреквенција: 60Hz – 16kHz


Во кошничкаСпореди
4,920.00 ден 5,590.00 ден

SENCOR Радио SPT 3600 BR

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Звучници: 5 W RMS (2 x 2.5 W)
– CD-R / RW, Bluetooth, MP3 и USB
– Меморија за CD и MP3


Во кошничкаСпореди
4,990.00 ден 5,690.00 ден

SENCOR Радио SPT 3907B

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 4 W RMS ( 2 x 2 W )
– CD-R / RW, Bluetooth, MP3, USB Compatible
– Меморија 20 Track Memory за CD и 99 Track Memory за MP3
– Bluetooth V2.1 + EDR


Во кошничкаСпореди
5,490.00 ден 6,310.00 ден

VIVAX Систем MC-650

0 %s од 5
(0)
Шифра: 0001233843

– VIVAX MICRO AUDIO SYSTEM MC-650
– 2x 15W RMS Audio power
– PLL FM Радио


Во кошничкаСпореди

SENCOR Радио SPT 207

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Преносен радио ресивер
 • Дисплеј
 • Јачина : 10 W
 • CD/CD-RW компатибилноШифра: 17843
3,230.00 ден 3,670.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Радио SPT 2700BK

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Bluetooth 5.0 – Wireless Audio Streaming
– USB и 3.5mm Jack Inputs
– Моќ: 3W
– Фреквенција: 60Hz – 16kHz


Шифра: Нема
4,570.00 ден 5,190.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Радио SPT 3600 BR

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Звучници: 5 W RMS (2 x 2.5 W)
– CD-R / RW, Bluetooth, MP3 и USB
– Меморија за CD и MP3


Шифра: Нема
4,920.00 ден 5,590.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Радио SPT 3907B

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Моќност: 4 W RMS ( 2 x 2 W )
– CD-R / RW, Bluetooth, MP3, USB Compatible
– Меморија 20 Track Memory за CD и 99 Track Memory за MP3
– Bluetooth V2.1 + EDR


Шифра: Нема
4,990.00 ден 5,690.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Систем MC-650

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– VIVAX MICRO AUDIO SYSTEM MC-650
– 2x 15W RMS Audio power
– PLL FM Радио


Шифра: 0001233843
5,490.00 ден 6,310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Радио SPT 207

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Преносен радио ресивер
 • Дисплеј
 • Јачина : 10 W
 • CD/CD-RW компатибилно3,230.00 ден 3,670.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Радио SPT 2700BK

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Bluetooth 5.0 – Wireless Audio Streaming
– USB и 3.5mm Jack Inputs
– Моќ: 3W
– Фреквенција: 60Hz – 16kHz


4,570.00 ден 5,190.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Радио SPT 3600 BR

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Звучници: 5 W RMS (2 x 2.5 W)
– CD-R / RW, Bluetooth, MP3 и USB
– Меморија за CD и MP3


4,920.00 ден 5,590.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Радио SPT 3907B

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Моќност: 4 W RMS ( 2 x 2 W )
– CD-R / RW, Bluetooth, MP3, USB Compatible
– Меморија 20 Track Memory за CD и 99 Track Memory за MP3
– Bluetooth V2.1 + EDR


4,990.00 ден 5,690.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Систем MC-650

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– VIVAX MICRO AUDIO SYSTEM MC-650
– 2x 15W RMS Audio power
– PLL FM Радио


5,490.00 ден 6,310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Радио SPT 207

0 %s од 5
(0)
 • Преносен радио ресивер
 • Дисплеј
 • Јачина : 10 W
 • CD/CD-RW компатибилно3,230.00 ден 3,670.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Радио SPT 2700BK

0 %s од 5
(0)

– Bluetooth 5.0 – Wireless Audio Streaming
– USB и 3.5mm Jack Inputs
– Моќ: 3W
– Фреквенција: 60Hz – 16kHz


4,570.00 ден 5,190.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Радио SPT 3600 BR

0 %s од 5
(0)

– Звучници: 5 W RMS (2 x 2.5 W)
– CD-R / RW, Bluetooth, MP3 и USB
– Меморија за CD и MP3


4,920.00 ден 5,590.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Радио SPT 3907B

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 4 W RMS ( 2 x 2 W )
– CD-R / RW, Bluetooth, MP3, USB Compatible
– Меморија 20 Track Memory за CD и 99 Track Memory за MP3
– Bluetooth V2.1 + EDR


4,990.00 ден 5,690.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Систем MC-650

0 %s од 5
(0)

– VIVAX MICRO AUDIO SYSTEM MC-650
– 2x 15W RMS Audio power
– PLL FM Радио


5,490.00 ден 6,310.00 ден Во кошничкаСпореди

Showing all 5 results