Камини на пелети

-13% Kamin na peleti COMMO 15 Капацитет: 15 kW Површина на загревање:58-96 m2 Димензии: 520 x 570 x 1010 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 25kg 106,090.00 ден 122,000.00 ден

ALFA PLAM Камин на пелети COMMO 15

-13% 109,090.00 ден 125,450.00 ден

ALFA PLAM Камин на пелети COMMO 21

-13% 114,390.00 ден 131,550.00 ден

ALFA PLAM Котел на пелети Комо Компакт

-10% 130,860.00 ден 145,400.00 ден

Камин PRITY PLW25

-10% Kamin TIM SISTEM AQUAS 15 Сила на каминот: 16 kW Погоден за : 90 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm 75,490.00 ден 83,880.00 ден

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

-10% Kamin TIM SISTEM AQUAS 15 Сила на каминот: 16 kW Погоден за : 90 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm 75,490.00 ден 83,880.00 ден

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

-10% Kamin TIM SISTEM AQUAS 15 Сила на каминот: 16 kW Погоден за : 90 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm 75,490.00 ден 83,880.00 ден

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

-10% Kamin TIM SISTEM AQUAS 22 Сила на каминот: 22 kW Погоден за : 122 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm 85,940.00 ден 95,490.00 ден

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

-10% Kamin TIM SISTEM AQUAS 22 Сила на каминот: 22 kW Погоден за : 122 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm 85,940.00 ден 95,490.00 ден

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

-10% Kamin TIM SISTEM AQUAS 22 Сила на каминот: 22 kW Погоден за : 122 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm 85,940.00 ден 95,490.00 ден

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

-10% Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7 Сила на каминот: 6,8,10 kW Погоден за : 55 m² Без приклучок на парно Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm 44,690.00 ден 49,660.00 ден

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

-10% Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7 Сила на каминот: 6,8,10 kW Погоден за : 55 m² Без приклучок на парно Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm 44,690.00 ден 49,660.00 ден

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

-10% Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7 Сила на каминот: 6,8,10 kW Погоден за : 55 m² Без приклучок на парно Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm 44,690.00 ден 49,660.00 ден

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

-19% Kamin Verso VPBS10 Moќност: 10 КW Боја: Крем Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm Тежина: 82 кг 39,000.00 ден 48,200.00 ден

Камин Verso VPBS10

-19% Kamin Verso VPBS10 Јачина: 10 kw Боја: Бордо Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm Тежина: 82 кг 39,000.00 ден 48,200.00 ден

Камин Verso VPBS10

-10% Kamin Verso VPBS7 - Моќност 7,1KW - Ефикасност (КПД) 92% - Дијаметар на пумпата 80 мм - Потрошувачка на палети 0.7 - 1.5 (Kg/H) 44,550.00 ден 49,500.00 ден

Камин Verso VPBS7

-13% Kamin na peleti ALFA PLAM LUCA Капацитет: 8 kW Површина на загревање:51 m2 Димензии: 500 x 490 x 955 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg 62,090.00 ден 71,400.00 ден

Камин на пелети ALFA PLAM LUCA

-13% Kamin na Peleti ALFA PLAM LUCA R - Моќност од 8 kW - Димензии 500 x 530 x 955 mm - Отвор за издувни гасови 80 mm - Потрошувачка на пелети (мин/мак) 0,82 / 2,03 kg/h 57,890.00 ден 66,570.00 ден

Камин на пелети ALFA PLAM LUCA R

Kamin na peleti COMMO 15 Капацитет: 15 kW Површина на загревање:58-96 m2 Димензии: 520 x 570 x 1010 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 25kg 106,090.00 ден 122,000.00 ден

ALFA PLAM Камин на пелети COMMO 15

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

Камин на пелети COMMO 15

 • Капацитет: 15 kW
 • Површина на загревање:58-96 m2
 • Димензии: 520 x 570 x 1010 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 25kgВо кошничкаСпореди
109,090.00 ден 125,450.00 ден

ALFA PLAM Камин на пелети COMMO 21

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Капацитет: 21 kW
 • Површина на загревање: 81-135 m2
 • Димензии: 574 x 620 x 1225 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 45kgВо кошничкаСпореди
114,390.00 ден 131,550.00 ден

ALFA PLAM Котел на пелети Комо Компакт

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност 23 kW
– Димензии 590 x 642 x 1222 mm
– Фи 80 mm
– Котел 35,5 l


Во кошничкаСпореди
130,860.00 ден 145,400.00 ден

Камин PRITY PLW25

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20504

Камин PRITY PLW25
– Максимална моќност: 26 + 2 kW
– Боја – ivory
– Вкупна моќност : 28 кw  (воздушно 2kw  радијатори 26kW )
– Редуцирана вкупна моќност: 8 kW
– Големина ( a x b x h /cm) : 56 x 60 x 99 cm


Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 15 Сила на каминот: 16 kW Погоден за : 90 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm 75,490.00 ден 83,880.00 ден

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11778

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

 • Сила на каминот: 16 kW
 • Погоден за : 90 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mmПрочитај повеќеСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 15 Сила на каминот: 16 kW Погоден за : 90 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm 75,490.00 ден 83,880.00 ден

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11779

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

 • Сила на каминот: 16 kW
 • Погоден за : 90 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mmПрочитај повеќеСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 15 Сила на каминот: 16 kW Погоден за : 90 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm 75,490.00 ден 83,880.00 ден

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11777

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

 • Сила на каминот: 16 kW
 • Погоден за : 90 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mmПрочитај повеќеСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 22 Сила на каминот: 22 kW Погоден за : 122 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm 85,940.00 ден 95,490.00 ден

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11774

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

 • Сила на каминот: 22 kW
 • Погоден за : 122 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mmВо кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 22 Сила на каминот: 22 kW Погоден за : 122 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm 85,940.00 ден 95,490.00 ден

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11776

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

 • Сила на каминот: 22 kW
 • Погоден за : 122 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mmВо кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 22 Сила на каминот: 22 kW Погоден за : 122 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm 85,940.00 ден 95,490.00 ден

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11775

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

 • Сила на каминот: 22 kW
 • Погоден за : 122 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mmВо кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7 Сила на каминот: 6,8,10 kW Погоден за : 55 m² Без приклучок на парно Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm 44,690.00 ден 49,660.00 ден

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17211

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

 • Сила на каминот: 6,8,10 kW
 • Погоден за : 55 m²
 • Без приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mmВо кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7 Сила на каминот: 6,8,10 kW Погоден за : 55 m² Без приклучок на парно Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm 44,690.00 ден 49,660.00 ден

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17214

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

 • Сила на каминот: 6,8,10 kW
 • Погоден за : 55 m²
 • Без приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mmВо кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7 Сила на каминот: 6,8,10 kW Погоден за : 55 m² Без приклучок на парно Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm 44,690.00 ден 49,660.00 ден

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17213

Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7

 • Сила на каминот: 6,8,10 kW
 • Погоден за : 55 m²
 • Без приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mmВо кошничкаСпореди
Kamin Verso VPBS10 Moќност: 10 КW Боја: Крем Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm Тежина: 82 кг 39,000.00 ден 48,200.00 ден

Камин Verso VPBS10

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19641

Камин Verso VPBS10

 • Moќност: 10 КW
 • Боја: Крем
 • Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm
 • Тежина: 82 кгПрочитај повеќеСпореди
Kamin Verso VPBS10 Јачина: 10 kw Боја: Бордо Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm Тежина: 82 кг 39,000.00 ден 48,200.00 ден

Камин Verso VPBS10

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19642

Камин Verso VPBS10

 • Јачина: 10 kw
 • Боја: Бордо
 • Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm
 • Тежина: 82 кгПрочитај повеќеСпореди
Kamin Verso VPBS7 - Моќност 7,1KW - Ефикасност (КПД) 92% - Дијаметар на пумпата 80 мм - Потрошувачка на палети 0.7 - 1.5 (Kg/H) 44,550.00 ден 49,500.00 ден

Камин Verso VPBS7

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19641-1

Камин Verso VPBS7

– Моќност 7,1KW
– Ефикасност (КПД) 92%
– Дијаметар на пумпата 80 мм
– Потрошувачка на палети 0.7 – 1.5 (Kg/H)


Во кошничкаСпореди
Kamin na peleti ALFA PLAM LUCA Капацитет: 8 kW Површина на загревање:51 m2 Димензии: 500 x 490 x 955 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg 62,090.00 ден 71,400.00 ден

Камин на пелети ALFA PLAM LUCA

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

Камин на пелети ALFA PLAM LUCA

Капацитет: 8 kW
Површина на загревање:51 m2
Димензии: 500 x 490 x 955 mm
Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg


Во кошничкаСпореди
Kamin na Peleti ALFA PLAM LUCA R - Моќност од 8 kW - Димензии 500 x 530 x 955 mm - Отвор за издувни гасови 80 mm - Потрошувачка на пелети (мин/мак) 0,82 / 2,03 kg/h 57,890.00 ден 66,570.00 ден

Камин на пелети ALFA PLAM LUCA R

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

Камин на пелети  ALFA PLAM LUCA R

– Моќност од 8 kW
– Димензии 500 x 530 x 955 mm
– Отвор за издувни гасови 80 mm
– Потрошувачка на пелети (мин/мак) 0,82 / 2,03 kg/h


Во кошничкаСпореди
Kamin na peleti COMMO 15 Капацитет: 15 kW Површина на загревање:58-96 m2 Димензии: 520 x 570 x 1010 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 25kg

ALFA PLAM Камин на пелети COMMO 15

0 %s од 5
(0)

Камин на пелети COMMO 15

 • Капацитет: 15 kW
 • Површина на загревање:58-96 m2
 • Димензии: 520 x 570 x 1010 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 25kgШифра: Нема
106,090.00 ден 122,000.00 ден Во кошничкаСпореди

ALFA PLAM Камин на пелети COMMO 21

0 %s од 5
(0)
 • Капацитет: 21 kW
 • Површина на загревање: 81-135 m2
 • Димензии: 574 x 620 x 1225 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 45kgШифра: Нема
109,090.00 ден 125,450.00 ден Во кошничкаСпореди

ALFA PLAM Котел на пелети Комо Компакт

0 %s од 5
(0)

– Моќност 23 kW
– Димензии 590 x 642 x 1222 mm
– Фи 80 mm
– Котел 35,5 l


Шифра: Нема
114,390.00 ден 131,550.00 ден Во кошничкаСпореди

Камин PRITY PLW25

0 %s од 5
(0)
Prity

Камин PRITY PLW25
– Максимална моќност: 26 + 2 kW
– Боја – ivory
– Вкупна моќност : 28 кw  (воздушно 2kw  радијатори 26kW )
– Редуцирана вкупна моќност: 8 kW
– Големина ( a x b x h /cm) : 56 x 60 x 99 cm


Шифра: 20504
130,860.00 ден 145,400.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 15 Сила на каминот: 16 kW Погоден за : 90 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

 • Сила на каминот: 16 kW
 • Погоден за : 90 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mmШифра: 11778
Достапност:

Нема на залиха

75,490.00 ден 83,880.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 15 Сила на каминот: 16 kW Погоден за : 90 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

 • Сила на каминот: 16 kW
 • Погоден за : 90 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mmШифра: 11779
Достапност:

Нема на залиха

75,490.00 ден 83,880.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 15 Сила на каминот: 16 kW Погоден за : 90 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

 • Сила на каминот: 16 kW
 • Погоден за : 90 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mmШифра: 11777
Достапност:

Нема на залиха

75,490.00 ден 83,880.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 22 Сила на каминот: 22 kW Погоден за : 122 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

 • Сила на каминот: 22 kW
 • Погоден за : 122 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mmШифра: 11774
85,940.00 ден 95,490.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 22 Сила на каминот: 22 kW Погоден за : 122 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

 • Сила на каминот: 22 kW
 • Погоден за : 122 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mmШифра: 11776
85,940.00 ден 95,490.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 22 Сила на каминот: 22 kW Погоден за : 122 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

 • Сила на каминот: 22 kW
 • Погоден за : 122 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mmШифра: 11775
85,940.00 ден 95,490.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7 Сила на каминот: 6,8,10 kW Погоден за : 55 m² Без приклучок на парно Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

 • Сила на каминот: 6,8,10 kW
 • Погоден за : 55 m²
 • Без приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mmШифра: 17211
44,690.00 ден 49,660.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7 Сила на каминот: 6,8,10 kW Погоден за : 55 m² Без приклучок на парно Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

 • Сила на каминот: 6,8,10 kW
 • Погоден за : 55 m²
 • Без приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mmШифра: 17214
44,690.00 ден 49,660.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7 Сила на каминот: 6,8,10 kW Погоден за : 55 m² Без приклучок на парно Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem

Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7

 • Сила на каминот: 6,8,10 kW
 • Погоден за : 55 m²
 • Без приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mmШифра: 17213
44,690.00 ден 49,660.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Verso VPBS10 Moќност: 10 КW Боја: Крем Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm Тежина: 82 кг

Камин Verso VPBS10

0 %s од 5
(0)
VERSO

Камин Verso VPBS10

 • Moќност: 10 КW
 • Боја: Крем
 • Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm
 • Тежина: 82 кгШифра: 19641
Достапност:

Нема на залиха

39,000.00 ден 48,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin Verso VPBS10 Јачина: 10 kw Боја: Бордо Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm Тежина: 82 кг

Камин Verso VPBS10

0 %s од 5
(0)
VERSO

Камин Verso VPBS10

 • Јачина: 10 kw
 • Боја: Бордо
 • Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm
 • Тежина: 82 кгШифра: 19642
Достапност:

Нема на залиха

39,000.00 ден 48,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin Verso VPBS7 - Моќност 7,1KW - Ефикасност (КПД) 92% - Дијаметар на пумпата 80 мм - Потрошувачка на палети 0.7 - 1.5 (Kg/H)

Камин Verso VPBS7

0 %s од 5
(0)
VERSO

Камин Verso VPBS7

– Моќност 7,1KW
– Ефикасност (КПД) 92%
– Дијаметар на пумпата 80 мм
– Потрошувачка на палети 0.7 – 1.5 (Kg/H)


Шифра: 19641-1
44,550.00 ден 49,500.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin na peleti ALFA PLAM LUCA Капацитет: 8 kW Површина на загревање:51 m2 Димензии: 500 x 490 x 955 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg

Камин на пелети ALFA PLAM LUCA

0 %s од 5
(0)

Камин на пелети ALFA PLAM LUCA

Капацитет: 8 kW
Површина на загревање:51 m2
Димензии: 500 x 490 x 955 mm
Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg


Шифра: Нема
62,090.00 ден 71,400.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin na Peleti ALFA PLAM LUCA R - Моќност од 8 kW - Димензии 500 x 530 x 955 mm - Отвор за издувни гасови 80 mm - Потрошувачка на пелети (мин/мак) 0,82 / 2,03 kg/h

Камин на пелети ALFA PLAM LUCA R

0 %s од 5
(0)

Камин на пелети  ALFA PLAM LUCA R

– Моќност од 8 kW
– Димензии 500 x 530 x 955 mm
– Отвор за издувни гасови 80 mm
– Потрошувачка на пелети (мин/мак) 0,82 / 2,03 kg/h


Шифра: Нема
57,890.00 ден 66,570.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin na peleti COMMO 15 Капацитет: 15 kW Површина на загревање:58-96 m2 Димензии: 520 x 570 x 1010 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 25kg

ALFA PLAM Камин на пелети COMMO 15

0 %s од 5
(0)

Камин на пелети COMMO 15

 • Капацитет: 15 kW
 • Површина на загревање:58-96 m2
 • Димензии: 520 x 570 x 1010 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 25kg106,090.00 ден 122,000.00 ден Во кошничкаСпореди

ALFA PLAM Камин на пелети COMMO 21

0 %s од 5
(0)
 • Капацитет: 21 kW
 • Површина на загревање: 81-135 m2
 • Димензии: 574 x 620 x 1225 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 45kg109,090.00 ден 125,450.00 ден Во кошничкаСпореди

ALFA PLAM Котел на пелети Комо Компакт

0 %s од 5
(0)

– Моќност 23 kW
– Димензии 590 x 642 x 1222 mm
– Фи 80 mm
– Котел 35,5 l


114,390.00 ден 131,550.00 ден Во кошничкаСпореди

Камин PRITY PLW25

0 %s од 5
(0)
Prity

Камин PRITY PLW25
– Максимална моќност: 26 + 2 kW
– Боја – ivory
– Вкупна моќност : 28 кw  (воздушно 2kw  радијатори 26kW )
– Редуцирана вкупна моќност: 8 kW
– Големина ( a x b x h /cm) : 56 x 60 x 99 cm


130,860.00 ден 145,400.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 15 Сила на каминот: 16 kW Погоден за : 90 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

 • Сила на каминот: 16 kW
 • Погоден за : 90 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mmДостапност:

Нема на залиха

75,490.00 ден 83,880.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 15 Сила на каминот: 16 kW Погоден за : 90 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

 • Сила на каминот: 16 kW
 • Погоден за : 90 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mmДостапност:

Нема на залиха

75,490.00 ден 83,880.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 15 Сила на каминот: 16 kW Погоден за : 90 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

 • Сила на каминот: 16 kW
 • Погоден за : 90 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mmДостапност:

Нема на залиха

75,490.00 ден 83,880.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 22 Сила на каминот: 22 kW Погоден за : 122 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

 • Сила на каминот: 22 kW
 • Погоден за : 122 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm85,940.00 ден 95,490.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 22 Сила на каминот: 22 kW Погоден за : 122 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

 • Сила на каминот: 22 kW
 • Погоден за : 122 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm85,940.00 ден 95,490.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 22 Сила на каминот: 22 kW Погоден за : 122 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

 • Сила на каминот: 22 kW
 • Погоден за : 122 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm85,940.00 ден 95,490.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7 Сила на каминот: 6,8,10 kW Погоден за : 55 m² Без приклучок на парно Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

 • Сила на каминот: 6,8,10 kW
 • Погоден за : 55 m²
 • Без приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm44,690.00 ден 49,660.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7 Сила на каминот: 6,8,10 kW Погоден за : 55 m² Без приклучок на парно Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

 • Сила на каминот: 6,8,10 kW
 • Погоден за : 55 m²
 • Без приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm44,690.00 ден 49,660.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7 Сила на каминот: 6,8,10 kW Погоден за : 55 m² Без приклучок на парно Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem

Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7

 • Сила на каминот: 6,8,10 kW
 • Погоден за : 55 m²
 • Без приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm44,690.00 ден 49,660.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Verso VPBS10 Moќност: 10 КW Боја: Крем Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm Тежина: 82 кг

Камин Verso VPBS10

0 %s од 5
(0)
VERSO

Камин Verso VPBS10

 • Moќност: 10 КW
 • Боја: Крем
 • Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm
 • Тежина: 82 кгДостапност:

Нема на залиха

39,000.00 ден 48,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin Verso VPBS10 Јачина: 10 kw Боја: Бордо Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm Тежина: 82 кг

Камин Verso VPBS10

0 %s од 5
(0)
VERSO

Камин Verso VPBS10

 • Јачина: 10 kw
 • Боја: Бордо
 • Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm
 • Тежина: 82 кгДостапност:

Нема на залиха

39,000.00 ден 48,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin Verso VPBS7 - Моќност 7,1KW - Ефикасност (КПД) 92% - Дијаметар на пумпата 80 мм - Потрошувачка на палети 0.7 - 1.5 (Kg/H)

Камин Verso VPBS7

0 %s од 5
(0)
VERSO

Камин Verso VPBS7

– Моќност 7,1KW
– Ефикасност (КПД) 92%
– Дијаметар на пумпата 80 мм
– Потрошувачка на палети 0.7 – 1.5 (Kg/H)


44,550.00 ден 49,500.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin na peleti ALFA PLAM LUCA Капацитет: 8 kW Површина на загревање:51 m2 Димензии: 500 x 490 x 955 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg

Камин на пелети ALFA PLAM LUCA

0 %s од 5
(0)

Камин на пелети ALFA PLAM LUCA

Капацитет: 8 kW
Површина на загревање:51 m2
Димензии: 500 x 490 x 955 mm
Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg


62,090.00 ден 71,400.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin na Peleti ALFA PLAM LUCA R - Моќност од 8 kW - Димензии 500 x 530 x 955 mm - Отвор за издувни гасови 80 mm - Потрошувачка на пелети (мин/мак) 0,82 / 2,03 kg/h

Камин на пелети ALFA PLAM LUCA R

0 %s од 5
(0)

Камин на пелети  ALFA PLAM LUCA R

– Моќност од 8 kW
– Димензии 500 x 530 x 955 mm
– Отвор за издувни гасови 80 mm
– Потрошувачка на пелети (мин/мак) 0,82 / 2,03 kg/h


57,890.00 ден 66,570.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin na peleti COMMO 15 Капацитет: 15 kW Површина на загревање:58-96 m2 Димензии: 520 x 570 x 1010 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 25kg

ALFA PLAM Камин на пелети COMMO 15

0 %s од 5
(0)

Камин на пелети COMMO 15

 • Капацитет: 15 kW
 • Површина на загревање:58-96 m2
 • Димензии: 520 x 570 x 1010 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 25kg106,090.00 ден 122,000.00 ден Во кошничкаСпореди

ALFA PLAM Камин на пелети COMMO 21

0 %s од 5
(0)
 • Капацитет: 21 kW
 • Површина на загревање: 81-135 m2
 • Димензии: 574 x 620 x 1225 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 45kg109,090.00 ден 125,450.00 ден Во кошничкаСпореди

ALFA PLAM Котел на пелети Комо Компакт

0 %s од 5
(0)

– Моќност 23 kW
– Димензии 590 x 642 x 1222 mm
– Фи 80 mm
– Котел 35,5 l


114,390.00 ден 131,550.00 ден Во кошничкаСпореди

Камин PRITY PLW25

0 %s од 5
(0)

Камин PRITY PLW25
– Максимална моќност: 26 + 2 kW
– Боја – ivory
– Вкупна моќност : 28 кw  (воздушно 2kw  радијатори 26kW )
– Редуцирана вкупна моќност: 8 kW
– Големина ( a x b x h /cm) : 56 x 60 x 99 cm


130,860.00 ден 145,400.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 15 Сила на каминот: 16 kW Погоден за : 90 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

0 %s од 5
(0)

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

 • Сила на каминот: 16 kW
 • Погоден за : 90 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm75,490.00 ден 83,880.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 15 Сила на каминот: 16 kW Погоден за : 90 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

0 %s од 5
(0)

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

 • Сила на каминот: 16 kW
 • Погоден за : 90 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm75,490.00 ден 83,880.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 15 Сила на каминот: 16 kW Погоден за : 90 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

0 %s од 5
(0)

Камин TIM SISTEM AQUAS 15

 • Сила на каминот: 16 kW
 • Погоден за : 90 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm75,490.00 ден 83,880.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 22 Сила на каминот: 22 kW Погоден за : 122 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

0 %s од 5
(0)

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

 • Сила на каминот: 22 kW
 • Погоден за : 122 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm85,940.00 ден 95,490.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 22 Сила на каминот: 22 kW Погоден за : 122 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

0 %s од 5
(0)

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

 • Сила на каминот: 22 kW
 • Погоден за : 122 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm85,940.00 ден 95,490.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM AQUAS 22 Сила на каминот: 22 kW Погоден за : 122 m² Со приклучок на парно Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

0 %s од 5
(0)

Камин TIM SISTEM AQUAS 22

 • Сила на каминот: 22 kW
 • Погоден за : 122 m²
 • Со приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):550 x 660 x 1110 mm85,940.00 ден 95,490.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7 Сила на каминот: 6,8,10 kW Погоден за : 55 m² Без приклучок на парно Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

0 %s од 5
(0)

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

 • Сила на каминот: 6,8,10 kW
 • Погоден за : 55 m²
 • Без приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm44,690.00 ден 49,660.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7 Сила на каминот: 6,8,10 kW Погоден за : 55 m² Без приклучок на парно Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

0 %s од 5
(0)

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

 • Сила на каминот: 6,8,10 kW
 • Погоден за : 55 m²
 • Без приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm44,690.00 ден 49,660.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7 Сила на каминот: 6,8,10 kW Погоден за : 55 m² Без приклучок на парно Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm

Камин TIM SISTEM RITTIUM 7

0 %s од 5
(0)

Kamin TIM SISTEM RITTIUM 7

 • Сила на каминот: 6,8,10 kW
 • Погоден за : 55 m²
 • Без приклучок на парно
 • Големина(a x b x h):457 x 570 x 996 mm44,690.00 ден 49,660.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Verso VPBS10 Moќност: 10 КW Боја: Крем Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm Тежина: 82 кг

Камин Verso VPBS10

0 %s од 5
(0)

Камин Verso VPBS10

 • Moќност: 10 КW
 • Боја: Крем
 • Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm
 • Тежина: 82 кг39,000.00 ден 48,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin Verso VPBS10 Јачина: 10 kw Боја: Бордо Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm Тежина: 82 кг

Камин Verso VPBS10

0 %s од 5
(0)

Камин Verso VPBS10

 • Јачина: 10 kw
 • Боја: Бордо
 • Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm
 • Тежина: 82 кг39,000.00 ден 48,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin Verso VPBS7 - Моќност 7,1KW - Ефикасност (КПД) 92% - Дијаметар на пумпата 80 мм - Потрошувачка на палети 0.7 - 1.5 (Kg/H)

Камин Verso VPBS7

0 %s од 5
(0)

Камин Verso VPBS7

– Моќност 7,1KW
– Ефикасност (КПД) 92%
– Дијаметар на пумпата 80 мм
– Потрошувачка на палети 0.7 – 1.5 (Kg/H)


44,550.00 ден 49,500.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin na peleti ALFA PLAM LUCA Капацитет: 8 kW Површина на загревање:51 m2 Димензии: 500 x 490 x 955 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg

Камин на пелети ALFA PLAM LUCA

0 %s од 5
(0)

Камин на пелети ALFA PLAM LUCA

Капацитет: 8 kW
Површина на загревање:51 m2
Димензии: 500 x 490 x 955 mm
Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg


62,090.00 ден 71,400.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin na Peleti ALFA PLAM LUCA R - Моќност од 8 kW - Димензии 500 x 530 x 955 mm - Отвор за издувни гасови 80 mm - Потрошувачка на пелети (мин/мак) 0,82 / 2,03 kg/h

Камин на пелети ALFA PLAM LUCA R

0 %s од 5
(0)

Камин на пелети  ALFA PLAM LUCA R

– Моќност од 8 kW
– Димензии 500 x 530 x 955 mm
– Отвор за издувни гасови 80 mm
– Потрошувачка на пелети (мин/мак) 0,82 / 2,03 kg/h


57,890.00 ден 66,570.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат