Елипсо – Најголем избор на конвектори & калорифери за потопла зима од производителите  ISKRA, AEG, DYNAMIC, KONCAR, SENCOR, STIEBEL ELTRON


Конвектори & калорифери подкатегории

Конвектори & калорифери

-13% 1,390.00 ден 1,600.00 ден

ISKRA калорифер FH 03

-13% 1,690.00 ден 1,950.00 ден

ISKRA калорифер FH 105

-14% 4,150.00 ден 4,800.00 ден

LIAL греалка PTC 3000

-13% 3,790.00 ден 4,360.00 ден

LIAL Конвектор LA-2000 PN2000

-14% 899.00 ден 1,050.00 ден

VIVAX Калорифер FH-2051

1,390.00 ден 1,600.00 ден

ISKRA калорифер FH 03

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
– Моќност: 2100W
– 3 функции на дува: ладно, топло, топло


Прочитај повеќеСпореди
1,690.00 ден 1,950.00 ден

ISKRA калорифер FH 105

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
– Моќност: 2100W
– 2 греење: моќ 1: 1000W / моќ 2: 2000W
– 3 функции на дува: ладно, топло, топло


Во кошничкаСпореди
4,150.00 ден 4,800.00 ден

LIAL греалка PTC 3000

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Материјал Керамика и термоотпорен метал
– Контрола со термостат
– Димензии (ШхДхВ) 189х176х192 мм


Во кошничкаСпореди
3,790.00 ден 4,360.00 ден

LIAL Конвектор LA-2000 PN2000

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: бела
 • Јачина: 2000 W
 • ТермостатВо кошничкаСпореди
899.00 ден 1,050.00 ден

VIVAX Калорифер FH-2051

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Со два степена на моќност: 1000/2000W
– Променлив термостат
– Заштита од прегревање


Прочитај повеќеСпореди

ISKRA калорифер FH 03

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
– Моќност: 2100W
– 3 функции на дува: ладно, топло, топло


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

1,390.00 ден 1,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA калорифер FH 105

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
– Моќност: 2100W
– 2 греење: моќ 1: 1000W / моќ 2: 2000W
– 3 функции на дува: ладно, топло, топло


Шифра: Нема
1,690.00 ден 1,950.00 ден Во кошничкаСпореди

LIAL греалка PTC 3000

0 %s од 5
(0)
Lial

– Материјал Керамика и термоотпорен метал
– Контрола со термостат
– Димензии (ШхДхВ) 189х176х192 мм


Шифра: Нема
4,150.00 ден 4,800.00 ден Во кошничкаСпореди

LIAL Конвектор LA-2000 PN2000

0 %s од 5
(0)
Lial
 • Боја: бела
 • Јачина: 2000 W
 • ТермостатШифра: Нема
3,790.00 ден 4,360.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Калорифер FH-2051

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Со два степена на моќност: 1000/2000W
– Променлив термостат
– Заштита од прегревање


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

899.00 ден 1,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA калорифер FH 03

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
– Моќност: 2100W
– 3 функции на дува: ладно, топло, топло


Достапност:

Нема на залиха

1,390.00 ден 1,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA калорифер FH 105

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
– Моќност: 2100W
– 2 греење: моќ 1: 1000W / моќ 2: 2000W
– 3 функции на дува: ладно, топло, топло


1,690.00 ден 1,950.00 ден Во кошничкаСпореди

LIAL греалка PTC 3000

0 %s од 5
(0)
Lial

– Материјал Керамика и термоотпорен метал
– Контрола со термостат
– Димензии (ШхДхВ) 189х176х192 мм


4,150.00 ден 4,800.00 ден Во кошничкаСпореди

LIAL Конвектор LA-2000 PN2000

0 %s од 5
(0)
Lial
 • Боја: бела
 • Јачина: 2000 W
 • Термостат3,790.00 ден 4,360.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Калорифер FH-2051

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Со два степена на моќност: 1000/2000W
– Променлив термостат
– Заштита од прегревање


Достапност:

Нема на залиха

899.00 ден 1,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA калорифер FH 03

0 %s од 5
(0)

– Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
– Моќност: 2100W
– 3 функции на дува: ладно, топло, топло


1,390.00 ден 1,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA калорифер FH 105

0 %s од 5
(0)

– Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
– Моќност: 2100W
– 2 греење: моќ 1: 1000W / моќ 2: 2000W
– 3 функции на дува: ладно, топло, топло


1,690.00 ден 1,950.00 ден Во кошничкаСпореди

LIAL греалка PTC 3000

0 %s од 5
(0)

– Материјал Керамика и термоотпорен метал
– Контрола со термостат
– Димензии (ШхДхВ) 189х176х192 мм


4,150.00 ден 4,800.00 ден Во кошничкаСпореди

LIAL Конвектор LA-2000 PN2000

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Јачина: 2000 W
 • Термостат3,790.00 ден 4,360.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Калорифер FH-2051

0 %s од 5
(0)

– Со два степена на моќност: 1000/2000W
– Променлив термостат
– Заштита од прегревање


899.00 ден 1,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат