Телефони и фото подкатегории

Телефони и фото

-12% 299.00 ден 340.00 ден

HAMA Фото торба Black Bird H 084127

-12% 1,030.00 ден 1,170.00 ден

HAMA Фото торба Canbera H 103670

-12% 260.00 ден 295.00 ден

HAMA Фото торба FANCY MEMORY H 103778

-12% 260.00 ден 295.00 ден

HAMA Фото торба FANCY MEMORY H 103779

-11% 310.00 ден 350.00 ден

HAMA Фото торба H 023139

-11% 205.00 ден 230.00 ден

HAMA Фото торба Hilton H 106040

-12% 299.00 ден 340.00 ден

HAMA Фото торба Slim Line H 103841

-12% 260.00 ден 295.00 ден

HAMA Фото торба Syscase H 103830

-12% 530.00 ден 600.00 ден

HAMA Фото торба Syscase H 103832

-11% 310.00 ден 350.00 ден

HAMA Фото торба Thumb 40G H 103760

-9% 100.00 ден 110.00 ден

HAMA Футрола H 033693

-9% 100.00 ден 110.00 ден

HAMA Футрола H 033694

-9% 100.00 ден 110.00 ден

HAMA Футрола H 033841

-13% 340.00 ден 390.00 ден

HAMA Футрола H 135031

-13% 340.00 ден 390.00 ден

HAMA Футрола H 135032

-13% 340.00 ден 390.00 ден

HAMA Футрола H 135035

-11% 340.00 ден 380.00 ден

HAMA Футрола H 135038

-9% 100.00 ден 110.00 ден

HAMA Футролна торбица за плажа H 027985

-9% 100.00 ден 110.00 ден

HAMA Футролна торбица за плажа H 027987

-9% 100.00 ден 110.00 ден

HAMA Футролна торбица за плажа H 027988

-12% 299.00 ден 340.00 ден

HАМА Notebook сталак H 051062

-22% 690.00 ден 890.00 ден

MSI Батерија POWER BANK TRESOR 7500

-13% 28,690.00 ден 32,999.00 ден

SAMSUNG Мобилен телефон A52s

-13% 13,100.00 ден 15,070.00 ден

SAMSUNG Мобилен телефон Galaxy A03

-13% 55,999.00 ден 64,400.00 ден

SAMSUNG Мобилен телефон Galaxy S21 FE 5G

-13% 18,499.00 ден 21,290.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 42mm BT (Rose Gold) SM-R810NZDASEE

-13% 18,499.00 ден 21,290.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 42mm SM-R810NZKASEE

-13% 19,999.00 ден 22,999.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 46mm BT SM-R800NZSASEE

-13% 24,999.00 ден 28,750.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM

-13% 24,999.00 ден 28,750.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM SM-R820NSKASEE

-13% 24,999.00 ден 28,750.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active2 44MM SM-R820NSSASEE

-21% 12,600.00 ден 15,990.00 ден

SONY Дигитален фотоапарат DSCH300B

-13% 1,390.00 ден 1,590.00 ден

TESLA Мобилен телефон Feature 3.1

-14% 4,899.00 ден 5,690.00 ден

VIVAX Смарт часовник SPORT FIT DW-028 + Power Bank

-14% 949.00 ден 1,100.00 ден

XIAOMI Батерија POWER BANK – 5000mAh

-10% 2,099.00 ден 2,320.00 ден

XIAOMI Батерија POWER BANK 2C – 20000 mAh

-9% 1,449.00 ден 1,600.00 ден

XIAOMI Батерија POWER BANK 2S – 10000mAh BLACK

-9% 1,449.00 ден 1,600.00 ден

XIAOMI Батерија POWER BANK 2S – 10000mAh SILVER

-9% 999.00 ден 1,100.00 ден

XIAOMI Беззична слушалка Youth Black

-11% 649.00 ден 730.00 ден

XIAOMI Слушалки BASIC SILVER

-9% 5,890.00 ден 6,490.00 ден

XIAOMI Смарт алка Amazfit Bip

-17% 2,300.00 ден 2,760.00 ден

XIAOMI Смарт алка Mi Band 3 Black

-13% 2,390.00 ден 2,750.00 ден

XIAOMI Смарт алка Mi Band 5

-22% 23,500.00 ден 30,000.00 ден

Смарт часовник Huawei Watch GT 3 Pro 46mm (Odin-B19M) Light Titanium Case

-14% 14,000.00 ден 16,200.00 ден

Смарт часовник HUAWEI Watch GT 3 SE Matte Black

-12% 325.00 ден 370.00 ден

ХАМА Фото торба Eva H 084113

299.00 ден 340.00 ден

HAMA Фото торба Black Bird H 084127

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14165
 • За складирање и трансфер
 • Боја: Црна
 • Патент на три страни
 • Модел: HDDВо кошничкаСпореди
1,030.00 ден 1,170.00 ден

HAMA Фото торба Canbera H 103670

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14229
 • За безбедно чување надворешни хард дискови
 • Дополнителни прегради
 • Боја: црна/зелена
 • Патент три страниВо кошничкаСпореди
260.00 ден 295.00 ден

HAMA Фото торба FANCY MEMORY H 103778

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14231
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cmВо кошничкаСпореди
260.00 ден 295.00 ден

HAMA Фото торба FANCY MEMORY H 103779

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14232
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црвена
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cmВо кошничкаСпореди
310.00 ден 350.00 ден

HAMA Фото торба H 023139

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14070
 • Рамен внатрешен простор
 • Боја : Црна
 • Oтстранлива лента за околу врат
 • Сигурна заштита за апаратотВо кошничкаСпореди
205.00 ден 230.00 ден

HAMA Фото торба Hilton H 106040

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14244
 • Боја : розе
 • Материјал : памук/полиестер
 • Погоден за камери и компактни дигитални фото апарати
 • Лента за на рамоВо кошничкаСпореди
299.00 ден 340.00 ден

HAMA Фото торба Slim Line H 103841

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14235
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cmВо кошничкаСпореди
260.00 ден 295.00 ден

HAMA Фото торба Syscase H 103830

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14233
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cmВо кошничкаСпореди
530.00 ден 600.00 ден

HAMA Фото торба Syscase H 103832

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14234
 • За безбедно чување надворешни хард дискови
 • Дополнителни прегради
 • Боја: црна
 • Патент три страниВо кошничкаСпореди
310.00 ден 350.00 ден

HAMA Фото торба Thumb 40G H 103760

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14230
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cmВо кошничкаСпореди
100.00 ден 110.00 ден

HAMA Футрола H 033693

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14095
 • Футрола за Mp3-Player
 • Боја: силвер/црно
 • Надворешни димензии: 6,0 x 3,0 x 11,6 см
 • Внатрешни димензии: 4,8 x 3,0 x 10,2 смВо кошничкаСпореди
100.00 ден 110.00 ден

HAMA Футрола H 033694

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14096
 • Футрола за Mp3-Player
 • Боја: силвер
 • Надворешни димензии: 6,0 x 3,0 x 11,6 см
 • Внатрешни димензии: 4,8 x 3,0 x 10,2 смВо кошничкаСпореди
100.00 ден 110.00 ден

HAMA Футрола H 033841

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14097
 • Футрола за Mp3-Player
 • Боја: сино
 • Надворешни димензии: 6,0 x 3,0 x 11,6 см
 • Внатрешни димензии: 4,8 x 3,0 x 10,2 смВо кошничкаСпореди
340.00 ден 390.00 ден

HAMA Футрола H 135031

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14345
 • Боја: црна
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6sВо кошничкаСпореди
340.00 ден 390.00 ден

HAMA Футрола H 135032

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14346
 • Боја: бела
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6sВо кошничкаСпореди
340.00 ден 390.00 ден

HAMA Футрола H 135035

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14347
 • Боја: жолта
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6sВо кошничкаСпореди
340.00 ден 380.00 ден

HAMA Футрола H 135038

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14348
 • Боја: силвер
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6sВо кошничкаСпореди
100.00 ден 110.00 ден

HAMA Футролна торбица за плажа H 027985

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14074
 • Боја: розе
 • Штити од прскање на вода, прашина и песок
 • Патент за затварање
 • Материјал: пластикаВо кошничкаСпореди
100.00 ден 110.00 ден

HAMA Футролна торбица за плажа H 027987

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14076
 • Боја: портокалова
 • Штити од прскање на вода, прашина и песок
 • Патент за затварање
 • Материјал: пластикаВо кошничкаСпореди
100.00 ден 110.00 ден

HAMA Футролна торбица за плажа H 027988

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14077
 • Боја: жолта
 • Штити од прскање на вода, прашина и песок
 • Патент за затварање
 • Материјал: пластикаВо кошничкаСпореди
299.00 ден 340.00 ден

HАМА Notebook сталак H 051062

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14143
 • Боја: Црна
 • Интегрирана плочата
 • Лесно  се транспортира
 • Погоден за преносни компјутериВо кошничкаСпореди
690.00 ден 890.00 ден

MSI Батерија POWER BANK TRESOR 7500

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 4 LED индикатори;
– On / Off прекинувач;
– 500 циклуси на полнење;
– траење на батерија: 6 месеци без полнење


Во кошничкаСпореди
28,690.00 ден 32,999.00 ден

SAMSUNG Мобилен телефон A52s

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Android 11, One UI 3.1
– Eкран:6.5″(1080 x 2400) Super AMOLED
– Водоотпорен IP67 ( од 1m за 30 mins)
– Corning Gorilla Glass 5


Во кошничкаСпореди
13,100.00 ден 15,070.00 ден

SAMSUNG Мобилен телефон Galaxy A03

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на екранот 6.5″
– Камера 48+2 MP
– Оперативен систем Android
– CPU Octa-core


Во кошничкаСпореди
55,999.00 ден 64,400.00 ден

SAMSUNG Мобилен телефон Galaxy S21 FE 5G

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Android 12, One UI 4
– IP68 водоотпорна (1.5m за 30 мин)
– Corning Gorilla Glass Victus
– Екран 6.4″ (2340 x 1080) FHD + Dynamic AMOLED 2X, 120Hz


Во кошничкаСпореди
18,499.00 ден 21,290.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 42mm BT (Rose Gold) SM-R810NZDASEE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02411494

– 1.2″ 360x360ppi Super Amoled дисплеј
– CPU Dual-Core 1.15Ghz; 0.75GB Ram
– 4GB Внатрешна меморија


Во кошничкаСпореди
18,499.00 ден 21,290.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 42mm SM-R810NZKASEE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02411495

– Дисплеј 1,2инч
– Bluetooth 5.0
– Bатерија 270mAh
– Процесор Dual-Core


Во кошничкаСпореди
19,999.00 ден 22,999.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 46mm BT SM-R800NZSASEE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02411493

– Резолуција 360 x 360
– Dual-Core 1.15 GHz
– Интерна меморија 4 GB
– RAM меморија 750 MB


Во кошничкаСпореди
23,999.00 ден 27,599.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Active 2 40MM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02411743

– Internal 4GB 1.5GB RAM
– Weight 37 g (1.31 oz)
– Size 1.2 inches, 6.3 cm2 (~32.6% screen-to-body ratio)


Select optionsСпореди
17,999.00 ден 20,699.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 40MM SM-R830NZDASEE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02411745

– Брзина на процесор: 1.15GHz
– Врста на процесор: Dual-Core
– RAM (GB): 0.75
– ROM (GB): 4


Select optionsСпореди
24,999.00 ден 28,750.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02411747S

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


Во кошничкаСпореди
18,999.00 ден 21,850.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02411760

– Резолуција (Главен дисплеј) – 360 x 360
– Длабочина на боја (Главен дисплеј) – 16M
– CPU-тип – Двојно јадро
– Големина на RAM (GB) – 0.75
– Големина на ROM (GB) – 4


Select optionsСпореди
24,999.00 ден 28,750.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM SM-R820NSKASEE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02411741

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


Во кошничкаСпореди
24,999.00 ден 28,750.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active2 44MM SM-R820NSSASEE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02411759

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


Во кошничкаСпореди
12,600.00 ден 15,990.00 ден

SONY Дигитален фотоапарат DSCH300B

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Дигитален фотоапарат
– Екран:3.0”(7.5cm)TFT LCD
– 20.1 мегапиксели
– Сензор:Super HAD CCD


Во кошничкаСпореди
1,390.00 ден 1,590.00 ден

TESLA Мобилен телефон Feature 3.1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Дисплеј 2.4″
– Резолуција 240*320 pix
– Димензии 124x53x10.8 mm
– Тежина 80g
– Проширување MicroSD™ до 16GB


Во кошничкаСпореди
4,899.00 ден 5,690.00 ден

VIVAX Смарт часовник SPORT FIT DW-028 + Power Bank

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на екран: 1,3″
– Тип на екран: IPS LCD
– Резолуција: 240×240


Во кошничкаСпореди
949.00 ден 1,100.00 ден

XIAOMI Батерија POWER BANK – 5000mAh

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет: 3.75V/5000mAh(TYP)
– Време на полнење: 3.5 часа со 5V/2A адаптер и стандарден кабел
– Димензии: 125 * 69 * 9.9 mm


Во кошничкаСпореди
2,099.00 ден 2,320.00 ден

XIAOMI Батерија POWER BANK 2C – 20000 mAh

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Време на полнење: 6.2 часа со ( 9V/2A or 12V/1.5A); околу 10 часа ( 5V/2A)
– Димензии: 135.5 x 67.6 x 23.9 mm
– Тежина: 400g


Во кошничкаСпореди
1,449.00 ден 1,600.00 ден

XIAOMI Батерија POWER BANK 2S – 10000mAh BLACK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Micro USB
– Димензии: 147×71.2×14.2mm
– Тежина: 230 g


Во кошничкаСпореди
1,449.00 ден 1,600.00 ден

XIAOMI Батерија POWER BANK 2S – 10000mAh SILVER

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Micro USB
– Димензии: 147×71.2×14.2mm
– Тежина: 230 g


Во кошничкаСпореди
999.00 ден 1,100.00 ден

XIAOMI Беззична слушалка Youth Black

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Време на полнење: 2 часа
– Време за зборење: 3 часа
– Bluetooth опсег: без пречки до 10m


Во кошничкаСпореди
649.00 ден 730.00 ден

XIAOMI Слушалки BASIC SILVER

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тежина: 14g
– Должина на кабел: 1.25m
– Моќ: 5mW


Во кошничкаСпореди
5,890.00 ден 6,490.00 ден

XIAOMI Смарт алка Amazfit Bip

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на дисплеј: 1.28 inches
– GPS: GPS + GLONASS Double Positioning Mode
– Bluetooth конекција: 4.0BLE


Во кошничкаСпореди
2,300.00 ден 2,760.00 ден

XIAOMI Смарт алка Mi Band 3 Black

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 30 функции на едно место
– Аларм со вибрации
– Локатор на смарт телефон
– Најновата апликација – Mi Fit


Во кошничкаСпореди
2,390.00 ден 2,750.00 ден

XIAOMI Смарт алка Mi Band 5

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Паметен фитнес тракер
– Bluetooth Push
– Facebook
– Се грижи за женското здравје


Прочитај повеќеСпореди
23,500.00 ден 30,000.00 ден

Смарт часовник Huawei Watch GT 3 Pro 46mm (Odin-B19M) Light Titanium Case

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензија:1.8″ 4.6 cm
– Резолуција:466 x 466p AMOLED Colour Screen
– Материјал:Сафирно стакло
– Меморија:4GB


Во кошничкаСпореди
14,000.00 ден 16,200.00 ден

Смарт часовник HUAWEI Watch GT 3 SE Matte Black

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензија:1.43″ 3.63cm AMOLED Colour Screen
– Материјал:Durable Polymer Fiber
– Оперативен систем:Harmony OS 2.0
– Bluetooth


Во кошничкаСпореди
325.00 ден 370.00 ден

ХАМА Фото торба Eva H 084113

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14164
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Модел: HDD
 • Водоотпорен материјалВо кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Black Bird H 084127

0 %s од 5
(0)
hama
 • За складирање и трансфер
 • Боја: Црна
 • Патент на три страни
 • Модел: HDDШифра: 14165
299.00 ден 340.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Canbera H 103670

0 %s од 5
(0)
hama
 • За безбедно чување надворешни хард дискови
 • Дополнителни прегради
 • Боја: црна/зелена
 • Патент три страниШифра: 14229
1,030.00 ден 1,170.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба FANCY MEMORY H 103778

0 %s од 5
(0)
hama
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cmШифра: 14231
260.00 ден 295.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба FANCY MEMORY H 103779

0 %s од 5
(0)
hama
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црвена
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cmШифра: 14232
260.00 ден 295.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба H 023139

0 %s од 5
(0)
hama
 • Рамен внатрешен простор
 • Боја : Црна
 • Oтстранлива лента за околу врат
 • Сигурна заштита за апаратотШифра: 14070
310.00 ден 350.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Hilton H 106040

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја : розе
 • Материјал : памук/полиестер
 • Погоден за камери и компактни дигитални фото апарати
 • Лента за на рамоШифра: 14244
205.00 ден 230.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Slim Line H 103841

0 %s од 5
(0)
hama
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cmШифра: 14235
299.00 ден 340.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Syscase H 103830

0 %s од 5
(0)
hama
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cmШифра: 14233
260.00 ден 295.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Syscase H 103832

0 %s од 5
(0)
hama
 • За безбедно чување надворешни хард дискови
 • Дополнителни прегради
 • Боја: црна
 • Патент три страниШифра: 14234
530.00 ден 600.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Thumb 40G H 103760

0 %s од 5
(0)
hama
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cmШифра: 14230
310.00 ден 350.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 033693

0 %s од 5
(0)
hama
 • Футрола за Mp3-Player
 • Боја: силвер/црно
 • Надворешни димензии: 6,0 x 3,0 x 11,6 см
 • Внатрешни димензии: 4,8 x 3,0 x 10,2 смШифра: 14095
100.00 ден 110.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 033694

0 %s од 5
(0)
hama
 • Футрола за Mp3-Player
 • Боја: силвер
 • Надворешни димензии: 6,0 x 3,0 x 11,6 см
 • Внатрешни димензии: 4,8 x 3,0 x 10,2 смШифра: 14096
100.00 ден 110.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 033841

0 %s од 5
(0)
hama
 • Футрола за Mp3-Player
 • Боја: сино
 • Надворешни димензии: 6,0 x 3,0 x 11,6 см
 • Внатрешни димензии: 4,8 x 3,0 x 10,2 смШифра: 14097
100.00 ден 110.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 135031

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: црна
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6sШифра: 14345
340.00 ден 390.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 135032

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: бела
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6sШифра: 14346
340.00 ден 390.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 135035

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: жолта
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6sШифра: 14347
340.00 ден 390.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 135038

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: силвер
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6sШифра: 14348
340.00 ден 380.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футролна торбица за плажа H 027985

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: розе
 • Штити од прскање на вода, прашина и песок
 • Патент за затварање
 • Материјал: пластикаШифра: 14074
100.00 ден 110.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футролна торбица за плажа H 027987

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: портокалова
 • Штити од прскање на вода, прашина и песок
 • Патент за затварање
 • Материјал: пластикаШифра: 14076
100.00 ден 110.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футролна торбица за плажа H 027988

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: жолта
 • Штити од прскање на вода, прашина и песок
 • Патент за затварање
 • Материјал: пластикаШифра: 14077
100.00 ден 110.00 ден Во кошничкаСпореди

HАМА Notebook сталак H 051062

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: Црна
 • Интегрирана плочата
 • Лесно  се транспортира
 • Погоден за преносни компјутериШифра: 14143
299.00 ден 340.00 ден Во кошничкаСпореди

MSI Батерија POWER BANK TRESOR 7500

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– 4 LED индикатори;
– On / Off прекинувач;
– 500 циклуси на полнење;
– траење на батерија: 6 месеци без полнење


Шифра: Нема
690.00 ден 890.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон A52s

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Android 11, One UI 3.1
– Eкран:6.5″(1080 x 2400) Super AMOLED
– Водоотпорен IP67 ( од 1m за 30 mins)
– Corning Gorilla Glass 5


Шифра: Нема
28,690.00 ден 32,999.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон Galaxy A03

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Големина на екранот 6.5″
– Камера 48+2 MP
– Оперативен систем Android
– CPU Octa-core


Шифра: Нема
13,100.00 ден 15,070.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон Galaxy S21 FE 5G

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Android 12, One UI 4
– IP68 водоотпорна (1.5m за 30 мин)
– Corning Gorilla Glass Victus
– Екран 6.4″ (2340 x 1080) FHD + Dynamic AMOLED 2X, 120Hz


Шифра: Нема
55,999.00 ден 64,400.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 42mm BT (Rose Gold) SM-R810NZDASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– 1.2″ 360x360ppi Super Amoled дисплеј
– CPU Dual-Core 1.15Ghz; 0.75GB Ram
– 4GB Внатрешна меморија


Шифра: 02411494
18,499.00 ден 21,290.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 42mm SM-R810NZKASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Дисплеј 1,2инч
– Bluetooth 5.0
– Bатерија 270mAh
– Процесор Dual-Core


Шифра: 02411495
18,499.00 ден 21,290.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 46mm BT SM-R800NZSASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција 360 x 360
– Dual-Core 1.15 GHz
– Интерна меморија 4 GB
– RAM меморија 750 MB


Шифра: 02411493
19,999.00 ден 22,999.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Active 2 40MM

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Internal 4GB 1.5GB RAM
– Weight 37 g (1.31 oz)
– Size 1.2 inches, 6.3 cm2 (~32.6% screen-to-body ratio)


Шифра: 02411743
23,999.00 ден 27,599.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 40MM SM-R830NZDASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Брзина на процесор: 1.15GHz
– Врста на процесор: Dual-Core
– RAM (GB): 0.75
– ROM (GB): 4


Шифра: 02411745
17,999.00 ден 20,699.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


Шифра: 02411747S
24,999.00 ден 28,750.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција (Главен дисплеј) – 360 x 360
– Длабочина на боја (Главен дисплеј) – 16M
– CPU-тип – Двојно јадро
– Големина на RAM (GB) – 0.75
– Големина на ROM (GB) – 4


Шифра: 02411760
18,999.00 ден 21,850.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM SM-R820NSKASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


Шифра: 02411741
24,999.00 ден 28,750.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active2 44MM SM-R820NSSASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


Шифра: 02411759
24,999.00 ден 28,750.00 ден Во кошничкаСпореди

SONY Дигитален фотоапарат DSCH300B

0 %s од 5
(0)

– Дигитален фотоапарат
– Екран:3.0”(7.5cm)TFT LCD
– 20.1 мегапиксели
– Сензор:Super HAD CCD


Шифра: Нема
12,600.00 ден 15,990.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Мобилен телефон Feature 3.1

0 %s од 5
(0)
Tesla

– Дисплеј 2.4″
– Резолуција 240*320 pix
– Димензии 124x53x10.8 mm
– Тежина 80g
– Проширување MicroSD™ до 16GB


Шифра: Нема
1,390.00 ден 1,590.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Смарт часовник SPORT FIT DW-028 + Power Bank

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Големина на екран: 1,3″
– Тип на екран: IPS LCD
– Резолуција: 240×240


Шифра: Нема
4,899.00 ден 5,690.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK – 5000mAh

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Капацитет: 3.75V/5000mAh(TYP)
– Време на полнење: 3.5 часа со 5V/2A адаптер и стандарден кабел
– Димензии: 125 * 69 * 9.9 mm


Шифра: Нема
949.00 ден 1,100.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK 2C – 20000 mAh

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Време на полнење: 6.2 часа со ( 9V/2A or 12V/1.5A); околу 10 часа ( 5V/2A)
– Димензии: 135.5 x 67.6 x 23.9 mm
– Тежина: 400g


Шифра: Нема
2,099.00 ден 2,320.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK 2S – 10000mAh BLACK

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Micro USB
– Димензии: 147×71.2×14.2mm
– Тежина: 230 g


Шифра: Нема
1,449.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK 2S – 10000mAh SILVER

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Micro USB
– Димензии: 147×71.2×14.2mm
– Тежина: 230 g


Шифра: Нема
1,449.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Беззична слушалка Youth Black

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Време на полнење: 2 часа
– Време за зборење: 3 часа
– Bluetooth опсег: без пречки до 10m


Шифра: Нема
999.00 ден 1,100.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Слушалки BASIC SILVER

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Тежина: 14g
– Должина на кабел: 1.25m
– Моќ: 5mW


Шифра: Нема
649.00 ден 730.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Amazfit Bip

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Големина на дисплеј: 1.28 inches
– GPS: GPS + GLONASS Double Positioning Mode
– Bluetooth конекција: 4.0BLE


Шифра: Нема
5,890.00 ден 6,490.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Mi Band 3 Black

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– 30 функции на едно место
– Аларм со вибрации
– Локатор на смарт телефон
– Најновата апликација – Mi Fit


Шифра: Нема
2,300.00 ден 2,760.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Mi Band 5

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Паметен фитнес тракер
– Bluetooth Push
– Facebook
– Се грижи за женското здравје


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

2,390.00 ден 2,750.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Смарт часовник Huawei Watch GT 3 Pro 46mm (Odin-B19M) Light Titanium Case

0 %s од 5
(0)
Huawei

– Димензија:1.8″ 4.6 cm
– Резолуција:466 x 466p AMOLED Colour Screen
– Материјал:Сафирно стакло
– Меморија:4GB


Шифра: Нема
23,500.00 ден 30,000.00 ден Во кошничкаСпореди

Смарт часовник HUAWEI Watch GT 3 SE Matte Black

0 %s од 5
(0)
Huawei

– Димензија:1.43″ 3.63cm AMOLED Colour Screen
– Материјал:Durable Polymer Fiber
– Оперативен систем:Harmony OS 2.0
– Bluetooth


Шифра: Нема
14,000.00 ден 16,200.00 ден Во кошничкаСпореди

ХАМА Фото торба Eva H 084113

0 %s од 5
(0)
hama
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Модел: HDD
 • Водоотпорен материјалШифра: 14164
325.00 ден 370.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Black Bird H 084127

0 %s од 5
(0)
hama
 • За складирање и трансфер
 • Боја: Црна
 • Патент на три страни
 • Модел: HDD299.00 ден 340.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Canbera H 103670

0 %s од 5
(0)
hama
 • За безбедно чување надворешни хард дискови
 • Дополнителни прегради
 • Боја: црна/зелена
 • Патент три страни1,030.00 ден 1,170.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба FANCY MEMORY H 103778

0 %s од 5
(0)
hama
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cm260.00 ден 295.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба FANCY MEMORY H 103779

0 %s од 5
(0)
hama
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црвена
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cm260.00 ден 295.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба H 023139

0 %s од 5
(0)
hama
 • Рамен внатрешен простор
 • Боја : Црна
 • Oтстранлива лента за околу врат
 • Сигурна заштита за апаратот310.00 ден 350.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Hilton H 106040

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја : розе
 • Материјал : памук/полиестер
 • Погоден за камери и компактни дигитални фото апарати
 • Лента за на рамо205.00 ден 230.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Slim Line H 103841

0 %s од 5
(0)
hama
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cm299.00 ден 340.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Syscase H 103830

0 %s од 5
(0)
hama
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cm260.00 ден 295.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Syscase H 103832

0 %s од 5
(0)
hama
 • За безбедно чување надворешни хард дискови
 • Дополнителни прегради
 • Боја: црна
 • Патент три страни530.00 ден 600.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Thumb 40G H 103760

0 %s од 5
(0)
hama
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cm310.00 ден 350.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 033693

0 %s од 5
(0)
hama
 • Футрола за Mp3-Player
 • Боја: силвер/црно
 • Надворешни димензии: 6,0 x 3,0 x 11,6 см
 • Внатрешни димензии: 4,8 x 3,0 x 10,2 см100.00 ден 110.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 033694

0 %s од 5
(0)
hama
 • Футрола за Mp3-Player
 • Боја: силвер
 • Надворешни димензии: 6,0 x 3,0 x 11,6 см
 • Внатрешни димензии: 4,8 x 3,0 x 10,2 см100.00 ден 110.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 033841

0 %s од 5
(0)
hama
 • Футрола за Mp3-Player
 • Боја: сино
 • Надворешни димензии: 6,0 x 3,0 x 11,6 см
 • Внатрешни димензии: 4,8 x 3,0 x 10,2 см100.00 ден 110.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 135031

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: црна
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s340.00 ден 390.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 135032

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: бела
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s340.00 ден 390.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 135035

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: жолта
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s340.00 ден 390.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 135038

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: силвер
 • Заштитна фолија
 • Заштитна маска
 • За Apple iPhone 6/6s340.00 ден 380.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футролна торбица за плажа H 027985

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: розе
 • Штити од прскање на вода, прашина и песок
 • Патент за затварање
 • Материјал: пластика100.00 ден 110.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футролна торбица за плажа H 027987

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: портокалова
 • Штити од прскање на вода, прашина и песок
 • Патент за затварање
 • Материјал: пластика100.00 ден 110.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футролна торбица за плажа H 027988

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: жолта
 • Штити од прскање на вода, прашина и песок
 • Патент за затварање
 • Материјал: пластика100.00 ден 110.00 ден Во кошничкаСпореди

HАМА Notebook сталак H 051062

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: Црна
 • Интегрирана плочата
 • Лесно  се транспортира
 • Погоден за преносни компјутери299.00 ден 340.00 ден Во кошничкаСпореди

MSI Батерија POWER BANK TRESOR 7500

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– 4 LED индикатори;
– On / Off прекинувач;
– 500 циклуси на полнење;
– траење на батерија: 6 месеци без полнење


690.00 ден 890.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон A52s

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Android 11, One UI 3.1
– Eкран:6.5″(1080 x 2400) Super AMOLED
– Водоотпорен IP67 ( од 1m за 30 mins)
– Corning Gorilla Glass 5


28,690.00 ден 32,999.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон Galaxy A03

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Големина на екранот 6.5″
– Камера 48+2 MP
– Оперативен систем Android
– CPU Octa-core


13,100.00 ден 15,070.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон Galaxy S21 FE 5G

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Android 12, One UI 4
– IP68 водоотпорна (1.5m за 30 мин)
– Corning Gorilla Glass Victus
– Екран 6.4″ (2340 x 1080) FHD + Dynamic AMOLED 2X, 120Hz


55,999.00 ден 64,400.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 42mm BT (Rose Gold) SM-R810NZDASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– 1.2″ 360x360ppi Super Amoled дисплеј
– CPU Dual-Core 1.15Ghz; 0.75GB Ram
– 4GB Внатрешна меморија


18,499.00 ден 21,290.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 42mm SM-R810NZKASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Дисплеј 1,2инч
– Bluetooth 5.0
– Bатерија 270mAh
– Процесор Dual-Core


18,499.00 ден 21,290.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 46mm BT SM-R800NZSASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција 360 x 360
– Dual-Core 1.15 GHz
– Интерна меморија 4 GB
– RAM меморија 750 MB


19,999.00 ден 22,999.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Active 2 40MM

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Internal 4GB 1.5GB RAM
– Weight 37 g (1.31 oz)
– Size 1.2 inches, 6.3 cm2 (~32.6% screen-to-body ratio)


23,999.00 ден 27,599.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 40MM SM-R830NZDASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Брзина на процесор: 1.15GHz
– Врста на процесор: Dual-Core
– RAM (GB): 0.75
– ROM (GB): 4


17,999.00 ден 20,699.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


24,999.00 ден 28,750.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција (Главен дисплеј) – 360 x 360
– Длабочина на боја (Главен дисплеј) – 16M
– CPU-тип – Двојно јадро
– Големина на RAM (GB) – 0.75
– Големина на ROM (GB) – 4


18,999.00 ден 21,850.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM SM-R820NSKASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


24,999.00 ден 28,750.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active2 44MM SM-R820NSSASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


24,999.00 ден 28,750.00 ден Во кошничкаСпореди

SONY Дигитален фотоапарат DSCH300B

0 %s од 5
(0)

– Дигитален фотоапарат
– Екран:3.0”(7.5cm)TFT LCD
– 20.1 мегапиксели
– Сензор:Super HAD CCD


12,600.00 ден 15,990.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Мобилен телефон Feature 3.1

0 %s од 5
(0)
Tesla

– Дисплеј 2.4″
– Резолуција 240*320 pix
– Димензии 124x53x10.8 mm
– Тежина 80g
– Проширување MicroSD™ до 16GB


1,390.00 ден 1,590.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Смарт часовник SPORT FIT DW-028 + Power Bank

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Големина на екран: 1,3″
– Тип на екран: IPS LCD
– Резолуција: 240×240


4,899.00 ден 5,690.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK – 5000mAh

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Капацитет: 3.75V/5000mAh(TYP)
– Време на полнење: 3.5 часа со 5V/2A адаптер и стандарден кабел
– Димензии: 125 * 69 * 9.9 mm


949.00 ден 1,100.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK 2C – 20000 mAh

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Време на полнење: 6.2 часа со ( 9V/2A or 12V/1.5A); околу 10 часа ( 5V/2A)
– Димензии: 135.5 x 67.6 x 23.9 mm
– Тежина: 400g


2,099.00 ден 2,320.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK 2S – 10000mAh BLACK

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Micro USB
– Димензии: 147×71.2×14.2mm
– Тежина: 230 g


1,449.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Батерија POWER BANK 2S – 10000mAh SILVER

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Micro USB
– Димензии: 147×71.2×14.2mm
– Тежина: 230 g


1,449.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Беззична слушалка Youth Black

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Време на полнење: 2 часа
– Време за зборење: 3 часа
– Bluetooth опсег: без пречки до 10m


999.00 ден 1,100.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Слушалки BASIC SILVER

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Тежина: 14g
– Должина на кабел: 1.25m
– Моќ: 5mW


649.00 ден 730.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Amazfit Bip

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Големина на дисплеј: 1.28 inches
– GPS: GPS + GLONASS Double Positioning Mode
– Bluetooth конекција: 4.0BLE


5,890.00 ден 6,490.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Mi Band 3 Black

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– 30 функции на едно место
– Аларм со вибрации
– Локатор на смарт телефон
– Најновата апликација – Mi Fit


2,300.00 ден 2,760.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Mi Band 5

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Паметен фитнес тракер
– Bluetooth Push
– Facebook
– Се грижи за женското здравје


Достапност:

Нема на залиха

2,390.00 ден 2,750.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Смарт часовник Huawei Watch GT 3 Pro 46mm (Odin-B19M) Light Titanium Case

0 %s од 5
(0)
Huawei

– Димензија:1.8″ 4.6 cm
– Резолуција:466 x 466p AMOLED Colour Screen
– Материјал:Сафирно стакло
– Меморија:4GB


23,500.00 ден 30,000.00 ден Во кошничкаСпореди

Смарт часовник HUAWEI Watch GT 3 SE Matte Black

0 %s од 5
(0)
Huawei

– Димензија:1.43″ 3.63cm AMOLED Colour Screen
– Материјал:Durable Polymer Fiber
– Оперативен систем:Harmony OS 2.0
– Bluetooth


14,000.00 ден 16,200.00 ден Во кошничкаСпореди

ХАМА Фото торба Eva H 084113

0 %s од 5
(0)
hama
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Модел: HDD
 • Водоотпорен материјал325.00 ден 370.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Black Bird H 084127

0 %s од 5
(0)
 • За складирање и трансфер
 • Боја: Црна
 • Патент на три страни
 • Модел: HDD299.00 ден 340.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Canbera H 103670

0 %s од 5
(0)
 • За безбедно чување надворешни хард дискови
 • Дополнителни прегради
 • Боја: црна/зелена
 • Патент три страни1,030.00 ден 1,170.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба FANCY MEMORY H 103778

0 %s од 5
(0)
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cm260.00 ден 295.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба FANCY MEMORY H 103779

0 %s од 5
(0)
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црвена
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cm260.00 ден 295.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба H 023139

0 %s од 5
(0)
 • Рамен внатрешен простор
 • Боја : Црна
 • Oтстранлива лента за околу врат
 • Сигурна заштита за апаратот310.00 ден 350.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Hilton H 106040

0 %s од 5
(0)
 • Боја : розе
 • Материјал : памук/полиестер
 • Погоден за камери и компактни дигитални фото апарати
 • Лента за на рамо205.00 ден 230.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Slim Line H 103841

0 %s од 5
(0)
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cm299.00 ден 340.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Syscase H 103830

0 %s од 5
(0)
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cm260.00 ден 295.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Syscase H 103832

0 %s од 5
(0)
 • За безбедно чување надворешни хард дискови
 • Дополнителни прегради
 • Боја: црна
 • Патент три страни530.00 ден 600.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Фото торба Thumb 40G H 103760

0 %s од 5
(0)
 • Складирање и трансфер на надворешен хард диск
 • Боја: црна
 • Водоотпорен материјал
 • Димензии (W x L x H): 12 x 5 x 18 cm310.00 ден 350.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Футрола H 033693

0 %s од 5
(0)
 • Футрола за Mp3-Player
 • Боја: силвер/црно
 • Надворешни димензии: 6,0 x 3,0 x 11,6 см
 • Внатрешни димензии: 4,8 x 3,0 x 10,2 см100.00 ден 110.00 ден Во кошничкаСпореди