Машини за садови

-15%
SALE
28,560.00 ден 33,600.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 25AI05E

-15%
SALE
25,930.00 ден 30,500.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 25AW04E

-15%
SALE
26,460.00 ден 31,130.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 25GW02E

-15%
SALE
39,780.00 ден 46,800.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 4HAI48E

-15%
SALE
33,680.00 ден 39,620.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 4HAW48E

-15%
SALE
36,400.00 ден 42,750.00 ден

BOSCH Машина за садови SPS 2HKI57E

-10% 15,600.00 ден 17,300.00 ден

FAVORIT Машина за садови F45 – Y15N

-10% 16,100.00 ден 17,900.00 ден

FAVORIT Машина за садови F60-Y14N

-10% 14,100.00 ден 15,700.00 ден

FAVORIT Машина за садови MS 3000

-10% 14,900.00 ден 16,500.00 ден

FAVORIT Машина за садови MS 3000 silver

-10% 14,800.00 ден 16,400.00 ден

FAVORIT Машина за садови MS 5000

-10% 15,500.00 ден 17,300.00 ден

FAVORIT Машина за садови MS 5000 silver

-12% 15,690.00 ден 17,890.00 ден

FAVORIT Машина за садови MS 7000 inox

-13% 23,990.00 ден 27,600.00 ден

GORENJE Машина за садови GS62040W

-12% 16,450.00 ден 18,690.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 45BY6

-12% 17,990.00 ден 20,440.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 45SY6

-12% 16,190.00 ден 18,400.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 60.BLC5N

-12% 16,799.00 ден 19,090.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 60.SLC5N

-12% 16,680.00 ден 18,950.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 60BY5N

-15% 14,490.00 ден 16,990.00 ден

VOX Машина за садови LC 4745

28,560.00 ден 33,600.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 25AI05E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет: 12 комплети
– 5 програми
– 3 температури
– EcoSilence Drive инвертер мотор


Во кошничкаСпореди
25,930.00 ден 30,500.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 25AW04E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– EcoSilence Drive: штедење на енергија и тивка работа, инвертер мотор
– Енергетска класа F
– Eco 50 – штедлив програм за вода и енергија
– 12 комплети


Во кошничкаСпореди
26,460.00 ден 31,130.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 25GW02E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет: 12 комплета
– Бучавост: 48 dB(A) re 1 pW
– SilenceProgram: тивка работа на машината од 46 dB
– varioSpeed – дo 50% побрзо перење


Во кошничкаСпореди
39,780.00 ден 46,800.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 4HAI48E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа D
– Самостојна
– Висина 84.5 CM
– Капацитет 13 комплети


Во кошничкаСпореди
33,680.00 ден 39,620.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 4HAW48E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– SMS4HAW48E e seria 4, D класа, самостојна м. за садови – Home Connect
– Капацитет : 13 комплета
– Бучавост : 41 dB(A) re 1 pW


Во кошничкаСпореди
36,400.00 ден 42,750.00 ден

BOSCH Машина за садови SPS 2HKI57E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа: E
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5Во кошничкаСпореди
15,600.00 ден 17,300.00 ден

FAVORIT Машина за садови F45 – Y15N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензии в/ш/д 85/44,8/59,8
– Максимален капацитет 10 сета садови
– 6 програми
– Брз програм – 30 мин. на 40 °c


Во кошничкаСпореди
16,100.00 ден 17,900.00 ден

FAVORIT Машина за садови F60-Y14N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензии в/ш/д 85/59,8/59,8
– Максимален капацитет 12 сета садови
– 5 програми
– Брз програм – 30 мин. на 40 °c


Во кошничкаСпореди
14,100.00 ден 15,700.00 ден

FAVORIT Машина за садови MS 3000

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16124
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: B
 • Број на комплети : 10
 • 5 години гаранцијаВо кошничкаСпореди
14,900.00 ден 16,500.00 ден

FAVORIT Машина за садови MS 3000 silver

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16123
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: A
 • Број на комплети : 10
 • 5 години гаранцијаВо кошничкаСпореди
14,800.00 ден 16,400.00 ден

FAVORIT Машина за садови MS 5000

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16130
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: A
 • Број на комплети : 12
 • 5 години гаранцијаВо кошничкаСпореди
15,500.00 ден 17,300.00 ден

FAVORIT Машина за садови MS 5000 silver

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16131
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: A
 • Број на комплети : 12
 • 5 години гаранцијаВо кошничкаСпореди
15,690.00 ден 17,890.00 ден

FAVORIT Машина за садови MS 7000 inox

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16134
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: A
 • Број на комплети : 12
 • 5 години гаранцијаВо кошничкаСпореди
23,990.00 ден 27,600.00 ден

GORENJE Машина за садови GS62040W

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 60цм
– Бела
– 13 комплети
– 5 програми


Во кошничкаСпореди
16,450.00 ден 18,690.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 45BY6

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Бела боја
– Број на комплети: 10
– Број на програми: 6
– Температури (°C): 40-50-65-70


Во кошничкаСпореди
17,990.00 ден 20,440.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 45SY6

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Силвер боја
– Број на комплети: 10
– Број на програми: 6
– Температури (°C): 40-50-65-70


Во кошничкаСпореди
16,190.00 ден 18,400.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 60.BLC5N

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16828
 • Енергетска класа А+
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • 3 години гаранцијаВо кошничкаСпореди
16,799.00 ден 19,090.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 60.SLC5N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа А+
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • 3 години гаранцијаВо кошничкаСпореди
16,680.00 ден 18,950.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 60BY5N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Бела боја
– Бр. на комплети: 12
– Бр. на програми: 5
– Температури (°C): 40-45-50-65


Во кошничкаСпореди
14,490.00 ден 16,990.00 ден

VOX Машина за садови LC 4745

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет: 10 комплети
– 7 програми, одложен старт 1-19h
– Температури: 40, 50, 60, 65°C
– Енергетска класа: А++, Еко


Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 25AI05E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Капацитет: 12 комплети
– 5 програми
– 3 температури
– EcoSilence Drive инвертер мотор


Шифра: Нема
28,560.00 ден 33,600.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 25AW04E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– EcoSilence Drive: штедење на енергија и тивка работа, инвертер мотор
– Енергетска класа F
– Eco 50 – штедлив програм за вода и енергија
– 12 комплети


Шифра: Нема
25,930.00 ден 30,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 25GW02E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Капацитет: 12 комплета
– Бучавост: 48 dB(A) re 1 pW
– SilenceProgram: тивка работа на машината од 46 dB
– varioSpeed – дo 50% побрзо перење


Шифра: Нема
26,460.00 ден 31,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 4HAI48E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Енергетска класа D
– Самостојна
– Висина 84.5 CM
– Капацитет 13 комплети


Шифра: Нема
39,780.00 ден 46,800.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 4HAW48E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– SMS4HAW48E e seria 4, D класа, самостојна м. за садови – Home Connect
– Капацитет : 13 комплета
– Бучавост : 41 dB(A) re 1 pW


Шифра: Нема
33,680.00 ден 39,620.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SPS 2HKI57E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: E
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5Шифра: Нема
36,400.00 ден 42,750.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови F45 – Y15N

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Димензии в/ш/д 85/44,8/59,8
– Максимален капацитет 10 сета садови
– 6 програми
– Брз програм – 30 мин. на 40 °c


Шифра: Нема
15,600.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови F60-Y14N

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Димензии в/ш/д 85/59,8/59,8
– Максимален капацитет 12 сета садови
– 5 програми
– Брз програм – 30 мин. на 40 °c


Шифра: Нема
16,100.00 ден 17,900.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови MS 3000

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: B
 • Број на комплети : 10
 • 5 години гаранцијаШифра: 16124
14,100.00 ден 15,700.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови MS 3000 silver

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: A
 • Број на комплети : 10
 • 5 години гаранцијаШифра: 16123
14,900.00 ден 16,500.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови MS 5000

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: A
 • Број на комплети : 12
 • 5 години гаранцијаШифра: 16130
14,800.00 ден 16,400.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови MS 5000 silver

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: A
 • Број на комплети : 12
 • 5 години гаранцијаШифра: 16131
15,500.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови MS 7000 inox

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: A
 • Број на комплети : 12
 • 5 години гаранцијаШифра: 16134
15,690.00 ден 17,890.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за садови GS62040W

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– 60цм
– Бела
– 13 комплети
– 5 програми


Шифра: Нема
23,990.00 ден 27,600.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 45BY6

0 %s од 5
(0)
Končar

– Бела боја
– Број на комплети: 10
– Број на програми: 6
– Температури (°C): 40-50-65-70


Шифра: Нема
16,450.00 ден 18,690.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 45SY6

0 %s од 5
(0)
Končar

– Силвер боја
– Број на комплети: 10
– Број на програми: 6
– Температури (°C): 40-50-65-70


Шифра: Нема
17,990.00 ден 20,440.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 60.BLC5N

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа А+
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • 3 години гаранцијаШифра: 16828
16,190.00 ден 18,400.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 60.SLC5N

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа А+
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • 3 години гаранцијаШифра: Нема
16,799.00 ден 19,090.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 60BY5N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Бела боја
– Бр. на комплети: 12
– Бр. на програми: 5
– Температури (°C): 40-45-50-65


Шифра: Нема
16,680.00 ден 18,950.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Машина за садови LC 4745

0 %s од 5
(0)
vox

– Капацитет: 10 комплети
– 7 програми, одложен старт 1-19h
– Температури: 40, 50, 60, 65°C
– Енергетска класа: А++, Еко


Шифра: Нема
14,490.00 ден 16,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 25AI05E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Капацитет: 12 комплети
– 5 програми
– 3 температури
– EcoSilence Drive инвертер мотор


28,560.00 ден 33,600.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 25AW04E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– EcoSilence Drive: штедење на енергија и тивка работа, инвертер мотор
– Енергетска класа F
– Eco 50 – штедлив програм за вода и енергија
– 12 комплети


25,930.00 ден 30,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 25GW02E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Капацитет: 12 комплета
– Бучавост: 48 dB(A) re 1 pW
– SilenceProgram: тивка работа на машината од 46 dB
– varioSpeed – дo 50% побрзо перење


26,460.00 ден 31,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 4HAI48E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Енергетска класа D
– Самостојна
– Висина 84.5 CM
– Капацитет 13 комплети


39,780.00 ден 46,800.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 4HAW48E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– SMS4HAW48E e seria 4, D класа, самостојна м. за садови – Home Connect
– Капацитет : 13 комплета
– Бучавост : 41 dB(A) re 1 pW


33,680.00 ден 39,620.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SPS 2HKI57E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: E
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 536,400.00 ден 42,750.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови F45 – Y15N

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Димензии в/ш/д 85/44,8/59,8
– Максимален капацитет 10 сета садови
– 6 програми
– Брз програм – 30 мин. на 40 °c


15,600.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови F60-Y14N

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Димензии в/ш/д 85/59,8/59,8
– Максимален капацитет 12 сета садови
– 5 програми
– Брз програм – 30 мин. на 40 °c


16,100.00 ден 17,900.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови MS 3000

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: B
 • Број на комплети : 10
 • 5 години гаранција14,100.00 ден 15,700.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови MS 3000 silver

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: A
 • Број на комплети : 10
 • 5 години гаранција14,900.00 ден 16,500.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови MS 5000

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: A
 • Број на комплети : 12
 • 5 години гаранција14,800.00 ден 16,400.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови MS 5000 silver

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: A
 • Број на комплети : 12
 • 5 години гаранција15,500.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови MS 7000 inox

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: A
 • Број на комплети : 12
 • 5 години гаранција15,690.00 ден 17,890.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за садови GS62040W

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– 60цм
– Бела
– 13 комплети
– 5 програми


23,990.00 ден 27,600.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 45BY6

0 %s од 5
(0)
Končar

– Бела боја
– Број на комплети: 10
– Број на програми: 6
– Температури (°C): 40-50-65-70


16,450.00 ден 18,690.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 45SY6

0 %s од 5
(0)
Končar

– Силвер боја
– Број на комплети: 10
– Број на програми: 6
– Температури (°C): 40-50-65-70


17,990.00 ден 20,440.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 60.BLC5N

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа А+
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • 3 години гаранција16,190.00 ден 18,400.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 60.SLC5N

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа А+
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • 3 години гаранција16,799.00 ден 19,090.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 60BY5N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Бела боја
– Бр. на комплети: 12
– Бр. на програми: 5
– Температури (°C): 40-45-50-65


16,680.00 ден 18,950.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Машина за садови LC 4745

0 %s од 5
(0)
vox

– Капацитет: 10 комплети
– 7 програми, одложен старт 1-19h
– Температури: 40, 50, 60, 65°C
– Енергетска класа: А++, Еко


14,490.00 ден 16,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 25AI05E

0 %s од 5
(0)

– Капацитет: 12 комплети
– 5 програми
– 3 температури
– EcoSilence Drive инвертер мотор


28,560.00 ден 33,600.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 25AW04E

0 %s од 5
(0)

– EcoSilence Drive: штедење на енергија и тивка работа, инвертер мотор
– Енергетска класа F
– Eco 50 – штедлив програм за вода и енергија
– 12 комплети


25,930.00 ден 30,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 25GW02E

0 %s од 5
(0)

– Капацитет: 12 комплета
– Бучавост: 48 dB(A) re 1 pW
– SilenceProgram: тивка работа на машината од 46 dB
– varioSpeed – дo 50% побрзо перење


26,460.00 ден 31,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 4HAI48E

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа D
– Самостојна
– Висина 84.5 CM
– Капацитет 13 комплети


39,780.00 ден 46,800.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 4HAW48E

0 %s од 5
(0)

– SMS4HAW48E e seria 4, D класа, самостојна м. за садови – Home Connect
– Капацитет : 13 комплета
– Бучавост : 41 dB(A) re 1 pW


33,680.00 ден 39,620.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SPS 2HKI57E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: E
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 536,400.00 ден 42,750.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови F45 – Y15N

0 %s од 5
(0)

– Димензии в/ш/д 85/44,8/59,8
– Максимален капацитет 10 сета садови
– 6 програми
– Брз програм – 30 мин. на 40 °c


15,600.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови F60-Y14N

0 %s од 5
(0)

– Димензии в/ш/д 85/59,8/59,8
– Максимален капацитет 12 сета садови
– 5 програми
– Брз програм – 30 мин. на 40 °c


16,100.00 ден 17,900.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови MS 3000

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: B
 • Број на комплети : 10
 • 5 години гаранција14,100.00 ден 15,700.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови MS 3000 silver

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: A
 • Број на комплети : 10
 • 5 години гаранција14,900.00 ден 16,500.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови MS 5000

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: A
 • Број на комплети : 12
 • 5 години гаранција14,800.00 ден 16,400.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови MS 5000 silver

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: A
 • Број на комплети : 12
 • 5 години гаранција15,500.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за садови MS 7000 inox

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А++
 • Класа на сушење: A
 • Број на комплети : 12
 • 5 години гаранција15,690.00 ден 17,890.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за садови GS62040W

0 %s од 5
(0)

– 60цм
– Бела
– 13 комплети
– 5 програми


23,990.00 ден 27,600.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 45BY6

0 %s од 5
(0)

– Бела боја
– Број на комплети: 10
– Број на програми: 6
– Температури (°C): 40-50-65-70


16,450.00 ден 18,690.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 45SY6

0 %s од 5
(0)

– Силвер боја
– Број на комплети: 10
– Број на програми: 6
– Температури (°C): 40-50-65-70


17,990.00 ден 20,440.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 60.BLC5N

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А+
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • 3 години гаранција16,190.00 ден 18,400.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 60.SLC5N

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А+
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • 3 години гаранција16,799.00 ден 19,090.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 60BY5N

0 %s од 5
(0)

– Бела боја
– Бр. на комплети: 12
– Бр. на програми: 5
– Температури (°C): 40-45-50-65


16,680.00 ден 18,950.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Машина за садови LC 4745

0 %s од 5
(0)

– Капацитет: 10 комплети
– 7 програми, одложен старт 1-19h
– Температури: 40, 50, 60, 65°C
– Енергетска класа: А++, Еко


14,490.00 ден 16,990.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат