Кујнски ваги

-10% 950.00 ден 1,060.00 ден

BOMANN Кујнска вага KW 1411 CB

-12% 820.00 ден 930.00 ден

BOMANN Кујнска вага KW 1416 CB

-12% 820.00 ден 930.00 ден

BOMANN Кујнска вага KW 1420 CB

-12% 760.00 ден 865.00 ден

CLATRONIC Кујнска вага KW 3366

-12% 860.00 ден 980.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 4001

-10% 1,100.00 ден 1,220.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 GR

-10% 1,100.00 ден 1,220.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 OR

-10% 1,100.00 ден 1,220.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 VT

-10% 1,100.00 ден 1,220.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 YL

-12% 1,250.00 ден 1,420.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 4030 BK

-12% 1,250.00 ден 1,420.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 4030 WH

-10% 960.00 ден 1,070.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 5020 WH

-10% 960.00 ден 1,070.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 5021 GR

-10% 960.00 ден 1,070.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 5022 BL

950.00 ден 1,060.00 ден

BOMANN Кујнска вага KW 1411 CB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15441
 • Боја : инокс
 • Мери тежина до 2 кг
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Функција – Tara



Во кошничкаСпореди
820.00 ден 930.00 ден

BOMANN Кујнска вага KW 1416 CB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15443
 • Боја : сива
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara



Во кошничкаСпореди
820.00 ден 930.00 ден

BOMANN Кујнска вага KW 1420 CB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15444
 • Боја : сива
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara



Во кошничкаСпореди
760.00 ден 865.00 ден

CLATRONIC Кујнска вага KW 3366

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15446
 • Боја : црна
 • Мери тежина до 5 кг
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Функција – Tara



Во кошничкаСпореди
860.00 ден 980.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 4001

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17645
 • Боја : бела
 • Мери тежина до 5 кг
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Функција – Tara



Во кошничкаСпореди
1,100.00 ден 1,220.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 GR

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја : зелена
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


Во кошничкаСпореди
1,100.00 ден 1,220.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 OR

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17656
 • Боја : портокалова
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


Во кошничкаСпореди
1,100.00 ден 1,220.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 VT

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17657
 • Боја : виолетова
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


Во кошничкаСпореди
1,100.00 ден 1,220.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 YL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17646
 • Боја : жолта
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara



Во кошничкаСпореди
1,250.00 ден 1,420.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 4030 BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17658
 • Боја : црна
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


Прочитај повеќеСпореди
1,250.00 ден 1,420.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 4030 WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17659
 • Боја : бела
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


Во кошничкаСпореди
960.00 ден 1,070.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 5020 WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17648
 • Боја : бела
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


Прочитај повеќеСпореди
960.00 ден 1,070.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 5021 GR

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17649
 • Боја : зелена
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


Во кошничкаСпореди
960.00 ден 1,070.00 ден

SENCOR Кујнска вага SKS 5022 BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17650
 • Боја : сина
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara



Прочитај повеќеСпореди

BOMANN Кујнска вага KW 1411 CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Боја : инокс
 • Мери тежина до 2 кг
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Функција – Tara



Шифра: 15441
950.00 ден 1,060.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Кујнска вага KW 1416 CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Боја : сива
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara



Шифра: 15443
820.00 ден 930.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Кујнска вага KW 1420 CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Боја : сива
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara



Шифра: 15444
820.00 ден 930.00 ден Во кошничкаСпореди

CLATRONIC Кујнска вага KW 3366

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Мери тежина до 5 кг
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Функција – Tara



Шифра: 15446
760.00 ден 865.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4001

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Мери тежина до 5 кг
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Функција – Tara



Шифра: 17645
860.00 ден 980.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 GR

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : зелена
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


Шифра: Нема
1,100.00 ден 1,220.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 OR

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : портокалова
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


Шифра: 17656
1,100.00 ден 1,220.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 VT

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : виолетова
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


Шифра: 17657
1,100.00 ден 1,220.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 YL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : жолта
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara



Шифра: 17646
1,100.00 ден 1,220.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4030 BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : црна
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


Шифра: 17658
Достапност:

Нема на залиха

1,250.00 ден 1,420.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4030 WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


Шифра: 17659
1,250.00 ден 1,420.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 5020 WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


Шифра: 17648
Достапност:

Нема на залиха

960.00 ден 1,070.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 5021 GR

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : зелена
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


Шифра: 17649
960.00 ден 1,070.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 5022 BL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : сина
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara



Шифра: 17650
Достапност:

Нема на залиха

960.00 ден 1,070.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOMANN Кујнска вага KW 1411 CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Боја : инокс
 • Мери тежина до 2 кг
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Функција – Tara



950.00 ден 1,060.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Кујнска вага KW 1416 CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Боја : сива
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara



820.00 ден 930.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Кујнска вага KW 1420 CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Боја : сива
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara



820.00 ден 930.00 ден Во кошничкаСпореди

CLATRONIC Кујнска вага KW 3366

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Мери тежина до 5 кг
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Функција – Tara



760.00 ден 865.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4001

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Мери тежина до 5 кг
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Функција – Tara



860.00 ден 980.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 GR

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : зелена
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


1,100.00 ден 1,220.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 OR

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : портокалова
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


1,100.00 ден 1,220.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 VT

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : виолетова
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


1,100.00 ден 1,220.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 YL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : жолта
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara



1,100.00 ден 1,220.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4030 BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : црна
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


Достапност:

Нема на залиха

1,250.00 ден 1,420.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4030 WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


1,250.00 ден 1,420.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 5020 WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


Достапност:

Нема на залиха

960.00 ден 1,070.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 5021 GR

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : зелена
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


960.00 ден 1,070.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 5022 BL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : сина
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara



Достапност:

Нема на залиха

960.00 ден 1,070.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOMANN Кујнска вага KW 1411 CB

0 %s од 5
(0)
 • Боја : инокс
 • Мери тежина до 2 кг
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Функција – Tara



950.00 ден 1,060.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Кујнска вага KW 1416 CB

0 %s од 5
(0)
 • Боја : сива
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara



820.00 ден 930.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Кујнска вага KW 1420 CB

0 %s од 5
(0)
 • Боја : сива
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara



820.00 ден 930.00 ден Во кошничкаСпореди

CLATRONIC Кујнска вага KW 3366

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Мери тежина до 5 кг
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Функција – Tara



760.00 ден 865.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4001

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Мери тежина до 5 кг
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Функција – Tara



860.00 ден 980.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 GR

0 %s од 5
(0)
 • Боја : зелена
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


1,100.00 ден 1,220.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 OR

0 %s од 5
(0)
 • Боја : портокалова
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


1,100.00 ден 1,220.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 VT

0 %s од 5
(0)
 • Боја : виолетова
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


1,100.00 ден 1,220.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 YL

0 %s од 5
(0)
 • Боја : жолта
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara



1,100.00 ден 1,220.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4030 BK

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


1,250.00 ден 1,420.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 4030 WH

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


1,250.00 ден 1,420.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 5020 WH

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


960.00 ден 1,070.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 5021 GR

0 %s од 5
(0)
 • Боја : зелена
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

 


960.00 ден 1,070.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Кујнска вага SKS 5022 BL

0 %s од 5
(0)
 • Боја : сина
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara



960.00 ден 1,070.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат