Прибори за јадење

-12% 1,650.00 ден 1,880.00 ден

LAMART Сет прибор за јадење LEILA LT 5002

-12% 1,650.00 ден 1,880.00 ден

LAMART Сет прибор за јадење LT 5001

-9% 129.00 ден 142.00 ден

SOLINGEN Вилувче за торта IBIZA 004958

-20% 790.00 ден 990.00 ден

SOLINGEN Вилушки INDIANA 029470

-38% 299.00 ден 484.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор ARGETINA 000158

-30% 299.00 ден 430.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор BABENI 029456

-29% 1,100.00 ден 1,550.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор SESARI 029432

-15% 220.00 ден 260.00 ден

SOLINGEN Лажица за торта BAGUETTE 029937

-20% 790.00 ден 990.00 ден

SOLINGEN Лажици INDIANA 029975

-22% 225.00 ден 290.00 ден

SOLINGEN Лажици PALMA 004880

-20% 200.00 ден 250.00 ден

SOLINGEN Лажичка за чај CANNES 004842

-18% 270.00 ден 330.00 ден

SOLINGEN Нож IBIZA 004910

-50% 280.00 ден 555.00 ден

SOLINGEN Нож за домати EXCLUSIV 006402

-21% 380.00 ден 480.00 ден

SOLINGEN Ножеви CANNES 004811

-15% 890.00 ден 1,050.00 ден

SOLINGEN Ножеви INDIANA 029968

-9% 375.00 ден 413.00 ден

SOLINGEN Ножеви LONDON SATIN 010492

-19% 350.00 ден 430.00 ден

SOLINGEN Ножеви PALMA 004866

-12% 1,135.00 ден 1,290.00 ден

TEXELL Eсцајг прибор сет TIE-HS 164

-12% 115.00 ден 130.00 ден

TEXELL Вилувче TIE-SVM226

-12% 167.00 ден 190.00 ден

TEXELL Вилушка TIE-SV222

1,650.00 ден 1,880.00 ден

LAMART Сет прибор за јадење LEILA LT 5002

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Stainless Steel 18/0
– Прибор за јадење со 24 парчиња (чајни лажици, лажици, вилушки и ножеви)
– Квалитетна дизајнерска серија за секојдневна употреба


Во кошничкаСпореди
1,650.00 ден 1,880.00 ден

LAMART Сет прибор за јадење LT 5001

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Сет прибор од нерѓосувачки челик со 24 парчиња Carmen
– Првокласен нерѓосувачки челик
– Дизајнерска серија со голем квалитет за секојдневна употреба


Во кошничкаСпореди
129.00 ден 142.00 ден

SOLINGEN Вилувче за торта IBIZA 004958

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14900
 • Вилувче за торта
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 ммВо кошничкаСпореди
790.00 ден 990.00 ден

SOLINGEN Вилушки INDIANA 029470

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14937
 • Вилушка
 • Високосјаен инокс
 • 6 парчиња
 • Дебелина 2.5ммПрочитај повеќеСпореди
299.00 ден 484.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор ARGETINA 000158

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11786
 • 4 парчиња високосјаен Inoks
 • Дебелина 2,5 mm
 • 2 х нож
 • 2 х вилушкаВо кошничкаСпореди
299.00 ден 430.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор BABENI 029456

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11917
 • 1 х нож
 • 1 х вилушка
 • 1 х лажица
 • 1 х мала лажичкаПрочитај повеќеСпореди
1,100.00 ден 1,550.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор SESARI 029432

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17494
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чајВо кошничкаСпореди
220.00 ден 260.00 ден

SOLINGEN Лажица за торта BAGUETTE 029937

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11927
 • Лажица за сервирање торта
 • Високосјаен инокс
 • 1 парче
 • Дебелина 3ммПрочитај повеќеСпореди
790.00 ден 990.00 ден

SOLINGEN Лажици INDIANA 029975

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14939
 • Лажици
 • Високосјаен инокс
 • 6 парчиња
 • Дебелина 2,5 ммВо кошничкаСпореди
225.00 ден 290.00 ден

SOLINGEN Лажици PALMA 004880

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16505
 • Лажица
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 ммВо кошничкаСпореди
200.00 ден 250.00 ден

SOLINGEN Лажичка за чај CANNES 004842

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12295
 • Лажичка за чај
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 2,5 мм
 • 3 парчињаВо кошничкаСпореди
270.00 ден 330.00 ден

SOLINGEN Нож IBIZA 004910

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14896
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2ммВо кошничкаСпореди
280.00 ден 555.00 ден

SOLINGEN Нож за домати EXCLUSIV 006402

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13407
 • Нож за домати( со запци)
 • Високосјаен инокс
 • 13 cm
 • 18/10Во кошничкаСпореди
380.00 ден 480.00 ден

SOLINGEN Ножеви CANNES 004811

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12292
 • Ножеви
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина : 2,5 мм
 • 3 парчињаВо кошничкаСпореди
890.00 ден 1,050.00 ден

SOLINGEN Ножеви INDIANA 029968

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14938
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 2,5 мм
 • 6 парчињаВо кошничкаСпореди
375.00 ден 413.00 ден

SOLINGEN Ножеви LONDON SATIN 010492

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15745
 • Нож
 • Делумно матиран инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 ммВо кошничкаСпореди
350.00 ден 430.00 ден

SOLINGEN Ножеви PALMA 004866

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16503
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 ммВо кошничкаСпореди
1,135.00 ден 1,290.00 ден

TEXELL Eсцајг прибор сет TIE-HS 164

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19414-1

– Материјал: нерѓосувачки челик 18/0
– 24 парчиња


Прочитај повеќеСпореди
115.00 ден 130.00 ден

TEXELL Вилувче TIE-SVM226

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19413
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 148mm
 • Дебелина 2mm
 • 3 парчињаВо кошничкаСпореди
167.00 ден 190.00 ден

TEXELL Вилушка TIE-SV222

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19409
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 220mm
 • Дебелина 3mm
 • 3 парчињаВо кошничкаСпореди

LAMART Сет прибор за јадење LEILA LT 5002

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Stainless Steel 18/0
– Прибор за јадење со 24 парчиња (чајни лажици, лажици, вилушки и ножеви)
– Квалитетна дизајнерска серија за секојдневна употреба


Шифра: Нема
1,650.00 ден 1,880.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Сет прибор за јадење LT 5001

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Сет прибор од нерѓосувачки челик со 24 парчиња Carmen
– Првокласен нерѓосувачки челик
– Дизајнерска серија со голем квалитет за секојдневна употреба


Шифра: Нема
1,650.00 ден 1,880.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилувче за торта IBIZA 004958

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Вилувче за торта
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 ммШифра: 14900
129.00 ден 142.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушки INDIANA 029470

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Вилушка
 • Високосјаен инокс
 • 6 парчиња
 • Дебелина 2.5ммШифра: 14937
Достапност:

Нема на залиха

790.00 ден 990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Комплет прибор ARGETINA 000158

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 4 парчиња високосјаен Inoks
 • Дебелина 2,5 mm
 • 2 х нож
 • 2 х вилушкаШифра: 11786
299.00 ден 484.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор BABENI 029456

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 1 х нож
 • 1 х вилушка
 • 1 х лажица
 • 1 х мала лажичкаШифра: 11917
Достапност:

Нема на залиха

299.00 ден 430.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Комплет прибор SESARI 029432

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чајШифра: 17494
1,100.00 ден 1,550.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за торта BAGUETTE 029937

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за сервирање торта
 • Високосјаен инокс
 • 1 парче
 • Дебелина 3ммШифра: 11927
Достапност:

Нема на залиха

220.00 ден 260.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Лажици INDIANA 029975

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажици
 • Високосјаен инокс
 • 6 парчиња
 • Дебелина 2,5 ммШифра: 14939
790.00 ден 990.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажици PALMA 004880

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 ммШифра: 16505
225.00 ден 290.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажичка за чај CANNES 004842

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажичка за чај
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 2,5 мм
 • 3 парчињаШифра: 12295
200.00 ден 250.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож IBIZA 004910

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2ммШифра: 14896
270.00 ден 330.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож за домати EXCLUSIV 006402

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за домати( со запци)
 • Високосјаен инокс
 • 13 cm
 • 18/10Шифра: 13407
280.00 ден 555.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви CANNES 004811

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Ножеви
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина : 2,5 мм
 • 3 парчињаШифра: 12292
380.00 ден 480.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви INDIANA 029968

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 2,5 мм
 • 6 парчињаШифра: 14938
890.00 ден 1,050.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви LONDON SATIN 010492

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож
 • Делумно матиран инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 ммШифра: 15745
375.00 ден 413.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви PALMA 004866

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 ммШифра: 16503
350.00 ден 430.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Eсцајг прибор сет TIE-HS 164

0 %s од 5
(0)
Texell

– Материјал: нерѓосувачки челик 18/0
– 24 парчиња


Шифра: 19414-1
Достапност:

Нема на залиха

1,135.00 ден 1,290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TEXELL Вилувче TIE-SVM226

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 148mm
 • Дебелина 2mm
 • 3 парчињаШифра: 19413
115.00 ден 130.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Вилушка TIE-SV222

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 220mm
 • Дебелина 3mm
 • 3 парчињаШифра: 19409
167.00 ден 190.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Сет прибор за јадење LEILA LT 5002

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Stainless Steel 18/0
– Прибор за јадење со 24 парчиња (чајни лажици, лажици, вилушки и ножеви)
– Квалитетна дизајнерска серија за секојдневна употреба


1,650.00 ден 1,880.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Сет прибор за јадење LT 5001

0 %s од 5
(0)
Lamart

– Сет прибор од нерѓосувачки челик со 24 парчиња Carmen
– Првокласен нерѓосувачки челик
– Дизајнерска серија со голем квалитет за секојдневна употреба


1,650.00 ден 1,880.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилувче за торта IBIZA 004958

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Вилувче за торта
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм129.00 ден 142.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушки INDIANA 029470

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Вилушка
 • Високосјаен инокс
 • 6 парчиња
 • Дебелина 2.5ммДостапност:

Нема на залиха

790.00 ден 990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Комплет прибор ARGETINA 000158

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 4 парчиња високосјаен Inoks
 • Дебелина 2,5 mm
 • 2 х нож
 • 2 х вилушка299.00 ден 484.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор BABENI 029456

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 1 х нож
 • 1 х вилушка
 • 1 х лажица
 • 1 х мала лажичкаДостапност:

Нема на залиха

299.00 ден 430.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Комплет прибор SESARI 029432

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чај1,100.00 ден 1,550.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за торта BAGUETTE 029937

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за сервирање торта
 • Високосјаен инокс
 • 1 парче
 • Дебелина 3ммДостапност:

Нема на залиха

220.00 ден 260.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Лажици INDIANA 029975

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажици
 • Високосјаен инокс
 • 6 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм790.00 ден 990.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажици PALMA 004880

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм225.00 ден 290.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажичка за чај CANNES 004842

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажичка за чај
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 2,5 мм
 • 3 парчиња200.00 ден 250.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож IBIZA 004910

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2мм270.00 ден 330.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож за домати EXCLUSIV 006402

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за домати( со запци)
 • Високосјаен инокс
 • 13 cm
 • 18/10280.00 ден 555.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви CANNES 004811

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Ножеви
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина : 2,5 мм
 • 3 парчиња380.00 ден 480.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви INDIANA 029968

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 2,5 мм
 • 6 парчиња890.00 ден 1,050.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви LONDON SATIN 010492

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож
 • Делумно матиран инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм375.00 ден 413.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви PALMA 004866

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм350.00 ден 430.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Eсцајг прибор сет TIE-HS 164

0 %s од 5
(0)
Texell

– Материјал: нерѓосувачки челик 18/0
– 24 парчиња


Достапност:

Нема на залиха

1,135.00 ден 1,290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TEXELL Вилувче TIE-SVM226

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 148mm
 • Дебелина 2mm
 • 3 парчиња115.00 ден 130.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Вилушка TIE-SV222

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 220mm
 • Дебелина 3mm
 • 3 парчиња167.00 ден 190.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Сет прибор за јадење LEILA LT 5002

0 %s од 5
(0)

– Stainless Steel 18/0
– Прибор за јадење со 24 парчиња (чајни лажици, лажици, вилушки и ножеви)
– Квалитетна дизајнерска серија за секојдневна употреба


1,650.00 ден 1,880.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Сет прибор за јадење LT 5001

0 %s од 5
(0)

– Сет прибор од нерѓосувачки челик со 24 парчиња Carmen
– Првокласен нерѓосувачки челик
– Дизајнерска серија со голем квалитет за секојдневна употреба


1,650.00 ден 1,880.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилувче за торта IBIZA 004958

0 %s од 5
(0)
 • Вилувче за торта
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм129.00 ден 142.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушки INDIANA 029470

0 %s од 5
(0)
 • Вилушка
 • Високосјаен инокс
 • 6 парчиња
 • Дебелина 2.5мм790.00 ден 990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Комплет прибор ARGETINA 000158

0 %s од 5
(0)
 • 4 парчиња високосјаен Inoks
 • Дебелина 2,5 mm
 • 2 х нож
 • 2 х вилушка299.00 ден 484.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор BABENI 029456

0 %s од 5
(0)
 • 1 х нож
 • 1 х вилушка
 • 1 х лажица
 • 1 х мала лажичка299.00 ден 430.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Комплет прибор SESARI 029432

0 %s од 5
(0)
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чај1,100.00 ден 1,550.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за торта BAGUETTE 029937

0 %s од 5
(0)
 • Лажица за сервирање торта
 • Високосјаен инокс
 • 1 парче
 • Дебелина 3мм220.00 ден 260.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Лажици INDIANA 029975

0 %s од 5
(0)
 • Лажици
 • Високосјаен инокс
 • 6 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм790.00 ден 990.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажици PALMA 004880

0 %s од 5
(0)
 • Лажица
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм225.00 ден 290.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажичка за чај CANNES 004842

0 %s од 5
(0)
 • Лажичка за чај
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 2,5 мм
 • 3 парчиња200.00 ден 250.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож IBIZA 004910

0 %s од 5
(0)
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2мм270.00 ден 330.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож за домати EXCLUSIV 006402

0 %s од 5
(0)
 • Нож за домати( со запци)
 • Високосјаен инокс
 • 13 cm
 • 18/10280.00 ден 555.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви CANNES 004811

0 %s од 5
(0)
 • Ножеви
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина : 2,5 мм
 • 3 парчиња380.00 ден 480.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви INDIANA 029968

0 %s од 5
(0)
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 2,5 мм
 • 6 парчиња890.00 ден 1,050.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви LONDON SATIN 010492

0 %s од 5
(0)
 • Нож
 • Делумно матиран инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм375.00 ден 413.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви PALMA 004866

0 %s од 5
(0)
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм350.00 ден 430.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Eсцајг прибор сет TIE-HS 164

0 %s од 5
(0)

– Материјал: нерѓосувачки челик 18/0
– 24 парчиња


1,135.00 ден 1,290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TEXELL Вилувче TIE-SVM226

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 148mm
 • Дебелина 2mm
 • 3 парчиња115.00 ден 130.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Вилушка TIE-SV222

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 220mm
 • Дебелина 3mm
 • 3 парчиња167.00 ден 190.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ