Пратите ни порака!

Доколку имате прашање или сакате да не контактирате за евентуална соработка тогаш може да ни пратите порака и ние ќе ви одговориме во најкусо време.  Наша адреса

  Перо Наков 116, п.фах 5, 1040, Скопје
  Тел: (02) 25 32 888
  Email: info@elipso.mk

  Работно време

  Понеделник – петок: 8.30-16.00
  Сабота: 8.30-14.00

  Кариера

  Доколку сте заинтересирани да работите во нашата компанија, ќе ве замолиме да ни пратите кратка биографија на email: info@elipso.mk со назнака: За вработување