Шејкери

-14% 190.00 ден 220.00 ден

BOMANN Рачен запенувач MS 344CB

-12% 1,799.00 ден 2,050.00 ден

CLATRONIC Шејкер BM 3472

-12% 5,140.00 ден 5,840.00 ден

KENWOOD Блендер SD 101

190.00 ден 220.00 ден

BOMANN Рачен запенувач MS 344CB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16128
 • Маталка за пена од инокс
 • Вкусна густа пена за неколку секунди
 • Енергија : 2 батерии АА
 • Лесен за чистењеВо кошничкаСпореди
1,799.00 ден 2,050.00 ден

CLATRONIC Шејкер BM 3472

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12115

– 2 во 1 – Миксер за пијалаци и запенувач
– Прекрасен хромиран дизајн
– Идеален за подготовка на овошни и фитнес пијалаци, милк шејкови, фрапе, коктели, салса сосови, бебешка храна
– Моќен мотор од 65 W


Прочитај повеќеСпореди
5,140.00 ден 5,840.00 ден

KENWOOD Блендер SD 101

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17429
 • Боја: црвена
 • Моќност на моторот (max): 90 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранцијаВо кошничкаСпореди

BOMANN Рачен запенувач MS 344CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Маталка за пена од инокс
 • Вкусна густа пена за неколку секунди
 • Енергија : 2 батерии АА
 • Лесен за чистењеШифра: 16128
190.00 ден 220.00 ден Во кошничкаСпореди

CLATRONIC Шејкер BM 3472

0 %s од 5
(0)
Clatronic

– 2 во 1 – Миксер за пијалаци и запенувач
– Прекрасен хромиран дизајн
– Идеален за подготовка на овошни и фитнес пијалаци, милк шејкови, фрапе, коктели, салса сосови, бебешка храна
– Моќен мотор од 65 W


Шифра: 12115
Достапност:

Нема на залиха

1,799.00 ден 2,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Блендер SD 101

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: црвена
 • Моќност на моторот (max): 90 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранцијаШифра: 17429
5,140.00 ден 5,840.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Рачен запенувач MS 344CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Маталка за пена од инокс
 • Вкусна густа пена за неколку секунди
 • Енергија : 2 батерии АА
 • Лесен за чистење190.00 ден 220.00 ден Во кошничкаСпореди

CLATRONIC Шејкер BM 3472

0 %s од 5
(0)
Clatronic

– 2 во 1 – Миксер за пијалаци и запенувач
– Прекрасен хромиран дизајн
– Идеален за подготовка на овошни и фитнес пијалаци, милк шејкови, фрапе, коктели, салса сосови, бебешка храна
– Моќен мотор од 65 W


Достапност:

Нема на залиха

1,799.00 ден 2,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Блендер SD 101

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: црвена
 • Моќност на моторот (max): 90 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција5,140.00 ден 5,840.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Рачен запенувач MS 344CB

0 %s од 5
(0)
 • Маталка за пена од инокс
 • Вкусна густа пена за неколку секунди
 • Енергија : 2 батерии АА
 • Лесен за чистење190.00 ден 220.00 ден Во кошничкаСпореди

CLATRONIC Шејкер BM 3472

0 %s од 5
(0)

– 2 во 1 – Миксер за пијалаци и запенувач
– Прекрасен хромиран дизајн
– Идеален за подготовка на овошни и фитнес пијалаци, милк шејкови, фрапе, коктели, салса сосови, бебешка храна
– Моќен мотор од 65 W


1,799.00 ден 2,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Блендер SD 101

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Моќност на моторот (max): 90 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција5,140.00 ден 5,840.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат