Апарати за сладолед

-12% 3,330.00 ден 3,780.00 ден

KENWOOD Апарат за сладолед IM 250

-12% 3,620.00 ден 4,110.00 ден

KENWOOD Апарат за сладолед IM 280

3,330.00 ден 3,780.00 ден

KENWOOD Апарат за сладолед IM 250

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14933
 • Боја : бела/сива
 • Време на подготовка 15-40 мин
 • Тивок при работа
 • 2 години гаранцијаВо кошничкаСпореди
3,620.00 ден 4,110.00 ден

KENWOOD Апарат за сладолед IM 280

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14934
 • Боја : бела/сива
 • Време на подготовка 15-40 мин.
 • Тивок при работа
 • 2 години гаранцијаВо кошничкаСпореди

KENWOOD Апарат за сладолед IM 250

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : бела/сива
 • Време на подготовка 15-40 мин
 • Тивок при работа
 • 2 години гаранцијаШифра: 14933
3,330.00 ден 3,780.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Апарат за сладолед IM 280

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : бела/сива
 • Време на подготовка 15-40 мин.
 • Тивок при работа
 • 2 години гаранцијаШифра: 14934
3,620.00 ден 4,110.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Апарат за сладолед IM 250

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : бела/сива
 • Време на подготовка 15-40 мин
 • Тивок при работа
 • 2 години гаранција3,330.00 ден 3,780.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Апарат за сладолед IM 280

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : бела/сива
 • Време на подготовка 15-40 мин.
 • Тивок при работа
 • 2 години гаранција3,620.00 ден 4,110.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Апарат за сладолед IM 250

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела/сива
 • Време на подготовка 15-40 мин
 • Тивок при работа
 • 2 години гаранција3,330.00 ден 3,780.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Апарат за сладолед IM 280

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела/сива
 • Време на подготовка 15-40 мин.
 • Тивок при работа
 • 2 години гаранција3,620.00 ден 4,110.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат