Миксери

-12% 1,590.00 ден 1,810.00 ден

BOSCH Миксер MFQ 3010S

-22% 1,599.00 ден 2,040.00 ден

BOSCH Миксер MFQ 3030S

-13% 2,290.00 ден 2,620.00 ден

BOSCH Миксер MFQ 36400S

-12% 2,690.00 ден 3,060.00 ден

BOSCH Миксер MFQ 36440S

-19% 2,790.00 ден 3,440.00 ден

BOSCH Миксер MFQ 36450S

-22% 3,199.00 ден 4,090.00 ден

BOSCH Миксер MFQ 36460S

-20% 2,860.00 ден 3,590.00 ден

BOSCH Миксер MFQ 36470S

-17% 1,990.00 ден 2,390.00 ден

DE LONGHI Миксер KF 352C

-15% 1,790.00 ден 2,100.00 ден

GORENJE Миксер ME 501N

-15% 1,790.00 ден 2,100.00 ден

GORENJE Миксер Me 510W

-17% 1,369.00 ден 1,649.00 ден

HOME ELECTRONICS Миксер HM-3001W

-12% 1,408.00 ден 1,600.00 ден

SENCOR Миксер SHM 5203

-12% 1,999.00 ден 2,270.00 ден

SENCOR Миксер SHM 5330

1,590.00 ден 1,810.00 ден

BOSCH Миксер MFQ 3010S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15966
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 2 работни брзини
 • Приклучна сила: 300 W
Во кошничкаСпореди
1,599.00 ден 2,040.00 ден

BOSCH Миксер MFQ 3030S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15967
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 4 работни брзини
 • Приклучна сила: 350 W

 

Во кошничкаСпореди
2,290.00 ден 2,620.00 ден

BOSCH Миксер MFQ 36400S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15974
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
Во кошничкаСпореди
2,690.00 ден 3,060.00 ден

BOSCH Миксер MFQ 36440S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15975
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
Во кошничкаСпореди
2,790.00 ден 3,440.00 ден

BOSCH Миксер MFQ 36450S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15976
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
Во кошничкаСпореди
3,199.00 ден 4,090.00 ден

BOSCH Миксер MFQ 36460S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15977
 • Боја: бела/светло сива
 • Ергономски облик на куќиште со soft touch рачка
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
Во кошничкаСпореди
2,860.00 ден 3,590.00 ден

BOSCH Миксер MFQ 36470S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15978
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
Во кошничкаСпореди
1,990.00 ден 2,390.00 ден

DE LONGHI Миксер KF 352C

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15180
 • Боја: бела
 • Тежина 1,2 kg
 • 5 1 работни брзини
 • Приклучна сила: 280 W
Во кошничкаСпореди
1,790.00 ден 2,100.00 ден

GORENJE Миксер ME 501N

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15935
 • Боја: Бела боја
 • Должина на приклучен кабел: 1 m
 • 4 работни брзини
 • Приклучна моќ: 425 W
Во кошничкаСпореди
1,790.00 ден 2,100.00 ден

GORENJE Миксер Me 510W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15937
 • Боја: Бела боја
 • Должина на приклучен кабел: 1 m
 • 4 работни брзини
 • Приклучна моќ: 425 W
Во кошничкаСпореди
1,369.00 ден 1,649.00 ден

HOME ELECTRONICS Миксер HM-3001W

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 300 W
– 6 брзини + 6 меѓубрзини
– Пар матилици и пар куки за тесто

Во кошничкаСпореди
1,408.00 ден 1,600.00 ден

SENCOR Миксер SHM 5203

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17586
 • Боја: бела
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 300 W

 

Во кошничкаСпореди
1,999.00 ден 2,270.00 ден

SENCOR Миксер SHM 5330

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17588
 • Боја: бела/крем
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 300 W

 

Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 3010S

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 2 работни брзини
 • Приклучна сила: 300 W
Шифра: 15966
1,590.00 ден 1,810.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 3030S

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 4 работни брзини
 • Приклучна сила: 350 W

 

Шифра: 15967
1,599.00 ден 2,040.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 36400S

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
Шифра: 15974
2,290.00 ден 2,620.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 36440S

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
Шифра: 15975
2,690.00 ден 3,060.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 36450S

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
Шифра: 15976
2,790.00 ден 3,440.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 36460S

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/светло сива
 • Ергономски облик на куќиште со soft touch рачка
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
Шифра: 15977
3,199.00 ден 4,090.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 36470S

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
Шифра: 15978
2,860.00 ден 3,590.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Миксер KF 352C

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја: бела
 • Тежина 1,2 kg
 • 5 1 работни брзини
 • Приклучна сила: 280 W
Шифра: 15180
1,990.00 ден 2,390.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Миксер ME 501N

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела боја
 • Должина на приклучен кабел: 1 m
 • 4 работни брзини
 • Приклучна моќ: 425 W
Шифра: 15935
1,790.00 ден 2,100.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Миксер Me 510W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела боја
 • Должина на приклучен кабел: 1 m
 • 4 работни брзини
 • Приклучна моќ: 425 W
Шифра: 15937
1,790.00 ден 2,100.00 ден Во кошничкаСпореди

HOME ELECTRONICS Миксер HM-3001W

0 %s од 5
(0)
HOME electronics

– 300 W
– 6 брзини + 6 меѓубрзини
– Пар матилици и пар куки за тесто

Шифра: Нема
1,369.00 ден 1,649.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Миксер SHM 5203

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 300 W

 

Шифра: 17586
1,408.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Миксер SHM 5330

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела/крем
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 300 W

 

Шифра: 17588
1,999.00 ден 2,270.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 3010S

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 2 работни брзини
 • Приклучна сила: 300 W
1,590.00 ден 1,810.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 3030S

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 4 работни брзини
 • Приклучна сила: 350 W

 

1,599.00 ден 2,040.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 36400S

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
2,290.00 ден 2,620.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 36440S

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
2,690.00 ден 3,060.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 36450S

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
2,790.00 ден 3,440.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 36460S

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/светло сива
 • Ергономски облик на куќиште со soft touch рачка
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
3,199.00 ден 4,090.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 36470S

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
2,860.00 ден 3,590.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Миксер KF 352C

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја: бела
 • Тежина 1,2 kg
 • 5 1 работни брзини
 • Приклучна сила: 280 W
1,990.00 ден 2,390.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Миксер ME 501N

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела боја
 • Должина на приклучен кабел: 1 m
 • 4 работни брзини
 • Приклучна моќ: 425 W
1,790.00 ден 2,100.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Миксер Me 510W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела боја
 • Должина на приклучен кабел: 1 m
 • 4 работни брзини
 • Приклучна моќ: 425 W
1,790.00 ден 2,100.00 ден Во кошничкаСпореди

HOME ELECTRONICS Миксер HM-3001W

0 %s од 5
(0)
HOME electronics

– 300 W
– 6 брзини + 6 меѓубрзини
– Пар матилици и пар куки за тесто

1,369.00 ден 1,649.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Миксер SHM 5203

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 300 W

 

1,408.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Миксер SHM 5330

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела/крем
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 300 W

 

1,999.00 ден 2,270.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 3010S

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 2 работни брзини
 • Приклучна сила: 300 W
1,590.00 ден 1,810.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 3030S

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 4 работни брзини
 • Приклучна сила: 350 W

 

1,599.00 ден 2,040.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 36400S

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
2,290.00 ден 2,620.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 36440S

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
2,690.00 ден 3,060.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 36450S

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
2,790.00 ден 3,440.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 36460S

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела/светло сива
 • Ергономски облик на куќиште со soft touch рачка
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
3,199.00 ден 4,090.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Миксер MFQ 36470S

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела/светло сива
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 450 W
2,860.00 ден 3,590.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Миксер KF 352C

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Тежина 1,2 kg
 • 5 1 работни брзини
 • Приклучна сила: 280 W
1,990.00 ден 2,390.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Миксер ME 501N

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела боја
 • Должина на приклучен кабел: 1 m
 • 4 работни брзини
 • Приклучна моќ: 425 W
1,790.00 ден 2,100.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Миксер Me 510W

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела боја
 • Должина на приклучен кабел: 1 m
 • 4 работни брзини
 • Приклучна моќ: 425 W
1,790.00 ден 2,100.00 ден Во кошничкаСпореди

HOME ELECTRONICS Миксер HM-3001W

0 %s од 5
(0)

– 300 W
– 6 брзини + 6 меѓубрзини
– Пар матилици и пар куки за тесто

1,369.00 ден 1,649.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Миксер SHM 5203

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 300 W

 

1,408.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Миксер SHM 5330

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела/крем
 • Одвојена типка за исфрлање на додатокот
 • 5 работни брзини
 • Приклучна сила: 300 W

 

1,999.00 ден 2,270.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат