Цедалки за цитруси

-12% 1,490.00 ден 1,690.00 ден

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3000

-12% 1,540.00 ден 1,750.00 ден

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3000 N

-12% 1,599.00 ден 1,820.00 ден

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3500

-12% 1,630.00 ден 1,850.00 ден

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3500N

-13% 1,250.00 ден 1,440.00 ден

GORENJE Цедалка за цитруси CJ40W

-13% 2,250.00 ден 2,590.00 ден

GORENJE Цедалка за цитруси CJ90E

-21% 3,690.00 ден 4,650.00 ден

KALIN преса за цедење на калинки и цитруси

-12% 695.00 ден 790.00 ден

SENCOR Цедалка за цитруси SCJ 1051GR

1,490.00 ден 1,690.00 ден

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3000

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15922
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садовиВо кошничкаСпореди
1,540.00 ден 1,750.00 ден

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3000 N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садовиВо кошничкаСпореди
1,599.00 ден 1,820.00 ден

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3500

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15923
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садовиВо кошничкаСпореди
1,630.00 ден 1,850.00 ден

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3500N

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20558
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садовиВо кошничкаСпореди
1,250.00 ден 1,440.00 ден

GORENJE Цедалка за цитруси CJ40W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19468
 • Боја: Бела
 • Моќност на моторот (max): 40 W
 • Волумен на садот за сок: 1 l
 • Број на наставки за цедење: 2Во кошничкаСпореди
2,250.00 ден 2,590.00 ден

GORENJE Цедалка за цитруси CJ90E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19469
 • Боја: Инокс
 • Моќност на моторот (max): 85 W
 • Не’рѓосувачки челик
 • Лесно чистењеВо кошничкаСпореди
3,690.00 ден 4,650.00 ден

KALIN преса за цедење на калинки и цитруси

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Голема потисна моќ и искористеност на овошјето.
– Голем капацитет на цедење 50л/ч
– Лесен за употреба и лесен за одржување.


Во кошничкаСпореди
695.00 ден 790.00 ден

SENCOR Цедалка за цитруси SCJ 1051GR

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17414
 • Боја: бела / зелена
 • Моќност на моторот (max): 40 W
 • 2 додатока за стискање
 • Отстранливи делови за полесно чистењеВо кошничкаСпореди

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3000

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садовиШифра: 15922
1,490.00 ден 1,690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3000 N

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садовиШифра: Нема
1,540.00 ден 1,750.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3500

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садовиШифра: 15923
1,599.00 ден 1,820.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3500N

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садовиШифра: 20558
1,630.00 ден 1,850.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Цедалка за цитруси CJ40W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Моќност на моторот (max): 40 W
 • Волумен на садот за сок: 1 l
 • Број на наставки за цедење: 2Шифра: 19468
1,250.00 ден 1,440.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Цедалка за цитруси CJ90E

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Инокс
 • Моќност на моторот (max): 85 W
 • Не’рѓосувачки челик
 • Лесно чистењеШифра: 19469
2,250.00 ден 2,590.00 ден Во кошничкаСпореди

KALIN преса за цедење на калинки и цитруси

0 %s од 5
(0)
Kalin

– Голема потисна моќ и искористеност на овошјето.
– Голем капацитет на цедење 50л/ч
– Лесен за употреба и лесен за одржување.


Шифра: Нема
3,690.00 ден 4,650.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Цедалка за цитруси SCJ 1051GR

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела / зелена
 • Моќност на моторот (max): 40 W
 • 2 додатока за стискање
 • Отстранливи делови за полесно чистењеШифра: 17414
695.00 ден 790.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3000

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садови1,490.00 ден 1,690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3000 N

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садови1,540.00 ден 1,750.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3500

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садови1,599.00 ден 1,820.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3500N

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садови1,630.00 ден 1,850.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Цедалка за цитруси CJ40W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Моќност на моторот (max): 40 W
 • Волумен на садот за сок: 1 l
 • Број на наставки за цедење: 21,250.00 ден 1,440.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Цедалка за цитруси CJ90E

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Инокс
 • Моќност на моторот (max): 85 W
 • Не’рѓосувачки челик
 • Лесно чистење2,250.00 ден 2,590.00 ден Во кошничкаСпореди

KALIN преса за цедење на калинки и цитруси

0 %s од 5
(0)
Kalin

– Голема потисна моќ и искористеност на овошјето.
– Голем капацитет на цедење 50л/ч
– Лесен за употреба и лесен за одржување.


3,690.00 ден 4,650.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Цедалка за цитруси SCJ 1051GR

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела / зелена
 • Моќност на моторот (max): 40 W
 • 2 додатока за стискање
 • Отстранливи делови за полесно чистење695.00 ден 790.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3000

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садови1,490.00 ден 1,690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3000 N

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садови1,540.00 ден 1,750.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3500

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садови1,599.00 ден 1,820.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3500N

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садови1,630.00 ден 1,850.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Цедалка за цитруси CJ40W

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Моќност на моторот (max): 40 W
 • Волумен на садот за сок: 1 l
 • Број на наставки за цедење: 21,250.00 ден 1,440.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Цедалка за цитруси CJ90E

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Инокс
 • Моќност на моторот (max): 85 W
 • Не’рѓосувачки челик
 • Лесно чистење2,250.00 ден 2,590.00 ден Во кошничкаСпореди

KALIN преса за цедење на калинки и цитруси

0 %s од 5
(0)

– Голема потисна моќ и искористеност на овошјето.
– Голем капацитет на цедење 50л/ч
– Лесен за употреба и лесен за одржување.


3,690.00 ден 4,650.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Цедалка за цитруси SCJ 1051GR

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела / зелена
 • Моќност на моторот (max): 40 W
 • 2 додатока за стискање
 • Отстранливи делови за полесно чистење695.00 ден 790.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат