Машинки за стрижење

-14% 640.00 ден 740.00 ден

CLATRONIC Апарат за шишање HSM 3430

-12% 650.00 ден 740.00 ден

SENCOR Апарат за шишање SHP 211 SL

-12% 2,330.00 ден 2,650.00 ден

SENCOR Сет за шишање SHP 8305BK

-11% 510.00 ден 570.00 ден

SENCOR Тример за влакна SNC 101

640.00 ден 740.00 ден

CLATRONIC Апарат за шишање HSM 3430

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Прецизна глава
– Сечила од нерѓосувачки челик
– Подесување на должината на стрижење
– Ергономски обликувана


Во кошничкаСпореди
1,999.00 ден 2,300.00 ден

ISKRA Машинка за шишање на домашни миленици QR PET2506

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност и напон – 12W , 220-240 V ~ 50 Hz
– Лесна и тивка
– 4 Додатни чешли


Select optionsСпореди
650.00 ден 740.00 ден

SENCOR Апарат за шишање SHP 211 SL

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Сечило од нерѓосувачки челик
 • Подесување на сечилото
 • 4 додатоци
 • Додатен прибор:четкица,ножици,чешел,масло за подмачкувањеВо кошничкаСпореди
2,330.00 ден 2,650.00 ден

SENCOR Сет за шишање SHP 8305BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Може да се користи и додека се полни
– 12 додатоци (за нос, брада и коса)
– Време на работа до 60 минути со полна батерија
– Технологија за брзо полнење, спремна за употреба за 2 часа


Во кошничкаСпореди
510.00 ден 570.00 ден

SENCOR Тример за влакна SNC 101

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17808
 • Отстранува влакна од уши и нос
 • 2 променливи глави
 • Тример од нерѓосувачки челик
 • Сетот вклучува:четка за чистење,постоље,1 х АА батеријаВо кошничкаСпореди

CLATRONIC Апарат за шишање HSM 3430

0 %s од 5
(0)
Clatronic

– Прецизна глава
– Сечила од нерѓосувачки челик
– Подесување на должината на стрижење
– Ергономски обликувана


Шифра: Нема
640.00 ден 740.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Машинка за шишање на домашни миленици QR PET2506

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност и напон – 12W , 220-240 V ~ 50 Hz
– Лесна и тивка
– 4 Додатни чешли


Шифра: Нема
1,999.00 ден 2,300.00 ден Select optionsСпореди

SENCOR Апарат за шишање SHP 211 SL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Сечило од нерѓосувачки челик
 • Подесување на сечилото
 • 4 додатоци
 • Додатен прибор:четкица,ножици,чешел,масло за подмачкувањеШифра: Нема
650.00 ден 740.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Сет за шишање SHP 8305BK

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Може да се користи и додека се полни
– 12 додатоци (за нос, брада и коса)
– Време на работа до 60 минути со полна батерија
– Технологија за брзо полнење, спремна за употреба за 2 часа


Шифра: Нема
2,330.00 ден 2,650.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Тример за влакна SNC 101

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Отстранува влакна од уши и нос
 • 2 променливи глави
 • Тример од нерѓосувачки челик
 • Сетот вклучува:четка за чистење,постоље,1 х АА батеријаШифра: 17808
510.00 ден 570.00 ден Во кошничкаСпореди

CLATRONIC Апарат за шишање HSM 3430

0 %s од 5
(0)
Clatronic

– Прецизна глава
– Сечила од нерѓосувачки челик
– Подесување на должината на стрижење
– Ергономски обликувана


640.00 ден 740.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Машинка за шишање на домашни миленици QR PET2506

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност и напон – 12W , 220-240 V ~ 50 Hz
– Лесна и тивка
– 4 Додатни чешли


1,999.00 ден 2,300.00 ден Select optionsСпореди

SENCOR Апарат за шишање SHP 211 SL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Сечило од нерѓосувачки челик
 • Подесување на сечилото
 • 4 додатоци
 • Додатен прибор:четкица,ножици,чешел,масло за подмачкување650.00 ден 740.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Сет за шишање SHP 8305BK

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Може да се користи и додека се полни
– 12 додатоци (за нос, брада и коса)
– Време на работа до 60 минути со полна батерија
– Технологија за брзо полнење, спремна за употреба за 2 часа


2,330.00 ден 2,650.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Тример за влакна SNC 101

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Отстранува влакна од уши и нос
 • 2 променливи глави
 • Тример од нерѓосувачки челик
 • Сетот вклучува:четка за чистење,постоље,1 х АА батерија510.00 ден 570.00 ден Во кошничкаСпореди

CLATRONIC Апарат за шишање HSM 3430

0 %s од 5
(0)

– Прецизна глава
– Сечила од нерѓосувачки челик
– Подесување на должината на стрижење
– Ергономски обликувана


640.00 ден 740.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Машинка за шишање на домашни миленици QR PET2506

0 %s од 5
(0)

– Моќност и напон – 12W , 220-240 V ~ 50 Hz
– Лесна и тивка
– 4 Додатни чешли


1,999.00 ден 2,300.00 ден Select optionsСпореди

SENCOR Апарат за шишање SHP 211 SL

0 %s од 5
(0)
 • Сечило од нерѓосувачки челик
 • Подесување на сечилото
 • 4 додатоци
 • Додатен прибор:четкица,ножици,чешел,масло за подмачкување650.00 ден 740.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Сет за шишање SHP 8305BK

0 %s од 5
(0)

– Може да се користи и додека се полни
– 12 додатоци (за нос, брада и коса)
– Време на работа до 60 минути со полна батерија
– Технологија за брзо полнење, спремна за употреба за 2 часа


2,330.00 ден 2,650.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Тример за влакна SNC 101

0 %s од 5
(0)
 • Отстранува влакна од уши и нос
 • 2 променливи глави
 • Тример од нерѓосувачки челик
 • Сетот вклучува:четка за чистење,постоље,1 х АА батерија510.00 ден 570.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат