Ножеви, ножици, острилки

-21% 1,099.00 ден 1,399.00 ден

AEG Апарат за острење MSS 5572

-9% 220.00 ден 242.00 ден

SOLINGEN Затварач за вино WINE PLUG 018894

-9% 199.00 ден 219.00 ден

SOLINGEN Затварач за вино WINE UNPLUG 018740

-35% 220.00 ден 340.00 ден

SOLINGEN Нож GOOD 4U 029777

-54% 190.00 ден 410.00 ден

SOLINGEN Нож за леб HOLTON 034566

-42% 190.00 ден 329.00 ден

SOLINGEN Нож за леб STAR 000202

-27% 999.00 ден 1,364.00 ден

SOLINGEN Острилка за ножеви TROMSO Whetstone 029807

-9% 699.00 ден 769.00 ден

SOLINGEN Отварач за вино CORK SCREW 021894

-31% 530.00 ден 769.00 ден

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045449

-28% 270.00 ден 374.00 ден

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045548

-54% 120.00 ден 259.00 ден

SOLINGEN Отварач на капачиња EXQUISITE 008567

-56% 260.00 ден 590.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви FUN 2 Cook 035198

-31% 450.00 ден 650.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 035006

-30% 590.00 ден 840.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви GOOD 4 U 032296

-50% 370.00 ден 737.00 ден

SOLINGEN Сет од 2 ножици FLORINA 027254

-13% 210.00 ден 240.00 ден

TEXELL Нож во боја TNT-C109

-12% 175.00 ден 199.00 ден

TEXELL Мулти отварач TKP-MO178

-12% 132.00 ден 150.00 ден

TEXELL Нож во боја TNT-L113

-12% 145.00 ден 165.00 ден

TEXELL Нож во боја TNT-U112

-12% 435.00 ден 495.00 ден

TEXELL Нож за сечење TNSS-S118

1,099.00 ден 1,399.00 ден

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16192
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлогаПрочитај повеќеСпореди
220.00 ден 242.00 ден

SOLINGEN Затварач за вино WINE PLUG 018894

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19130
 • Чеп за флаши вино
 • Метален
 • Во вид на конусПрочитај повеќеСпореди
199.00 ден 219.00 ден

SOLINGEN Затварач за вино WINE UNPLUG 018740

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19132
 • Затварач за стаклени шишиња
 • МеталенВо кошничкаСпореди
220.00 ден 340.00 ден

SOLINGEN Нож GOOD 4U 029777

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13947
 • Кујнски нож сантоку
 • Со нелеплива навлака
 • Боја: портокалова
 • 13,5 cmПрочитај повеќеСпореди
190.00 ден 410.00 ден

SOLINGEN Нож за леб HOLTON 034566

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14663
 • Нож за леб
 • Боја: црна
 • Нелеплив премаз
 • 20 cmВо кошничкаСпореди
190.00 ден 329.00 ден

SOLINGEN Нож за леб STAR 000202

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17966
 • Нож за леб
 • 20 cm
 • 18/10Прочитај повеќеСпореди
999.00 ден 1,364.00 ден

SOLINGEN Острилка за ножеви TROMSO Whetstone 029807

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18447
 • Острилка за ножеви
 • од камен
 • пред острење се чува во вода
 • 2 страни грубо и фино острењеПрочитај повеќеСпореди
699.00 ден 769.00 ден

SOLINGEN Отварач за вино CORK SCREW 021894

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12581
 • Отварач за вино
 • Подвижни полугиВо кошничкаСпореди
530.00 ден 769.00 ден

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045449

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14558
 • Помагало за отварање шишињаПрочитај повеќеСпореди
270.00 ден 374.00 ден

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045548

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14563
 • Отварач за капачиња од шишињаВо кошничкаСпореди
120.00 ден 259.00 ден

SOLINGEN Отварач на капачиња EXQUISITE 008567

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13424
 • Помагало за отварање на капак,шише
 • високосјаен инокс
 • 18/10Прочитај повеќеСпореди
260.00 ден 590.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви FUN 2 Cook 035198

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13686
 • Сeтот е составен од
 • 2 ножа
 • 1 ноже за компир
 • 1 даска за сечење изработена од пластикаВо кошничкаСпореди
450.00 ден 650.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 035006

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13687
 • Сeтот е составен од
 • 1 ножици
 • 3 ножа (обложени со нелеплива навлака во боја)
 • 1 даска за сечење изработена од пластикаВо кошничкаСпореди
590.00 ден 840.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви GOOD 4 U 032296

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13949
 • Сeт од 4 ножеви
 • Нелеплива навлака во различни боиПрочитај повеќеСпореди
370.00 ден 737.00 ден

SOLINGEN Сет од 2 ножици FLORINA 027254

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13607
 • Сет од 2 пара ножици
 • За сечење месо,картон,кршење ореви со отварачПрочитај повеќеСпореди
210.00 ден 240.00 ден

TEXELL Нож во боја TNT-C109

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19380
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Со нелеплив премаз
 • Сечило 20,4 смВо кошничкаСпореди
175.00 ден 199.00 ден

TEXELL Мулти отварач TKP-MO178

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19396
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од АБС пластика и од нерѓосувачки челикВо кошничкаСпореди
132.00 ден 150.00 ден

TEXELL Нож во боја TNT-L113

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19364
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 8,9 cm
 • Со нелеплив премазВо кошничкаСпореди
145.00 ден 165.00 ден

TEXELL Нож во боја TNT-U112

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19363
 • Унирвезален со нелеплив премаз
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 12,7 cmВо кошничкаСпореди
435.00 ден 495.00 ден

TEXELL Нож за сечење TNSS-S118

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Сечило: нерѓосувачки челик
– Дршка: термопластична гума
– Должина на сечилото: 20,4 cm


Во кошничкаСпореди

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлогаШифра: 16192
Достапност:

Нема на залиха

1,099.00 ден 1,399.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Затварач за вино WINE PLUG 018894

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Чеп за флаши вино
 • Метален
 • Во вид на конусШифра: 19130
Достапност:

Нема на залиха

220.00 ден 242.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Затварач за вино WINE UNPLUG 018740

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Затварач за стаклени шишиња
 • МеталенШифра: 19132
199.00 ден 219.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож GOOD 4U 029777

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Кујнски нож сантоку
 • Со нелеплива навлака
 • Боја: портокалова
 • 13,5 cmШифра: 13947
Достапност:

Нема на залиха

220.00 ден 340.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Нож за леб HOLTON 034566

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за леб
 • Боја: црна
 • Нелеплив премаз
 • 20 cmШифра: 14663
190.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож за леб STAR 000202

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за леб
 • 20 cm
 • 18/10Шифра: 17966
Достапност:

Нема на залиха

190.00 ден 329.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Острилка за ножеви TROMSO Whetstone 029807

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Острилка за ножеви
 • од камен
 • пред острење се чува во вода
 • 2 страни грубо и фино острењеШифра: 18447
Достапност:

Нема на залиха

999.00 ден 1,364.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Отварач за вино CORK SCREW 021894

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Отварач за вино
 • Подвижни полугиШифра: 12581
699.00 ден 769.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045449

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало за отварање шишињаШифра: 14558
Достапност:

Нема на залиха

530.00 ден 769.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045548

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Отварач за капачиња од шишињаШифра: 14563
270.00 ден 374.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Отварач на капачиња EXQUISITE 008567

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало за отварање на капак,шише
 • високосјаен инокс
 • 18/10Шифра: 13424
Достапност:

Нема на залиха

120.00 ден 259.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Сет ножеви FUN 2 Cook 035198

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeтот е составен од
 • 2 ножа
 • 1 ноже за компир
 • 1 даска за сечење изработена од пластикаШифра: 13686
260.00 ден 590.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 035006

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeтот е составен од
 • 1 ножици
 • 3 ножа (обложени со нелеплива навлака во боја)
 • 1 даска за сечење изработена од пластикаШифра: 13687
450.00 ден 650.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Сет ножеви GOOD 4 U 032296

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeт од 4 ножеви
 • Нелеплива навлака во различни боиШифра: 13949
Достапност:

Нема на залиха

590.00 ден 840.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Сет од 2 ножици FLORINA 027254

0 %s од 5
(0)
 • Сет од 2 пара ножици
 • За сечење месо,картон,кршење ореви со отварачШифра: 13607
Достапност:

Нема на залиха

370.00 ден 737.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-C109

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Со нелеплив премаз
 • Сечило 20,4 смШифра: 19380
210.00 ден 240.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Мулти отварач TKP-MO178

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од АБС пластика и од нерѓосувачки челикШифра: 19396
175.00 ден 199.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-L113

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 8,9 cm
 • Со нелеплив премазШифра: 19364
132.00 ден 150.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-U112

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Унирвезален со нелеплив премаз
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 12,7 cmШифра: 19363
145.00 ден 165.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож за сечење TNSS-S118

0 %s од 5
(0)
Texell

– Сечило: нерѓосувачки челик
– Дршка: термопластична гума
– Должина на сечилото: 20,4 cm


Шифра: Нема
435.00 ден 495.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлогаДостапност:

Нема на залиха

1,099.00 ден 1,399.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Затварач за вино WINE PLUG 018894

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Чеп за флаши вино
 • Метален
 • Во вид на конусДостапност:

Нема на залиха

220.00 ден 242.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Затварач за вино WINE UNPLUG 018740

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Затварач за стаклени шишиња
 • Метален199.00 ден 219.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож GOOD 4U 029777

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Кујнски нож сантоку
 • Со нелеплива навлака
 • Боја: портокалова
 • 13,5 cmДостапност:

Нема на залиха

220.00 ден 340.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Нож за леб HOLTON 034566

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за леб
 • Боја: црна
 • Нелеплив премаз
 • 20 cm190.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож за леб STAR 000202

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за леб
 • 20 cm
 • 18/10Достапност:

Нема на залиха

190.00 ден 329.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Острилка за ножеви TROMSO Whetstone 029807

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Острилка за ножеви
 • од камен
 • пред острење се чува во вода
 • 2 страни грубо и фино острењеДостапност:

Нема на залиха

999.00 ден 1,364.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Отварач за вино CORK SCREW 021894

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Отварач за вино
 • Подвижни полуги699.00 ден 769.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045449

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало за отварање шишињаДостапност:

Нема на залиха

530.00 ден 769.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045548

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Отварач за капачиња од шишиња270.00 ден 374.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Отварач на капачиња EXQUISITE 008567

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало за отварање на капак,шише
 • високосјаен инокс
 • 18/10Достапност:

Нема на залиха

120.00 ден 259.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Сет ножеви FUN 2 Cook 035198

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeтот е составен од
 • 2 ножа
 • 1 ноже за компир
 • 1 даска за сечење изработена од пластика260.00 ден 590.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 035006

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeтот е составен од
 • 1 ножици
 • 3 ножа (обложени со нелеплива навлака во боја)
 • 1 даска за сечење изработена од пластика450.00 ден 650.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Сет ножеви GOOD 4 U 032296

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeт од 4 ножеви
 • Нелеплива навлака во различни боиДостапност:

Нема на залиха

590.00 ден 840.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Сет од 2 ножици FLORINA 027254

0 %s од 5
(0)
 • Сет од 2 пара ножици
 • За сечење месо,картон,кршење ореви со отварачДостапност:

Нема на залиха

370.00 ден 737.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-C109

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Со нелеплив премаз
 • Сечило 20,4 см210.00 ден 240.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Мулти отварач TKP-MO178

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од АБС пластика и од нерѓосувачки челик175.00 ден 199.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-L113

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 8,9 cm
 • Со нелеплив премаз132.00 ден 150.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-U112

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Унирвезален со нелеплив премаз
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 12,7 cm145.00 ден 165.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож за сечење TNSS-S118

0 %s од 5
(0)
Texell

– Сечило: нерѓосувачки челик
– Дршка: термопластична гума
– Должина на сечилото: 20,4 cm


435.00 ден 495.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлога1,099.00 ден 1,399.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Затварач за вино WINE PLUG 018894

0 %s од 5
(0)
 • Чеп за флаши вино
 • Метален
 • Во вид на конус220.00 ден 242.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Затварач за вино WINE UNPLUG 018740

0 %s од 5
(0)
 • Затварач за стаклени шишиња
 • Метален199.00 ден 219.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож GOOD 4U 029777

0 %s од 5
(0)
 • Кујнски нож сантоку
 • Со нелеплива навлака
 • Боја: портокалова
 • 13,5 cm220.00 ден 340.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Нож за леб HOLTON 034566

0 %s од 5
(0)
 • Нож за леб
 • Боја: црна
 • Нелеплив премаз
 • 20 cm190.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож за леб STAR 000202

0 %s од 5
(0)
 • Нож за леб
 • 20 cm
 • 18/10190.00 ден 329.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Острилка за ножеви TROMSO Whetstone 029807

0 %s од 5
(0)
 • Острилка за ножеви
 • од камен
 • пред острење се чува во вода
 • 2 страни грубо и фино острење999.00 ден 1,364.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Отварач за вино CORK SCREW 021894

0 %s од 5
(0)
 • Отварач за вино
 • Подвижни полуги699.00 ден 769.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045449

0 %s од 5
(0)
 • Помагало за отварање шишиња530.00 ден 769.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045548

0 %s од 5
(0)
 • Отварач за капачиња од шишиња270.00 ден 374.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Отварач на капачиња EXQUISITE 008567

0 %s од 5
(0)
 • Помагало за отварање на капак,шише
 • високосјаен инокс
 • 18/10120.00 ден 259.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Сет ножеви FUN 2 Cook 035198

0 %s од 5
(0)
 • Сeтот е составен од
 • 2 ножа
 • 1 ноже за компир
 • 1 даска за сечење изработена од пластика260.00 ден 590.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 035006

0 %s од 5
(0)
 • Сeтот е составен од
 • 1 ножици
 • 3 ножа (обложени со нелеплива навлака во боја)
 • 1 даска за сечење изработена од пластика450.00 ден 650.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Сет ножеви GOOD 4 U 032296

0 %s од 5
(0)
 • Сeт од 4 ножеви
 • Нелеплива навлака во различни бои590.00 ден 840.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Сет од 2 ножици FLORINA 027254

0 %s од 5
(0)
 • Сет од 2 пара ножици
 • За сечење месо,картон,кршење ореви со отварач370.00 ден 737.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-C109

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Со нелеплив премаз
 • Сечило 20,4 см210.00 ден 240.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Мулти отварач TKP-MO178

0 %s од 5
(0)
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од АБС пластика и од нерѓосувачки челик175.00 ден 199.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-L113

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 8,9 cm
 • Со нелеплив премаз132.00 ден 150.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-U112

0 %s од 5
(0)
 • Унирвезален со нелеплив премаз
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 12,7 cm145.00 ден 165.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож за сечење TNSS-S118

0 %s од 5
(0)

– Сечило: нерѓосувачки челик
– Дршка: термопластична гума
– Должина на сечилото: 20,4 cm


435.00 ден 495.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ