Апарати за дехидрирање

-12% 2,380.00 ден 2,710.00 ден

SENCOR Дехидратор на храна SFD 750WH

-12% 2,730.00 ден 3,100.00 ден

SENCOR Дехидратор на храна SFD 790WH

2,380.00 ден 2,710.00 ден

SENCOR Дехидратор на храна SFD 750WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Суши месо, овошје, зеленчук и печурки, тревки и цветови, семиња и јаткасти плодови
– Рамномерно сушење
– Тивок и економичен / 20 dB (A) / потрошувачка 230-250 W
– 5 рафта за сушење


Во кошничкаСпореди
2,730.00 ден 3,100.00 ден

SENCOR Дехидратор на храна SFD 790WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Погодно за разни видови на овошја и зеленчуци, билки, семиња, месо и риба
– Контрола на температура од 35-80°C
– 5 тањири за редење и сушење
– Може да се употребуваат колку сакате тањири заради заштеда на простор


Во кошничкаСпореди

SENCOR Дехидратор на храна SFD 750WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Суши месо, овошје, зеленчук и печурки, тревки и цветови, семиња и јаткасти плодови
– Рамномерно сушење
– Тивок и економичен / 20 dB (A) / потрошувачка 230-250 W
– 5 рафта за сушење


Шифра: Нема
2,380.00 ден 2,710.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Дехидратор на храна SFD 790WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Погодно за разни видови на овошја и зеленчуци, билки, семиња, месо и риба
– Контрола на температура од 35-80°C
– 5 тањири за редење и сушење
– Може да се употребуваат колку сакате тањири заради заштеда на простор


Шифра: Нема
2,730.00 ден 3,100.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Дехидратор на храна SFD 750WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Суши месо, овошје, зеленчук и печурки, тревки и цветови, семиња и јаткасти плодови
– Рамномерно сушење
– Тивок и економичен / 20 dB (A) / потрошувачка 230-250 W
– 5 рафта за сушење


2,380.00 ден 2,710.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Дехидратор на храна SFD 790WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Погодно за разни видови на овошја и зеленчуци, билки, семиња, месо и риба
– Контрола на температура од 35-80°C
– 5 тањири за редење и сушење
– Може да се употребуваат колку сакате тањири заради заштеда на простор


2,730.00 ден 3,100.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Дехидратор на храна SFD 750WH

0 %s од 5
(0)

– Суши месо, овошје, зеленчук и печурки, тревки и цветови, семиња и јаткасти плодови
– Рамномерно сушење
– Тивок и економичен / 20 dB (A) / потрошувачка 230-250 W
– 5 рафта за сушење


2,380.00 ден 2,710.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Дехидратор на храна SFD 790WH

0 %s од 5
(0)

– Погодно за разни видови на овошја и зеленчуци, билки, семиња, месо и риба
– Контрола на температура од 35-80°C
– 5 тањири за редење и сушење
– Може да се употребуваат колку сакате тањири заради заштеда на простор


2,730.00 ден 3,100.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат