Плински греалки

-12% 8,599.00 ден 9,770.00 ден

DE LONGHI Плинска греалка VBF

-13% 6,800.00 ден 7,820.00 ден

LIAL Плинска греалка LI 138 LPI

8,599.00 ден 9,770.00 ден

DE LONGHI Плинска греалка VBF

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензии (ШxДxВ cm): 43.0×48.3×78.0
– Двоен сигурносен систем
– Моќност – Max (W): 4200
– Максимална потрошувачка на час (g/h): 305 ~ 109


Во кошничкаСпореди
6,800.00 ден 7,820.00 ден

LIAL Плинска греалка LI 138 LPI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15714
 • Боја : црна
 • Грејач на гас
 • 3 степени на греење
 • Моќ: 4,2 kWhВо кошничкаСпореди

DE LONGHI Плинска греалка VBF

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Димензии (ШxДxВ cm): 43.0×48.3×78.0
– Двоен сигурносен систем
– Моќност – Max (W): 4200
– Максимална потрошувачка на час (g/h): 305 ~ 109


Шифра: Нема
8,599.00 ден 9,770.00 ден Во кошничкаСпореди

LIAL Плинска греалка LI 138 LPI

0 %s од 5
(0)
Lial
 • Боја : црна
 • Грејач на гас
 • 3 степени на греење
 • Моќ: 4,2 kWhШифра: 15714
6,800.00 ден 7,820.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Плинска греалка VBF

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Димензии (ШxДxВ cm): 43.0×48.3×78.0
– Двоен сигурносен систем
– Моќност – Max (W): 4200
– Максимална потрошувачка на час (g/h): 305 ~ 109


8,599.00 ден 9,770.00 ден Во кошничкаСпореди

LIAL Плинска греалка LI 138 LPI

0 %s од 5
(0)
Lial
 • Боја : црна
 • Грејач на гас
 • 3 степени на греење
 • Моќ: 4,2 kWh6,800.00 ден 7,820.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Плинска греалка VBF

0 %s од 5
(0)

– Димензии (ШxДxВ cm): 43.0×48.3×78.0
– Двоен сигурносен систем
– Моќност – Max (W): 4200
– Максимална потрошувачка на час (g/h): 305 ~ 109


8,599.00 ден 9,770.00 ден Во кошничкаСпореди

LIAL Плинска греалка LI 138 LPI

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Грејач на гас
 • 3 степени на греење
 • Моќ: 4,2 kWh6,800.00 ден 7,820.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат