Тостери

-12% 2,499.00 ден 2,840.00 ден

BOSCH Тостер TAT 3A011

-12% 2,499.00 ден 2,840.00 ден

BOSCH Тостер TAT 3A014

-12% 2,025.00 ден 2,300.00 ден

CLATRONIC Тостер ST/WA 3490

-16% 2,590.00 ден 3,100.00 ден

GORENJE Апарат за вафли и мафини WCM702PW

-15% 1,790.00 ден 2,100.00 ден

GORENJE Тостер T850WE

-12% 810.00 ден 920.00 ден

SENCOR Тостер SSM 1100

-12% 1,100.00 ден 1,250.00 ден

SENCOR Тостер SSM 4300 SS

-12% 1,990.00 ден 2,255.00 ден

SENCOR Тостер SSM 9300

-12% 1,120.00 ден 1,270.00 ден

SENCOR Тостер STS 2606WH

-12% 1,750.00 ден 1,990.00 ден

SENCOR Тостер STS 37GG

-18% 1,390.00 ден 1,690.00 ден

VOX Апарат за вафли WF2081M

-19% 1,290.00 ден 1,590.00 ден

VOX Апарат за вафли WF258

-13% 7,990.00 ден 9,200.00 ден

Индустриски тостер на плин MAXI-12 LPG

-13% 10,390.00 ден 11,950.00 ден

Индустриски тостер на струја MAXI-20 E

2,499.00 ден 2,840.00 ден

BOSCH Тостер TAT 3A011

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18118
 • Боја : бела/ светло сива
 • Моќност на грејачот: 825-980 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлањеВо кошничкаСпореди
2,499.00 ден 2,840.00 ден

BOSCH Тостер TAT 3A014

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18117
 • Боја : црвена / светло сива
 • Моќност на грејачот: 825-980 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлањеВо кошничкаСпореди
2,025.00 ден 2,300.00 ден

CLATRONIC Тостер ST/WA 3490

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17932
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 650 W
 • Не лепливи и менливи плочи
 • Две контролни лампиВо кошничкаСпореди
2,590.00 ден 3,100.00 ден

GORENJE Апарат за вафли и мафини WCM702PW

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност на грејачот: 700 W
– Димензии (ШxВxД): 22 × 12 × 26 cm
– Еднострани плочи што се вадат


Во кошничкаСпореди
1,790.00 ден 2,100.00 ден

GORENJE Тостер T850WE

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Приклучна моќ: 850 W
– Функција загревање
– Функција за одмрзнување
– Број на степени на загревање: 7


Во кошничкаСпореди
810.00 ден 920.00 ден

SENCOR Тостер SSM 1100

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17885
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 460 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламба

 


Во кошничкаСпореди
1,100.00 ден 1,250.00 ден

SENCOR Тостер SSM 4300 SS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17886
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламбаВо кошничкаСпореди
1,990.00 ден 2,255.00 ден

SENCOR Тостер SSM 9300

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17887
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Не лепливи и менливи плочи
 • Две контролни лампи

 


Во кошничкаСпореди
1,120.00 ден 1,270.00 ден

SENCOR Тостер STS 2606WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тајмер – 7 нивоа на печење
– Автоматско исфрлање на лепчето и гасење по завршување на операцијата
– Автоматско центрирање на печењето
– Функција за високо подигање за помали парчиња леб


Прочитај повеќеСпореди
1,750.00 ден 1,990.00 ден

SENCOR Тостер STS 37GG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17999
 • Боја : зелена
 • Моќност на грејачот: 800 W
 • Три функции
 • Автоматско исфрлањеПрочитај повеќеСпореди
1,390.00 ден 1,690.00 ден

VOX Апарат за вафли WF2081M

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Уред за вафли
– Моќност – 1000 W
– Димензии на плочата – 23 cm x 17 cm


Во кошничкаСпореди
1,290.00 ден 1,590.00 ден

VOX Апарат за вафли WF258

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Уред за вафли
– Моќност – 700 W
– Изолирана топлотна дршка, нелеплива плоча, автоматска контрола на температурата


Во кошничкаСпореди
7,990.00 ден 9,200.00 ден

Индустриски тостер на плин MAXI-12 LPG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10040

– Професионален Плински Тостер
– Димензија на плотна 40X28CM


Во кошничкаСпореди
10,390.00 ден 11,950.00 ден

Индустриски тостер на струја MAXI-20 E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 365

– Професионален Електричен Тостер
– Димензија на плотна 50X28CM


Во кошничкаСпореди

BOSCH Тостер TAT 3A011

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : бела/ светло сива
 • Моќност на грејачот: 825-980 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлањеШифра: 18118
2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Тостер TAT 3A014

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : црвена / светло сива
 • Моќност на грејачот: 825-980 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлањеШифра: 18117
2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

CLATRONIC Тостер ST/WA 3490

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 650 W
 • Не лепливи и менливи плочи
 • Две контролни лампиШифра: 17932
2,025.00 ден 2,300.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за вафли и мафини WCM702PW

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Моќност на грејачот: 700 W
– Димензии (ШxВxД): 22 × 12 × 26 cm
– Еднострани плочи што се вадат


Шифра: Нема
2,590.00 ден 3,100.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Тостер T850WE

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Приклучна моќ: 850 W
– Функција загревање
– Функција за одмрзнување
– Број на степени на загревање: 7


Шифра: Нема
1,790.00 ден 2,100.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер SSM 1100

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 460 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламба

 


Шифра: 17885
810.00 ден 920.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер SSM 4300 SS

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламбаШифра: 17886
1,100.00 ден 1,250.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер SSM 9300

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Не лепливи и менливи плочи
 • Две контролни лампи

 


Шифра: 17887
1,990.00 ден 2,255.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер STS 2606WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Тајмер – 7 нивоа на печење
– Автоматско исфрлање на лепчето и гасење по завршување на операцијата
– Автоматско центрирање на печењето
– Функција за високо подигање за помали парчиња леб


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

1,120.00 ден 1,270.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Тостер STS 37GG

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : зелена
 • Моќност на грејачот: 800 W
 • Три функции
 • Автоматско исфрлањеШифра: 17999
Достапност:

Нема на залиха

1,750.00 ден 1,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VOX Апарат за вафли WF2081M

0 %s од 5
(0)
vox

– Уред за вафли
– Моќност – 1000 W
– Димензии на плочата – 23 cm x 17 cm


Шифра: Нема
1,390.00 ден 1,690.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Апарат за вафли WF258

0 %s од 5
(0)
vox

– Уред за вафли
– Моќност – 700 W
– Изолирана топлотна дршка, нелеплива плоча, автоматска контрола на температурата


Шифра: Нема
1,290.00 ден 1,590.00 ден Во кошничкаСпореди

Индустриски тостер на плин MAXI-12 LPG

0 %s од 5
(0)

– Професионален Плински Тостер
– Димензија на плотна 40X28CM


Шифра: 10040
7,990.00 ден 9,200.00 ден Во кошничкаСпореди

Индустриски тостер на струја MAXI-20 E

0 %s од 5
(0)

– Професионален Електричен Тостер
– Димензија на плотна 50X28CM


Шифра: 365
10,390.00 ден 11,950.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Тостер TAT 3A011

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : бела/ светло сива
 • Моќност на грејачот: 825-980 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлање2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Тостер TAT 3A014

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : црвена / светло сива
 • Моќност на грејачот: 825-980 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлање2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

CLATRONIC Тостер ST/WA 3490

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 650 W
 • Не лепливи и менливи плочи
 • Две контролни лампи2,025.00 ден 2,300.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за вафли и мафини WCM702PW

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Моќност на грејачот: 700 W
– Димензии (ШxВxД): 22 × 12 × 26 cm
– Еднострани плочи што се вадат


2,590.00 ден 3,100.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Тостер T850WE

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Приклучна моќ: 850 W
– Функција загревање
– Функција за одмрзнување
– Број на степени на загревање: 7


1,790.00 ден 2,100.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер SSM 1100

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 460 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламба

 


810.00 ден 920.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер SSM 4300 SS

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламба1,100.00 ден 1,250.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер SSM 9300

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Не лепливи и менливи плочи
 • Две контролни лампи

 


1,990.00 ден 2,255.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер STS 2606WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Тајмер – 7 нивоа на печење
– Автоматско исфрлање на лепчето и гасење по завршување на операцијата
– Автоматско центрирање на печењето
– Функција за високо подигање за помали парчиња леб


Достапност:

Нема на залиха

1,120.00 ден 1,270.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Тостер STS 37GG

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : зелена
 • Моќност на грејачот: 800 W
 • Три функции
 • Автоматско исфрлањеДостапност:

Нема на залиха

1,750.00 ден 1,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VOX Апарат за вафли WF2081M

0 %s од 5
(0)
vox

– Уред за вафли
– Моќност – 1000 W
– Димензии на плочата – 23 cm x 17 cm


1,390.00 ден 1,690.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Апарат за вафли WF258

0 %s од 5
(0)
vox

– Уред за вафли
– Моќност – 700 W
– Изолирана топлотна дршка, нелеплива плоча, автоматска контрола на температурата


1,290.00 ден 1,590.00 ден Во кошничкаСпореди

Индустриски тостер на плин MAXI-12 LPG

0 %s од 5
(0)

– Професионален Плински Тостер
– Димензија на плотна 40X28CM


7,990.00 ден 9,200.00 ден Во кошничкаСпореди

Индустриски тостер на струја MAXI-20 E

0 %s од 5
(0)

– Професионален Електричен Тостер
– Димензија на плотна 50X28CM


10,390.00 ден 11,950.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Тостер TAT 3A011

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела/ светло сива
 • Моќност на грејачот: 825-980 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлање2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Тостер TAT 3A014

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црвена / светло сива
 • Моќност на грејачот: 825-980 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлање2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

CLATRONIC Тостер ST/WA 3490

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 650 W
 • Не лепливи и менливи плочи
 • Две контролни лампи2,025.00 ден 2,300.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за вафли и мафини WCM702PW

0 %s од 5
(0)

– Моќност на грејачот: 700 W
– Димензии (ШxВxД): 22 × 12 × 26 cm
– Еднострани плочи што се вадат


2,590.00 ден 3,100.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Тостер T850WE

0 %s од 5
(0)

– Приклучна моќ: 850 W
– Функција загревање
– Функција за одмрзнување
– Број на степени на загревање: 7


1,790.00 ден 2,100.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер SSM 1100

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 460 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламба

 


810.00 ден 920.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер SSM 4300 SS

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламба1,100.00 ден 1,250.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер SSM 9300

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Не лепливи и менливи плочи
 • Две контролни лампи

 


1,990.00 ден 2,255.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер STS 2606WH

0 %s од 5
(0)

– Тајмер – 7 нивоа на печење
– Автоматско исфрлање на лепчето и гасење по завршување на операцијата
– Автоматско центрирање на печењето
– Функција за високо подигање за помали парчиња леб


1,120.00 ден 1,270.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Тостер STS 37GG

0 %s од 5
(0)
 • Боја : зелена
 • Моќност на грејачот: 800 W
 • Три функции
 • Автоматско исфрлање1,750.00 ден 1,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VOX Апарат за вафли WF2081M

0 %s од 5
(0)

– Уред за вафли
– Моќност – 1000 W
– Димензии на плочата – 23 cm x 17 cm


1,390.00 ден 1,690.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Апарат за вафли WF258

0 %s од 5
(0)

– Уред за вафли
– Моќност – 700 W
– Изолирана топлотна дршка, нелеплива плоча, автоматска контрола на температурата


1,290.00 ден 1,590.00 ден Во кошничкаСпореди

Индустриски тостер на плин MAXI-12 LPG

0 %s од 5
(0)

– Професионален Плински Тостер
– Димензија на плотна 40X28CM


7,990.00 ден 9,200.00 ден Во кошничкаСпореди

Индустриски тостер на струја MAXI-20 E

0 %s од 5
(0)

– Професионален Електричен Тостер
– Димензија на плотна 50X28CM


10,390.00 ден 11,950.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат